Αν αποκαλείς τον Χάιζενμπεργκ "απόλυτο τυφλό στηριχτάκια", δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα αποκαλείς εμένα!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 10:09 pmε λογικα ειμαι σδνακιας ..τι και αν τον στηριζα 5 +2 χρονια..αποκλειεται να ισχυει κατι αλλο ..Η να εχετε αδικο οι απολυτοι τυφλοι στηριχτακηδες..Heisenberg έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 9:59 pm
Σακη αυτα που γραφεις τα γραφουν λογαριασμοι SDNAκηδων στο Χ που βριζουν 4 χρονια τωρα τον μπαρτζωκα. πραγματικα αυτα που γραφεις απο τον χαμενο ημιτελικο και υστερα ειναι στεναχωρα.
ο τυπος στο αμπουνταμπι ηταν ανω των 25 btw.οχι 14χρονος.
Το οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη το εχει δειξει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που του κανουν κριτικη και με πολυ ασχημο τροπο και εκεινος ηταν πιστος στο πλανο του και στην φιλοσοφια του, ασχετως αν συμφωνουμε η διαφωνουμε με αυτην τωρα και το πληρωσαμε αυτο.
4 χρονια του κανουν κριτικη και πολεμο σε ορια τρελας, οχι μονο φετος.
το οτι εχει απαντησει σε φιλαθλους 2 φορες μεσα σε 4 χρονια καταλαβαινεις οτι μπορει να γινει ακομα και για τον πιο ψυχραιμο ανθρωπο,οχι μονο για τον Μπαρτζωκα.
κοιτα αν μου λες οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..ειναι σαν να συζητανε αν η γη ειναι στρογγυλη και να μου λες ειναι επιπεδη.
Ναι οτι την ιδια χρονια εχει παει μενταλ απεναντι σε καποιον μπαρμπα στο σεφ..και απεναντι σε καποιον οπαδο του παο στο ξεκαρφωτο..μπορει να συμβει σε ψυχραιμο σνθρωπο..για βρες μου εμενα προπονητες να το χουν κανει αυτο..Επισης δεν ειναι μονο αυτο...Στο γηπεδο του παοκ τσακωνεται με τους παοκτζηδες..βασικα σε αρκετα εκτος ασχολιοταν με την κερκιδα,μεχρι και μια γρια ειχε ζητησει να βγει εκτος γηπεδου στην ευρωλιγκα..
Ειπαμε να τον δικαιολογειται τυφλα αλλα να μπορειτε να το στηριξετε και καπου..ο ανθρωπος φετος κοντευε να σκασει απο την πιεση.
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή ολοένα και περισσότερο διαβάζω περί αποτυχίας της μπασκετικές φιλοσοφίας του Μπαρτζώκα και δεκάδες αναλύσεις περί λαθών στο στήσιμο του ρόστερ κλπ , μπήκα στον κόπο να κάνω μια σούμα των πεπραγμένων στην Ευρώπη τα 4 τελευταία χρόνια.
Σε σύνολο λοιπόν 130 αγώνων στην rs , ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες νίκες (89) από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση και μην ξεχνάμε ότι τα μπάτζετ των προηγούμενων ετών κινούνταν πάντα σε μεσαία επίπεδα.
Για να προλάβω "περίεργες" απαντήσεις, θα πω ότι προφανώς αυτό δεν αρκεί και μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής και οι παίκτες έχουν χαρακτηρίσει έμμεσα ως αποτυχημένες τις χρονιές αφού δεν ήρθε το τρόπαιο.
Επίσης έχουμε αναλύσει πολλές φορές πως ο coach δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την πίεση και αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξε το παρών θέμα. Σύμφωνοι ως εδώ!!!
Από εκεί και πέρα όμως το συνολικό δείγμα που αναφέρω πιο πάνω και η συνέπεια ετών σε αυτό το επίπεδο , δείχνουν πως όχι μόνο δεν απέτυχε η αγωνιστική φιλοσοφία του Μπαρτζώκα την τελευταία 4ετια , αλλά δείχνει αντιθέτως για πιο λόγο ψηφίστηκε δύο χρονιές coach of the year.
