Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 02, 2026 1:44 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 12:46 am
golitog7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 10:33 pm

Ο Πασκουαλ δλδ που είχε πάει τι ήταν; Δεν τον θεωρείς σοβαρό προπονητή και άνθρωπο;
Μια χαρά σοβαρός άνθρωπος είναι και προπονητάρα. Είναι ταυτόχρονα και διαφορετική κατηγορία από τις δύο παραπάνω ακραίες περιπτώσεις. Χαμηλών τόνων και αρκετά διπλωμάτης.
Βάζω έναν αστερίσκο στο "σοβαρός" λόγω της καραμπογιάς που πάει σύννεφο και του τσιτώματος που έχει γίνει γυαλιστερός σαν μπαλόνι. Κατά τα άλλα, ναι, είναι σοβαρός άνθρωπος και μιλάει όμορφα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Δευ Φεβ 02, 2026 3:03 am

coach blue έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:43 pm
tokalytero3d έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:34 pm
Ρε συ ο άλλος του ευχόταν να βάλει στον τάφο τα παιδιά του πως θα πει έστω και καλησπέρα μαζί του; Όλα για το χρήμα; Ενάμιση χρόνο λείπει απ την Ελλάδα επαγγελματίας προπονητής είναι τι διάολο δεν ειχε στο μυαλό του ότι θα χρειαστεί να προπονήσει ευρωπαϊκές ομάδες;
Ασε που μπορεί λόγω εθνικής που την λατρεύει να μην θέλει και ο ίδιος να έρθει στον Ολυμπιακό ακόμα.
Οι δικοι μας εβριζαν τον σπανουλη , μετα ηρθε σε εμας .
Οι παναθηναικοι τον σλουκα , μετα πηγε σε αυτους .

Πολιτικοι αλλαζουν κομματα και πανε εκει που εφτυναν και χωρες αλλαζουν σωστη η λαθος πλευρα της ιστοριας αναλογα τα συμφεροντα τους .

Ιτς τζαστ μπισνεζ .
Αυτο που εκανε ο Σπανουλης τοτε και ο Σλουκας πριν 2-3 χρονια ειχαν και τα δυο αρκετη λογικη, ανεξαρτητως οικονομικου παραγοντα. Κανεις απο τους δυο δεν ηταν τοτε σημαια/συμβολο για την ομαδα του και οι δυο κερδισαν πραγματα που τοτε που ηταν σε Παναθηναικο κ Ολυμπιακο αντιστοιχα δεν τα ειχαν.
Καταληγεις σε λανθασμενο, κατα τη γνωμη μου, συμπερασμα διοτι παραβλεπεις οτι ο Σπανουλης αποτελει συμβολο για εναν ολοκληρο οργανισμο και οχι απλα εναν παικτη που επαιξε με τον Ολυμπιακο κ τωρα θα παει να προπονησει τον ΠΑΟ επειδη ειναι επαγγελματιας.
Ειναι σαν να δουμε τον Αλβερτη sports director του Ολυμπιακου, ή τον Σαραβακο προπονητη στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ή τον Τακη Λεμονη προπονητη στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ. Ή να πηγαινε ξερω γω ο Γιαννης Ιωαννιδης προπονητης στον ΠΑΟΚ.
ΟΚ συμφωνω πως τιποτα δεν ειναι εντελως απιθανο σε αυτη τη ζωη, αλλα νομιζω υπερβολικο να το συζηταμε και ως ενδεχομενο.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 02, 2026 8:37 am

Όλοι επαγγελματίες είναι αλλά κάποια πράγματα δε θα συμβούν. Σπανουλης στον ΠΑΟ δεν παίζει να πάει ποτέ, τουλάχιστον όσο είναι ο αλαφροΐσκιωτος πρόεδρος. Το ίδιο και ο Ζοτς στον Οσφπ. Το ίδιο και ο Σλούκας στον Οσφπ.
Τώρα για τον Ζοτς στον ΠΑΟ, αν έχω καταλάβει καλά τον Ζελικο θεωρώ ότι δε θα πήγαινε αλλά δε θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά. Εγώ ως Οσφπ φοβάμαι περισσότερο τον Σάρας στον ΠΑΟ παρά τον Ζελικο

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Φεβ 02, 2026 9:01 am

Τελείως θεωρητική η κουβέντα έτσι; Ο Σπανούλης μπορεί να βρει γενικά σε ομάδα Ευρωλίγκας μετά την παρουσία του στην Μονακό δεν υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και μετά το χάος.

