Euroleague Round 29, Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Φεβ 26, 2026 11:28 pm

αφου δεν εκανε φετος αλλαγες ο μπαρτζωκας γιατι να κανει του χρονου?παει τωρα του χει κατσικωθει να παρει ευρωλιγκα με γουοκαπ ασσο και γυρω γυρω ολοι.Η αλλαγη επρεπε να χε γινει απο περσι που αυξηθηκε ετσι το μπατζετ..καταλαβαινω οταν εχεις μετριο ροστερ να προσπαθεις να τους ανεβασεις ολους με το ομαδικο παιχνιδι αλλα πλεον εχουμε τοσους σταρ που απλα τους χαντακωνουμε.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 27, 2026 12:11 am

Μετά την ήττα του παο θα είναι ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής στο σεφ. Πλέον αυτοί έρχονται να παίξουν για να μην μείνουν εκτός 10αδας έχουν και την ψυχολογία απ το κύπελλο ότι βρήκαν τρόπο να μας κερδίσουν, μόνο αν είμαστε αρκετά εύστοχοι και παίξουν όλοι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Αν χτίσουμε και δεν παίξουμε άμυνα μπορεί να βρεθούμε εκτός 4αδας και ακολουθεί πρόγραμμα φωτιά.
Αν παρόλαυτα κερδίσουμε τα οφέλη θα είναι πολλαπλά καθώς λογικά θα έχουμε εξασφαλίσει την 6αδα και ο παο θα μπει σε περιπέτειες στα πλει ιν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Φεβ 27, 2026 12:30 am

ο παο θα χει και το αγχος και παιζουμε στο σεφ..δεν ειναι ευκολο να μας κερδισει εκει μεσα εκτος και εχουμε παλι πολλες απουσιες αλλα ειναι σε 10 μερες το ματς,μεχρι και ο μιλου ισως παιξει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 27, 2026 1:31 am

shaq7 έγραψε:
ο παο θα χει και το αγχος και παιζουμε στο σεφ..δεν ειναι ευκολο να μας κερδισει εκει μεσα εκτος και εχουμε παλι πολλες απουσιες αλλα ειναι σε 10 μερες το ματς,μεχρι και ο μιλου ισως παιξει.
Σε μια βδομάδα παίζουμε

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Φεβ 27, 2026 1:32 am

tarp7 έγραψε:
Πέμ Φεβ 26, 2026 8:38 pm
shtarkws έγραψε:
Πέμ Φεβ 26, 2026 8:16 pm
Εκει θελω να καταληξω, οτι ηρθε η ωρα να αλλαξει ο κοουτς για κατι πιο συγχρονο.

Παρι περσι και Βαλενθια φετος δειχνουν που θα βρικεται το ευρωπαικο μπασκετ τα επομενα χρονια.

Το να παιζεις κατι απεναντι σε ολη την λιγκα εχει νοημα μονο αν εχει συνεχομενες επιτυχιες

Ακομα και αν παρει την Ευρωλιγκα φετος, που το θεωρω αρκετα πιθανο μιας και ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι στο Φ4, δεν ξερω αν το 1/5 ειναι αρκετο για να στηριξεις το προτζεκτ μελλοντικα εφοσον ο στοχος παραμενει η κουπα λογω διπόλου, νεου ΣΕΦ και μπατζετ
Γιατί όμως ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ελίτ γκαρντ σ' εμάς, ενώ στη Λοκομοτίβ είχε το ντιλεινι και στη χιμκι τον Σβεντ, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Tους βρηκε εκει, δεν τους εφερε.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 27, 2026 1:32 am

Δεν νομιζω πως γινεται να κανουμε τοσο κακο παιχνιδι οπως στον τελικο κυπελλου.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Φεβ 27, 2026 1:58 am

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Φεβ 26, 2026 10:58 pm
Υπάρχει και το σενάριο, να κάνει 0/5 φάιναλ φορ να μην το πάρει ούτε ο παο και να πάρει το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας.
Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Μπαρτζώκας θέλω να βάλει νερό στο κρασί του σε πολλά πράγματα οπως έκανε ο Σάρας αλλά μάλλον είναι ανέφικτο, ίσως το κάνει στην επόμενη ομάδα του και τα σαρώσει όλα.
Αν ολα πάνε στραβά (το απευχομαι) και είναι διαθέσιμος ο Σπανούλης πας για αλλαγή σελίδας.
O Saras ειναι 49 χρονων και ο Μπι 60.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Παρ Φεβ 27, 2026 2:48 am

εντωμεταξυ ο μπαρτζωκας πηρε ευρωλιγκα με το καλημερα ο σαρας ετρωγε κατραπακιες σερι..ειναι πολυ πιο ευκολο να την ΄΄ψωνισεις΄΄ οταν ηδη εχεις ευρωλιγκα,παει φ4 με την κουμπαν κτλ..μετα με 6-7εκ ροστερ φτανεις τον ολυμπιακο φ4 δυο φορες σερι παιζοντας και ωραιο μπασκετ..Βεβαια εκει για μενα πιασαμε το πικ και πλεον εχει κατηφορο...

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Φεβ 27, 2026 10:21 am

Έτσι όπως έχει διαμπορφωθεί η συνθήκη φαβορί στο επόμενο ματς είναι ο Παο. Παίζουν σχεδόν την χρονιά διότι με ήττα ζορίζει πολύ το πράγμα ακόμα και για play in. Το κίνητρο σε αυτά τα ματς είναι το σημαντικότερο. Επίσης δε μας ταιριάζει το ΣΕΦ, καλύτερα να παίζαμε στο ΟΑΚΑ. Όμως θεωρώ, όπως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι καθόλου άσχημα για εμάς να χάσουμε.
Σε βάθος χρόνου και με ορίζοντα την πιθανή διασταύρωση μας είτε στα Play of είτε σε ένα do or die ματς του φ4 είμαι σίγουρος ότι μας συμφέρει. Πρέπει να πάμε πληγωμένοι και με την αμφιβολία να πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Παρ Φεβ 27, 2026 10:22 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και οι δύο θα καιγόμαστε για τη νίκη την επόμενη βδομάδα. πάμε για ντερμπάρα με ξύλο, νεύρα και σκορ 90s <3

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Φεβ 27, 2026 10:42 am

yawn.brigade έγραψε:
έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και οι δύο θα καιγόμαστε για τη νίκη την επόμενη βδομάδα. πάμε για ντερμπάρα με ξύλο, νεύρα και σκορ 90s <3
Θα είναι σκυλοκαυγάς με τα όλα του.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Φεβ 27, 2026 10:50 am

shtarkws έγραψε:
Πέμ Φεβ 26, 2026 8:25 pm
Αν το παρει θα εχει 1/5

Με το νεο ΣΕΦ, τα αυξημενα εσοδα και αρα ενα μεγαλο μπατζετ ο Ολυμπιακος θα στοχευει την κουπα και τα επομενα 5 χρονια

Θα εισαι ευχαριστημενος με αλλο ενα 1/5;
2/6 φιλε και τη μια την εχασε στο σουτ, ενω εχασε και τον ημιτελικο με το σουτ του μιτσιτς στο τελος . οπως και να εχει κι εμεις το 12 με θαυμα την πηραμε την ευρωλιγκα. το 13 πηγε στο φαιναλ φορ κι εδωσε ρεσιταλ ο μπαρτζωκας επαιξε ισως το καλυτερο μπασκετ σε φαιναλ φορ ο ολυμπιακος. απο εκει και περα οχι δεν ειμαι ευχαριστημενος γιατι εχουμε καταφερει να χασουμε με κατεβασμενα χερια σε καποιους αγωνες φαιναλ φορ. Το να πας και να το χασεις στον ποντο απο ενμα τυχερο σουτ σε αγωνα σκυλομαχια ειναι κατι που οσο και αν σε ποναει το δεχεσαι , το να πας και να ειναι σαν να ησουν σε αλλο γηπεδο ε αυτο δεν καταπινεται.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Φεβ 27, 2026 11:05 am

shaq7 έγραψε:
κι εμεις θα εχουμε αγχος φιλε , μην κοροιδευομαστε. αν ειχαμε παρει το παιχνιδι με τη Ζαλγκιρις ισως να ηταν λιγοτερο αλλα να κανει τρεις σερι ηττες σε τοσο σημαντικο κομματι της χρονιας (και μαλιστα τις 2 εξ' αυτων απο τον αιωνιο ) θα φερει μουρμουρες και σε καμια περιπτωση δεν θελουμε κατι τετοιο. μην ξεχναμε μια πιθανη νικη επι του Παο στελνει τον αντιπαλο σε περιπετειες , ενω μια απωλεια εντος εδρας παντα δημιουργει προβληματα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Φεβ 27, 2026 11:06 am

golitog7 έγραψε:
Έτσι όπως έχει διαμπορφωθεί η συνθήκη φαβορί στο επόμενο ματς είναι ο Παο. Παίζουν σχεδόν την χρονιά διότι με ήττα ζορίζει πολύ το πράγμα ακόμα και για play in. Το κίνητρο σε αυτά τα ματς είναι το σημαντικότερο. Επίσης δε μας ταιριάζει το ΣΕΦ, καλύτερα να παίζαμε στο ΟΑΚΑ. Όμως θεωρώ, όπως έχω ξαναπεί ότι δεν είναι καθόλου άσχημα για εμάς να χάσουμε.
Σε βάθος χρόνου και με ορίζοντα την πιθανή διασταύρωση μας είτε στα Play of είτε σε ένα do or die ματς του φ4 είμαι σίγουρος ότι μας συμφέρει. Πρέπει να πάμε πληγωμένοι και με την αμφιβολία να πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας.
αν ειχαμε νικησει τη Ζαλγκιρις προχτες ισως και να συμφωνουσα . τωρα σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι εστω και μακροπροθεσμα μια πιθανη ηττα μπορει να μας βοηθησει.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Φεβ 27, 2026 11:14 am

golitog7 έγραψε:
Επίσης δε μας ταιριάζει το ΣΕΦ, καλύτερα να παίζαμε στο ΟΑΚΑ.
Μετά τη χθεσινή κωμικοτραγική διαπίστωση του shtarkws ότι κανένας PG από τους 4 δεν θα έπαιζε βασικός στη Ζαλγκίρις ( αλλά ουσιαστικά σε ΚΑΜΙΑ ομάδα Ευρωλίγκας όσο το σκεφτομουν χθες ) , έρχεται και αυτή η παρανοϊκή και άκρως ολυμπιακή διαπίστωση

Το έχω διαβάσει 10 φορές προσπαθώντας να καταλήξω αν τελικά όντως έχεις δίκιο και ακόμα το δουλεύω μέσα μου . Ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο να πάει Φ4 να μην της ταιριάζει η έδρα της :P

Ας ελπίσουμε ότι η παράδοση* να συνεχιστεί στο ντέρμπι ( *δεν έχουμε χάσει από ΠΑΟ Μάρτιο - ντέρμπι 2ου γύρου μήνα εδω και πάρα πολλά χρόνια ανεξάρτητου έδρας )

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”