Κάπου θα πρέπει να μπει ένα στοπ στις αλλαγές και να πέφτει η χειρότερη ομάδα, που φέτος είναι ο Πανιώνιος.
Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδατε που οδηγείτε ένα πρωτάθλημα όταν οι αλλαγές στους ξένους έχουν γίνει σχεδόν απεριόριστες; Ο Πανιώνιος έχει αλλάξει σχεδόν όλους τους ξένους του και ίσως τη γλυτώσει τελικά. Η Καρδίτσα που συνολικά είναι καλύτερη ομάδα, πληρώνει ότι παίζει σε δύο διοργανώσεις και μέχρι το παιχνίδι με την ALBA κυνηγούσε όλα τα παιχνίδια.
Κάπου θα πρέπει να μπει ένα στοπ στις αλλαγές και να πέφτει η χειρότερη ομάδα, που φέτος είναι ο Πανιώνιος.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή και παίκτες και βελτίωσε την εικόνα του, η Καρδίτσα επίσης έκανε αλλαγές παικτών αλλά αυτη τη στιγμή δείχνει η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Και δε νομίζω ότι το θέμα είναι οι αλλαγές ξένων, από τη στιγμή που μια ομάδα θέλει και μπορεί να πάρει καλύτερους παίκτες για να βελτιώσει την εικόνα της, γιατί να μην το κάνει;ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 1:19 pmΕίδατε που οδηγείτε ένα πρωτάθλημα όταν οι αλλαγές στους ξένους έχουν γίνει σχεδόν απεριόριστες; Ο Πανιώνιος έχει αλλάξει σχεδόν όλους τους ξένους του και ίσως τη γλυτώσει τελικά. Η Καρδίτσα που συνολικά είναι καλύτερη ομάδα, πληρώνει ότι παίζει σε δύο διοργανώσεις και μέχρι το παιχνίδι με την ALBA κυνηγούσε όλα τα παιχνίδια.
Κάπου θα πρέπει να μπει ένα στοπ στις αλλαγές και να πέφτει η χειρότερη ομάδα, που φέτος είναι ο Πανιώνιος.![]()
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πέσει κατηγορία, να μάθει και να επιστρέψει όταν πρέπει σοφότερη ως ομάδα. Όλο αυτό με τις αδιάκοπες μετεγγραφές είναι για να κρατούν "ζεστούς" τους μανατζαραίους και να μην αναδεικνύουν τις ευθύνες των διοικήσεων και των προπονητών για το αρχικό σχεδιασμό της χρονιάς. Αν και οι τελευταίοι την πληρώνουν, σχεδόν πάντοτε.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 1:42 pmΟ Πανιώνιος άλλαξε προπονητή και παίκτες και βελτίωσε την εικόνα του, η Καρδίτσα επίσης έκανε αλλαγές παικτών αλλά αυτη τη στιγμή δείχνει η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Και δε νομίζω ότι το θέμα είναι οι αλλαγές ξένων, από τη στιγμή που μια ομάδα θέλει και μπορεί να πάρει καλύτερους παίκτες για να βελτιώσει την εικόνα της, γιατί να μην το κάνει;ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 1:19 pmΕίδατε που οδηγείτε ένα πρωτάθλημα όταν οι αλλαγές στους ξένους έχουν γίνει σχεδόν απεριόριστες; Ο Πανιώνιος έχει αλλάξει σχεδόν όλους τους ξένους του και ίσως τη γλυτώσει τελικά. Η Καρδίτσα που συνολικά είναι καλύτερη ομάδα, πληρώνει ότι παίζει σε δύο διοργανώσεις και μέχρι το παιχνίδι με την ALBA κυνηγούσε όλα τα παιχνίδια.
Κάπου θα πρέπει να μπει ένα στοπ στις αλλαγές και να πέφτει η χειρότερη ομάδα, που φέτος είναι ο Πανιώνιος.![]()
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στον Κολοσσο! Είναι ίσως η μεγαλύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα και σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν, νομίζω εν τέλει ότι δε θα πέσει ειδικά μετά το σημερινό. Επίσης δεν περίμενα ότι μετά το συμβάν με τον Goudelock ότι η ομάδα θα ανέκαμτε.
Υ.Γ. Το επίπεδο των διαιτητών είναι παρά πολύ χαμηλό, αγνοούν ακόμη και τα βασικά των μαθηματικών
σε ορισμένες αποφάσεις τους!
Υ.Γ. Το επίπεδο των διαιτητών είναι παρά πολύ χαμηλό, αγνοούν ακόμη και τα βασικά των μαθηματικών
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όταν κάνεις λάθος, πρέπει και να έχεις το δικαίωμα/δυνατότητα να τα διορθώσεις. Στον Πανιώνιο είδαν ότι δεν "τσούλαγε" το πράγμα, έφεραν καλύτερους παίκτες και ένα έμπειρο προπονητή και η ομάδα εμφανίζεται βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια. Επομένως δε βρίσκω κάτι το μεμπτό σε όλο αυτό. Και στην τελική, κανένας δεν υποχρέωσε την Καρδίτσα να συμμετάσχει σε ευρωπαϊκή διοργανώση. Επιλογή της ήταν και όφειλε να έχει ένα ρόστερ που θα τις επέτρεπε να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις της (όπως και ο Κολοσσός πέρυσι, η συμμετοχή του οποίου στο BCL παραλίγο να του στοιχίζει την παραμονή στην κατηγορία).ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 3:55 pmΝα πέσει κατηγορία, να μάθει και να επιστρέψει όταν πρέπει σοφότερη ως ομάδα. Όλο αυτό με τις αδιάκοπες μετεγγραφές είναι για να κρατούν "ζεστούς" τους μανατζαραίους και να μην αναδεικνύουν τις ευθύνες των διοικήσεων και των προπονητών για το αρχικό σχεδιασμό της χρονιάς. Αν και οι τελευταίοι την πληρώνουν, σχεδόν πάντοτε.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 1:42 pm
Ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή και παίκτες και βελτίωσε την εικόνα του, η Καρδίτσα επίσης έκανε αλλαγές παικτών αλλά αυτη τη στιγμή δείχνει η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. Και δε νομίζω ότι το θέμα είναι οι αλλαγές ξένων, από τη στιγμή που μια ομάδα θέλει και μπορεί να πάρει καλύτερους παίκτες για να βελτιώσει την εικόνα της, γιατί να μην το κάνει;
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέσα σε ένα Σαβ/κο πάντως η Καρδίτσα φαίνεται ότι βρίσκεται στην πιο μειονεκτική θέση όσον αφορά την μάχη της παραμονής. Αν είχε κερδίσει χτες στον Αγ. Θωμά θα έλεγα ότι πλέον το Μαρούσι θα χρειαζόταν ένα θαύμα για να μείνει στην κατηγορία, αλλά τώρα μάλλον οι Θεσσαλοί χρειάζεται να ανεβάσουν την απόδοση τους.
Έτσι όπως είναι η βαθμολογία νομίζω όποιος φτάσει τις 7 νίκες θα σωθεί σίγουρα, στις 6 νίκες θα παιχτεί στις διαφορές και στις 5 νίκες πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Α1 κάποιος.
1) Ο Προμηθέας βρίσκεται στις 6 νίκες και όπως γράψαμε χτες φαίνεται η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θεωρητικά δεν κινδυνεύει τόσο άμεσα, αλλά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες μάλλον θα πρέπει να κυκλώσει οπωσδήποτε το παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Πάτρα ώστε να φτάσει τις 7 νίκες. Ε μετά θα έχει τις ισοβαθμίες με Κολοσσό-Πανιώνιο και μάλλον και με Καρδίτσα (είχε κερδίσει με 29 πόντους στον 1ο γύρο) οπότε και εκεί αν μείνει θα είναι ασφαλής.
2) Πανιώνιος και Κολοσσός είναι στις 5 νίκες. Ο Πανιώνιος έχει θεωρητικά δύσκολο πρόγραμμα (έχει να παίξει με ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ στην Γλυφάδα, καθώς και Άρη έξω), αλλά έτσι ανεβασμένος όπως είναι τελευταία δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κερδίσει στο Περιστέρι και ψάξει μετά ακόμα μια νίκη για να είναι ασφαλής. Ο Κολοσσός επίσης έχει 3 ματς στο γήπεδο του με Ηρακλή-Άρη-Καρδίτσα που μπορεί να κάνει 2 νίκες.
3) Και το Μαρούσι θεωρητικά μπορεί να κάνει τουλάχιστον 2 νίκες, ίσως και 3. Η Καρδίτσα είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει κάνει νίκη μακριά από το γήπεδο της, και πολύ πιθανόν να μην κάνει αφού έχει να παίξει σε Αλεξάνδρειο, Πυλαία και Ρόδο. Τουλάχιστον αν κρατήσει την έδρα της το πιο πιθανόν είναι ότι θα μείνει, αφού έχει την ισοβαθμία με το Μαρούσι.
Έτσι όπως είναι η βαθμολογία νομίζω όποιος φτάσει τις 7 νίκες θα σωθεί σίγουρα, στις 6 νίκες θα παιχτεί στις διαφορές και στις 5 νίκες πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Α1 κάποιος.
1) Ο Προμηθέας βρίσκεται στις 6 νίκες και όπως γράψαμε χτες φαίνεται η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θεωρητικά δεν κινδυνεύει τόσο άμεσα, αλλά για να μην μπλέξει σε περιπέτειες μάλλον θα πρέπει να κυκλώσει οπωσδήποτε το παιχνίδι με τον Κολοσσό στην Πάτρα ώστε να φτάσει τις 7 νίκες. Ε μετά θα έχει τις ισοβαθμίες με Κολοσσό-Πανιώνιο και μάλλον και με Καρδίτσα (είχε κερδίσει με 29 πόντους στον 1ο γύρο) οπότε και εκεί αν μείνει θα είναι ασφαλής.
2) Πανιώνιος και Κολοσσός είναι στις 5 νίκες. Ο Πανιώνιος έχει θεωρητικά δύσκολο πρόγραμμα (έχει να παίξει με ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ στην Γλυφάδα, καθώς και Άρη έξω), αλλά έτσι ανεβασμένος όπως είναι τελευταία δεν θα μου έκανε εντύπωση αν κερδίσει στο Περιστέρι και ψάξει μετά ακόμα μια νίκη για να είναι ασφαλής. Ο Κολοσσός επίσης έχει 3 ματς στο γήπεδο του με Ηρακλή-Άρη-Καρδίτσα που μπορεί να κάνει 2 νίκες.
3) Και το Μαρούσι θεωρητικά μπορεί να κάνει τουλάχιστον 2 νίκες, ίσως και 3. Η Καρδίτσα είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει κάνει νίκη μακριά από το γήπεδο της, και πολύ πιθανόν να μην κάνει αφού έχει να παίξει σε Αλεξάνδρειο, Πυλαία και Ρόδο. Τουλάχιστον αν κρατήσει την έδρα της το πιο πιθανόν είναι ότι θα μείνει, αφού έχει την ισοβαθμία με το Μαρούσι.
@pan24 συμφωνω απολυτα μαζι σου!!
Εγώ τα είχα πει και παλιότερα τους προβληματισμούς γενικά.
Πάντως ο Σουφλιάς έφυγε (λες να γυρίσει πίσω στο μαντρί?) και το κλίμα στους φιλάθλους είναι πολύ αρνητικό για εκείνον(εγώ δεν ξέρω τον άνθρωπο δεν έχω άποψη).
Έχει μπλεχτεί ότι το Μαρούσι πήρε Παπαθεοδώρου-Σουφλιά το καλοκαίρι ήδη με τον αδερφό Παπαθεοδώρου τα τελευταία 2-3 χρόνια υπάρχουν ύβρεις (φανερές και κρυφές) έκανε και ο Προμηθέας την καταγγελία για τον Παπαδόπουλο που έφυγε από το Μαρούσι γενικά μετά το Λαύριο πέρυσι που άλλαξε μαντρί και την πλήρωσε φέτος το Μαρούσι είναι το μαύρο πρόβατο. Εντομεταξεί κανείς δεν έχει πει τι έγινε πως μια ομάδα που πήγαινε καρφί για πλέι οφ ξαφνικά μπορούσε να χάσει από τον καθένα από μας αν κατέβαζε 5δα, σίγουρα απληρωσιά αλλά δεν γίνεται να ξέχασαν το μπάσκετ. Στο δια ταύτα οι διαιτησίες ειδικά σε Πάτρα και Μύκονο υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και χθες μιλάμε ήταν στο τοπ 5 σφαγών φέτος, αλλά οκ ο Παπαθεοδώρου και οι παίκτες έχουν χάσει τον έλεγχο. Βέβαια ξαναλέω δεν μπορώ να καταλάβω τον σχεδιασμό και γιατί δεν έχουν γίνει αλλαγές στα γκαρντ αλλά νομίζω πως 1-2 νίκες παραπάνω αξίζει το Μαρούσι αλλά όταν τα βάζεις με την εξουσία αυτά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ θα ξαναπώ το Μαρούσι είναι τεράστιο φαβορί να πέσει γιατί με Καρδίτσα έγινε υπέρβαση όπως πήγε η φάση αλλά δεν με πείθει η ομάδα ότι κόντρα σε όλα θα κάνει αυτές τις 3 νίκες που θέλει... Βέβαια ο καιρός γαρ εγγύς και πέρυσι με χειρότερη ομάδα στο τέλος έγινε η δουλειά.
Εγώ τα είχα πει και παλιότερα τους προβληματισμούς γενικά.
Πάντως ο Σουφλιάς έφυγε (λες να γυρίσει πίσω στο μαντρί?) και το κλίμα στους φιλάθλους είναι πολύ αρνητικό για εκείνον(εγώ δεν ξέρω τον άνθρωπο δεν έχω άποψη).
Έχει μπλεχτεί ότι το Μαρούσι πήρε Παπαθεοδώρου-Σουφλιά το καλοκαίρι ήδη με τον αδερφό Παπαθεοδώρου τα τελευταία 2-3 χρόνια υπάρχουν ύβρεις (φανερές και κρυφές) έκανε και ο Προμηθέας την καταγγελία για τον Παπαδόπουλο που έφυγε από το Μαρούσι γενικά μετά το Λαύριο πέρυσι που άλλαξε μαντρί και την πλήρωσε φέτος το Μαρούσι είναι το μαύρο πρόβατο. Εντομεταξεί κανείς δεν έχει πει τι έγινε πως μια ομάδα που πήγαινε καρφί για πλέι οφ ξαφνικά μπορούσε να χάσει από τον καθένα από μας αν κατέβαζε 5δα, σίγουρα απληρωσιά αλλά δεν γίνεται να ξέχασαν το μπάσκετ. Στο δια ταύτα οι διαιτησίες ειδικά σε Πάτρα και Μύκονο υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και χθες μιλάμε ήταν στο τοπ 5 σφαγών φέτος, αλλά οκ ο Παπαθεοδώρου και οι παίκτες έχουν χάσει τον έλεγχο. Βέβαια ξαναλέω δεν μπορώ να καταλάβω τον σχεδιασμό και γιατί δεν έχουν γίνει αλλαγές στα γκαρντ αλλά νομίζω πως 1-2 νίκες παραπάνω αξίζει το Μαρούσι αλλά όταν τα βάζεις με την εξουσία αυτά είναι τα αποτελέσματα. Εγώ θα ξαναπώ το Μαρούσι είναι τεράστιο φαβορί να πέσει γιατί με Καρδίτσα έγινε υπέρβαση όπως πήγε η φάση αλλά δεν με πείθει η ομάδα ότι κόντρα σε όλα θα κάνει αυτές τις 3 νίκες που θέλει... Βέβαια ο καιρός γαρ εγγύς και πέρυσι με χειρότερη ομάδα στο τέλος έγινε η δουλειά.
pan24 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 10:05 pmΔε θέλω να σχολιάσω κάτι αρνητικά επί προσωπικού γιατί δε μπορώ να φανταστώ πόση πίεση πρέπει να έχει.
Να πω μόνο ότι αν είναι στην κατάσταση να κάνει τέτοιες δηλώσεις με αυτό το ύφος και μάτι που γυαλίζει και μάλιστα μετά από νίκη δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτή τη στιγμή έχει τη ψυχραιμία να διαχειριστεί την ομάδα του σε κρίσιμα παιχνίδια.
Επίσης τα δυο προηγούμενα χρόνια ήταν υπάλληλος αυτού στον οποίο λογικά αναφέρεται τώρα. Τώρα τα ανακάλυψε όλα αυτά, μέχρι πριν μερικούς μήνες όλα ήταν οκ;
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι, αλλά μακάρι
Ακούγεται ότι σε περίπτωση που κάποια από τις δύο ομάδες της Α2 που θα ανέβουν δεν δηλώσει τελικά συμμετοχή για Α1 του χρόνου, φαβορί για να πάρει την θέση της θα είναι η ομάδα που θα πέσει από την Α1. Κι αυτή την στιγμή αμφιβάλλω αν υπάρχουν πάνω από 3-4 ομάδες της Α2 που είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην Α1. Δόξα Λευκάδας και ΑΓΕΧ μάλλον είναι οι δύο, ο Βίκος οικονομικά μπορεί αλλά έχει θέμα με το γηπεδικό προς το παρόν, Λαύριο επίσης θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις. Μετά δεν βλέπω καμία άλλη που να μπορούσε με τα υπάρχοντα δεδομένα.
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ακομα μια φορα πολυ κατωτερος μακρυα απο το Ιβανωφειο ο Ηρακλης.Ο Κολοσσος μολις στο αρχικο 4λεπτο προηγηθηκε 16-0 και ειχε καλυψει και το -15 του πρωτου αγωνα.
Ολα τα λεφτα ο Μωραιτης που κουβαλησε μαζι με τον Strong αλλα φυσικα δεν ηταν αρκετοι.Προβλεπω μετα και την σημερινη εμφανιση,ο Γηραιος να επισπευσει τις διαδικασιες για αποκτηση του αντι-Foreman.
Ολα τα λεφτα ο Μωραιτης που κουβαλησε μαζι με τον Strong αλλα φυσικα δεν ηταν αρκετοι.Προβλεπω μετα και την σημερινη εμφανιση,ο Γηραιος να επισπευσει τις διαδικασιες για αποκτηση του αντι-Foreman.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο