Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 31, 2026 8:52 am

Leon Man έγραψε:
Σάβ Ιαν 31, 2026 12:46 am
Δεν καταλαβαίνω το νόημα να συζητάμε τώρα για τις μεταγραφές του χρόνου. Το δέχομαι ως "για να περνάει η ώρα".
Σ' αυτό το πνεύμα, λοιπόν, εγώ δεν ψήνομαι καθόλου --μα καθόλου-- για Φρανσίσκο. Αυτός έχει πάει το ντάπα ντούπα σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο.
Άσε που έχω μια υποψία --περιμένω να επιβεβαιωθεί-- ότι ο Μόρρις θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας και θα τότε θα δείξει τι παιχταράς είναι στ' αλήθεια.
Απορώ πώς δεν το βλέπετε.
Για το Μόρρις δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, τα τελευταία 2 χρόνια είχε καθοδική πορεία στο ΝΒΑ και τραυματισμούς . Για αρχή ας βοηθήσει μαζί με το Τζόζεφ όταν δεν παίζει ο γουοκαπ ευχαριστημένοι θα μαστε

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 31, 2026 9:32 am

tarp7 έγραψε:
Leon Man έγραψε:
Σάβ Ιαν 31, 2026 12:46 am
Δεν καταλαβαίνω το νόημα να συζητάμε τώρα για τις μεταγραφές του χρόνου. Το δέχομαι ως "για να περνάει η ώρα".
Σ' αυτό το πνεύμα, λοιπόν, εγώ δεν ψήνομαι καθόλου --μα καθόλου-- για Φρανσίσκο. Αυτός έχει πάει το ντάπα ντούπα σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειαζόμαστε κάτι τέτοιο.
Άσε που έχω μια υποψία --περιμένω να επιβεβαιωθεί-- ότι ο Μόρρις θα προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας και θα τότε θα δείξει τι παιχταράς είναι στ' αλήθεια.
Απορώ πώς δεν το βλέπετε.
Για το Μόρρις δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, τα τελευταία 2 χρόνια είχε καθοδική πορεία στο ΝΒΑ και τραυματισμούς . Για αρχή ας βοηθήσει μαζί με το Τζόζεφ όταν δεν παίζει ο γουοκαπ ευχαριστημένοι θα μαστε
Εγω παλι πιστευω θα κανει παπαδες ο Μορις. Ο τυπος ηρθε με κινητρο. Αυτο εμαθα και αυτο ειδα. Δυσκολο παικτης της ποιοτητας του με κινητρο να μην πιασει σε ομαδα σαν τον τωρινο ολυμπιακο. Οχι αυτον του οκτωμβριου αλλα τον τωρινο. Ο τζοσεφ ειναι πολυτελεια για 3ος. Κανονικη οχι σαν τον Γιουρτσεβεν

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 31, 2026 9:54 am

Christofis έγραψε:
tarp7 έγραψε:

Εγω παλι πιστευω θα κανει παπαδες ο Μορις. Ο τυπος ηρθε με κινητρο. Αυτο εμαθα και αυτο ειδα. Δυσκολο παικτης της ποιοτητας του με κινητρο να μην πιασει σε ομαδα σαν τον τωρινο ολυμπιακο. Οχι αυτον του οκτωμβριου αλλα τον τωρινο. Ο τζοσεφ ειναι πολυτελεια για 3ος. Κανονικη οχι σαν τον Γιουρτσεβεν
Δεν διαφωνώ αλλά οι ΝΒΑερς που έχουν καθοδική πορεία και με θέματα τραυματισμών ιδιως σπάνια πιάνουν στην Ευρωλίγκα για βασικό ρόλο.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Ιαν 31, 2026 12:11 pm

Και ο Μόρρις και το Σουτζουκάκι θα είναι καλύτεροι.

Το πόσο θα πετύχουμε φέτος, θα εξαρτηθεί από αυτό ακριβώς: Το πόσο καλύτεροι μπορούν αν γίνουν.

Μπαρτζώκα, αυτούς τους δύο κάνε τους ιδιαίτερα, εντατική δίαιτα και γυμναστήριο, είναι ο μόνος τρόπος να σωθεί η χρονιά. Είναι οριακό, αλλά δεν είναι απίθανο. Γίνεται.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 31, 2026 1:45 pm

Θα έρθουν και οι 2 στην επιθυμητή μορφή! Είναι ξεκάθαρο από την γλώσσα του σωματός τους, φαίνεται βρε παιδί μου ότι τους αρέσει η ομάδα που βρίσκονται και το όλο κλίμα που επικρατεί ! Οπότε……απλά υπομονή και θα επαναλάβω ότι επειδή βλέπουμε ότι όλοι αυτή την χρονική περίοδο χάνουν πλέον από όλους ( πλην των Asvel και Partizan που πρέπει μια ομάδα τοπ 6 να προσπαθήσει ιδιαίτερα για να το πετύχει) , θα παίξουν ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ στην τελική ευθεία οι απρόβλεπτες ήττες των 6-7 φαβορί !!! Όσες λιγότερες κάνει μια ομάδα, τόσο πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας θα είναι……υπομονή λοιπόν και κυρίως όχι άλλους τραυματισμούς για την ομάδα μας!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 31, 2026 2:16 pm

tarp7 έγραψε:
Christofis έγραψε:

Δεν διαφωνώ αλλά οι ΝΒΑερς που έχουν καθοδική πορεία και με θέματα τραυματισμών ιδιως σπάνια πιάνουν στην Ευρωλίγκα για βασικό ρόλο.
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να λέμε μεγάλες κουβέντες. Ακόμα Γενάρη έχουμε. Μέχρι τον Απρίλιο - Μάιο που θα είναι τα κρίσιμα μπορούν να έχουν γίνει παπάδες. Από το να αναστηθεί ο ΠΑΟ, μέχρι να δεις τον Τσόσεφ με six pack και τον Μόρις να πυροβολεί από τα 6.75 με 45% τρίποντο.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 31, 2026 2:25 pm

Ο Μόρρις πρέπει μέσα στο γήπεδο να αποδείξει την κατάσταση του και αν έχει όρεξη να παίξει πάλι σε υψηλό επίπεδο γιατί όσα ματς πρόλαβε πέρα από 5 λεπτά στο οακα και άλλα τόσα στο Χαριλάου κορόιδευε.
Ο Τζόζεφ παρά την σωματική του κατάσταση έδειξε όρεξη τουλάχιστον.
Σαν παίκτης (όπως τον θυμάμαι) ο Μόρρις είναι για βασικός σε ομάδα φάιναλ φορ. Δεν ξέρω αν θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο όμως πάλι. Υπομονή να τον δουμε.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Ιαν 31, 2026 2:26 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Ιαν 31, 2026 2:16 pm
tarp7 έγραψε:

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να λέμε μεγάλες κουβέντες. Ακόμα Γενάρη έχουμε. Μέχρι τον Απρίλιο - Μάιο που θα είναι τα κρίσιμα μπορούν να έχουν γίνει παπάδες. Από το να αναστηθεί ο ΠΑΟ, μέχρι να δεις τον Τσόσεφ με six pack και τον Μόρις να πυροβολεί από τα 6.75 με 45% τρίποντο.
Μα θα αναστηθεί ρε γίγαντα ο Πάο!!! Θεωρώ ότι το βασικό του πρόβλημα αυτή την στιγμή έχει ονοματεπώνυμο και είναι μόνο αυτό……ποιότητα έχει τεράστια, ακόμα και στα πεντάρια του που γκρινιάζουν οι φίλοι του, δεν είναι για εμένα τόσο τραγικά τα πράγματα!!! Όμως εμείς την ομάδα μας και μόνο!

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Ιαν 31, 2026 2:41 pm

Knoxville έγραψε:
Σάβ Ιαν 31, 2026 2:19 pm
Καταλαβαίνω οτι τον Σακ τον αγαπάνε και σαν άνθρωπο και τον θεωρούν σημαντικό κομμάτι των αποδυτηρίων και του οργανισμού...
Αφού και ο ίδιος κατάλαβε το καλοκαίρι οτι δεν τραβάει άλλο το σώμα του και ήθελε να σταματήσει το μπάσκετ η σοφότερη κίνηση απο πλευράς ομάδας θα ήταν να τον πιάσει... και να του πει : Σακ αυτές οι θέσεις μέσα στην ομάδα είναι διαθέσιμες, διάλεξε γιατί σε θέλουμε ως μέλος της οικογένειας και της κουλτούρας που έχουμε χτίσει και θέλουμε να συνεχιστεί.
Παρόμοια σχόλια για τον Σακ έβλεπα και πέρυσι κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Μόνο που στο τέλος έβαλε μαζί με τον Ντορσευ τον ΠΑΟ στη γωνία, τον κοπάνισαν και μας έδωσαν το πρωτάθλημα. Και πρόπερσι μας έδωσε τη νίκη στο Game 5