Αν κρίνει ο ίδιος ή η διοίκηση ότι δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον την ομάδα , τότε καλώς να αποχωρήσει και τον ευχαριστούμε για όλα.
Αν πάλι μείνει , δεν ευελπιστώ να του δώσει ασυλία ο κόσμος και ομολογουμένως έχει δώσει και αυτός τα δικαιώματά του.
Ας είμαστε όμως τουλάχιστον δίκαιοι και μην γράφουμε ανακρίβειες σε βαθμό να μηδενίζουμε το έργο του.
Προπονητές που σήμερα εξυμνεί ο κόσμος (βλέπε Σπανούλης) αλλά και προπονητές που θα έρθουν αργότερα, θα αφομοιώσουν σίγουρα πολλά στοιχεία από το αγωνιστικό στυλ του Μπαρτζώκα και αυτό είναι η απάντηση στο κατά πόσο είναι αποτυχημένη η όποια φιλοσοφία του (αγωνιστικά).
Σε σύνολο λοιπόν 130 αγώνων στην rs , ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες νίκες (89) από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση και μην ξεχνάμε ότι τα μπάτζετ των προηγούμενων ετών κινούνταν πάντα σε μεσαία επίπεδα.
Για να προλάβω "περίεργες" απαντήσεις, θα πω ότι προφανώς αυτό δεν αρκεί και μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής και οι παίκτες έχουν χαρακτηρίσει έμμεσα ως αποτυχημένες τις χρονιές αφού δεν ήρθε το τρόπαιο.
Επίσης έχουμε αναλύσει πολλές φορές πως ο coach δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την πίεση και αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξε το παρών θέμα. Σύμφωνοι ως εδώ!!!
Από εκεί και πέρα όμως το συνολικό δείγμα που αναφέρω πιο πάνω και η συνέπεια ετών σε αυτό το επίπεδο , δείχνουν πως όχι μόνο δεν απέτυχε η αγωνιστική φιλοσοφία του Μπαρτζώκα την τελευταία 4ετια , αλλά δείχνει αντιθέτως για πιο λόγο ψηφίστηκε δύο χρονιές coach of the year.
Αν κρίνει ο ίδιος ή η διοίκηση ότι δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον την ομάδα , τότε καλώς να αποχωρήσει και τον ευχαριστούμε για όλα.
Αν πάλι μείνει , δεν ευελπιστώ να του δώσει ασυλία ο κόσμος και ομολογουμένως έχει δώσει και αυτός τα δικαιώματά του.
Ας είμαστε όμως τουλάχιστον δίκαιοι και μην γράφουμε ανακρίβειες σε βαθμό να μηδενίζουμε το έργο του.
Προπονητές που σήμερα εξυμνεί ο κόσμος (βλέπε Σπανούλης) αλλά και προπονητές που θα έρθουν αργότερα, θα αφομοιώσουν σίγουρα πολλά στοιχεία από το αγωνιστικό στυλ του Μπαρτζώκα και αυτό είναι η απάντηση στο κατά πόσο είναι αποτυχημένη η όποια φιλοσοφία του (αγωνιστικά).
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζω είναι τοπ προπονητης
Το θέμα είναι ότι τελικά δεν πέτυχε τους στόχους του
Η ομάδα δείχνει να βαλτώνει σαν εκείνο το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ που προσπαθούν να βγουν από εκείνο το σατανικό χωριο και όλο σκάνε για έναν μυστήριο λόγο στην ίδια πλατεία.
Χρειάζεται ρισταρτ .Αυτό λέμε.Και ας μην είναι του ίδιου επιπέδου.
Η παρούσα συνταγή δεν τραβάει άλλο
Το θέμα είναι ότι τελικά δεν πέτυχε τους στόχους του
Η ομάδα δείχνει να βαλτώνει σαν εκείνο το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ που προσπαθούν να βγουν από εκείνο το σατανικό χωριο και όλο σκάνε για έναν μυστήριο λόγο στην ίδια πλατεία.
Χρειάζεται ρισταρτ .Αυτό λέμε.Και ας μην είναι του ίδιου επιπέδου.
Η παρούσα συνταγή δεν τραβάει άλλο

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οσοι λενε οτι απετυχε η φιλοσοφια του(αποσους εχω δει εγω,μιλανε για κρισιμους αγωνες και οχι συνολικα).Στην ρεγκιουλαρ εχει βγει 2 φορες πρωτος και μια δευτερος..ποιος να πει οτι δεν ειναι πετυχημενο?georbap έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 11:27 pm
Για αρχη εχει 0/4 χωρις να εχει παιξει ουτε σε 1 φαιναλ 4 το παιχνιδι που θελει..βασικα εκτος της μονακο στο β ημιχρονο με το 27/2.
Αν δεν μπορεις να παιξεις την μοσιον που θες γιατι η ο ιτουδης σε μπλοκαρει ,η ο λασο σε παιζει ζωνη η ο σπανουλης κανει οτι ο ιτουδης ..ε μαλλον παιζεις ολη την χρονια το λαθος συστημα..Προσωπικα αν ο μπαρτζωκας ελεγε τερμα τα γκαρντ ρολιστες και τερμα τα 5ρια πασερ κτλ παμε επιτελους να παιξουμε ωραιο απλο μπασκετακι(θες με παρα πολλες πασες?με παρα πολλες πασες..) δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει..και ο σπανουλης αυτο εκανε στην μονακο,πηρε την φιλοσοφια του μπαρτζωκα χωρις τον γουοκαπ γκαρντ και τον φαλ 5ρι.
Απο τους τελικους επισης που εχασε με 2-0 σε καθε ματς που εκρινε κατι η ομαδα σουταρε με μαξ 20%τρ και 50% βολες..τωρα αυτο δεν γινεται να ειναι τυχαιο οταν εχει γινει συνεχομενα σε 5-6 ματς.Αυτο τωρα δεν ξερω αν οφειλεται στην μοσιον αλλα σιγουρα ειναι και ευθυνη προπονητη.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
παντως και ο πασκουαλ και ο ιτουδης η ηττουδης οπως τον ελεγαν τρομερα ρεκορ ειχαν στην ρεγκιουλαρshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 11:41 pmοσοι λενε οτι απετυχε η φιλοσοφια του(αποσους εχω δει εγω,μιλανε για κρισιμους αγωνες και οχι συνολικα).Στην ρεγκιουλαρ εχει βγει 2 φορες πρωτος και μια δευτερος..ποιος να πει οτι δεν ειναι πετυχημενο?georbap έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 11:27 pm
Για αρχη εχει 0/4 χωρις να εχει παιξει ουτε σε 1 φαιναλ 4 το παιχνιδι που θελει..βασικα εκτος της μονακο στο β ημιχρονο με το 27/2.
Αν δεν μπορεις να παιξεις την μοσιον που θες γιατι η ο ιτουδης σε μπλοκαρει ,η ο λασο σε παιζει ζωνη η ο σπανουλης κανει οτι ο ιτουδης ..ε μαλλον παιζεις ολη την χρονια το λαθος συστημα..Προσωπικα αν ο μπαρτζωκας ελεγε τερμα τα γκαρντ ρολιστες και τερμα τα 5ρια πασερ κτλ παμε επιτελους να παιξουμε ωραιο απλο μπασκετακι(θες με παρα πολλες πασες?με παρα πολλες πασες..) δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει..και ο σπανουλης αυτο εκανε στην μονακο,πηρε την φιλοσοφια του μπαρτζωκα χωρις τον γουοκαπ γκαρντ και τον φαλ 5ρι.
Απο τους τελικους επισης που εχασε με 2-0 σε καθε ματς που εκρινε κατι η ομαδα σουταρε με μαξ 20%τρ και 50% βολες..τωρα αυτο δεν γινεται να ειναι τυχαιο οταν εχει γινει συνεχομενα σε 5-6 ματς.Αυτο τωρα δεν ξερω αν οφειλεται στην μοσιον αλλα σιγουρα ειναι και ευθυνη προπονητη.
αντιθετα ο ζελικο αν δεν κανω λαθος ποτε δεν ειχε βγει πρωτος σε οποιο φορματ ειχε η ευρωλικα με ομιλους
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παμε να δουμε λιγο τα φετινα ποσοστα τριποντου σε πλει οφ και ημιτελικο .shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 11:41 pm
Ρεαλ 1 : 7/27 25.9%
Ρεαλ 2 : 9/32 28.1%
Ρεαλ 3 : 7/22 31.8%
Ρεαλ 4 : 8/25 32.0%
Μονακο ημιτελικος : 5/27 18.5%
Αυτα τα ματς εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο .
Συνεχιζουμε αυριο .
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα για σένα, λογικά σκεπτόμενοι έχουμε καταλήξει σε 2 ενδεχόμενα, ή είσαι ο ....Μπαρτζώκας ή στενός ...συγγενής του. Αν αυτό έχει κάποια δόση αλήθειας πες μας σε παρακαλώ τι τρέχει με τον...Έβανς και μην φοβάσαι ότι πούμε νερό κι αλάτ(σ)ι.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 10:31 pmΑν αποκαλείς τον Χάιζενμπεργκ "απόλυτο τυφλό στηριχτάκια", δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα αποκαλείς εμένα!shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 10:09 pm
ε λογικα ειμαι σδνακιας ..τι και αν τον στηριζα 5 +2 χρονια..αποκλειεται να ισχυει κατι αλλο ..Η να εχετε αδικο οι απολυτοι τυφλοι στηριχτακηδες..
κοιτα αν μου λες οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..ειναι σαν να συζητανε αν η γη ειναι στρογγυλη και να μου λες ειναι επιπεδη.
Ναι οτι την ιδια χρονια εχει παει μενταλ απεναντι σε καποιον μπαρμπα στο σεφ..και απεναντι σε καποιον οπαδο του παο στο ξεκαρφωτο..μπορει να συμβει σε ψυχραιμο σνθρωπο..για βρες μου εμενα προπονητες να το χουν κανει αυτο..Επισης δεν ειναι μονο αυτο...Στο γηπεδο του παοκ τσακωνεται με τους παοκτζηδες..βασικα σε αρκετα εκτος ασχολιοταν με την κερκιδα,μεχρι και μια γρια ειχε ζητησει να βγει εκτος γηπεδου στην ευρωλιγκα..
Ειπαμε να τον δικαιολογειται τυφλα αλλα να μπορειτε να το στηριξετε και καπου..ο ανθρωπος φετος κοντευε να σκασει απο την πιεση.
![]()
![]()
![]()
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Χαχα, εντάξει, ομολογώ, με πιάσατε. Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ δημόσια...Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 2:24 pmΚοίτα για σένα, λογικά σκεπτόμενοι έχουμε καταλήξει σε 2 ενδεχόμενα, ή είσαι ο ....Μπαρτζώκας ή στενός ...συγγενής του. Αν αυτό έχει κάποια δόση αλήθειας πες μας σε παρακαλώ τι τρέχει με τον...Έβανς και μην φοβάσαι ότι πούμε νερό κι αλάτ(σ)ι.montechristo έγραψε: ↑Τετ Μάιος 28, 2025 10:31 pm
Αν αποκαλείς τον Χάιζενμπεργκ "απόλυτο τυφλό στηριχτάκια", δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα αποκαλείς εμένα!
![]()
![]()
![]()
Είμαι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Και όχι απλά είμαι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή γράφω από την προπόνηση κι έχω αφήσει τον Μπαφέ να κάνει το scouting του ΠΑΟ για αύριο. Προέχει το φόρουμ!
Τώρα, αν δεν σας πείθω... τότε το πιθανότερο είναι πως είμαι στενός συγγενής του. Και για την ακρίβεια μακρινός ξάδερφος από το σόι της θείας του της Φανής από το Λουτράκι, που έχει κρατήσει μια κορνίζα με την υπογραφή του Γιώργου από το 2013 στο σαλόνι.
Κι αν δεν είμαι κι αυτός, τότε σίγουρα είμαι ο χαμένος ξάδελφός του, εκείνος που του είχε πει κάποτε να δοκιμάσει τον Έβανς στη θέση "σκιώδης μπακ απ του σκιώδους μπακ απ". Από τότε δεν μου μιλάει.
Όσο για τον Έβανς... πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να τον έχουμε κρύψει για τους τελικούς, αλλά μπορεί και ο κόουτς να έχει βάλει challenge mode στο ροτέισον, έτσι για την αλητεία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει πάθει το σύνδρομο "μεταγραφή που έγινε για να σπάσει τα analytics των οπαδών".
Οπότε για την ώρα, συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον κόουτς γιατί έτσι μου βγαίνει. Αλλά να ξέρετε: αν δείτε στον επόμενο αγώνα να παίζει ξαφνικά ο Έβανς βασικός, αυτό κάτι θα σημαίνει για την ταυτότητά μου...
Ας κρατάμε το χιούμορ και την αγάπη για την ομάδα ψηλά, κι ας διαφωνούμε (φτάνει να μη βρίζουμε παίκτες και προπονητή, γιατί δεν το αξίζουν). Στο κάτω-κάτω όλοι στο ίδιο παρκέ παίζουμε (έστω και από το πληκτρολόγιο)!
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι ξηλωσες και τον τριανταφυλο αν κανει σκαουτινγκ ο μπαφες ...montechristo έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 3:27 pmΧαχα, εντάξει, ομολογώ, με πιάσατε. Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ δημόσια...
Είμαι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Και όχι απλά είμαι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή γράφω από την προπόνηση κι έχω αφήσει τον Μπαφέ να κάνει το scouting του ΠΑΟ για αύριο. Προέχει το φόρουμ!
Τώρα, αν δεν σας πείθω... τότε το πιθανότερο είναι πως είμαι στενός συγγενής του. Και για την ακρίβεια μακρινός ξάδερφος από το σόι της θείας του της Φανής από το Λουτράκι, που έχει κρατήσει μια κορνίζα με την υπογραφή του Γιώργου από το 2013 στο σαλόνι.
Κι αν δεν είμαι κι αυτός, τότε σίγουρα είμαι ο χαμένος ξάδελφός του, εκείνος που του είχε πει κάποτε να δοκιμάσει τον Έβανς στη θέση "σκιώδης μπακ απ του σκιώδους μπακ απ". Από τότε δεν μου μιλάει.
Όσο για τον Έβανς... πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να τον έχουμε κρύψει για τους τελικούς, αλλά μπορεί και ο κόουτς να έχει βάλει challenge mode στο ροτέισον, έτσι για την αλητεία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει πάθει το σύνδρομο "μεταγραφή που έγινε για να σπάσει τα analytics των οπαδών".
Οπότε για την ώρα, συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον κόουτς γιατί έτσι μου βγαίνει. Αλλά να ξέρετε: αν δείτε στον επόμενο αγώνα να παίζει ξαφνικά ο Έβανς βασικός, αυτό κάτι θα σημαίνει για την ταυτότητά μου...![]()
![]()
![]()
Ας κρατάμε το χιούμορ και την αγάπη για την ομάδα ψηλά, κι ας διαφωνούμε (φτάνει να μη βρίζουμε παίκτες και προπονητή, γιατί δεν το αξίζουν). Στο κάτω-κάτω όλοι στο ίδιο παρκέ παίζουμε (έστω και από το πληκτρολόγιο)!
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Τριαντάφυλλος πάει όπου είμαι κι εγώ. Τώρα είναι δίπλα μου, διαβάζουμε τα γραφόμενα, και σπάμε πλάκα!coach blue έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 3:34 pmΑπο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι ξηλωσες και τον τριανταφυλο αν κανει σκαουτινγκ ο μπαφες ...montechristo έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 29, 2025 3:27 pm
Χαχα, εντάξει, ομολογώ, με πιάσατε. Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ δημόσια...
Οπότε για την ώρα, συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον κόουτς γιατί έτσι μου βγαίνει. Αλλά να ξέρετε: αν δείτε στον επόμενο αγώνα να παίζει ξαφνικά ο Έβανς βασικός, αυτό κάτι θα σημαίνει για την ταυτότητά μου...![]()
![]()
![]()
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
“Θέλω να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα, να πάμε σε περισσότερες κατοχές”
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του SPORT24 δεν δίστασε να αναφέρει και τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων. Δεν θα είναι πολλές, αλλά λίγες και σημαντικές. “Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που συνηθίζουμε, το οποίο είναι αλτρουιστικό. Θέλουμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε αυτό η προσθήκη του Γουόρντ και του Χολ. Είναι δυο παίκτες που στη θέση τους παίζουν με μεγάλη ταχύτητα. Αν μπορούμε λοιπόν να πάμε σε περισσότερες κατοχές, θα το κάνουμε. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη γιατί θέλουμε να μην ξεφύγει αυτό από το γρήγορο μπάσκετ. Μην πάμε στο βιαστικό, μην πάμε στο ανοργάνωτο, μην πάμε στο εγωιστικό. Θέλουμε να παίζουμε μαζί, αλλά θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα”.
https://www.sport24.gr/basket/o-giorgos ... proponiti/
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στην κάμερα του SPORT24 δεν δίστασε να αναφέρει και τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού των ερυθρόλευκων. Δεν θα είναι πολλές, αλλά λίγες και σημαντικές. “Θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που συνηθίζουμε, το οποίο είναι αλτρουιστικό. Θέλουμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και θα μας βοηθήσει σε αυτό η προσθήκη του Γουόρντ και του Χολ. Είναι δυο παίκτες που στη θέση τους παίζουν με μεγάλη ταχύτητα. Αν μπορούμε λοιπόν να πάμε σε περισσότερες κατοχές, θα το κάνουμε. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη γιατί θέλουμε να μην ξεφύγει αυτό από το γρήγορο μπάσκετ. Μην πάμε στο βιαστικό, μην πάμε στο ανοργάνωτο, μην πάμε στο εγωιστικό. Θέλουμε να παίζουμε μαζί, αλλά θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα”.

- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οτι πρεπει για βεζενκοφ μιλουτινοφ .berry έγραψε: ↑Παρ Σεπ 26, 2025 1:12 pm“Θέλω να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα, να πάμε σε περισσότερες κατοχές”
Ειδικα ο μιλουτινοφ αναβαθμιζεται απο τρολει σε κτελ κηφισου .
Με αυτες τι κινησεις εγω νομιζα οτι θελει να ριξει τις κατοχες και να δειρει τον παναθηναικο για να παρει το πρωταθλημα .
Αλλα αποδειχθηκε οτι εκανα παλι λαθος .
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
από εμένα τέρμα η γκρίνια
έχω τρομερά "παράπονα" και ερωτηματικά για την ομάδα που φτιάχτηκε φέτος, παράπονα και από τον Μπαρτζώκα ως προπονητή τα οποία όσο περνούν τα χρόνια μαζεύονται, παράπονα για το πώς λειτουργούμε γενικότερα ως οργανισμός, μπορώ να γκρινιάζω για ώρες
βλέποντας όμως τη μεγάλη εικόνα που είναι ότι ο Μπαρτζώκας από το μηδέν μας ξαναέβαλε στα σαλόνια συν το γεγονός ότι μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κατέληξα ότι αξίζει να τον ζήσει (μπασκετικά) όπως ακριβώς αυτός θέλει.
ας πάρει τους παίκτες που θέλει, τα στοιχήματα που θέλει και ας κριθεί στο τέλος της χρονιάς οριστικά.
έχω τρομερά "παράπονα" και ερωτηματικά για την ομάδα που φτιάχτηκε φέτος, παράπονα και από τον Μπαρτζώκα ως προπονητή τα οποία όσο περνούν τα χρόνια μαζεύονται, παράπονα για το πώς λειτουργούμε γενικότερα ως οργανισμός, μπορώ να γκρινιάζω για ώρες
βλέποντας όμως τη μεγάλη εικόνα που είναι ότι ο Μπαρτζώκας από το μηδέν μας ξαναέβαλε στα σαλόνια συν το γεγονός ότι μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, κατέληξα ότι αξίζει να τον ζήσει (μπασκετικά) όπως ακριβώς αυτός θέλει.
ας πάρει τους παίκτες που θέλει, τα στοιχήματα που θέλει και ας κριθεί στο τέλος της χρονιάς οριστικά.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω του λεει ελα να το πεις μπροστα μου,δεν εισαι αντρας?το θεμα ειναι μην το πει σε κανα ντερεκι και τον κανει μαυρο και εχουμε αλλα..βασικα και ο μπαρτζωκας να τον δειρει παλι ρεντικολο θα γινουμε.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 9:12 pmΔυνατό τρολ ο κόουτς έκανε τον άλλο να βγει εκτός εαυτού.![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο