Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 21, 2026 11:26 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 11:20 pm
gspara έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:58 pm
Ποιος εκανε το καρφωμα της σεζον??Ο Σωτηριου ή ο Χατζηνικολας?? :o :shock:
Μάλλον το έχασα :shock: Πότε;
Το 52-60 στο 6'54'' πριν το φιναλε.

Μπιλαλαρος σε κακο απογευμα,πιστευω εχασε λιγο το μυαλο του με τις κοκκορομαχιες που ξεκινησαν με Αλεν.
Επισης πιστευω Καρακωστας ξεχασε στο β' ημιχρονο τον Ντιμανοτσι, με τα ριμπαουντ να ειναι συντριπτικα υπερ Λευκαδας.Θυμαμαι στην αναπαυλα μαλιστα ηταν 7 εναντι 21.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Φεβ 21, 2026 11:28 pm

gspara έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 11:26 pm
Το 52-60 στο 6'54'' πριν το φιναλε.
Χαχα εντάξει αυτά τα έκανε ο Παρασκευόπουλος κάθε αγωνιστική στην ΕΣΚΑ :D

Εικόνα
nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Κυρ Φεβ 22, 2026 2:32 am

Τρία ματς είδα αλλά θα σταθώ για αρχή στο ένα...
Θα το αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ...
Για εμένα η πιο συμπαθής ομάδα του πρωταθλήματος είναι ο Παπαγου...
Μόνο και μόνο που βλέπω το λάβαρο του Αλφόνσο μου φτάνει...
Σήμερα οι στρατηγοί ψυχολογικά το πήγαν τέλεια,πάλεψαν να βάλουν νεύρα στον αντίπαλο το πήγαν σε old school μπάσκετ μανουριασμα στο λεπτό να μπει η εξέδρα στο ματς όλα σωστά ότι έπρεπε να κάνει ένας γηπεδούχος για να πάρει τον αγώνα ...
Ναι ήταν νευρικοί στο σουτ αλλά με τόσο ξύλο που έπεσε μήπως δεν ήταν νευρικότητα;;;
Για να καταλήξω αφού πέρασε και από εκεί η αρμάδα του τερζη τότε θα βγει απευθείας...
Αφού δεν μασιά εκεί τότε που;;;;
Χάρηκα πάρα πολύ για αυτούς γιατί είναι μια 100% μπασκετική ομάδα και μπράβο τους...
Ότι και να γίνει στο τέλος το ελληνικό μπάσκετ γέννησε άλλον έναν δάσκαλο ....
Θοδωρής Τερζης...

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Φεβ 23, 2026 12:59 pm

Αφου ολοκληρωσαμε την βιντεοθεραπεια και αυτης της αγωνιστικης, ας γραψουμε καποιες σκορπιες σκεψεις..............

Βίκος Falcons - ΝΕ Μεγαρίδος 77-86
Εδειξε μια καλυτερη διαθεση ο Βικος,εκανε ματσαρα και ο Αντερσον,τον οποιο ειχαμε ξεχασει εντελως οτι αγωνιζεται ακομα.Μου δινουν παντως την εντυπωση οτι υπαρχει και ψυχολογικο προβλημα.Ηταν πληγμα οτι ειχε ενοχλησεις ο Σαρας και δεν αγωνιστηκε στα τελευταια κρισιμα λεπτα.
Απο την αλλη,ο μπιγκ Καλια ηταν απλα ισοπεδωτικος.Εγω θελω να δωσω πολλα κρεντιτς στο πολυεργαλειο Γκρεκα.Οταν τα γρηγορα ποδια των πιτμπουλ της ΝΕΜ ξεπερνανε την σκεψη και το μυαλο,ο Μανταλος επιστρατευει τον Νασο που ειναι το κομβικο χειροφρενο ασφαλειας της ομαδας.

Πρωτέας Βούλας - ΑΟ Δάφνης 81-60
Ο Μανουσελης εφερε πυρηνικο οπλο στην ομαδα!!! Προσαρμοζεται και ο Κουφοπουλος, ελαφρως ντεφορμε δειχνει ο Μιλε,αλλα δεν τον φοβομαστε αυτον.Θεματακι το μπακαπ του Ρις,ο κοουτς δοκιμασε ως πρωτη επιλογη να βαλει και Καραγεωργιου εκει.
Στον παγκο της Δαφνης ειχαμε επεισοδιακι και γκρινια αναμεσα σε Κερασοβιτη-Φιλιππακο και δεν τον ξαναεβαλε,σε ενα,ετσι κι αλλιως,χαμενο παιχνιδι βεβαια.Προσευχες να μην επαθε κατι σοβαρο ο Αντριανο!!

Αιγάλεω - Ψυχικό 68-75
Εδω μου εκανε εντυπωση για το Σιτυ η αλλαγη του Χουχουμη μετα απο 3 λεπτα στο β' ημιχρονο και εκτοτε δεν αγωνιστηκε.
Χωρις Κουκα το Ψυχικο,νικησε αλλα και παλι δεν εδειξε σημαδια αισιοδοξιας για την συνεχεια.

Παπάγου - Δόξα Λευκάδας 64-72
Τα εγραψε πολυ ωραια και to the point o φιλος nextplay στο παραπανω ποστ.
Εγω απλα να προσθεσω οτι με εχει εντυπωσιασει η φετινη εικονα του Φυτρου.Ο απαραιτητος glue guy,που λενε και στο χωριο μου , υπεραπαραιτητος σε καθε ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο(..και οχι μονο).

Λαύριο - Κόροιβος Αμαλιάδας 67-65
Εκανα μεγαλη προσπαθεια να δω ολοκληρο το συγκεκριμενο ματσακι.Μου προκαλεσε εκνευρισμο και βαρεμαρα.Το εφερε στα μετρα του ο Κοροιβος,αλλα επαθε μπλακ-αουτ οταν προηγηθηκε 55-60.
Δινω δικαιολογια στις πολλες απουσιες εκατερωθεν.Δεν αγωνιστηκε τελικα ο Ορφεας,ουτε και οι Τολιας-Δημος.Απο Κοροιβο Λεμπεσης-Κοκορελης αποντες.

Πανερυθραϊκός - Νίκη Βόλου 114-71
Ειπαμε να παιξει συγκεντρωμενα για 40λεπτο η Ερυθραια,αλλα αυτοι το παρακαναν :) .Δεν αφησαν το γκαζι ουτε στην....αναπαυλα.Λιγο μονο να συγκρατει τα νευρα του ο Καμαρας.Φορμαριστηκε σε κομβικο σημειο η Ερυθραια και της αξιζει εισοδος στα πλει-οφ.
Νικη εχει τωρα τελικο με Μαχητες.

Συνολικα μετρια αγωνιστικη,ας ελπισουμε να μας αφησει καλυτερη γευση το σημερινο ματσακι στα Πευκα.

Γιαννης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Psyxiko

Δευ Φεβ 23, 2026 5:02 pm

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ !!!!
Φανταστικός φέτος ο Φυτρος.Εχει το σώμα του μπασκετμπολίστα που μου αρέσει.
Πολύ καλός και ο Βλαχογιάννης της Νίκης Βόλου και φυσικά οι Παρασκευόπουλος (Κόροιβος)και Δενδρινός .

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Δευ Φεβ 23, 2026 5:45 pm

Μου διέφυγε και ο Νότης των Μαχειτων.Και αυτός πολύ καλό πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Δευ Φεβ 23, 2026 6:16 pm

Γιαννης έγραψε:
Δευ Φεβ 23, 2026 5:45 pm
Μου διέφυγε και ο Νότης των Μαχειτων.Και αυτός πολύ καλό πρωτάθλημα.
Δεν ειναι ιδιος ο Καραγιαννιδης?

