Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:59 pm

kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:35 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:27 pm
Δεν νομιζω οτι τον μπαρτζωκα τον λεει κανεις ψυχραιμο και μετρημενο..μεχρι και ο ιδιος το λεει οτι ξεφευγει(η αληθεια ειναι οτι παρα ξεφευγει)..Απλα πχ κατηγορειται και για πραγματα που δεν φταιει οπως χτες πχ.
Ο Μπαρτζώκας (το έχω ξαναγράψει, πολλές φορές) ότι κάνει έγκλημα και αδικεί τον εαυτό του με τις συμπεριφορές του, γιατί είναι ευφυής άνθρωπος, και θα μπορούσε να πει αυτά που θέλει και να κάνει αυτά που θέλει, πολύ πιο εύστοχα. Το έχει, αλλά του βγαίνει το οπαδικό και χάνει τον έλεγχο. Το λεω εγώ που σαν προπονητή τον έχω υποστηρίξει ουκ ολιγες φορες.
o Μπαρτζώκας πέραν του οπαδικού δε το έχει καθόλου με την κομψότητα γενικότερα, το οποίο είναι πρόβλημα για κάποιον που είναι συνεχώς μπροστά από κάμερες και κάνει δηλώσεις. θυμίζω ενδεικτικά δηλώσεις για Σπανούλη και Πρίντεζη όταν βρίσκονταν στη δύση της καριέρας τους.

νομίζω ότι είναι της νοοτροπίας ότι το να λες πάντα την αλήθεια (σου) και αυτό που πιστεύεις είναι προτέρημα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αλλά αυτή είναι κουβέντα για τόπικ της σχολής nikolas_asteri :D

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μαρ 07, 2026 11:00 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:59 pm
νομίζω ότι είναι της νοοτροπίας ότι το να λες πάντα την αλήθεια (σου) και αυτό που πιστεύεις είναι προτέρημα, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, αλλά αυτή είναι κουβέντα για τόπικ της σχολής nikolas_asteri :D
Συνήθως πάντως αυτοί που λένε «Σιγά τι είπα; Απλά είμαι ντόμπρος άνθρωπος» είναι απλά τύποι που θέλουν να λένε ό,τι γουστάρουν (δηλαδή να είναι προσβλητικοί) χωρίς συνέπειες.

Το παραπάνω δεν έχει να κάνει με τον Μπαρτζωκα, δεν πιστεύω ότι είναι έτσι. Απλα είδα φως (το όνομα μου) και μπήκα :lol: Τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και οκ κάνει και καμία μλκια που και που, συμβαίνει όταν έχεις την κάμερα μέσα στα μούτρα σου επί μονίμου βάσεως. Δεν έγινε κάτι, ειδικά όταν αναγνωρίζεις το λάθος σου.

Εικόνα
Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 08, 2026 12:06 am

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:26 pm
Jeight έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:09 pm
Για καθε υπεροπτικη δηλωση του Μπαρζτωκα υπαρχουν 3 του Αταμαν και του Γιαννακοπουλου. Ουτε εμενα μου αρεσε αυτη η δηλωση περι "ο παο ειναι ευχαριστημενος απλα να ειναι ανταγωνιστικος" δεν το λες για μια ομαδα με την ιστορια του ΠΑΟ σε οποια κατασταση και να ειναι. Αλλα αυτη η δηλωση ειναι ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. Να θυμηθουμε τι εχουν πει Αταμαν και Γιαννακοπουλος το τελευταιο εξαμηνο μονο?

