Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
modernam

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα πραγματικά δεδομένα λοιπόν head to head είναιMichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 2:22 pm
Άρα ας μείνουμε στα πραγματικά δεδομένα και όχι στις εντυπώσεις.
- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ στην EL ... 11 - 0
- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ σε παιχνίδια τίτλου .... 16 - 7
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
coach blue έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 5:31 pmΒρε σου παει . Αλλος ανθρωπος εγινες με τον γουαιτ μαμπα .
Μη το βγαλεις![]()

-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ολα κι ολα φιλε ......μεγαλυτερος hater του Ντιλικινα ειμαι εγω....γιατι το μοναδικο μου ποστ πριν το παιχνιδι γι αυτον το εγραψαSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 8:50 amΔε νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία για το αν το γιουβαρλάκι είχε μπασκετ μέσα του. Με 866 παιχνίδια στο ΝΒΑ και 21λ ΜΟ.Redoctor_33 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 2:46 am
Γιουβαρλακι. Φάνηκε απτην αρχή ότι έχει μπάσκετ μέσα του και αντέχει το σώμα ακόμα σε αντίθεση με Μόρρις που φαίνεται washed πλέον.
Μιλου Σάσα ουοκαπ Ντιλικινα ανάπαυση (λογικά θα μπει στα πιτς 2-3 βδομάδες)
Επίσης είναι και φαινόταν πολύ ντούκι frame.
Αλλά είχε και 12+ κιλά υπέρβαρος.
Έχει χάσει 4-5, αν χάσει αλλα τόσα μπορεί να κάνει πλάκα.
Εμένα χθες μου έκαναν εντύπωση 2 φάσεις (που προφανώς είναι στο ρεπερτόριο) που άλλαξε απότομα από κάθετο άλμα σε μπροστινό βημα και πέρασε τον αμυντικό σαν σταματημένο. Απλα και διαδικαστικά. Φανταστείτε 5κιλα κάτω.
Ο Μορρις είστε άδικοι. Είναι καρσγκιοζακος με τα ποσταρισματα του, αλλα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αντικειμενικά τι παίζει.
Εγώ θα ξαναπώ. Μεγαλύτερο hater του Ντιλικινα δεν θα βρείτε. Χθες μου αρεσε.
και τωρα γραφω το πρωτο μου ποστ μετα το παιχνιδι παλι γι αυτον.......
δε θελω να τον βλεπω να παιζει ακομα κι οταν ειναι πολυ καλος οπως χθες.............
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε τέτοια φαση παράνοιας ήμουν χτεςassistant έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 6:29 pmολα κι ολα φιλε ......μεγαλυτερος hater του Ντιλικινα ειμαι εγω....γιατι το μοναδικο μου ποστ πριν το παιχνιδι γι αυτον το εγραψαSbioTech έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 8:50 am
Δε νομίζω οτι υπήρχε αμφιβολία για το αν το γιουβαρλάκι είχε μπασκετ μέσα του. Με 866 παιχνίδια στο ΝΒΑ και 21λ ΜΟ.
Επίσης είναι και φαινόταν πολύ ντούκι frame.
Αλλά είχε και 12+ κιλά υπέρβαρος.
Έχει χάσει 4-5, αν χάσει αλλα τόσα μπορεί να κάνει πλάκα.
Εμένα χθες μου έκαναν εντύπωση 2 φάσεις (που προφανώς είναι στο ρεπερτόριο) που άλλαξε απότομα από κάθετο άλμα σε μπροστινό βημα και πέρασε τον αμυντικό σαν σταματημένο. Απλα και διαδικαστικά. Φανταστείτε 5κιλα κάτω.
Ο Μορρις είστε άδικοι. Είναι καρσγκιοζακος με τα ποσταρισματα του, αλλα ακόμα δεν μπορούμε να πούμε αντικειμενικά τι παίζει.
Εγώ θα ξαναπώ. Μεγαλύτερο hater του Ντιλικινα δεν θα βρείτε. Χθες μου αρεσε.
και τωρα γραφω το πρωτο μου ποστ μετα το παιχνιδι παλι γι αυτον.......![]()
![]()
![]()
δε θελω να τον βλεπω να παιζει ακομα κι οταν ειναι πολυ καλος οπως χθες.............![]()
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.modernam έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 5:28 pmΤα πραγματικά δεδομένα λοιπόν head to head είναιMichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 2:22 pm
Άρα ας μείνουμε στα πραγματικά δεδομένα και όχι στις εντυπώσεις.
- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ στην EL ... 11 - 0
- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ σε παιχνίδια τίτλου .... 16 - 7
Το ξαναγράφω:
Προσωπικά, τέτοιες νίκες δεν με ενδιαφέρουν. Στις χαρίζω όλες. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες που έχουν ουσία: τίτλοι, προκρίσεις, αποκλεισμοί. Αυτά μετράνε.
Το 11-0, πάντως, δεν εμπόδισε τον Αταμάν να σηκώσει την κούπα.
Και αν θέλω, μπορώ να πάω και πιο πίσω, σε εποχές που ο Μπαρτζώκας έχανε Κύπελλο από τον Μπατίστα και το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Αν όμως το πάμε στην τριετία «εσόδων-εξόδων», εκεί πράγματι έκανε παπάδες.
Και μιας και μιλάμε για αλαζονεία, να θυμίσω και τη δήλωσή του:
«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ (
Την αμέσως επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Παναθηναϊκός σήκωσε την Ευρωλίγκα και ο Σλούκας βγήκε MVP.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το βασικό θέμα όλων είναι το να βρεθεί ο ελίτ άσσος, τα υπόλοιπα είναι εύκολα μετά.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 3:04 pmΠαιδιά να πω τη μαύρη μου αλήθεια εγώ αν ήμουν προπονητής του Ολυμπιακού και πέρα από τον Γουόκαπ έπρεπε να κρατήσω κάποιον άλλο από τους άσσους για του χρόνου θα κράταγα τον Ντιλικίνα.
Τραυματίζεται πολύ συχνά είναι ατσούμπαλος και άσουτος αλλά δίνει αθλητικότητα και ενέργεια σε μια περιφέρεια που της λείπει αυτό.
Αν είναι αυστηρά τρίτος με δεύτερο τον Γουόκαπ και πρώτο έναν ελίτ άσσο δε θα πειράζει να μην είναι διαθέσιμος σε κάποια παιχνίδια.
Επίσης ο Τζόζεφ είναι στα 35, ο Μόρις και αυτός έχει περάσει τα 30 και είναι σε πτώση και ο Γουόκαπ πάει στα 34. Χρειάζεται λίγη φρεσκάδα.
και ο Νιλικίνα και ο Τζόσεφ έχουν συμβόλαιο, εγώ παίζει να τους κρατούσα και τους δύο με τον έναν να παίζει μόνο Ευρωλίγκα.
ειδικά ο Τζόσεφ έχει χαμηλό συμβόλαιο, δε θα έχει απαιτήσεις για πολλά λεπτά, του αρέσει η ζωή και το φαγητό εδώ
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα σερι δεν μετρανε οταν στο τελος σηκωνεις κουπεςMichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 7:30 pmΜάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Το ξαναγράφω:
Προσωπικά, τέτοιες νίκες δεν με ενδιαφέρουν. Στις χαρίζω όλες. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες που έχουν ουσία: τίτλοι, προκρίσεις, αποκλεισμοί. Αυτά μετράνε.
Το 11-0, πάντως, δεν εμπόδισε τον Αταμάν να σηκώσει την κούπα.
Και αν θέλω, μπορώ να πάω και πιο πίσω, σε εποχές που ο Μπαρτζώκας έχανε Κύπελλο από τον Μπατίστα και το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Αν όμως το πάμε στην τριετία «εσόδων-εξόδων», εκεί πράγματι έκανε παπάδες.
«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ () που απλά παλεύει τα παιχνίδια».
Την αμέσως επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Παναθηναϊκός σήκωσε την Ευρωλίγκα και ο Σλούκας βγήκε MVP.
οταν δεν σηκωνεις κουπες και τρως στο κεφαλι και τα σερι τοτε τα πραγματα ειναι χειροτερα
αν ο αταμαν παρει την ευρωλιγκα κανεις δεν θα ασχοληθει με το 11-0
αν δεν την παρει αυτο το σερι θα πολλαπλασιασει την δυσαρεσκεια επι 11
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παντως ο μπαρτζωκας την πραγματικοτητα ειπε,κυριολεκτικα ο παο τοτε επαιζε να μην διασυρθει..το λεγαν απο τους οπαδους μεχρι τους προπονητες και τους παικτες.και φανηκε κιολας που μπηκαν μεσα να σπασουν την γραμματεια μην σπασει η 35ρα.Δεν ηταν αλλαζονικο,ευγενικο δεν ηταν ξερω γω..θα πρεπε να ειναι πιο προσεκτικος..αλλα απο το τι εχει ακουσει απο σδνα και δπγ δεν ειναι και να τον αδικεις.MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 7:30 pmΚαι μιας και μιλάμε για αλαζονεία, να θυμίσω και τη δήλωσή του:
«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ () που απλά παλεύει τα παιχνίδια».
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν διαφωνώ. Δεν είπα ποτέ ότι ο DPG ή ο Αταμάν δεν είναι αλαζόνες. Το θέμα είναι άλλο: η αλαζονεία πληρώνεται. Και πέρυσι ο Παναθηναϊκός το πλήρωσε, όταν οι παπ*ριες του DPG γύρισαν μπούμερανγκ και η σειρά άλλαξε. Αλλά άλλο τόσο αστείο είναι να βαφτίζεται ο Μπαρτζώκας ψύχραιμος και μετρημένος. Τσπ, το χθεσινό τελείωσε, οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σε αυτό το τοπικ.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 7:51 pmΠαντως ο μπαρτζωκας την πραγματικοτητα ειπε,κυριολεκτικα ο παο τοτε επαιζε να μην διασυρθει..το λεγαν απο τους οπαδους μεχρι τους προπονητες και τους παικτες.και φανηκε κιολας που μπηκαν μεσα να σπασουν την γραμματεια μην σπασει η 35ρα.Δεν ηταν αλλαζονικο,ευγενικο δεν ηταν ξερω γω..θα πρεπε να ειναι πιο προσεκτικος..αλλα απο το τι εχει ακουσει απο σδνα και δπγ δεν ειναι και να τον αδικεις.MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 7:30 pm
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Για καθε υπεροπτικη δηλωση του Μπαρζτωκα υπαρχουν 3 του Αταμαν και του Γιαννακοπουλου. Ουτε εμενα μου αρεσε αυτη η δηλωση περι "ο παο ειναι ευχαριστημενος απλα να ειναι ανταγωνιστικος" δεν το λες για μια ομαδα με την ιστορια του ΠΑΟ σε οποια κατασταση και να ειναι. Αλλα αυτη η δηλωση ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Να θυμηθουμε τι εχουν πει Αταμαν και Γιαννακοπουλος το τελευταιο εξαμηνο μονο?
Ναι ο Μπαρτζωκας ειναι γαυρος βαμμενος και του βγαινει καποιες φορες στις δηλωσεις του. Ο Αταμαν που δεν ειναι Παναθηναικος ποια δικαιολογια εχει να αποκαλει τους Ολυμπιακους "μπασταρδου", να γραφει στον Μπαρτζωκα "μηνα αγχωνεσαι θα χασεις στο τελος της χρονιας" "ο Ολυμπιακος θα πρεπει να φοβαται πολυ τωρα που ηρθα" και διαφορα αλλα? Και ασε τον Ολυμπιακο, ολες οι δηλωσεις του οτι "απο μενα εξαρταται αν θα παρουμε την ευρωλιγκα, οι παικτης πρεπει να βρουν την λυση" κοκ?
Ναι ο Μπαρτζωκας ειναι γαυρος βαμμενος και του βγαινει καποιες φορες στις δηλωσεις του. Ο Αταμαν που δεν ειναι Παναθηναικος ποια δικαιολογια εχει να αποκαλει τους Ολυμπιακους "μπασταρδου", να γραφει στον Μπαρτζωκα "μηνα αγχωνεσαι θα χασεις στο τελος της χρονιας" "ο Ολυμπιακος θα πρεπει να φοβαται πολυ τωρα που ηρθα" και διαφορα αλλα? Και ασε τον Ολυμπιακο, ολες οι δηλωσεις του οτι "απο μενα εξαρταται αν θα παρουμε την ευρωλιγκα, οι παικτης πρεπει να βρουν την λυση" κοκ?
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Tην κατάσταση του ΠΑΟ όταν έγινε η δήλωση την θυμάστε? 17ος στην EL τερμάτισε. Στα εντός του ΟΑΚΑ προς το τέλος της σεζόν στην ΕL ζήτημα να μαζεύονταν 5000 χιλιάδες και έπεφτε γιούχα. Μήπως ήταν και η χρονιά που διακόπηκε ο τελικός στο ΟΑΚΑ ? Οπότε πιο πολύ σαν ρεαλισμό το βλέπω παρά αλαζονεία.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 07, 2026 8:09 pmΓια καθε υπεροπτικη δηλωση του Μπαρζτωκα υπαρχουν 3 του Αταμαν και του Γιαννακοπουλου. Ουτε εμενα μου αρεσε αυτη η δηλωση περι "ο παο ειναι ευχαριστημενος απλα να ειναι ανταγωνιστικος" δεν το λες για μια ομαδα με την ιστορια του ΠΑΟ σε οποια κατασταση και να ειναι. Αλλα αυτη η δηλωση ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Να θυμηθουμε τι εχουν πει Αταμαν και Γιαννακοπουλος το τελευταιο εξαμηνο μονο?
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζώκας (το έχω ξαναγράψει, πολλές φορές) ότι κάνει έγκλημα και αδικεί τον εαυτό του με τις συμπεριφορές του, γιατί είναι ευφυής άνθρωπος, και θα μπορούσε να πει αυτά που θέλει και να κάνει αυτά που θέλει, πολύ πιο εύστοχα. Το έχει, αλλά του βγαίνει το οπαδικό και χάνει τον έλεγχο. Το λεω εγώ που σαν προπονητή τον έχω υποστηρίξει ουκ ολιγες φορες.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο