Euroleague 29η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Paris Basketball (26/2, 21:45)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 27, 2026 9:31 pm

kein έγραψε:
Παρ Φεβ 27, 2026 8:55 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 27, 2026 8:34 pm
εμενα ο παο μου δινει την εντυπωση οτι αν παει φ4 θα το παρει..αλλα δυσκολευομαι να τον δω να φτανει εκει..ενω αν πεσει πανω μας η φενερ ισως και ρεαλ δεν βλεπω πως θα χει την σταθεροτητα να κανει 3 νικες.Τωρα αμα του κατσει καμια βαλενθια οκ.
Με την βαλένθια δεν ματσάρει καθόλου καλά η ομάδα, πιο πιθανό μου φαίνεται να περάσει σε μια σειρά με την Ρεάλ.
η βαλενθια δεν εχει ξαναπαιξει με τετοια πιεση ομως..στο οακα με 20 χιλ κρεμασμενους απο τις μπασκετες δεν τους εχω να κανουν νικη..τωρα ενα διπλο θα το παρετε υποθετω.Επισης εχετε και πιο γεματο ροστερ..ποσο θα αντεξουν αυτοι.

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Φεβ 27, 2026 9:44 pm

Χάλια κοουτσαρισμα.

Ενώ είμαστε άθλιοι σε αυτή την σεζόν και η ευθύνη βαραίνει για μένα τον κόουτς (δεν θα κάτσω να το αναλυσω) τρέφω μια ελπίδα ότι μπορεί να δούμε και φως.... και όταν λέω φως εννοώ από τους Σλουκα, Ναν, Χεις Ντέιβις, Γκραντ και βλέποντας τους παραπάνω να δίνουν το 100%τους,εν συνεχεία Χουαντσο και 2-3 άλλοι θα ακολουθήσουν με πάθος.

Δίψα από τον Αταμαν δεν βλεπω(εντάξει έφυγε η μητέρα του από την ζωή, δεν ξέρω την κατάσταση της το τελευταίο δίμηνο, τρίμηνο κλπ) και όρεξη να μεταδώσει την σπίθα στους παίχτες του.

Υπάρχουν ομάδες που μας ταιριάζουν. Σίγουρα η Ρεαλ, εγώ λέω και Φενερ με τους τραυματισμόυς Χολ και Μελλι. Για Ολυμπιακό χμμ θα δείξει, δεν απελπιζομαι. Σίγουρα δεν θέλω Βαλένθια και εγώ αλλά ούτε Μπαρτσα και Χαποελ. Ακόμα και play in είμαστε ομάδα που μπορούμε να ανατρέψουμε εδρες πχ Μονακό. Ερυθρό Αστέρα δεν θέλω, ούτε Ζαλγκιρις.

Ο εγωισμός των πρωτοκλασατων παιχτών μπορεί να φερει τούμπα την μέχρι τούδε κατάσταση αλλά εξαρτάται όπως είπα παραπανω από τον αντίπαλο. Το γεγονός ότι το ΦΦ είναι στο γήπεδο μας πιστεύω θα λυσσάξει τους παίχτες. Όσο πλησιάζει το τέλος της regular season πιστεύω θα βγουν αυτοί οι 4 παίχτες μπροστά και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Το σίγουρο είναι ότι χωρίς Ναν δεν μπορούμε....

Ειδομεν.... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ο Αταμαν όμως δεν είναι για μένα σε αυτήν την εξίσωση.

Με την έλευση του Χεις Ντέιβις ίσως γίνουμε- από τις ομάδες των play in - η ομάδα που θα περάσει στο ΦΦ. 😉

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Παρ Φεβ 27, 2026 9:55 pm

JERIAN GRANDAKOS έγραψε:
Παρ Φεβ 27, 2026 9:44 pm
Χάλια κοουτσαρισμα.

Ενώ είμαστε άθλιοι σε αυτή την σεζόν και η ευθύνη βαραίνει για μένα τον κόουτς (δεν θα κάτσω να το αναλυσω) τρέφω μια ελπίδα ότι μπορεί να δούμε και φως.... και όταν λέω φως εννοώ από τους Σλουκα, Ναν, Χεις Ντέιβις, Γκραντ και βλέποντας τους παραπάνω να δίνουν το 100%τους,εν συνεχεία Χουαντσο και 2-3 άλλοι θα ακολουθήσουν με πάθος.