Ναι ο Μπαρτζωκας ειναι γαυρος βαμμενος και του βγαινει καποιες φορες στις δηλωσεις του. Ο Αταμαν που δεν ειναι Παναθηναικος ποια δικαιολογια εχει να αποκαλει τους Ολυμπιακους "μπασταρδου", να γραφει στον Μπαρτζωκα "μηνα αγχωνεσαι θα χασεις στο τελος της χρονιας" "ο Ολυμπιακος θα πρεπει να φοβαται πολυ τωρα που ηρθα" και διαφορα αλλα? Και ασε τον Ολυμπιακο, ολες οι δηλωσεις του οτι "απο μενα εξαρταται αν θα παρουμε την ευρωλιγκα, οι παικτης πρεπει να βρουν την λυση" κοκ?
Tην κατάσταση του ΠΑΟ όταν έγινε η δήλωση την θυμάστε? 17ος στην EL τερμάτισε. Στα εντός του ΟΑΚΑ προς το τέλος της σεζόν στην ΕL ζήτημα να μαζεύονταν 5000 χιλιάδες και έπεφτε γιούχα. Μήπως ήταν και η χρονιά που διακόπηκε ο τελικός στο ΟΑΚΑ ? Οπότε πιο πολύ σαν ρεαλισμό το βλέπω παρά αλαζονεία.
Η υπαρξη ενος γεγονοτος δεν αποκλειει το αχρειαστο μιας δηλωσης. Το να δειξεις τακτ σε πραγματα που ειναι προφανη μεν αλλα προσβαλλουν δε ειναι θετικο σε καποιες περιπτωσεις. Η συγκεκριμενη δηλωση ηταν αχρειαστη και οπαδικη ασχετα αν ειχε δικιο διοτι δεν μειωνεις μια ομαδα με την ιστορια του ΠΑΟ λεγοντας οτι δεν πανε για την νικη.

Απλα οπως προειπα δεν ειναι τοσες πολλες οι αστοχες δηκωσεις οσες θελει να περασει το sdna. Για την ακριβεια σχεδον σε καθε παιχνιδι με τον παο αναφερει την ποιοτητα που εχει σαν ομαδα και την ικςνοτητα του προπονητη. Απλα μια στο τοσο του βγαινει και το οπαδικο.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Μαρ 08, 2026 12:07 am

kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:35 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:27 pm
Δεν νομιζω οτι τον μπαρτζωκα τον λεει κανεις ψυχραιμο και μετρημενο..μεχρι και ο ιδιος το λεει οτι ξεφευγει(η αληθεια ειναι οτι παρα ξεφευγει)..Απλα πχ κατηγορειται και για πραγματα που δεν φταιει οπως χτες πχ.
Ο Μπαρτζώκας (το έχω ξαναγράψει, πολλές φορές) ότι κάνει έγκλημα και αδικεί τον εαυτό του με τις συμπεριφορές του, γιατί είναι ευφυής άνθρωπος, και θα μπορούσε να πει αυτά που θέλει και να κάνει αυτά που θέλει, πολύ πιο εύστοχα. Το έχει, αλλά του βγαίνει το οπαδικό και χάνει τον έλεγχο. Το λεω εγώ που σαν προπονητή τον έχω υποστηρίξει ουκ ολιγες φορες.
Μα τι γίνεται με τον Γκριγκόνις; Είναι τόσο κρίμα να χαραμιζεται ένας τόσο ωραίος παίκτης...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Κυρ Μαρ 08, 2026 7:14 am

MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 7:30 pm
modernam έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 5:28 pm

Τα πραγματικά δεδομένα λοιπόν head to head είναι

- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ στην EL ... 11 - 0
- Μπαρτζώκας vs ΠΑΟ σε παιχνίδια τίτλου .... 16 - 7
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα.
Το ξαναγράφω:

Προσωπικά, τέτοιες νίκες δεν με ενδιαφέρουν. Στις χαρίζω όλες. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες που έχουν ουσία: τίτλοι, προκρίσεις, αποκλεισμοί. Αυτά μετράνε.

Το 11-0, πάντως, δεν εμπόδισε τον Αταμάν να σηκώσει την κούπα.

Και αν θέλω, μπορώ να πάω και πιο πίσω, σε εποχές που ο Μπαρτζώκας έχανε Κύπελλο από τον Μπατίστα και το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Αν όμως το πάμε στην τριετία «εσόδων-εξόδων», εκεί πράγματι έκανε παπάδες.

Και μιας και μιλάμε για αλαζονεία, να θυμίσω και τη δήλωσή του:
«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ (😂) που απλά παλεύει τα παιχνίδια».

Την αμέσως επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Παναθηναϊκός σήκωσε την Ευρωλίγκα και ο Σλούκας βγήκε MVP.
Μια μικρή διευκρινηση πάλι...όταν λέμε εποχή εσόδων-εξόδων είναι η εποχή που ο ίδιος ο πρόεδρος σας στο Sdna δήλωσε ότι το budget σας ήταν ίσο με του Ολυμπιακού...Εφόσον το είπε αυτός νομίζω δε σηκώνει αμφισβήτηση

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Κυρ Μαρ 08, 2026 10:43 am

eddiedimitris έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Το ξαναγράφω:

Προσωπικά, τέτοιες νίκες δεν με ενδιαφέρουν. Στις χαρίζω όλες. Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο οι νίκες που έχουν ουσία: τίτλοι, προκρίσεις, αποκλεισμοί. Αυτά μετράνε.

Και αν θέλω, μπορώ να πάω και πιο πίσω, σε εποχές που ο Μπαρτζώκας έχανε Κύπελλο από τον Μπατίστα και το εφηβικό του Παναθηναϊκού. Αν όμως το πάμε στην τριετία «εσόδων-εξόδων», εκεί πράγματι έκανε παπάδες.

«Είχαμε την ευκαιρία να ανοίξουμε τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε να χάσει τίποτα. Για εκείνον είναι πιο εύκολο, ΧΑΙΡΕΤΑΙ (😂) που απλά παλεύει τα παιχνίδια».

Την αμέσως επόμενη χρονιά, βέβαια, ο Παναθηναϊκός σήκωσε την Ευρωλίγκα και ο Σλούκας βγήκε MVP.
Μια μικρή διευκρινηση πάλι...όταν λέμε εποχή εσόδων-εξόδων είναι η εποχή που ο ίδιος ο πρόεδρος σας στο Sdna δήλωσε ότι το budget σας ήταν ίσο με του Ολυμπιακού...Εφόσον το είπε αυτός νομίζω δε σηκώνει αμφισβήτηση
Συμφωνώ και θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα. Έστω ότι το budget τους στην τριετία ήταν υπερβολικά χαμηλό συγκριτικά με εμάς (που δεν, αλλά λέμε τώρα), την εποχή που είχε παρατήσει την ΚΑΕ ο Κόκκαλης και φτάσαμε να έχουμε για βασικά γρανάζια στο rotation κάτι (συμπαθή κατά τα άλλα) παλικάρια όπως Χαρίσης, Καλαμπόκης, Αγαδάκος κτλ, δεν υπήρχε πουθενά αποκούμπι για εμάς στυλ έσοδα-έξοδα. Τότε ήταν απλώς καθαρή ηγεμονία του ΠΑΟ.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 11:36 am

steph.larry έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 10:43 am
eddiedimitris έγραψε:

Συμφωνώ και θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα. Έστω ότι το budget τους στην τριετία ήταν υπερβολικά χαμηλό συγκριτικά με εμάς (που δεν, αλλά λέμε τώρα), την εποχή που είχε παρατήσει την ΚΑΕ ο Κόκκαλης και φτάσαμε να έχουμε για βασικά γρανάζια στο rotation κάτι (συμπαθή κατά τα άλλα) παλικάρια όπως Χαρίσης, Καλαμπόκης, Αγαδάκος κτλ, δεν υπήρχε πουθενά αποκούμπι για εμάς στυλ έσοδα-έξοδα. Τότε ήταν απλώς καθαρή ηγεμονία του ΠΑΟ.
Βέβαια τότε δε συναντιόμασταν κάθε χρόνο 2 φορές στην Ευρωλίγκα για να χτίζουμε σερί και τα συναφή.

Προφανώς και το 0-6 του Αταμάν με τέτοιο μπάτζετ είναι κωμικό βέβαια.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μαρ 08, 2026 11:48 am

Κ στη μπαλα εχουν να μας κερδισουν 5 χρονια σε κανονικη διαρκεια να το κανουμε λαβαρο!ρε τι τραβαμε!αλλα παλια ηταν αλλιως το συστημα αγωνων κ μετα να βλεπαμε για σερι κλπ!

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 11:56 am

eddiedimitris έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Το ξαναγράφω:

Ολο αυτο ειναι για να μειωσουν οι Παναθηναικοι της νικες του Ολυμπιακου αυτη την περιοδο με την λογικη "τα βρηκατε και τα κανατε". Δυστυχως το sdna τους επεισε ως προς αυτο. Αν θεωρουν οτι τα σερι και οι νικες ηταν λογω της 1.5-2 μυριων διαφορα το 22 και της απειροελαχιστης διαφορας το 23 (ο ΠΑΟ ειχε φερει Μπεικον+Τομας τοτε με 2 μυρια μονοι τους) τοτε μπορουν να συνεχισουν να το πσιτεουν. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ειναι οτι σχεδον με αναλογους πορους ο Ολυμπιακος εφτιαξε ομαδας Φ4 και ο ΠΑΟ ομαδα Eurocup. Και η αιτια ειναι η στελεχωση και το σταφ, οχι το μπατζετ.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Μαρ 08, 2026 2:51 pm

Γράφω με δεδομένα και αποτελέσματα, όχι με αφηγήματα.

1η θητεία Μπαρτζώκα (2012-2014)

2012-13
• Πρωταθλητής Ελλάδας: Παναθηναϊκός
• Κυπελλούχος Ελλάδας: Παναθηναϊκός
• Ευρωλίγκα: Ολυμπιακός

2013-14
• Κυπελλούχος Ελλάδας: Παναθηναϊκός
• Διηπειρωτικό: Ολυμπιακός

2014-15
• Αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο
• Αποχώρηση Μπαρτζώκα: Οκτώβριος 2014, αμέσως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Συμπέρασμα 1ης θητείας

Στην πρώτη του θητεία ο Μπαρτζώκας πήρε μια Ευρωλίγκα και ένα Διηπειρωτικό, αλλά στην Ελλάδα απέναντι στον Παναθηναϊκό έχασε όλους τους εγχώριους τίτλους που κρίθηκαν όσο ήταν στον πάγκο.
Και στο τέλος, παρότι σας έφερε Ευρωλίγκα και Διηπειρωτικό, τον διώξατε σαν αποτυχημένο, με τον γνωστό τρόπο, μέχρι και στο πάρκινγκ.

2η θητεία Μπαρτζώκα (από Ιανουάριο 2020)

Ο Μπαρτζώκας επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2020.

2020-21 έως 2022-23

Εδώ βρίσκεται όλη η ουσία της κουβέντας. Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε περίοδο χαμηλότερου budget, κακής στελέχωσης και γενικής αστάθειας, ενώ ο Ολυμπιακός έχτιζε σταθερά κορμό, ρόλους και αγωνιστική ταυτότητα.

Στη σεζόν 2021-22, που είναι και η πιο καθαρά τεκμηριωμένη οικονομικά, ο Παναθηναϊκός καταγράφηκε στα €9.5M total budget / €5.5M net salaries και ο Ολυμπιακός στα €15M / €8.5M.

2021-22
• Πρωταθλητής Ελλάδας: Ολυμπιακός
• Κυπελλούχος Ελλάδας: Ολυμπιακός

2022-23
• Κυπελλούχος Ελλάδας: Ολυμπιακός

2023-24
• Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη επιστρέψει σε πολύ υψηλότερη επένδυση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

2024-25
• Σε αυτή τη σεζόν δόθηκε ίδιο total budget (€37M) και ίδιες net απολαβές παικτών/προπονητών (€20.5M) για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Καθαρό συμπέρασμα

Η 1η θητεία του Μπαρτζώκα γράφει ευρωπαϊκή επιτυχία, αλλά εγχώρια αποτυχία απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η 2η θητεία του χτίστηκε σε μεγάλο βαθμό πάνω σε έναν Παναθηναϊκό ετοιμόρροπο, με χαμηλότερο budget, λάθος στελέχωση και ρόστερ που για μια τριετία δεν ήταν στο επίπεδο κανονικού διεκδικητή. Εκεί ο Ολυμπιακός βρήκε χώρο να επιβληθεί, να πάρει τίτλους και να χτίσει μια υπεροχή που παρουσιάστηκε σαν απόλυτη, ενώ στην πράξη βασίστηκε και στις συνθήκες που βρήκε απέναντί του.

Οι τίτλοι είναι τίτλοι, ό,τι κι αν βρήκε απέναντί του ο Μπαρτζώκας. Από αυτή την άποψη, ο Παναθηναϊκός ας πρόσεχε να μη βρεθεί σε φάση εσόδων-εξόδων.

Από την άλλη όμως, αν μιλάμε καθαρά για επικράτηση απέναντι σε ισάξιο οικονομικά και αγωνιστικά αντίπαλο, τότε η μοναδική τέτοια κατάκτηση είναι το περσινό πρωτάθλημα του 2024-25. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εικόνα
redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Μαρ 08, 2026 3:30 pm

Μπαρτζωκοαποδομητική Διαταραχή Προσκόλλησης (Bartzokas Deconstructive Fixation Disorder – BDFD)

Η Μπαρτζωκοαποδομητική Διαταραχή Προσκόλλησης περιγράφει ένα γνωστικό-συμπεριφορικό μοτίβο επίμονης και επαναλαμβανόμενης ενασχόλησης με την αποδόμηση των επιλογών, των στρατηγικών και της επαγγελματικής επάρκειας του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η διαταραχή χαρακτηρίζεται από εμμονική γνωστική εστίαση σε ερμηνευτικά σχήματα που αποδίδουν δυσλειτουργία ή αποτυχία στο συγκεκριμένο πρόσωπο, ακόμη και όταν τα αντικειμενικά δεδομένα είναι αμφίσημα ή ουδέτερα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

- Επαναλαμβανόμενη αναλυτική αποδόμηση αγωνιστικών αποφάσεων ή αποτελεσμάτων.
- Επιλεκτική γνωστική επεξεργασία πληροφοριών (confirmation bias) που ενισχύει προϋπάρχουσες αρνητικές πεποιθήσεις.
- Υπερβολική συναισθηματική φόρτιση κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου προσώπου σε αθλητικό πλαίσιο.
- Κοινωνική αναπαραγωγή της κριτικής μέσω οπαδικών συζητήσεων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή αθλητικών αναλύσεων.

Ψυχοκοινωνική ερμηνεία:
Το φαινόμενο εντάσσεται σε μορφές προσωποκεντρικής απόδοσης ευθύνης (person-centered attribution), όπου σύνθετα συστημικά αποτελέσματα μιας ομάδας αποδίδονται μονοδιάστατα σε μία ηγετική φιγούρα. Η συμπεριφορά αυτή λειτουργεί συχνά ως μηχανισμός γνωστικής απλοποίησης και συναισθηματικής εκτόνωσης στο πλαίσιο έντονης οπαδικής ταύτισης.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Κυρ Μαρ 08, 2026 3:49 pm

redcard έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 3:30 pm
Μπαρτζωκοαποδομητική Διαταραχή Προσκόλλησης (Bartzokas Deconstructive Fixation Disorder – BDFD)

Η Μπαρτζωκοαποδομητική Διαταραχή Προσκόλλησης περιγράφει ένα γνωστικό-συμπεριφορικό μοτίβο επίμονης και επαναλαμβανόμενης ενασχόλησης με την αποδόμηση των επιλογών, των στρατηγικών και της επαγγελματικής επάρκειας του προπονητή Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η διαταραχή χαρακτηρίζεται από εμμονική γνωστική εστίαση σε ερμηνευτικά σχήματα που αποδίδουν δυσλειτουργία ή αποτυχία στο συγκεκριμένο πρόσωπο, ακόμη και όταν τα αντικειμενικά δεδομένα είναι αμφίσημα ή ουδέτερα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

- Επαναλαμβανόμενη αναλυτική αποδόμηση αγωνιστικών αποφάσεων ή αποτελεσμάτων.
- Επιλεκτική γνωστική επεξεργασία πληροφοριών (confirmation bias) που ενισχύει προϋπάρχουσες αρνητικές πεποιθήσεις.
- Υπερβολική συναισθηματική φόρτιση κατά τη συζήτηση του συγκεκριμένου προσώπου σε αθλητικό πλαίσιο.
- Κοινωνική αναπαραγωγή της κριτικής μέσω οπαδικών συζητήσεων, μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή αθλητικών αναλύσεων.

Ψυχοκοινωνική ερμηνεία:
Το φαινόμενο εντάσσεται σε μορφές προσωποκεντρικής απόδοσης ευθύνης (person-centered attribution), όπου σύνθετα συστημικά αποτελέσματα μιας ομάδας αποδίδονται μονοδιάστατα σε μία ηγετική φιγούρα. Η συμπεριφορά αυτή λειτουργεί συχνά ως μηχανισμός γνωστικής απλοποίησης και συναισθηματικής εκτόνωσης στο πλαίσιο έντονης οπαδικής ταύτισης.
Γιατρέ μου, μού άρεσε η γνωμάτευσή σας, αλλά με έβαλε σε μεγάλη ανησυχία.
Αυτή η διαταραχή χτυπάει μόνο τους απέναντι ή μπορώ να την αρπάξω κι εγώ που είμαι Ολυμπιακός;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Μαρ 08, 2026 4:21 pm

ο μπαρτζωκας παντως απο τις 7 χρονιες που ειναι μονο τις 2 ειχε υψηλοτερο μπατζετ απο παο ..αρα με την ιδια λογικη ακομα και φετος εχει 5εκ διαφορα στο μπατζετ..ειναι 2 παικταραδες εξτρα αυτο δεν ειναι λιγο.Παλι τον κερδιζει τον παο και παρουσιαζει και καλυτερη ομαδα,η μονη χρονια που ο παο υπερτερουσε αγωνιστικα ειναι το 24 που παλι ο μπαρτζωκας με πολυ μικροτερο μπατζετ πηγε φ4 και εχασε το πρωταθλημα στον ποντο.

το ιδιο μπορει να υποθει και με τον ζοτς..μας πετυχε στα κατω μας και εφτιαξε ψυχολογια..Γενικα αν θες να βρεις δικαιολογιες βρισκεις :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:59 pm

Ρε μάγκες άσχετο αλλά σε μια φάση μετά από επαναφορά του ΠΑΟ κάτω από τη ρακέτα και εύκολο καλάθι του Χεις είδα τον Γουορντ να αρχίζει στις Παναγίες τον Φουρνιε ή κάνω λάθος;
Είναι το καινούριο πουλεν του κοουτς και πήρε και τα χούγια του. Πέρα από την πλάκα ο τύπος είναι απίστευτη κλεψιά. Μιλάμε για μπαταρία που μένει μόνιμα στο 100%

Jeight

euroleague
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 6:02 pm

Ναι στα highlights το είδα και εγώ. Αυτή την νοοτροπία πρέπει να έχει ξένος παίκτης σε ντέρμπι.

Του έριξε γερή κατσαδα του φουρνιε :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”