Για τον Μπαρτζώκα δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά φαίνεται χωρίς την πίεση που είχε μέχρι και την αρχή της σεζόν. Να είναι το κλίμα στην ομάδα, η απόφαση ότι το πολύ αν δεν τα καταφέρω και φέτος θα φύγω που τον απελευθέρωσε; Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του πρόβλήματα και η πίεση του ενός αποσυμφορεί τον άλλο;
Εγώ το πιστεύω πάντως ότι η επιτυχία ή η αποτυχία θα κριθεί από το πόσο ήρεμος θα είναι ο Μπαρτζώκας στα κρίσιμα.
Η ομάδα πέρασε από ένα σημείο όπου δεν είχε πίστη στις δυνατότητες της, στο σημείο που και βελτιώθηκε εμφανώς και έχει άλλη ψυχολογία.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 9:05 am

Leon Man έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 1:44 am
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 12:46 am

Μια χαρά σοβαρός άνθρωπος είναι και προπονητάρα. Είναι ταυτόχρονα και διαφορετική κατηγορία από τις δύο παραπάνω ακραίες περιπτώσεις. Χαμηλών τόνων και αρκετά διπλωμάτης.
Βάζω έναν αστερίσκο στο "σοβαρός" λόγω της καραμπογιάς που πάει σύννεφο και του τσιτώματος που έχει γίνει γυαλιστερός σαν μπαλόνι. Κατά τα άλλα, ναι, είναι σοβαρός άνθρωπος και μιλάει όμορφα.
Leon, Βρε Leon, θα σε μαλωσω βρε Leon

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Δευ Φεβ 02, 2026 9:20 am

tokalytero3d έγραψε:
Ρε συ ο άλλος του ευχόταν να βάλει στον τάφο τα παιδιά του πως θα πει έστω και καλησπέρα μαζί του; Όλα για το χρήμα; Ενάμιση χρόνο λείπει απ την Ελλάδα επαγγελματίας προπονητής είναι τι διάολο δεν ειχε στο μυαλό του ότι θα χρειαστεί να προπονήσει ευρωπαϊκές ομάδες;
Ασε που μπορεί λόγω εθνικής που την λατρεύει να μην θέλει και ο ίδιος να έρθει στον Ολυμπιακό ακόμα.
Γενικά ο οποιοσδήποτε μεθοδικός και σοβαρός προπονητής, που έχει επιλογές, θα δίσταζε να συνεργαστεί με τον DPG. Ναι, προσφέρει μπάτζετ που Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν εχουν πλέον, αλλά οι προπονητές όπως ο Σάρας και ο Ζοτς, δεν ανέχονται να παρεμβάλλεται ο πρόεδρος στις μεταγραφές και γενικά στη δουλειά τους. Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο.

Ακόμα το πιο απλό σκεφτείτε. Θα ανεχόταν ο Σάρας να έρθει πριν τους τελικούς ο dpg στην προπόνηση και να τους λέει, δεν υπάρχει αντίπαλος, θέλω 3-0;

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Φεβ 02, 2026 10:20 am

Erether έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 9:20 am
tokalytero3d έγραψε:
Γενικά ο οποιοσδήποτε μεθοδικός και σοβαρός προπονητής, που έχει επιλογές, θα δίσταζε να συνεργαστεί με τον DPG. Ναι, προσφέρει μπάτζετ που Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν εχουν πλέον, αλλά οι προπονητές όπως ο Σάρας και ο Ζοτς, δεν ανέχονται να παρεμβάλλεται ο πρόεδρος στις μεταγραφές και γενικά στη δουλειά τους. Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο.

Ακόμα το πιο απλό σκεφτείτε. Θα ανεχόταν ο Σάρας να έρθει πριν τους τελικούς ο dpg στην προπόνηση και να τους λέει, δεν υπάρχει αντίπαλος, θέλω 3-0;
Σε κανέναν δεν αρέσει μεν, άλλα όταν τα λεφτά είναι πολλά κάνεις μόκο...αν δεν ήταν θέμα χρημάτων δεν θα υπήρχε άνθρωπος που να θέλει να συνεργαστεί με τον DPG, εδώ αρκετοί από εμάς ακούμε και ανεχόμαστε πάμπολα στις δουλειές μας από αφεντικά κλπ. για 3 και 10....

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Φεβ 02, 2026 12:46 pm

Ο σάρας ρε παιδιά ήταν πόσα χρόνια στην μπαρτσα που τους παίκτες τους παίρνει ο πρόεδρος με συμβούλιο στον δπγ θα κόλλαγε; Βέβαια άλλο όνομα έχει τώρα αλλά νομίζω μια χαρά θα πήγαινε στον παο

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 1:02 pm

Ο σαρας ανανεωσε παντως κι αν γινει καμια καραμπολα και βρεθει φεβρουαριο μηνα με κανα χειζ ντειβις παει καρφι για το δευτερο :wink:

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Φεβ 02, 2026 2:19 pm

coach blue έγραψε:
Ο σαρας ανανεωσε παντως κι αν γινει καμια καραμπολα και βρεθει φεβρουαριο μηνα με κανα χειζ ντειβις παει καρφι για το δευτερο :wink:
Ο μεγαλύτερος πλειοδότης θα τον πάρει.
Αν απο ότι λένε μπλεχτεί η Χαποέλ... δεν ξέρω πως μπορεί να την ανταγωνιστεί οικονομικά.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Φεβ 02, 2026 2:32 pm

Knoxville έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 2:19 pm
coach blue έγραψε:
Ο μεγαλύτερος πλειοδότης θα τον πάρει.
Αν απο ότι λένε μπλεχτεί η Χαποέλ... δεν ξέρω πως μπορεί να την ανταγωνιστεί οικονομικά.
Μιλάμε βέβαια για τον Hayes Davis που επί της ουσίας τα 3/4 της χρονιάς βρισκόταν σε σχετική αγωνιστική απραξία, σωστά?? Άρα ή λογική λέει πως δεν θα είναι ούτε στο 50% του περυσινού, οπότε μην λέμε και ότι να ναι!!! Άρα, τελείως μπασκετικά, σε μια τοπ ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους είναι ψιλό ρίσκο να βασιστείς ΕΦΕΤΟΣ σε αυτόν ( ως σταρ εννοώ όχι ως ενεργό μέλος ενός ροτέισον)!!! Τα επόμενα χρόνια…..βεβαίως, αλλά πόσο χρονών είναι ο συγκεκριμένος?? 32 δεν είναι?? Θα δώσεις δηλαδή ένα καράβι λεφτά για 3-4άρι που θα σου αποδώσει από τα 33 του σε ρόλο στάρ??? Και 33 χρονών …….και μή περιφερειακός??? Sorry guys έχω μια διαφορετική όπως καταλαβαίνετε άποψη επί του θέματος. Δεν είναι τόσο απλά πράγματα μάγκες!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slow horses 7 την Δευ Φεβ 02, 2026 2:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 2:33 pm

Christofis έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:49 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:35 pm

Εσύ μας τελείωσες απολους ..1/4 βλέπεις ! Ωραία θα ταν να βλέπουμε τι λένε οι οπαδοί από τις άλλες ομάδες που θα χουν να αντιμετωπίσουν ολυμπιακό..

Εγώ βλέπω μόνο να κάνουμε μια ήττα στην διαβολοβδομαδα και αυτή λόγω ταξιδιών και κούρασης που παίζαμε στο τουμπαι
Ειπα να μην ξανασχολιασω αποτελεσμα αγωνα απο την ηττα στο Μιλανο. Εχουμε εκτοτε 8/9. Αλλα με αυτα που διαβαζω φρικαρα.
Τι 1/4 τι 2/4. Εγω βλεπω 4/4. Αντε 3/4 αν δεν πάρουμε αυτο με τον ερυθρο αν και φετος τους εχω αχτι λογω μπατλερ.
Απο Ερυθρό θα χάσουμε σίγουρα και λόγω παράδοσης, αλλά κυρίως γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα, παίζουν σαν τα σκυλιά στο hustle και άμυνα με αλλαγές που δεν μας βολεύει. Ε άμα κάνες ήττα και στο Ντουμπάι το 2/4 είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 2:34 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 2:33 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:49 pm

Ειπα να μην ξανασχολιασω αποτελεσμα αγωνα απο την ηττα στο Μιλανο. Εχουμε εκτοτε 8/9. Αλλα με αυτα που διαβαζω φρικαρα.
Τι 1/4 τι 2/4. Εγω βλεπω 4/4. Αντε 3/4 αν δεν πάρουμε αυτο με τον ερυθρο αν και φετος τους εχω αχτι λογω μπατλερ.
Απο Ερυθρό θα χάσουμε σίγουρα και λόγω παράδοσης, αλλά κυρίως γιατί έχουν πολύ καλή ομάδα, παίζουν σαν τα σκυλιά στο hustle και άμυνα με αλλαγές που δεν μας βολεύει. Ε άμα κάνες ήττα και στο Ντουμπάι το 2/4 είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.
Με την αθλητικότητα που έχουμε αποκτήσει…….ο Ερυθρός θα είναι η πιο εύκολη νίκη μας!!! Θα με θυμηθείς…………Είναι πολύ πιο πιθανή η ήττα στο Dubai λόγω συνθηκών και μόνο, παρά αυτή με τον Ερυθρό!!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Φεβ 02, 2026 2:56 pm

Με ερυθρό εδώ μέσα δεν παίζουμε ; Αν ναι σιγά μην χάσουμε.. ειδικά αν έχουμε κάνει μια ήττα στα προηγούμενα .. τα επίφοβα ματς είναι αυτήν την βδομάδα λόγω ταλαιπωρίας

Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 3:02 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 2:56 pm
Με ερυθρό εδώ μέσα δεν παίζουμε ; Αν ναι σιγά μην χάσουμε.. ειδικά αν έχουμε κάνει μια ήττα στα προηγούμενα .. τα επίφοβα ματς είναι αυτήν την βδομάδα λόγω ταλαιπωρίας
Ναι συμφωνώ…..ειδικά αυτό στο Ντουμπάϊ δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το βλέπω με καλό μάτι!!! Αν και υπερέχουμε εξωφρενικά σε μπασκετική αντίληψη και λύσεις, δεν ξέρω…….κάτι δεν μου κάθεται διαισθητικά!! Αν και στα προγνωστικά το έπαιξα διπλό😂😂😂😂

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”