Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor

Συντονιστής: Captains

Christofis

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 07, 2026 2:26 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:41 am

ο μακισικ ειπε την αληθεια δεν κρατηθηκε,περιμενε εσεις να μην ειναι και του χρονου :roofl:
Αν εχει επανελθει πληρως απο το προβλημα του. Που ετσι φαινεται για μενα εχει κερδισει το δικαιωμα να παιζει για οσο το θελει. Σημερα οταν πηδουσε για ριμπαουντ και εβλεπα τα χερια του και οχι το σωμα του νομιζα οτι αυτος που επερνε την Μπαλα ηταν ο Ταιρικ Τζοουνς.

Απλα δεν γινεται να βασιζεις ολο σου το πλανο αε αυτον και τον Παπ λες και ειμαστε στο 2022. Ειναι να τους χεις στην ακρη του παγκου , σε ειδικες καταστασεις.

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 2:46 am

Ωραίο ματς γενικά. Βγάλαμε και αντίδραση μετά από 2 ήττες + απουσίες.
Κλειδί τα τρίποντα Νιλικινα χοντρούλη. Αυτά δεν βάζει ο γουοκαπ και ταβανιαζουμε...
Ενδιαφέροντα επίσης τα σχήματα με 2-3 τριάρια. Ευέλικτα για όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι που δεν περιμένει ο αντίπαλος. Καλύτερη εναλλακτική κιόλας Άπτον ντεφορμε Αλέκο.

Νιλικινα αν ήταν έτσι συντονισμένος συνέχεια και δεν έβγαζε τραυματισμούς θα ήταν πολύ χρήσιμος.

Γιουβαρλακι. Φάνηκε απτην αρχή ότι έχει μπάσκετ μέσα του και αντέχει το σώμα ακόμα σε αντίθεση με Μόρρις που φαίνεται washed πλέον.

Μακκισικ. Δόξα και τιμή για πάντα εδώ.

Τώρα ξεκούραση με ΠΑΟΚ και Μονακό Γιώργο.

Μιλου Σάσα ουοκαπ Ντιλικινα ανάπαυση (λογικά θα μπει στα πιτς 2-3 βδομάδες)

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 07, 2026 3:01 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:36 am
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:27 am
Και ο Τζοόυνς και νομίζω ο τζοσεφ έχουν ίδιο μάνατζερ με Πίτερς μπάτλερ..δεν νομίζω ότι είχε σχέση η ξενερα του αλεκου που δεν ήρθε ο μπάτλερ
Αν δεν εχει αλλαξει κατι τον τελευταιο χρονο, δεν εχουν ιδιο μανατζερ. Ο Πιτερς εχει την Priority Sports στην οποια νομιζω ειναι και ο Ντορσει. Ο Ταιρικ ηταν με την Pensack Sports και τν τζοζεφ νομιζω τον εκπροσωπει εταιρεια του Rich Paul.
δικαιο πρεπει να εχεις.του μορις πρεπει να ειναι ιδιος..θυμαμαι που επομενος που ηρθε ειχε τον ιδιο μανατζερ αλλα τον ειχα ξεχασει τον μορις

ο μακισικ δεν ειναι προβλημα στο ροστερ..παιρνει 500χιλ και δεν γκρινιαζει για τιποτα..Αλλα του χρονου πρεπει να εχεις τον γουορντ και εναν ακομα πυραυλο στο 3(ιδανικα τον ντιαλο).Παπ μακισικ ειναι για τα ενσημα πλεον,ειδικα ο παπ.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:33 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 10:10 pm
Geks13 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 10:09 pm
Συνπαναθηναϊκοί δείτε το θετικό της υπόθεσης, δεν έχει γράψει η γνωστή ταρίφα στο ημίχρονο
και να χασουμε τι εγινε σιγα θα παρουμε ολα τα υπολοιπα και γυρναει και ο λεσορ
Γιατι ξερεις καμια αλλη ομαδα με τοσο σπεσιαλ εσωτερικη μεταγραφη? Οχι.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:41 am

Μεταξύ Τζόζεφ Μόρις από όσα έχουμε δει ο Τζόζεφ μου αρέσει περισσότερο. Αφήστε ηλικία κτλπ. Ότι έχουν δειξει στο γήπεδο μέχρι σήμερα σε εμάς.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:46 am

prime7 έγραψε:
Μεταξύ Τζόζεφ Μόρις από όσα έχουμε δει ο Τζόζεφ μου αρέσει περισσότερο. Αφήστε ηλικία κτλπ. Ότι έχουν δειξει στο γήπεδο μέχρι σήμερα σε εμάς.
Φαίνεται να πατάει καλύτερα στο γήπεδο ο Τζόζεφ, οντως. Από την άλλη ο Μόρις έχει καλύτερη αντίληψη και οργανωτικες αρετές. Αν ήταν σε καλή σωματική κατάσταση, θα μιλούσαμε αλλιώς.