Btw βλεπω μετα λυπης μου οτι ο Banks σημερα χαλασε την επικη του αφανα :sad:

Γιαννης

euroleague
Reactions:

Δευ Φεβ 23, 2026 6:30 pm

Σωστό μοιάζει και οπτικά και στο μαχητικό και στο ουσιώδες παιγνίδι του.
Μην παραλείψουμε να πούμε όμως ότι οι Μαχητές εκεί μέσα έχουν και τη ....... βοήθεια τους.

nextplay

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: New York

Δευ Φεβ 23, 2026 7:00 pm

Είχα πάει στο γήπεδο να δω τα πεύκα,μου έκανε τεράστια εντύπωση που είδα τον Ντουμπαρ να αγωνίζεται και όχι τον Γουίλσον!!
Τεράστια εντύπωση πρέπει να έκανε κ στον ίδιο τον Ντουμπαρ από το φάνηκε με την εικόνα που είχε!!
Ενημερώθηκα πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση ο Γουίλσον και έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή μένουν με Ντουμπαρ μέχρι νεοτέρας!
Πολύ καλά τα πεύκα με εξέπληξαν θετικά έπαιξαν συγκεντρωμένα για 40 λεπτά μπρος πίσω και τώρα ψάχνουν δύο νίκες για να αποφύγουν τους σοφάδες!!
Η μία πρέπει να γίνει με την Νίκη στον Βόλο η άλλη θέλει υπέρβαση σαν την σημερινή!!
Μακάρι για να έχουμε κ εμείς στην Θεσσαλονίκη ομάδα Α2 του χρόνου γιατί από πάνω δεν πέφτει καμία και από κάτω έρχεται η Κομοτηνή!
Η Χαλκίδα από την άλλη ήταν άοσμη κ αφού ο σούπερ κ φέτος κανονιδης δεν βρήκε το χέρι του υπέκυψε στην ενέργεια και το πάθος των γηπεδούχων....
Άκουσα πως θα αλλαχτεί ο Χαμιλτον είναι κ αυτοί στην αγορά με πολλά λεφτά κιόλας δεν νομίζω όμως ότι θα τους αλλάξει τόσο την εικόνα ένα ακόμη πεντάρι....
Από την Χαλκίδα λείπει η χημεία κ η δίψα όχι το ταλέντο...
Από τα Γιάννενα είχαμε κανένα νέο;;;;
Θα γίνει κάποια αλλαγή;;;;;;
Αν το πάνε έτσι βλέπω να τους προσπερνά κ ο Πρωτέας που έχει στρώσει με τον Κοουτς Μανουσέλη...
Είναι κρίμα πάντως μια τόσο μεγάλη πόλη με μια δυνατή διοικητικά ομάδα να μην έχει γήπεδο έτοιμο με προδιαγραφές Α1...
Έπρεπε οι τοπικοί αρχοντεσ να είχαν μεριμνήσει πιο νωρίς αφού ήξεραν που ήθελαν να φτάσουν την ομάδα!

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 3:13 pm

Θεουλης Μιχαλης Κουρης στις δηλωσεις,οταν εδωσε συγχαρητηρια στον κοουτς των Μαχητων......Δημητρη Γερομιχαλο :roofl:
Το ακομα πιο ωραιο,οτι ο Κωστας Κουσης ΔΕΝ τον διορθωσε :D

