Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 07, 2026 5:20 pm

Boston1 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 4:29 pm
kite26 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 11:30 pm
Πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας!

Σκαλαμπρίνι στο άβαταρ και τα μυαλά στα κάγκελα!

Μέχρι την άλλη Παρασκευή παίδες. Δεν αντέχω χωρίς τον Μπογκς μου!
Έχω τόσες ερωτήσεις γιατί έβαλες τον τεράστιο Σκάλα για άβαταρ... :) Respect.
Άστα, βλέπω τριφύλλι στο άβατάρ μου και παθαίνω ηλεκτροσόκ. Αχ...Τέλος πάντων, άλλες 6 μέρες έμειναν...:)

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
modernam

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 07, 2026 5:28 pm

MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 2:22 pm

Άρα ας μείνουμε στα πραγματικά δεδομένα και όχι στις εντυπώσεις.
Τα πραγματικά δεδομένα λοιπόν head to head είναι

- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ στην EL ... 11 - 0
- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ σε παιχνίδια τίτλου .... 16 - 7

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 5:31 pm

kite26 έγραψε:
Boston1 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 4:29 pm

Έχω τόσες ερωτήσεις γιατί έβαλες τον τεράστιο Σκάλα για άβαταρ... :) Respect.
Άστα, βλέπω τριφύλλι στο άβατάρ μου και παθαίνω ηλεκτροσόκ. Αχ...Τέλος πάντων, άλλες 6 μέρες έμειναν...:)
Βρε σου παει . Αλλος ανθρωπος εγινες με τον γουαιτ μαμπα .
Μη το βγαλεις :wink:

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Μαρ 07, 2026 5:33 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 5:31 pm
kite26 έγραψε:

Βρε σου παει . Αλλος ανθρωπος εγινες με τον γουαιτ μαμπα .
Μη το βγαλεις :wink:
Εικόνα

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Μαρ 07, 2026 6:29 pm

SbioTech έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:50 am
Redoctor_33 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 2:46 am

Γιουβαρλακι. Φάνηκε απτην αρχή ότι έχει μπάσκετ μέσα του και αντέχει το σώμα ακόμα σε αντίθεση με Μόρρις που φαίνεται washed πλέον.

Μιλου Σάσα ουοκαπ Ντιλικινα ανάπαυση (λογικά θα μπει στα πιτς 2-3 βδομάδες)
Δε νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία για το αν το γιουβαρλάκι είχε μπασκετ μέσα του. Με 866 παιχνίδια στο ΝΒΑ και 21λ ΜΟ.

Επίσης είναι και φαινόταν πολύ ντούκι frame.

Αλλά είχε και 12+ κιλά υπέρβαρος.

Έχει χάσει 4-5, αν χάσει αλλα τόσα μπορεί να κάνει πλάκα.

Εμένα χθες μου έκαναν εντύπωση 2 φάσεις (που προφανώς είναι στο ρεπερτόριο) που άλλαξε απότομα από κάθετο άλμα σε μπροστινό βημα και πέρασε τον αμυντικό σαν σταματημένο. Απλα και διαδικαστικά. Φανταστείτε 5κιλα κάτω.

Ο Μορρις είστε άδικοι. Είναι καρσγκιοζακος με τα ποσταρισματα του, αλλα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αντικειμενικά τι παίζει.

Εγώ θα ξαναπώ. Μεγαλύτερο hater του Ντιλικινα δεν θα βρείτε. Χθες μου αρεσε.
ολα κι ολα φιλε ......μεγαλυτερος hater του Ντιλικινα ειμαι εγω....γιατι το μοναδικο μου ποστ πριν το παιχνιδι γι αυτον το εγραψα
και τωρα γραφω το πρωτο μου ποστ μετα το παιχνιδι παλι γι αυτον....... :banana: :banana: :banana:

δε θελω να τον βλεπω να παιζει ακομα κι οταν ειναι πολυ καλος οπως χθες............. :banghead:

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 07, 2026 6:38 pm

assistant έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 6:29 pm
SbioTech έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:50 am

Δε νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία για το αν το γιουβαρλάκι είχε μπασκετ μέσα του. Με 866 παιχνίδια στο ΝΒΑ και 21λ ΜΟ.

Επίσης είναι και φαινόταν πολύ ντούκι frame.

Αλλά είχε και 12+ κιλά υπέρβαρος.

Έχει χάσει 4-5, αν χάσει αλλα τόσα μπορεί να κάνει πλάκα.

Εμένα χθες μου έκαναν εντύπωση 2 φάσεις (που προφανώς είναι στο ρεπερτόριο) που άλλαξε απότομα από κάθετο άλμα σε μπροστινό βημα και πέρασε τον αμυντικό σαν σταματημένο. Απλα και διαδικαστικά. Φανταστείτε 5κιλα κάτω.

Ο Μορρις είστε άδικοι. Είναι καρσγκιοζακος με τα ποσταρισματα του, αλλα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αντικειμενικά τι παίζει.

Εγώ θα ξαναπώ. Μεγαλύτερο hater του Ντιλικινα δεν θα βρείτε. Χθες μου αρεσε.
ολα κι ολα φιλε ......μεγαλυτερος hater του Ντιλικινα ειμαι εγω....γιατι το μοναδικο μου ποστ πριν το παιχνιδι γι αυτον το εγραψα
και τωρα γραφω το πρωτο μου ποστ μετα το παιχνιδι παλι γι αυτον....... :banana: :banana: :banana:

δε θελω να τον βλεπω να παιζει ακομα κι οταν ειναι πολυ καλος οπως χθες............. :banghead:
Δε τέτοια φαση παράνοιας ήμουν χτες

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 07, 2026 7:30 pm

modernam έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 2:22 pm

Άρα ας μείνουμε στα πραγματικά δεδομένα και όχι στις εντυπώσεις.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Το ξαναγράφω:

Προσωπικά, τέτοιες νίκες δεν με ενδιαφέρουν. Στις χαρίζω όλες. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες που έχουν ουσία: τίτλοι, προκρίσεις, αποκλεισμοί. Αυτά μετράνε.

Το 11-0, πάντως, δεν εμπόδισε τον Αταμάν να σηκώσει την κούπα.

Και αν θέλω, μπορώ να πάω και πιο πίσω, σε εποχές που ο Μπαρτζώκας έχανε Κύπελλο από τον Μπατίστα και το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Αν όμως το πάμε στην τριετία «εσόδων-εξόδων», εκεί πράγματι έκανε παπάδες.

Και μιας και μιλάμε για αλαζονεία, να θυμίσω και τη δήλωσή του:
«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ (😂) που απλά παλεύει τα παιχνίδια».

Την αμέσως επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Παναθηναϊκός σήκωσε την Ευρωλίγκα και ο Σλούκας βγήκε MVP.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 7:35 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 3:04 pm
Παιδιά να πω τη μαύρη μου αλήθεια εγώ αν ήμουν προπονητής του Ολυμπιακού και πέρα από τον Γουόκαπ έπρεπε να κρατήσω κάποιον άλλο από τους άσσους για του χρόνου θα κράταγα τον Ντιλικίνα.

Τραυματίζεται πολύ συχνά είναι ατσούμπαλος και άσουτος αλλά δίνει αθλητικότητα και ενέργεια σε μια περιφέρεια που της λείπει αυτό.

Αν είναι αυστηρά τρίτος με δεύτερο τον Γουόκαπ και πρώτο έναν ελίτ άσσο δε θα πειράζει να μην είναι διαθέσιμος σε κάποια παιχνίδια.

Επίσης ο Τζόζεφ είναι στα 35, ο Μόρις και αυτός έχει περάσει τα 30 και είναι σε πτώση και ο Γουόκαπ πάει στα 34. Χρειάζεται λίγη φρεσκάδα.
το βασικό θέμα όλων είναι το να βρεθεί ο ελίτ άσσος, τα υπόλοιπα είναι εύκολα μετά.

και ο Νιλικίνα και ο Τζόσεφ έχουν συμβόλαιο, εγώ παίζει να τους κρατούσα και τους δύο με τον έναν να παίζει μόνο Ευρωλίγκα.

ειδικά ο Τζόσεφ έχει χαμηλό συμβόλαιο, δε θα έχει απαιτήσεις για πολλά λεπτά, του αρέσει η ζωή και το φαγητό εδώ :D , αν τελειώσει αξιοπρεπώς τη χρονιά γιατί όχι;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Μαρ 07, 2026 7:50 pm

MichaelKoch έγραψε:
modernam έγραψε:

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Το ξαναγράφω:

Προσωπικά, τέτοιες νίκες δεν με ενδιαφέρουν. Στις χαρίζω όλες. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες που έχουν ουσία: τίτλοι, προκρίσεις, αποκλεισμοί. Αυτά μετράνε.

Το 11-0, πάντως, δεν εμπόδισε τον Αταμάν να σηκώσει την κούπα.

Και αν θέλω, μπορώ να πάω και πιο πίσω, σε εποχές που ο Μπαρτζώκας έχανε Κύπελλο από τον Μπατίστα και το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Αν όμως το πάμε στην τριετία «εσόδων-εξόδων», εκεί πράγματι έκανε παπάδες.

«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ (😂) που απλά παλεύει τα παιχνίδια».

Την αμέσως επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Παναθηναϊκός σήκωσε την Ευρωλίγκα και ο Σλούκας βγήκε MVP.
τα σερι δεν μετρανε οταν στο τελος σηκωνεις κουπες
οταν δεν σηκωνεις κουπες και τρως στο κεφαλι και τα σερι τοτε τα πραγματα ειναι χειροτερα

αν ο αταμαν παρει την ευρωλιγκα κανεις δεν θα ασχοληθει με το 11-0
αν δεν την παρει αυτο το σερι θα πολλαπλασιασει την δυσαρεσκεια επι 11

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 07, 2026 7:51 pm

MichaelKoch έγραψε:
modernam έγραψε:

Παντως ο μπαρτζωκας την πραγματικοτητα ειπε,κυριολεκτικα ο παο τοτε επαιζε να μην διασυρθει..το λεγαν απο τους οπαδους μεχρι τους προπονητες και τους παικτες.και φανηκε κιολας που μπηκαν μεσα να σπασουν την γραμματεια μην σπασει η 35ρα.Δεν ηταν αλλαζονικο,ευγενικο δεν ηταν ξερω γω..θα πρεπε να ειναι πιο προσεκτικος..αλλα απο το τι εχει ακουσει απο σδνα και δπγ δεν ειναι και να τον αδικεις.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:05 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 7:51 pm
MichaelKoch έγραψε:

Παντως ο μπαρτζωκας την πραγματικοτητα ειπε,κυριολεκτικα ο παο τοτε επαιζε να μην διασυρθει..το λεγαν απο τους οπαδους μεχρι τους προπονητες και τους παικτες.και φανηκε κιολας που μπηκαν μεσα να σπασουν την γραμματεια μην σπασει η 35ρα.Δεν ηταν αλλαζονικο,ευγενικο δεν ηταν ξερω γω..θα πρεπε να ειναι πιο προσεκτικος..αλλα απο το τι εχει ακουσει απο σδνα και δπγ δεν ειναι και να τον αδικεις.
Δεν διαφωνώ. Δεν είπα ποτέ ότι ο DPG ή ο Αταμάν δεν είναι αλαζόνες. Το θέμα είναι άλλο: η αλαζονεία πληρώνεται. Και πέρυσι ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε, όταν οι παπ*ριες του DPG γύρισαν μπούμερανγκ και η σειρά άλλαξε. Αλλά άλλο τόσο αστείο είναι να βαφτίζεται ο Μπαρτζώκας ψύχραιμος και μετρημένος. Τσπ, το χθεσινό τελείωσε, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σε αυτό το τοπικ.

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:09 pm

Για καθε υπεροπτικη δηλωση του Μπαρζτωκα υπαρχουν 3 του Αταμαν και του Γιαννακοπουλου. Ουτε εμενα μου αρεσε αυτη η δηλωση περι "ο παο ειναι ευχαριστημενος απλα να ειναι ανταγωνιστικος" δεν το λες για μια ομαδα με την ιστορια του ΠΑΟ σε οποια κατασταση και να ειναι. Αλλα αυτη η δηλωση ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Να θυμηθουμε τι εχουν πει Αταμαν και Γιαννακοπουλος το τελευταιο εξαμηνο μονο?

Ναι ο Μπαρτζωκας ειναι γαυρος βαμμενος και του βγαινει καποιες φορες στις δηλωσεις του. Ο Αταμαν που δεν ειναι Παναθηναικος ποια δικαιολογια εχει να αποκαλει τους Ολυμπιακους "μπασταρδου", να γραφει στον Μπαρτζωκα "μηνα αγχωνεσαι θα χασεις στο τελος της χρονιας" "ο Ολυμπιακος θα πρεπει να φοβαται πολυ τωρα που ηρθα" και διαφορα αλλα? Και ασε τον Ολυμπιακο, ολες οι δηλωσεις του οτι "απο μενα εξαρταται αν θα παρουμε την ευρωλιγκα, οι παικτης πρεπει να βρουν την λυση" κοκ?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:27 pm

Δεν νομιζω οτι τον μπαρτζωκα τον λεει κανεις ψυχραιμο και μετρημενο..μεχρι και ο ιδιος το λεει οτι ξεφευγει(η αληθεια ειναι οτι παρα ξεφευγει)..Απλα πχ κατηγορειται και για πραγματα που δεν φταιει οπως χτες πχ.

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:26 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:09 pm
Για καθε υπεροπτικη δηλωση του Μπαρζτωκα υπαρχουν 3 του Αταμαν και του Γιαννακοπουλου. Ουτε εμενα μου αρεσε αυτη η δηλωση περι "ο παο ειναι ευχαριστημενος απλα να ειναι ανταγωνιστικος" δεν το λες για μια ομαδα με την ιστορια του ΠΑΟ σε οποια κατασταση και να ειναι. Αλλα αυτη η δηλωση ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Να θυμηθουμε τι εχουν πει Αταμαν και Γιαννακοπουλος το τελευταιο εξαμηνο μονο?

Ναι ο Μπαρτζωκας ειναι γαυρος βαμμενος και του βγαινει καποιες φορες στις δηλωσεις του. Ο Αταμαν που δεν ειναι Παναθηναικος ποια δικαιολογια εχει να αποκαλει τους Ολυμπιακους "μπασταρδου", να γραφει στον Μπαρτζωκα "μηνα αγχωνεσαι θα χασεις στο τελος της χρονιας" "ο Ολυμπιακος θα πρεπει να φοβαται πολυ τωρα που ηρθα" και διαφορα αλλα? Και ασε τον Ολυμπιακο, ολες οι δηλωσεις του οτι "απο μενα εξαρταται αν θα παρουμε την ευρωλιγκα, οι παικτης πρεπει να βρουν την λυση" κοκ?
Tην κατάσταση του ΠΑΟ όταν έγινε η δήλωση την θυμάστε? 17ος στην EL τερμάτισε. Στα εντός του ΟΑΚΑ προς το τέλος της σεζόν στην ΕL ζήτημα να μαζεύονταν 5000 χιλιάδες και έπεφτε γιούχα. Μήπως ήταν και η χρονιά που διακόπηκε ο τελικός στο ΟΑΚΑ ? Οπότε πιο πολύ σαν ρεαλισμό το βλέπω παρά αλαζονεία.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:35 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:27 pm
Δεν νομιζω οτι τον μπαρτζωκα τον λεει κανεις ψυχραιμο και μετρημενο..μεχρι και ο ιδιος το λεει οτι ξεφευγει(η αληθεια ειναι οτι παρα ξεφευγει)..Απλα πχ κατηγορειται και για πραγματα που δεν φταιει οπως χτες πχ.
Ο Μπαρτζώκας (το έχω ξαναγράψει, πολλές φορές) ότι κάνει έγκλημα και αδικεί τον εαυτό του με τις συμπεριφορές του, γιατί είναι ευφυής άνθρωπος, και θα μπορούσε να πει αυτά που θέλει και να κάνει αυτά που θέλει, πολύ πιο εύστοχα. Το έχει, αλλά του βγαίνει το οπαδικό και χάνει τον έλεγχο. Το λεω εγώ που σαν προπονητή τον έχω υποστηρίξει ουκ ολιγες φορες.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”