Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Pani7.0

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 16, 2026 10:23 am

Αν το κλίμα είναι τόσο άρρρωστο όσο παρουσιάζεται, πρέπει να φύγει ο Αταμαν όσο κι αν αυτο φαινεται ανορθολογικό επί της αρχής.
Με τέτοιο ρόστερ, μια χαρά θα είναι ο Σερέλης μέχρι το τέλος της σεζόν. Εδώ ο Ολυμπιακός πήγε τελικούς Ευρωλίγκας με τον Σφαιρόπουλο και με σαφώς χειρότερο ρόστερ.
Για το καλοκαίρι προφανώς η συζήτηση αλλάζει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Φεβ 16, 2026 10:36 am

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 10:03 am
kein έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 9:38 am
Δυστυχώς φαίνεται ότι η προσπάθεια του του DPG για "turning point" μας φέρνει νομοτελειακά στο "point of no return". Αυτά που είπε δεν μαζεύονται και ενώ είμαι από αυτούς που σθεναρά υποστηρίζω την παραμονή του Άταμαν (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν) πλέον δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο. Εν ολίγοις μπλέξαμε ...
Είμαστε στο λεγόμενο "μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα" , απο την μία o Aταμάν έχει χάσει τον μπούσουλα και παρουσιάζει έναν μπασκετικό αχταρμα, απο την άλλη δεν υπάρχει αξιόλογη διάδοχη κατάσταση,να τον διώξεις να πάρεις ποιον?Μονο ο Ζοτς είναι η λύση αλλα δύσκολο ώς απίθανο να θέλει να επιστρέψει.
Έχουμε μπλέξει αδερφέ, μπροστά και πίσω είναι γκρεμός με ρέμα μαζί ! Βασικά εφόσον τους έβγαλε στον τάκο (Αταμαν και παίχτες, μάλλον εννοεί Ομερ και ίσως και Οσμαν) τα πράγματα δεν έχουν γυρισμό. Την λύση μπορεί πλέον τα δώσει ένας από τους δύο, με μονομερή ενέργεια. Δηλαδή ή να παραιτηθεί ο κόουτς για λόγους ευθιξίας ή να τον απολύσει ο ΔΠΓ για το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ωρολογιακή βόμβα, γιατί πλέον έχεις βάλει την εξέδρα στην εξίσωση, και πρέπει να πάρει θέση. Αν πάρει κατά του Άταμαν, οκ είναι πιο διαχειρίσιμο, αν όμως πάρει κατά του ΔΠΓ, δεν θέλει και πολύ ο πρόεδρος να ξεφύγει και να έχουμε επανάληψη των γεγονότων με την Θ13. Αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Φεβ 16, 2026 10:45 am

kein έγραψε:

Έχουμε μπλέξει αδερφέ, μπροστά και πίσω είναι γκρεμός με ρέμα μαζί ! Βασικά εφόσον τους έβγαλε στον τάκο (Αταμαν και παίχτες, μάλλον εννοεί Ομερ και ίσως και Οσμαν) τα πράγματα δεν έχουν γυρισμό. Την λύση μπορεί πλέον τα δώσει ένας από τους δύο, με μονομερή ενέργεια. Δηλαδή ή να παραιτηθεί ο κόουτς για λόγους ευθιξίας ή να τον απολύσει ο ΔΠΓ για το καλό της ομάδας. Οτιδήποτε άλλο θα είναι ωρολογιακή βόμβα, γιατί πλέον έχεις βάλει την εξέδρα στην εξίσωση, και πρέπει να πάρει θέση. Αν πάρει κατά του Άταμαν, οκ είναι πιο διαχειρίσιμο, αν όμως πάρει κατά του ΔΠΓ, δεν θέλει και πολύ ο πρόεδρος να ξεφύγει και να έχουμε επανάληψη των γεγονότων με την Θ13. Αυτό θα ήταν το χειρότερο σενάριο.
Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να πάτε καλά στο κύπελλο και να το σηκώσετε και όλο αυτό να αποσυμφορήσει την κατάσταση. Με τον Ομέρ μικρό το κακό, δεν παίζει ούτως ή άλλως. Ο Οσμάν όμως, ιδιαίτερα ο καλός Οσμάν είναι απώλεια που ο Ρογκαβόπουλος δεν μπορεί να αναπληρώσει 100%, ο Χέιζ ναι αλλά ο σκοπός ήταν να ενισχυθείτε.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Φεβ 16, 2026 10:53 am

kein έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 10:03 am

Είμαστε στο λεγόμενο "μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα" , απο την μία o Aταμάν έχει χάσει τον μπούσουλα και παρουσιάζει έναν μπασκετικό αχταρμα, απο την άλλη δεν υπάρχει αξιόλογη διάδοχη κατάσταση,να τον διώξεις να πάρεις ποιον?Μονο ο Ζοτς είναι η λύση αλλα δύσκολο ώς απίθανο να θέλει να επιστρέψει.
Δε θα έλεγα ότι εννοεί τον Γιουρτσεβέν.

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι έχει γίνει κλίκα των Τούρκων, πως είναι μέσα ο Ομέρ που είναι σχεδόν εκτός ομάδας αφού ούτε Ευρωλίγκα παίζει ούτε Α1.
Και αν είναι για αυτόν τι τον εμποδίζει να τον διώξει και γκρινιάζει για τις αποζημιώσεις, αυτόν μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι το τέλος του μήνα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Conan1982 έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 10:45 am
kein έγραψε:

Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να πάτε καλά στο κύπελλο και να το σηκώσετε και όλο αυτό να αποσυμφορήσει την κατάσταση. Με τον Ομέρ μικρό το κακό, δεν παίζει ούτως ή άλλως. Ο Οσμάν όμως, ιδιαίτερα ο καλός Οσμάν είναι απώλεια που ο Ρογκαβόπουλος δεν μπορεί να αναπληρώσει 100%, ο Χέιζ ναι αλλά ο σκοπός ήταν να ενισχυθείτε.
Δεν ξέρω αν είδες το βίντεο, δεν ξέρω αν μαζεύεται αυτό πλέον. Στο λέω εγώ που δεν ήθελα επ' ουδενί λόγω να φύγει ο κόουτς πριν το τέλος της σεζόν ή του συμβολαίου του.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 10:56 am

pan24 έγραψε:
kein έγραψε:

Δε θα έλεγα ότι εννοεί τον Γιουρτσεβέν.

Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι έχει γίνει κλίκα των Τούρκων, πως είναι μέσα ο Ομέρ που είναι σχεδόν εκτός ομάδας αφού ούτε Ευρωλίγκα παίζει ούτε Α1.
Και αν είναι για αυτόν τι τον εμποδίζει να τον διώξει και γκρινιάζει για τις αποζημιώσεις, αυτόν μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο μέχρι το τέλος του μήνα.
Προφανώς ο ΔΠΓ έχει φανταστεί στο μυαλό του ότι ο Ομερ έμεινε λόγω άταμαν το καλοκαίρι και μετα το Δεκέμβρη και έτσι αγνοήσαμε τον Ταιρίς, και ο κοουτς ότι προσπαθησε να σαμποταρει την έλευση Χέιζ, και και και .... τον ξέρεις τον ΔΠΓ φτιαχνει σενάρια ...

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Δευ Φεβ 16, 2026 11:00 am

kein έγραψε:

Δεν ξέρω αν είδες το βίντεο, δεν ξέρω αν μαζεύεται αυτό πλέον. Στο λέω εγώ που δεν ήθελα επ' ουδενί λόγω να φύγει ο κόουτς πριν το τέλος της σεζόν ή του συμβολαίου του.
Το είδα, η πρώτη μου σκέψη να είμαι ειλικρινής είναι ότι δεν γίνεται να συνεχίσει ο Αταμάν και ότι μετράει μέρες ίσως και πριν την αναχώρηση για την Κρήτη.
Από την άλλη ο Αταμάν έχει ένα υψηλό συμβόλαιο που λήγει το 2027 και δεν σκοπεύει πιθανότατα να το χαρίσει και από την άλλη είναι μια κρίση, έστω ότι κερδίζετε το κύπελλο, κάθονται παίκτες, προπονητής κλπ τα λένε και τα βρίσκουν, δεν είναι τελείως απίθανο. Θα μου πεις είναι ο Γιαννακόπουλος που σαμποτάρει ο ίδιος την όλη διαδικασία, ισχύει όμως; Δεν ξέρουμε στην πραγματικότητα τι έχει γίνει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 11:02 am

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:

Το είδα, η πρώτη μου σκέψη να είμαι ειλικρινής είναι ότι δεν γίνεται να συνεχίσει ο Αταμάν και ότι μετράει μέρες ίσως και πριν την αναχώρηση για την Κρήτη.
Από την άλλη ο Αταμάν έχει ένα υψηλό συμβόλαιο που λήγει το 2027 και δεν σκοπεύει πιθανότατα να το χαρίσει και από την άλλη είναι μια κρίση, έστω ότι κερδίζετε το κύπελλο, κάθονται παίκτες, προπονητής κλπ τα λένε και τα βρίσκουν, δεν είναι τελείως απίθανο. Θα μου πεις είναι ο Γιαννακόπουλος που σαμποτάρει ο ίδιος την όλη διαδικασία, ισχύει όμως; Δεν ξέρουμε στην πραγματικότητα τι έχει γίνει.
Πιστεύω ότι το βίντεο αυτό βγήκε με σκοπό να ωθήσει τον κοουτς σε παραίτηση. Μπήκες λήξει κάπως εύκολα. Αν δεν γίνει αυτό, φεν νομίζω ότι είναι βιώσιμο αυτό για μια ομάδα που έχει το Φ4 στο γήπεδο της

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Φεβ 16, 2026 11:16 am

Διωξε ρε το γιουρτσεβεν κ το φαριντ που κανονικα θα επρεπε να μεινει κ να φυγει ο χολμς αλλα πολλα λεφτα κ δεν γινεται κ φερε 1 σεντερ να γυρισει νορμαλ ο λεσορ!θα τον βαζεις 30 λεπτα παλι να τον καψεις μετα απο 1.5 χρονο απουσια!εδω αρρωσταινεις κ θες 10 μερες να συνελθεις οχι 1.5 χρονο!τι ειναι αυτα τα πραγματα δε μπορω να τα καταλαβω!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Δευ Φεβ 16, 2026 11:18 am

kein έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 11:02 am
Conan1982 έγραψε:

Πιστεύω ότι το βίντεο αυτό βγήκε με σκοπό να ωθήσει τον κοουτς σε παραίτηση. Μπήκες λήξει κάπως εύκολα. Αν δεν γίνει αυτό, φεν νομίζω ότι είναι βιώσιμο αυτό για μια ομάδα που έχει το Φ4 στο γήπεδο της
Μπορεί άνετα να γυρίσει μπούμερανγκ, ο Κόουτς να μην θέλει να παραιτηθεί μετά από αυτό και να μην κάνει πίσω ως προς την αποζημίωση, η εξέδρα να στραφεί εναντίον του και να κάνει τις συνθήκες ανυπόφορες κάτι που θα λειτουργήσει τελείως διαλυτικά. Γενικότερα λάθος η αντιμετώπιση του Γιαννακόπουλου.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 11:19 am

Οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι ο DPG εχει στα σκαρια μεγαλη συμφωνια για πωληση του Παο σε επενδυτικo fund απο το εξωτερικο που περιλαμβανει και συμφωνια του Ζοτς για επιστροφη στον Παο απο το καλοκαιρι. Αυτο το ειχα ακουσει απο δημοσιογραφο συγγενη της συζυγου μου αλλα πλεον μου το επιβεβαιωσε υψηλοβαθμο στελεχος της eurobank μεσω της οποιας αναμενεται να κλεισει το deal.

Απο εκει και περα η ιδια πηγη αναφερεται για μη αναστρεψιμο κλιμα εναντιον του Αταμαν απο τους παικτες. Γενικα ψιλοκαφενειο η κατασταση.

Ο χρονος θα δειξει αλλα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ. Ο Αταμαν αν δεν καθοταν στα σχεδον 4,5 εκατομμυρια αποζημιωση που αξιωνει θα ειχε φυγει ηδη

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 16, 2026 11:22 am

Να εχει συμφωνησει ηδη με τον Ζοτς μου φαινεται τραβηγμενο. Ο Ζοτς θα γυρισει μονο αν φυγει ο Γιαννακοπουλος. Η πωληση προβλεπει το πλειοψηφικο πακετο, θα κρατησει δηλαδη αυτος μετοχες?

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 11:25 am

Jeight έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 11:22 am
Να εχει συμφωνησει ηδη με τον Ζοτς μου φαινεται τραβηγμενο. Ο Ζοτς θα γυρισει μονο αν φυγει ο Γιαννακοπουλος. Η πωληση προβλεπει το πλειοψηφικο πακετο, θα κρατησει δηλαδη αυτος μετοχες?
Ηρωικη εξοδος με πολλα εκατομμυρια τριψηφιου αριθμου

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Φεβ 16, 2026 11:26 am

Christofis έγραψε:
Οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι ο DPG εχει στα σκαρια μεγαλη συμφωνια για πωληση του Παο σε επενδυτικo fund απο το εξωτερικο
Ω ρε ταφόπλακα που έρχεται. Όπου χώνεται το private equity τα κάνει σκατά. Ειλικρινά μαύρη μέρα αν γίνει αυτό.

Από την άλλη, πως γίνεται το πρόβλημα σε ένα τόσο τεράστιο deal να είναι ένας χρόνος συμβολαίου ενός προπονητή;

Εικόνα
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 16, 2026 11:29 am

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Φεβ 16, 2026 11:26 am
Christofis έγραψε:
Οι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι ο DPG εχει στα σκαρια μεγαλη συμφωνια για πωληση του Παο σε επενδυτικo fund απο το εξωτερικο
Ω ρε ταφόπλακα που έρχεται. Όπου χώνεται το private equity τα κάνει σκατά. Ειλικρινά μαύρη μέρα αν γίνει αυτό.

Από την άλλη, πως γίνεται το πρόβλημα σε ένα τόσο τεράστιο deal να είναι ένας χρόνος συμβολαίου ενός προπονητή;
Ιδια ηταν και η απορια μου και εμενα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”