Έχω την εντύπωση επίσης οτι ο Τζόζεφ είναι πιο αξιόπιστος από το τρίποντο. Θέλουμε μεγαλυτερο αριθμό σουτ όμως, για να επιβεβαιωθεί.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:50 am

Redoctor_33 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 2:46 am

Γιουβαρλακι. Φάνηκε απτην αρχή ότι έχει μπάσκετ μέσα του και αντέχει το σώμα ακόμα σε αντίθεση με Μόρρις που φαίνεται washed πλέον.

Μιλου Σάσα ουοκαπ Ντιλικινα ανάπαυση (λογικά θα μπει στα πιτς 2-3 βδομάδες)
Δε νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία για το αν το γιουβαρλάκι είχε μπασκετ μέσα του. Με 866 παιχνίδια στο ΝΒΑ και 21λ ΜΟ.

Επίσης είναι και φαινόταν πολύ ντούκι frame.

Αλλά είχε και 12+ κιλά υπέρβαρος.

Έχει χάσει 4-5, αν χάσει αλλα τόσα μπορεί να κάνει πλάκα.

Εμένα χθες μου έκαναν εντύπωση 2 φάσεις (που προφανώς είναι στο ρεπερτόριο) που άλλαξε απότομα από κάθετο άλμα σε μπροστινό βημα και πέρασε τον αμυντικό σαν σταματημένο. Απλα και διαδικαστικά. Φανταστείτε 5κιλα κάτω.

Ο Μορρις είστε άδικοι. Είναι καρσγκιοζακος με τα ποσταρισματα του, αλλα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αντικειμενικά τι παίζει.

Εγώ θα ξαναπώ. Μεγαλύτερο hater του Ντιλικινα δεν θα βρείτε. Χθες μου αρεσε.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:51 am

Erether έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:46 am
prime7 έγραψε:
Φαίνεται να πατάει καλύτερα στο γήπεδο ο Τζόζεφ, οντως. Από την άλλη ο Μόρις έχει καλύτερη αντίληψη και οργανωτικες αρετές. Αν ήταν σε καλή σωματική κατάσταση, θα μιλούσαμε αλλιώς.

Έχω την εντύπωση επίσης οτι ο Τζόζεφ είναι πιο αξιόπιστος από το τρίποντο. Θέλουμε μεγαλυτερο αριθμό σουτ όμως, για να επιβεβαιωθεί.
Historically ο Μορρις σουτάρει καλύτερα. Όχι οτι λέει κάτι. Αλλο το 3ποντο του ΝΒΑ αλλο το δικό μας

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:00 am

Παπ Μακκισικ ας μεινουν οσο θελουν φτανει να συμπληρωνουν την 17αδα και οχι την 12αδα.

Απο κατι νετζηπογλου θα ειναι πολύ πιο χρησιμοι ακομη και στα 40.

Αλλα η ομαδα χρειαζεται καινουργιο Σλασχερ(κριμα που δεν επιασε σε εμας ο Λι) και καινουργιο κομπο Φοργουορντ ιδανικα Ντιαλο ή Κολσον

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:15 am

Christofis έγραψε:
Παπ Μακκισικ ας μεινουν οσο θελουν φτανει να συμπληρωνουν την 17αδα και οχι την 12αδα.

Αλλα η ομαδα χρειαζεται καινουργιο Σλασχερ(κριμα που δεν επιασε σε εμας ο Λι) και καινουργιο κομπο Φοργουορντ ιδανικα Ντιαλο ή Κολσον
Συμφωνώ για Σακ Παπ. Και για σλασερ (Ροντεν τον λενε). Αλλά αν πάμε σε 2-3αρι σλασερ δεν νομίζω οτι χωράει κλασσικό φτερό 3αρι που δεν πατάει στο 4 και εξτρα 4αρι. Θα πρέπει να πάμε σε 3-4αρι.

Ο Κολσον άνετα στέκεται 10λ στο 4. Δεν με χαλάει καθόλου.

Ο Ντιαλο για μένα είναι παιχτούρα. Αλλά είναι καθαρό 3αρι, κ δεν βλέπω πως δεν καις τον Γουορντ. Είναι για 30λ.

Δλδ με Ροντεν, Κολσον δεν χρειάζεται και ο Μπλοσσομγκειμ, και πας για 4-5αρι να συμπληρώσει frontcourt.

ΥΓ: το ποστ είναι για το αλλο θρεντ. Σορρυ

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:21 am

Βετεράνους σαν τον μακισικ που θα σηκωθούν από την άκρη του πάγκου , θα παίξουν 20λεπτο και θα είναι από τους διακριθέντες είναι πολυτέλεια για κάθε ομάδα.

Για τον Πίτερς κι εγώ το πιστεύω πως έχει την ποιότητα να είναι βασικός σε φ4 ομάδα όμως στον ΟΣΦΠ δεν γίνεται να βγει μπροστά από τον Σάσα. Νομίζω πως το ίδιο θα πάθει και ο ΠΑΟ με χουαντσο Ντέιβις, αλλά μέχρι να προσαρμοστεί εντελώς ο δεύτερος δεν μπορούμε να κρίνουμε. Χτες ο χουαντσο ήταν καλύτερος.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:25 am

tarp7 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 7:28 pm
Θα κάνει μεγάλο παιχνίδι οτζοζεφ :D
Εγώ σας τα έλεγα ότι ο τζοζεφ θα κάνει καλό παιχνίδι :D
Ο Τζόζεφ χθες ήταν καλός μου αρέσει που είναι επιθετικός και σουτάρει τρίποντα για βοηθητικό ρόλο καλος είναι. Είναι 35 χρονων Ο Μόρρις δεν ξέρω , δεν μου πολύ γεμίζει το μάτι. Και πότε θα παίξει πάει Μάρτιος που τα παιχνίδια μετράνε. Αν Τζόζεφ κι ο Νιλικινα παίζουν σχετικά καλά, ο χρόνος του γουοκαπ θα πρέπει να μειωθεί κάτω από 20 λεπτά.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:43 am

SbioTech έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:15 am
Christofis έγραψε:

Συμφωνώ για Σακ Παπ. Και για σλασερ (Ροντεν τον λενε). Αλλά αν πάμε σε 2-3αρι σλασερ δεν νομίζω οτι χωράει κλασσικό φτερό 3αρι που δεν πατάει στο 4 και εξτρα 4αρι. Θα πρέπει να πάμε σε 3-4αρι.

Ο Κολσον άνετα στέκεται 10λ στο 4. Δεν με χαλάει καθόλου.

Ο Ντιαλο για μένα είναι παιχτούρα. Αλλά είναι καθαρό 3αρι, κ δεν βλέπω πως δεν καις τον Γουορντ. Είναι για 30λ.

Δλδ με Ροντεν, Κολσον δεν χρειάζεται και ο Μπλοσσομγκειμ, και πας για 4-5αρι να συμπληρώσει frontcourt.

ΥΓ: το ποστ είναι για το αλλο θρεντ. Σορρυ
Φιλικα. Το ποστ μου ειναι ακριβως κατω απο ποστ που συζητηθηκαν οι δηλωσεις του Μακκισικ μετα το ντερμπι και την πολυ καλη του εμφανιση.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:47 am

tarp7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:25 am
tarp7 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 7:28 pm
Θα κάνει μεγάλο παιχνίδι οτζοζεφ :D
Εγώ σας τα έλεγα ότι ο τζοζεφ θα κάνει καλό παιχνίδι :D
Ο Τζόζεφ χθες ήταν καλός μου αρέσει που είναι επιθετικός και σουτάρει τρίποντα για βοηθητικό ρόλο καλος είναι. Είναι 35 χρονων Ο Μόρρις δεν ξέρω , δεν μου πολύ γεμίζει το μάτι. Και πότε θα παίξει πάει Μάρτιος που τα παιχνίδια μετράνε. Αν Τζόζεφ κι ο Νιλικινα παίζουν σχετικά καλά, ο χρόνος του γουοκαπ θα πρέπει να μειωθεί κάτω από 20 λεπτά.

Τον Μορρις θα τον αξιολογησω οταν τον δω σεν2-3 συνεχομενα παιχνιδια να παιρνει χρονο. Ο Τζοσεφ εργομετρικα ειναι μια χαρα το χω πεινπολλες φορες. Παντως το ταβανι του Μορρις ειναι ψηλοτερο απο του Τζοσεφ. Μακαρι να το δουμε. Σε παιχνιδια με Παναθηναικο, Φενερ κα Μονακο, Βαλενθια, Ερυθρο και Ζαλγκιρις οπου εχουνμαρκετη ποιοτητα στα γκαρντ η παρουσια του Νιλικινια ειναι απαραιτητη ειδικα μετην εικονα του Γουοκαπ αμυντικα μεσα στον Φεβρουαριο

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 10:19 am

Εγώ επιμένω ότι ο Μόρις θα κουβαλήσει και θα είναι η αποκάλυψη της χρονιάς.

Ο Τζόσεφ θα περιοριστεί σε ένα ποιοτικό δεκάλεπτο, στο οποίο μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα πράγματα ο συγκεκριμένος.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”