Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 03, 2026 9:15 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 9:06 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 8:59 pm
Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε πάλι να τσακώνεται με τους φιλάθλους..

απιστευτα πραγματα..το οτι ο μπαρτζωκας ειναι τοσο ολυμπιακος εχει και αρνητικα του..δεν ξερουμε βεβαια και τι ειπωθηκε αλλα κανει κακο στην εικονα του.
Καλά κάνει. Έχει την πίκρα του και την ένταση του αγώνα, έχει και τον καθένα να τον βρίζει. Φοράει και κασκόλ του Ολυμπιακού ο οπαδός, αν δεν κανω λάθος.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Φεβ 03, 2026 9:30 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 9:15 pm
βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 9:12 pm
Δυνατό τρολ ο κόουτς έκανε τον άλλο να βγει εκτός εαυτού. :D
νομιζω του λεει ελα να το πεις μπροστα μου,δεν εισαι αντρας?το θεμα ειναι μην το πει σε κανα ντερεκι και τον κανει μαυρο και εχουμε αλλα..βασικα και ο μπαρτζωκας να τον δειρει παλι ρεντικολο θα γινουμε.
Το πρόβλημα είναι τι θα πει ο κόσμος ή ότι ένας κάφρος της εξέδρας συμπεριφέρεται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο και ενώ θα έπρεπε να πεταχτεί οριζοντίως εκτός γηπέδου από την ασφάλεια (όπως γίνεται στο NBA) παριστάνει τον Ζήκο στης Κακομοίρας;

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 03, 2026 9:46 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 9:06 pm
Dimmitz έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 8:59 pm
Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε πάλι να τσακώνεται με τους φιλάθλους..

απιστευτα πραγματα..το οτι ο μπαρτζωκας ειναι τοσο ολυμπιακος εχει και αρνητικα του..δεν ξερουμε βεβαια και τι ειπωθηκε αλλα κανει κακο στην εικονα του.
Σιγα μωρε που χαλαει την εικονα του, ασε που δν νομιζω να τον νοιαζει κιολας. Ωρες ωρες απορω πως εχει επιβιωσει τοσα χρονια σε αυτη τη θεση

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Φεβ 03, 2026 9:51 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 9:35 pm
Τρί Φεβ 03, 2026 9:30 pm

Το πρόβλημα είναι τι θα πει ο κόσμος ή ότι ένας κάφρος της εξέδρας συμπεριφέρεται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο και ενώ θα έπρεπε να πεταχτεί οριζοντίως εκτός γηπέδου από την ασφάλεια (όπως γίνεται στο NBA) παριστάνει τον Ζήκο στης Κακομοίρας;
ετσι ειναι παντου στην ευρωπη..τι θα γινει θα καβαλανε ολοι τα καγκελα?Ας βγουνε μπροστα να ζητησουν αλλη ασφαλεια,η λυση σιγουρα δεν ειναι να πανε να τις παιξουν..
Δεν διαφωνώ... Καταλαβαίνω πάντως και τον εκάστοτε παίκτη ή προπονητή που έχει 150 παλμούς από την ένταση του αγώνα και μπορεί να ξεφύγει. Ο κόσμος στην κερκίδα ποια δικαιολογία έχει και βγαίνει εν ψυχρώ εκτός εαυτού για κάτι που στην τελική δεν τον αφορά προσωπικά;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Φεβ 03, 2026 10:05 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 9:35 pm

ετσι ειναι παντου στην ευρωπη..τι θα γινει θα καβαλανε ολοι τα καγκελα?Ας βγουνε μπροστα να ζητησουν αλλη ασφαλεια,η λυση σιγουρα δεν ειναι να πανε να τις παιξουν..
Δεν διαφωνώ... Καταλαβαίνω πάντως και τον εκάστοτε παίκτη ή προπονητή που έχει 150 παλμούς από την ένταση του αγώνα και μπορεί να ξεφύγει. Ο κόσμος στην κερκίδα ποια δικαιολογία έχει και βγαίνει εν ψυχρώ εκτός εαυτού για κάτι που στην τελική δεν τον αφορά προσωπικά;
δηλαδη ψαχνουμε γιατι οι βλαμμενοι στην κερκιδα ειναι βλαμμενοι?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:07 pm

shaq7 έγραψε:

Άρα η λύση είναι να κάθονται απαθείς να τους βρίζουν; Διαφωνώ και αντί να τα βάζουμε με τους καφρους να τα βάζουμε με όσους αντιδρούν; Δεν το δέχομαι.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:13 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Άρα η λύση είναι να κάθονται απαθείς να τους βρίζουν; Διαφωνώ και αντί να τα βάζουμε με τους καφρους να τα βάζουμε με όσους αντιδρούν; Δεν το δέχομαι.
οποτε αφου υπαρχουν οι βλαμμενοι στις κερκιδες να αρχισουν ολοι να καβαλανε τις κερκιδες να παιζουν μαπες..ειδικα με τον ταρικ η κανα καμπεγκελε θελω πολυ να το δω.Και την επομενη στο οακα να ανεβει ο μπαρτζω να ζητησει τα ρεστα.θα πεθανει κοσμος αλλα θα χουν το δικιο τους.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:16 pm

shaq7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

οποτε αφου υπαρχουν οι βλαμμενοι στις κερκιδες να αρχισουν ολοι να καβαλανε τις κερκιδες να παιζουν μαπες..ειδικα με τον ταρικ η κανα καμπεγκελε θελω πολυ να το δω.
Το έχουμε δει με τον Σοφο, μάλλον κανείς της Μακάμπι δεν το ξανατολμησε. Το ζήτημα είναι ότι το θεωρούμε φυσιολογικό και όσο το θεωρούμε θα συνεχίζεται, θεωρείς λοιπόν ότι αν σε βρίζει κάποιος πρέπει να συνεχίσεις ατάραχος; Εγώ δεν μπορώ πάντως.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:22 pm

Conan1982 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Το έχουμε δει με τον Σοφο, μάλλον κανείς της Μακάμπι δεν το ξανατολμησε. Το ζήτημα είναι ότι το θεωρούμε φυσιολογικό και όσο το θεωρούμε θα συνεχίζεται, θεωρείς λοιπόν ότι αν σε βρίζει κάποιος πρέπει να συνεχίσεις ατάραχος; Εγώ δεν μπορώ πάντως.
ναι αντε εκει να τον επιανε ο σοφο..ποιος θα πηγαινε φυλακη?ο σοφο..Εγω λεω απλα οτι η λυση δεν ειναι να πας να ζητησεις τα ρεστα..ας διαμαρτυρηθουνε να γινουνε τα γηπεδα ανθρωπινα..γιατι πανε να πουλησουν μαγκια στους βλαμμενους αντι να τα βαλουν με τα αφεντικα τους?Δε το λεω συγκεκριμενα για τον μπαρτζω αυτο.Εγω σου λεω οτι τωρα πηγαινε ο αλλος και παιζανε μπουνιες..τι θεωρεις θα κερδιζε ο μπαρτζω εκτος απο τιμωρια?

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Φεβ 03, 2026 10:26 pm

Τι παιχτηκε με Μπαρτζωκα που σκαρφαλωσε τις κερκιδες και βριζοταν με εναν που φοραγε ερυθρολευκο κασκολ?

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:30 pm

shaq7 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

ναι αντε εκει να τον επιανε ο σοφο..ποιος θα πηγαινε φυλακη?ο σοφο..Εγω λεω απλα οτι η λυση δεν ειναι να πας να ζητησεις τα ρεστα..ας διαμαρτυρηθουνε να γινουνε τα γηπεδα ανθρωπινα..γιατι πανε να πουλησουν μαγκια στους βλαμμενους αντι να τα βαλουν με τα αφεντικα τους?Δε το λεω συγκεκριμενα για τον μπαρτζω αυτο.Εγω σου λεω οτι τωρα πηγαινε ο αλλος και παιζανε μπουνιες..τι θεωρεις θα κερδιζε ο μπαρτζω εκτος απο τιμωρια?
Δεν θα κέρδιζε τίποτα απολύτως, εγώ λέω ότι όταν σε βρίζουν ή μάλλον όταν βρίζουν την οικογένεια σου δεν κάθεσαι απαθής, δεν στηρίζεται σε λογικές κόστος/όφελος αυτό λ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:40 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 10:30 pm
shaq7 έγραψε:

Δεν θα κέρδιζε τίποτα απολύτως, εγώ λέω ότι όταν σε βρίζουν ή μάλλον όταν βρίζουν την οικογένεια σου δεν κάθεσαι απαθής, δεν στηρίζεται σε λογικές κόστος/όφελος αυτό λ.
Δεν εχει πολυ λογικη αυτο που λες..εμενα πχ αν με βρισει ενας στον δρομο ακυρος δεν θα δωσω σημασια,μπορει να ειναι τρελος,να οπλοφορει το οτιδηποτε..Μιλαμε για δημοσια προσωπα που καθε μερα τρωνε καταρες απο σοσιαλ μιντια μεχρι στον δρομο..οχι μονο οι αθλητες..οταν κανεις αυτην την δουλεια ξερεις οτι θα χεις και αυτα μεσα.Αλλιως να γινουμε ζουγκλα να αρματωθουμε ολοι γιατι καποιος μας εθιξε. Εγω ξαναλεω γιατι δεν παει οποιος θυμωνει να τον βριζουν στους προεδρους και να ζητησουν ασφαλεια.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 10:57 pm

εντωμεταξυ ολο το σκηνικο εγινε γιατι ενας παναθηναικος του ελεγε παρε τα @@ μου

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 04, 2026 12:01 am

shaq7 έγραψε:

εντωμεταξυ ολο το σκηνικο εγινε γιατι ενας παναθηναικος του ελεγε παρε τα @@ μου
δεν είμαι αντίθετος στο να απαντάνε παίκτες/προπονητές σε ούγκανους της εξέδρας και ό,τι ήθελε προκύψει αλλά δε χρειάζεται να γίνονται και οι ίδιοι ούγκανοι. το "βαζέλα σας γ***ω όλους" δε μου αρέσει όταν λέγεται από προπονητή του Ολυμπιακού αν και καταλαβαίνω ότι θα έχει πέραση στον κόσμο.

Hackerpcs

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Φεβ 04, 2026 3:03 am

shaq7 έγραψε:

Όποιος ασχολείται με την κερκίδα είναι ασοβαρος, είτε λέγεται Αταμαν που ασχολούνταν με τους "αχάριστους" οπαδούς της Εφες στα playoffs πέρυσι ή με τις φουστανέλες στο ΣΕΦ (έλεος ρε Αταμαν), είτε ο Μπαρτζωκας που επανειλημμένα φέρεται σαν χούλιγκαν, είναι δυνατόν να κάθεται να ασχολείται με 2-3 ξεκάρφωτους στο Ντουμπάι;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”