Ρε συ
SteveNashidis έχεις μπλέξει διαφορετικά πράγματα στην ίδια συζήτηση, δεν ξέρω σε τι να πρωτοπαραθέσω!!!

Επιγραμματικά:
- Εκτιμώ πως ό,τι και να συμβεί πάλι γκρίνιες θα υπάρχουν σε ότι έχει σχέση με το draft lottery ακόμη και αν συμβεί αυτό που λέει ο φίλτατος
ggr, πάλι θα έχουμε μουρμούρες.
- Ο Γιάννης κακώς μπαίνει στην ίδια κουβέντα, διότι απλά όταν πήγε στις ΗΠΑ, δεν τον ήξερε ουδείς και δεν περίμενε κανείς να προοδεύσει τόσο.
- Η λίγκα όπως σωστά αναφέρθηκε έχει πρόβλημα αντιπαλότητας. Το έχω αναφέρει στο παρελθόν, θα το γράψω ακόμη μια φορά, η φουρνιά των LeBron, Carmelo, Howard, Wade, Curry, Durant κλπ δε δημιούργησε καμμία αγωνιστική αντιπαλότητα. Υπήρξε μια πρωτοφανής "συμφιλίωση" για το σπορ που ζυμώθηκε κυρίως τα καλοκαίρια του 2007-2008 όταν και οι ΗΠΑ έπρεπε να ξεπλύνουν την αποτυχία του 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι όμορφο, θεμιτό αλλά πιστεύω ότι άφησε κατάλοιπα με τα απόνερα του να τα βλέπουμε και εν έτη 2026! Ο μόνος εκείνων των ομάδων που ήταν εκτός λογικής ήταν ο Bryant αλλά δυστυχώς για αυτόν δε βρέθηκαν συμπαραστάτες/συνεχιστές ή και όσοι βρέθηκαν τους εξώθησαν οι ομάδες τους/οι αντζέντηδες σε ανταλλαγή.
- Ο μόνος κατσούφης παίκτης στην λίγκα - που δείχνει ότι δε θέλει και πολλά με άλλους - είναι ο Brunson απλά εκείνος είναι έτσι με όλους (ακόμη και με τους συμπαίκτες του!!

).
- Εμείς πάντως οι Pistons από tanking σε tanking φτιάξαμε τη φετεινή ομάδα

. Απλά υπάρχουν ομάδες που σταθερά δε σταυρώνουν παίκτη ή έχουν πολύ κακές επιλογές στα εκτός παρκέ π.χ. οι Kings.
- Τέλος, δε θυμάμαι άλλοτε τη λίγκα να είναι τόσο άδεια σε ψηλούς (δε θέλω να σας "ξύσω" πληγές για τον Jokic

). Οι καλές εποχές του πρωταθλήματος είχαν σταθερά τουλάχιστον 3 μεγάλους ψηλούς, τώρα τους ψάχνουμε με το κυάλι.