Αφου ολοκληρωσαμε την βιντεοθεραπεια και αυτης της αγωνιστικης, ας γραψουμε καποιες σκορπιες σκεψεις..............
Βίκος Falcons - ΝΕ Μεγαρίδος 77-86
Εδειξε μια καλυτερη διαθεση ο Βικος,εκανε ματσαρα και ο Αντερσον,τον οποιο ειχαμε ξεχασει εντελως οτι αγωνιζεται ακομα.Μου δινουν παντως την εντυπωση οτι υπαρχει και ψυχολογικο προβλημα.Ηταν πληγμα οτι ειχε ενοχλησεις ο Σαρας και δεν αγωνιστηκε στα τελευταια κρισιμα λεπτα.
Απο την αλλη,ο μπιγκ Καλια ηταν απλα ισοπεδωτικος.Εγω θελω να δωσω πολλα κρεντιτς στο πολυεργαλειο Γκρεκα.Οταν τα γρηγορα ποδια των πιτμπουλ της ΝΕΜ ξεπερνανε την σκεψη και το μυαλο,ο Μανταλος επιστρατευει τον Νασο που ειναι το κομβικο χειροφρενο ασφαλειας της ομαδας.
Πρωτέας Βούλας - ΑΟ Δάφνης 81-60
Ο Μανουσελης εφερε πυρηνικο οπλο στην ομαδα!!! Προσαρμοζεται και ο Κουφοπουλος, ελαφρως ντεφορμε δειχνει ο Μιλε,αλλα δεν τον φοβομαστε αυτον.Θεματακι το μπακαπ του Ρις,ο κοουτς δοκιμασε ως πρωτη επιλογη να βαλει και Καραγεωργιου εκει.
Στον παγκο της Δαφνης ειχαμε επεισοδιακι και γκρινια αναμεσα σε Κερασοβιτη-Φιλιππακο και δεν τον ξαναεβαλε,σε ενα,ετσι κι αλλιως,χαμενο παιχνιδι βεβαια.Προσευχες να μην επαθε κατι σοβαρο ο Αντριανο!!
Αιγάλεω - Ψυχικό 68-75
Εδω μου εκανε εντυπωση για το Σιτυ η αλλαγη του Χουχουμη μετα απο 3 λεπτα στο β' ημιχρονο και εκτοτε δεν αγωνιστηκε.
Χωρις Κουκα το Ψυχικο,νικησε αλλα και παλι δεν εδειξε σημαδια αισιοδοξιας για την συνεχεια.
Παπάγου - Δόξα Λευκάδας 64-72
Τα εγραψε πολυ ωραια και to the point o φιλος nextplay στο παραπανω ποστ.
Εγω απλα να προσθεσω οτι με εχει εντυπωσιασει η φετινη εικονα του Φυτρου.Ο απαραιτητος glue guy,που λενε και στο χωριο μου , υπεραπαραιτητος σε καθε ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο(..και οχι μονο).
Λαύριο - Κόροιβος Αμαλιάδας 67-65
Εκανα μεγαλη προσπαθεια να δω ολοκληρο το συγκεκριμενο ματσακι.Μου προκαλεσε εκνευρισμο και βαρεμαρα.Το εφερε στα μετρα του ο Κοροιβος,αλλα επαθε μπλακ-αουτ οταν προηγηθηκε 55-60.
Δινω δικαιολογια στις πολλες απουσιες εκατερωθεν.Δεν αγωνιστηκε τελικα ο Ορφεας,ουτε και οι Τολιας-Δημος.Απο Κοροιβο Λεμπεσης-Κοκορελης αποντες.
Πανερυθραϊκός - Νίκη Βόλου 114-71
Ειπαμε να παιξει συγκεντρωμενα για 40λεπτο η Ερυθραια,αλλα αυτοι το παρακαναν

.Δεν αφησαν το γκαζι ουτε στην....αναπαυλα.Λιγο μονο να συγκρατει τα νευρα του ο Καμαρας.Φορμαριστηκε σε κομβικο σημειο η Ερυθραια και της αξιζει εισοδος στα πλει-οφ.
Νικη εχει τωρα τελικο με Μαχητες.
Συνολικα μετρια αγωνιστικη,ας ελπισουμε να μας αφησει καλυτερη γευση το σημερινο ματσακι στα Πευκα.