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Ιαν 31, 2026 2:49 pm

Ο ντορσει έχει συμβόλαιο και του χρόνου

Ο σακ δεν είναι ότι μας βαραίνει όπως είναι το ρόστερ.. μην κάνει κάνα αστείο και κουβαλήσει κάνα τρόπαιο πάλι

Ο Μορις είναι 30 χρ τι κάτω βόλτα έχει πάρει.. θέμα ρυθμου είναι

Άβαταρ μέλους
TheTruth7

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Walter Berry

Σάβ Ιαν 31, 2026 2:55 pm

O Jones Garcia τραυματίστηκε πάντως στον δεξί αστράγαλο, κάποιες φήμες λένε και για χειρουργείο., ίσως χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς (αν ισχύει πως είναι σοβαρό).. Επειδή είδα πως αναφέρθηκε πάλι το όνομά του εδώ μέσα...

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:

Σάβ Ιαν 31, 2026 3:02 pm

TheTruth7 έγραψε:
O Jones Garcia τραυματίστηκε πάντως στον δεξί αστράγαλο, κάποιες φήμες λένε και για χειρουργείο., ίσως χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς (αν ισχύει πως είναι σοβαρό).. Επειδή είδα πως αναφέρθηκε πάλι το όνομά του εδώ μέσα...
Οπότε τον κλείσαμε; :D

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Ιαν 31, 2026 3:19 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Ιαν 31, 2026 3:02 pm
TheTruth7 έγραψε:
Οπότε τον κλείσαμε; :D
Χαχαχα αυτό σκέφτηκα και εγώ.

Για το καλοκαίρι έχουμε καιρό.Πολλα θα εξαρτηθούν από το τι γίνει στο φ4 . Αν το πάρουμε θα έχουμε πολύ λίγες αλλαγές.

Για το Μόρρις για να μην υπάρχει παρεξήγηση, για τις 2 τελευταίες μέτριες χρονιες που είχε στο ΝΒΑ εννοώ, όχι ηλικιακά. Τις αμφιβολίες που έχω για το Μόρρις είναι κατά πόσο μπορεί να σταθεί ως πρώτος άσος, για δεύτερο τρίτο γκαρντ μπορεί να μας βγεί. Αν κι εγώ είμαι πιο αισιόδοξος για Τζόζεφ παρά για Μόρρις. Αν πάντως σταθούν καλά για ένα δεκάλεπτο ο Μόρρις και 10 λεπτά ο Τζόζεφ και 20 ο γουοκαπ θα είμαστε πολύ καλά στον άσο, (οι χρόνοι σχετικοί κι ανάλογα τον αντίπαλο). Ο χρόνος βέβαια θα δείξει, στο τέλος θα γίνει ταμείο.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 31, 2026 5:31 pm

Κολωνα ο Ταιρικ με δυο ματς στην ευρωλιγκα. Μαλιστααααα.........

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Φεβ 01, 2026 9:59 pm

Παιδιά, αφήστε με λίγο να γκαζώσω στην ευθεία:

Τι παικταράς Θεέ μου αυτός ο Ταϊρίκ, πρώτη φορά μου ήρθε διάθεση μετά από καιρό να αγοράσω φανέλα Ολυμπιακού. Τι πάθος, τι σωματικά προσόντα, τι impact αγωνιστικό και ψυχολογικό! Πωπω! Αφήστε με να ξεσπαθώσω, είχα να νιώσω έτσι από τον μεγάλο Κάιλ Χάινς. Τρομερή μεταγραφή!! Και το πώς έδεσε με τους άλλους δύο, τέλειο! Μπράβο σε όποιον τον πήρε τηλέφωνο να τον κλείσει, οι πρόεδροι, ο κόοουτς δεν ξέρω! Μπράβο του! Τον έβλεπε ολόκληρη Μπάρτσα και τον φοβήθηκε! Τι Κύκλωπας είναι αυτός;;;; Τι αρχιπούλαρος κολοσσιαίος, το λέω και μου τρέχουν τα σάλια! Πάντα τέτοια! Είναι μεταγραφή που δίνει κούπα. Και τι κούπα...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”