Δίψα από τον Αταμαν δεν βλεπω(εντάξει έφυγε η μητέρα του από την ζωή, δεν ξέρω την κατάσταση της το τελευταίο δίμηνο, τρίμηνο κλπ) και όρεξη να μεταδώσει την σπίθα στους παίχτες του.

Υπάρχουν ομάδες που μας ταιριάζουν. Σίγουρα η Ρεαλ, εγώ λέω και Φενερ με τους τραυματισμόυς Χολ και Μελλι. Για Ολυμπιακό χμμ θα δείξει, δεν απελπιζομαι. Σίγουρα δεν θέλω Βαλένθια και εγώ αλλά ούτε Μπαρτσα και Χαποελ. Ακόμα και play in είμαστε ομάδα που μπορούμε να ανατρέψουμε εδρες πχ Μονακό. Ερυθρό Αστέρα δεν θέλω, ούτε Ζαλγκιρις.

Ο εγωισμός των πρωτοκλασατων παιχτών μπορεί να φερει τούμπα την μέχρι τούδε κατάσταση αλλά εξαρτάται όπως είπα παραπανω από τον αντίπαλο. Το γεγονός ότι το ΦΦ είναι στο γήπεδο μας πιστεύω θα λυσσάξει τους παίχτες. Όσο πλησιάζει το τέλος της regular season πιστεύω θα βγουν αυτοί οι 4 παίχτες μπροστά και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Το σίγουρο είναι ότι χωρίς Ναν δεν μπορούμε....

Ειδομεν.... η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ο Αταμαν όμως δεν είναι για μένα σε αυτήν την εξίσωση.

Με την έλευση του Χεις Ντέιβις ίσως γίνουμε- από τις ομάδες των play in - η ομάδα που θα περάσει στο ΦΦ. 😉
Όπως τα λες, πρέπει να αποδεχτούμε ότι αν γίνει η ανατροπή θα είναι επειδή το πήρανε οι παίκτες πάνω τους. Έχουμε τεράστιες προσωπικότητες. Από τον πάγκο αβοήθητοι θα παραμείνουν, εφόσον δεν έχει γίνει 1,5 χρόνο πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι δε πρόκειται να γίνει.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Φεβ 27, 2026 11:35 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Φεβ 27, 2026 9:06 pm
kein έγραψε:

Με την βαλένθια δεν ματσάρει καθόλου καλά η ομάδα, πιο πιθανό μου φαίνεται να περάσει σε μια σειρά με την Ρεάλ.
στο χαλι που ειναι η ομαδα κανεναν δεν παιρναει σε σειρα αγωνων
Τον πήρες από τα μούτρα κι εσύ.

Eντάξει τη Ρεάλ έφερε ως παράδειγμα, όχι την Παρί που μας έχει στο 3-1. Άντε να γίνει το ΝΒΑ Europe μπας και μας αφήσουν ήσυχους.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Παρ Φεβ 27, 2026 11:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
kein έγραψε:

ακομα κι οπως ειναι τωρα η ομαδα playoffs με Ρεαλ,Μπαρτσα ή Βαλενθια ειναι δωρο Θεου.......και με μειονεκτημα απο πανω θα τους περασετε.....

μ εμας ή τη Φενερ σε σειρα αγωνων δυσκολευει το πραμα.......

οπως εχω πει πριν τα Χριστουγεννα θελω τον Παο playoffs.......και δεν τον θελω σε μονο παιχνιδι στο φαιναλ-4.......

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Σάβ Φεβ 28, 2026 12:02 am

assistant έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

ακομα κι οπως ειναι τωρα η ομαδα playoffs με Ρεαλ,Μπαρτσα ή Βαλενθια ειναι δωρο Θεου.......και με μειονεκτημα απο πανω θα τους περασετε.....

οπως εχω πει πριν τα Χριστουγεννα θελω τον Παο playoffs.......και δεν τον θελω σε μονο παιχνιδι στο φαιναλ-4.......
Βάση προγράμματος λογικά Φενέρ, Ολυμπιακός θα είναι στο 1-2. Τον παο τον βλέπω 7-8 οπότε με έναν από τους 2 θα παίξει.

Θέλω τον παο στους 8. Η μόνη ομάδα που δεν θέλω είναι ο Αστέρας. Λόγω της φιλικής σχέσης και της αδερφόποίησης όταν παίζουμε με αστέρα είμαστε νωθροί.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 28, 2026 12:45 am

Εχω βαρεθει να το λεω: Ο φετινος ΠΑΟ δεν μπορει να παιξει καθολου αμυνα οταν εχει σοφτ σεντερ μεσα. Ολο το οικοδομημα καταρεει σαν πυργος απο τραπουλοχαρτα.

Μονον ο Φαριντ μπορει να προσφερει σε αυτη την ομαδα στη θεση 5.

Πλεον, μοναδικη ελπιδα να επιστρεψει ο Λεσορ και με διδυμο Λεσορ Φαριντ και λιγο απο Μητογλου να παει η ομαδα οπου μπορει να παει πλεον.

Ο Χολμς ειναι μια τεραστια τρυπα, οσο παιζει χαντακωνει την ομαδα. Αμυνα σχεδον επιπεδου Γιουρτσεβεν και επιθετικα σοφτ οσο δεν παει. Αθλητικοτητα μηδεν, κινηση μηδεν, ταχυτητα παλεμαχου.

Giannis1313

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Αγαπημένη ομάδα: Παο

Σάβ Φεβ 28, 2026 1:43 pm

Εγώ θέλω να πω πως φέτος όλα αλλάζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική,έχει ίντριγκα αλλά κ ενδιαφέρον,θα δείξει..οι τραυματισμοί κ πως θα είναι η ομάδα εκείνη την στιγμή παίζει το μεγαλύτερο ρόλο..πχ.ο Ολυμπιακός στο κύπελλο..μετά ο Παναθηναϊκός με την οκ δεν είναι κ κάτι πάει..παίζουν πολλά ρόλο οπότε απολαύστε το θα έχει ίντριγκα μέχρι τέλος..όσο για τον ΠΑΟ γιατί Παναθηναϊκός είμαι,παίζει να μην περάσει παίζει κ να είναι πολύ καλός δεν βγάζεις άκρη φέτος..λεσορ γυρίζει λεσορ δεν γυρίζει,χάνεις από μικρές ομάδες κερδίζεις μεγαλύτερες δεν έχουμε σέντερ κ άμυνα ξαφνικά,παίζουμε άμυνα κ όλα οκ..δεν βγάζεις άκρη αν δεν πάνε 2 με 3 αγωνιστικές ακόμα να δούμε ξεκάθαρα κάπως τώρα ότι κ να λέμε..παίζουν κ άλλοι όπως κ οι συνδυασμοί φέτος γρίφος είναι..υπομονή...κ όσο για Αταμάν συμφωνώ με πολλά..αλλά φίλε σκέψου αν παλεύει η μάνα σου κ φύγει τελικά..πες μου με τι όρεξη θα πας για δουλειά..λίγο υπομονή..λοιπόν η ομάδα έχει επίπεδο στηρίζετε άμα βγει βγήκε άμα όχι του χρόνου..τι να κάνουμε δεν παίρνει κανείς ευρωπαϊκό κάθε χρόνο κ τον Παύλο να έχει πρόεδρο..πάντα γίνονται κ λαθοι αλλά γίνονται κ σωστά.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 08, 2026 12:10 am

assistant έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Η ρεαλ με την αθλητικοτητα που εχει θα τον ζορισει πολυ τον παο. Η μπαρτσα εχει καλυτερο προπονητη και χειροτερες μοναδες απο τον παο. Αν πεσει με φενερ θα αποκλειστει. Αν πεσει με ολυμπιακο παλι θα εχει λιγοτερες πιθανοτητες αλλα οερισσοτερες απο φενερ.

Παντως στο ενδεχομενο πςο να μην περασει φ4 ο Μποντιρογκα θα πρεπει να προσλαβει τον John Wick για σωματοφυλακα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”