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Φεβ 24, 2026 7:41 pm

nextplay έγραψε:
Δευ Φεβ 23, 2026 7:00 pm
Είχα πάει στο γήπεδο να δω τα πεύκα,μου έκανε τεράστια εντύπωση που είδα τον Ντουμπαρ να αγωνίζεται και όχι τον Γουίλσον!!
Τεράστια εντύπωση πρέπει να έκανε κ στον ίδιο τον Ντουμπαρ από το φάνηκε με την εικόνα που είχε!!
Ενημερώθηκα πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση ο Γουίλσον και έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή μένουν με Ντουμπαρ μέχρι νεοτέρας!
Πολύ καλά τα πεύκα με εξέπληξαν θετικά έπαιξαν συγκεντρωμένα για 40 λεπτά μπρος πίσω και τώρα ψάχνουν δύο νίκες για να αποφύγουν τους σοφάδες!!
Η μία πρέπει να γίνει με την Νίκη στον Βόλο η άλλη θέλει υπέρβαση σαν την σημερινή!!
Μακάρι για να έχουμε κ εμείς στην Θεσσαλονίκη ομάδα Α2 του χρόνου γιατί από πάνω δεν πέφτει καμία και από κάτω έρχεται η Κομοτηνή!
Η Χαλκίδα από την άλλη ήταν άοσμη κ αφού ο σούπερ κ φέτος κανονιδης δεν βρήκε το χέρι του υπέκυψε στην ενέργεια και το πάθος των γηπεδούχων....
Άκουσα πως θα αλλαχτεί ο Χαμιλτον είναι κ αυτοί στην αγορά με πολλά λεφτά κιόλας δεν νομίζω όμως ότι θα τους αλλάξει τόσο την εικόνα ένα ακόμη πεντάρι....
Από την Χαλκίδα λείπει η χημεία κ η δίψα όχι το ταλέντο...
Από τα Γιάννενα είχαμε κανένα νέο;;;;
Θα γίνει κάποια αλλαγή;;;;;;
Αν το πάνε έτσι βλέπω να τους προσπερνά κ ο Πρωτέας που έχει στρώσει με τον Κοουτς Μανουσέλη...
Είναι κρίμα πάντως μια τόσο μεγάλη πόλη με μια δυνατή διοικητικά ομάδα να μην έχει γήπεδο έτοιμο με προδιαγραφές Α1...
Έπρεπε οι τοπικοί αρχοντεσ να είχαν μεριμνήσει πιο νωρίς αφού ήξεραν που ήθελαν να φτάσουν την ομάδα!
Πολύ καλή εικόνα οι Μαχητές χτες, σημαντική νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια.

Λογικά minimum 3 νίκες χρειάζονται για να αποφύγουν τους Σοφάδες, όχι 2. Αυτή την στιγμή η Δάφνη έχει την ισοβαθμία με τους Μαχητές και έχει στο γήπεδο της δύο παιχνίδια που λογικά θα τα πάρει (Αιγάλεω, Νίκη Βόλου). Οπότε ακόμα κι αν κάνει μόνο αυτές τις 2 νίκες η Δάφνη, οι Μαχητές θέλουν 3 νίκες στα εναπομείναντα 6 παιχνίδια που έχουν να δώσουν.

Η Χαλκίδα έκανε την χειρότερη της εμφάνιση επί Κουρή χτες, αλλά νομίζω ότι θα συμπληρώσει Λευκάδα, Βίκο και Πρωτέα στην τετράδα, και μετά όλα γίνονται.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 1:43 pm

Αυτη την φορα οι εξελιξεις στον Βικο δειχνουν οριστικες. Εντονες φημες οτι αντικαταστατης του Μιχελακου θα ειναι ο Γιαπλες.......

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τετ Φεβ 25, 2026 4:22 pm

16 Φεβρουαρίου η ομάδα βγάζει ανακοίνωση για να προστατέψει τον προπονητή (ορθώς) και ούτε 10 μέρες μετά τον απολύει. Άρα τα δημοσιεύματα ήταν αληθή για αλλαγή προπονητή με τον Βίκο Ιωαννίνων.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 25, 2026 6:53 pm

Μπράβο στη διοίκηση του Βίκου παρόλο που άργησε καθώς αυτό που είχε ο Βίκος δεν ήταν η κοιλιά που κάνουν πάντα όλες οι ομάδες αλλά κρίση!!!

Πάντως ο Θανάσης δε με ενθουσιάζει ως αντικαταστάτης του Μιχελακου

Θα ήθελα είτε Ζούρο, είτε Ραμπο ή ακόμη και το πουλεν μου που εδώ και 1~2 χρόνια δεν κοουτσάρει ομάδα αλλά σίγουρα θα έπρεπε να έχει μια ευκαιρία ξανά !!!

G.basketakias

sophomore
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Vikosfalcons
Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 25, 2026 7:01 pm

Παρόλο που πριν από 10 λεπτά είχα γράψει τις προτιμήσεις μου

Η ομάδα του Βίκου θα βρίσκεται το Σαββατο στους Σοφάδες με προπονητή τον Θανάση Γιαπλε

Απάντηση

Επιστροφή στο “A2 Εθνική-Elite League”