Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ πρόωρο βέβαια αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι Ναν, Γκραντ, Σλούκας (εκτός αν σταματήσει), Ρογκαβόπουλος, Χουάντσο, Χέιζ δεν πάνε πουθενά, για τον Οσμάν δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
- Οπότε θα πρέπει να παρθεί απόφαση αν μείνει ο Σορτς ή φύγει και έρθει άλλος πρωτοκλασσάτος άσσος. Δεν έχει λογική να κρατήσουν και Σόρτς και να πάρουν και άλλον και πρέπει να είναι συμβατός και με όποιον προπονητή έχετε.
- Στο 3 πρέπει να δείτε αν κρατήσετε Οσμάν ή αν κινηθείτε για άλλον
- Και στο 4 δεν νομίζω να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή.
Τώρα εκεί στο 2-3 να έρθει κάποιος έξτρα για συμπληρωματικός; Πιθανόν αλλά σίγουρα όχι για βασικός.
Στο 5 θα είναι η ολική αναδόμηση. Είτε Λεσόρτ συν 2 ακόμα είτε 3 καινούριοι σέντερ.
- Οπότε θα πρέπει να παρθεί απόφαση αν μείνει ο Σορτς ή φύγει και έρθει άλλος πρωτοκλασσάτος άσσος. Δεν έχει λογική να κρατήσουν και Σόρτς και να πάρουν και άλλον και πρέπει να είναι συμβατός και με όποιον προπονητή έχετε.
Τώρα εκεί στο 2-3 να έρθει κάποιος έξτρα για συμπληρωματικός; Πιθανόν αλλά σίγουρα όχι για βασικός.
Στο 5 θα είναι η ολική αναδόμηση. Είτε Λεσόρτ συν 2 ακόμα είτε 3 καινούριοι σέντερ.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πριν 3 μηνες ολοι οι καλυτεροι της ευρωπης ητανshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 3:46 pmεναν μηνα πριν ο οσμαν ηταν το καλυτερο 3ρι της ευρωπης για τους παναθηναικους..νταξει αντικειμενικα ηταν στο τοπ 3 τοπ 5 μαξ..και τωρα να τον διωξουν?εντωμεταξυ λιγα λεφτα παιρνει.Εγω τον επαιρνα παντως στον ολυμπιακοοσμαν γουορντ ωραιο διδυμακι αν και θα προτιμουσα ντιαλο.
τωρα και να φυγουν μερικοι δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα κανενας παναθηναικος
https://www.pickandroll.gr/2026/03/13/d ... yzes-rait/
«Δεν μπορώ να δω πώς δεν θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό ο Μόουζες Ράιτ»
Στην αγορά του καλοκαιριού και στο ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει γύρω από τον Μόουζες Ράιτ αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA.
«Στην αγορά πολύ δυνατά πιστεύω ότι θα παίξει το όνομα του Ράιτ. Δεν ξέρω αν οι Κύπριοι τού δώσουν και διαβατήριο. Καταλαβαίνετε, εκεί αλλάζει το παιχνίδι»
Και δεν αναφερθηκε καν αυτο εδω?
Στην αγορά του καλοκαιριού και στο ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει γύρω από τον Μόουζες Ράιτ αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA.
«Στην αγορά πολύ δυνατά πιστεύω ότι θα παίξει το όνομα του Ράιτ. Δεν ξέρω αν οι Κύπριοι τού δώσουν και διαβατήριο. Καταλαβαίνετε, εκεί αλλάζει το παιχνίδι»
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε ο Μήτογλου φεύγει.Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 11:03 amΠολύ πρόωρο βέβαια αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι Ναν, Γκραντ, Σλούκας (εκτός αν σταματήσει), Ρογκαβόπουλος, Χουάντσο, Χέιζ δεν πάνε πουθενά, για τον Οσμάν δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
Νομίζω θα σπάσει ρεκόρ ως η πιο υπεραξία έλληνας, θα παίρνει του χρόνου 1,5 ή κάπου εκεί για να παίζει μόνο Α1.
Ο Οσμάν δε νομίζω να φύγει, δεν έχει λογική να φύγει ακόμα και αν δε μείνει ο Αταμάν. Αυτό που ίσως να γίνει με άλλο προπονητή είναι να έχει μικρότερο ρόλο που θα έπρεπε να είχε γίνει και από φέτος σε συγκεκριμένα παιχνίδια.
Ούτε στο 5 βλέπω κάποιο σενάριο να φεύγει ο Λεσόρ. Αυτό που παίζει εκεί και θα κριθεί από το τι θα δείξει ο Λεσόρ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς είναι το για τι ρόλο θα υπολογίζεται του χρόνου.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Μήτογλου δεν τον ...λογάριασα καν. Αν δεν φύγει και ο Οσμάν, ο Λεσόρτ επανέλθει όπως φαίνεται απλοποιείται η κατάσταση πάντως, 1 αναπληρωματικό σέντερ και έναν συμπληρωματικό κάποια προσθήκη εκεί στο 2-3 και αν φύγει ο Σόρτς έναν στην θέση του, όπως επιβεβαιώθηκε ότι ενδιαφέρεστε για τον Φρανσίσκο.pan24 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 13, 2026 5:13 pm
Ούτε ο Μήτογλου φεύγει.
Νομίζω θα σπάσει ρεκόρ ως η πιο υπεραξία έλληνας, θα παίρνει του χρόνου 1,5 ή κάπου εκεί για να παίζει μόνο Α1.
Ο Οσμάν δε νομίζω να φύγει, δεν έχει λογική να φύγει ακόμα και αν δε μείνει ο Αταμάν. Αυτό που ίσως να γίνει με άλλο προπονητή είναι να έχει μικρότερο ρόλο που θα έπρεπε να είχε γίνει και από φέτος σε συγκεκριμένα παιχνίδια.
Ούτε στο 5 βλέπω κάποιο σενάριο να φεύγει ο Λεσόρ. Αυτό που παίζει εκεί και θα κριθεί από το τι θα δείξει ο Λεσόρ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς είναι το για τι ρόλο θα υπολογίζεται του χρόνου.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
qspock έγραψε: ↑Παρ Μαρ 13, 2026 5:02 pmhttps://www.pickandroll.gr/2026/03/13/d ... yzes-rait/
sdna έγραψε:Το SDNA έψαξε και έχει την πληροφόρηση για το τι ισχύει μετά τη νέα «ελληνοποίηση» που επιχειρείται με παίκτη του Ολυμπιακού, και το κυπριακό διαβατήριο που θα πάρει ο Μόουζες Ράιτ.
Η διευκρίνιση που δίνει το νομικό τμήμα του ΕΣΑΚΕ σε κάθε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα, και με αφορμή την αποκάλυψη της κυπριοποίησης του Ράιτ, είναι σημαντική: «Κανένας Κύπριος, ακόμα και με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών»
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το είχαμε συζητήσει ξανά και στο παρελθόν όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό ότι το κυπριακό διαβατήριο δεν ισοδυναμεί με το Ελληνικό δεν νομίζω να άλλαξε κάτι από τότε.yawn.brigade έγραψε: ↑Παρ Μαρ 13, 2026 6:15 pm
Η διευκρίνιση που δίνει το νομικό τμήμα του ΕΣΑΚΕ σε κάθε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα, και με αφορμή την αποκάλυψη της κυπριοποίησης του Ράιτ, είναι σημαντική: «Κανένας Κύπριος, ακόμα και με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών»
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι Χολμς-Φαρίντ θα αποτελέσουν παρελθόν, ανεξαρτήτως προπονητή. Επίσης ανεξάρτητου προπονητή, ο Όσμαν θα είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής που να μην τον θέλει στην ομάδα του. Τώρα αν ξινίζει σε κάποιους, μάλλον τα κριτήρια δεν είναι αγωνιστικά ...
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο οσμαν μπορει να φυγει αν φυγει ο αταμαν δεν ειναι απιθανοkein έγραψε: ↑Παρ Μαρ 13, 2026 7:34 pmΕίναι σχεδόν σίγουρο ότι Χολμς-Φαρίντ θα αποτελέσουν παρελθόν, ανεξαρτήτως προπονητή. Επίσης ανεξάρτητου προπονητή, ο Όσμαν θα είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής που να μην τον θέλει στην ομάδα του. Τώρα αν ξινίζει σε κάποιους, μάλλον τα κριτήρια δεν είναι αγωνιστικά ...
για τον σορτς νομιζω οτι ισχυει το αναποδο οτι εχει πιο πολλες πιθανοτητες να μεινει αν φυγει ο αταμαν
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Όσμαν, είναι βασικός κορμός, και ο DPG για αυτο τον "έδεσε" πέρσι. Δεν υπάρχει άλλο τριάρι στην λίγκα με τέτοια σκιλς στο τρανζίσιον. ΚΑι δεν νομίζω να θέλει και αυτός να φύγει από την ομάδα, είναι από τους παίχτες που γουστάρουν την πράσινη τρέλα και το ΟΑΚΑ.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Μαρ 13, 2026 7:36 pmο οσμαν μπορει να φυγει αν φυγει ο αταμαν δεν ειναι απιθανοkein έγραψε: ↑Παρ Μαρ 13, 2026 7:34 pm
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι Χολμς-Φαρίντ θα αποτελέσουν παρελθόν, ανεξαρτήτως προπονητή. Επίσης ανεξάρτητου προπονητή, ο Όσμαν θα είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής που να μην τον θέλει στην ομάδα του. Τώρα αν ξινίζει σε κάποιους, μάλλον τα κριτήρια δεν είναι αγωνιστικά ...
για τον σορτς νομιζω οτι ισχυει το αναποδο οτι εχει πιο πολλες πιθανοτητες να μεινει αν φυγει ο αταμαν
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο