Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 12, 2026 10:54 am

Για τον Παναθηναικο συζητάμε ε?
Το μόνο σίγουρο δλδ είναι ότι α)θα έχει κοουτς από το πάνω ράφι κ β)θα αγοράσει ο,τι χρειαστεί κ θελήσει το καλοκαίρι.Σε αυτό ούτε χρημάτων φειδεται και δόξα τω θεώ άπαξ κι ενδιαφερθεί αποτελεί μάλλον πρώτη επιλογή κ προτεραιότητα κάθε παικτη

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Πέμ Μαρ 12, 2026 11:03 am

Πολύ πρόωρο βέβαια αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι Ναν, Γκραντ, Σλούκας (εκτός αν σταματήσει), Ρογκαβόπουλος, Χουάντσο, Χέιζ δεν πάνε πουθενά, για τον Οσμάν δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
- Οπότε θα πρέπει να παρθεί απόφαση αν μείνει ο Σορτς ή φύγει και έρθει άλλος πρωτοκλασσάτος άσσος. Δεν έχει λογική να κρατήσουν και Σόρτς και να πάρουν και άλλον και πρέπει να είναι συμβατός και με όποιον προπονητή έχετε.
- Στο 3 πρέπει να δείτε αν κρατήσετε Οσμάν ή αν κινηθείτε για άλλον
- Και στο 4 δεν νομίζω να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή.
Τώρα εκεί στο 2-3 να έρθει κάποιος έξτρα για συμπληρωματικός; Πιθανόν αλλά σίγουρα όχι για βασικός.
Στο 5 θα είναι η ολική αναδόμηση. Είτε Λεσόρτ συν 2 ακόμα είτε 3 καινούριοι σέντερ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μαρ 12, 2026 3:46 pm

εναν μηνα πριν ο οσμαν ηταν το καλυτερο 3ρι της ευρωπης για τους παναθηναικους..νταξει αντικειμενικα ηταν στο τοπ 3 τοπ 5 μαξ..και τωρα να τον διωξουν?εντωμεταξυ λιγα λεφτα παιρνει.Εγω τον επαιρνα παντως στον ολυμπιακο :lol:οσμαν γουορντ ωραιο διδυμακι αν και θα προτιμουσα ντιαλο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μαρ 12, 2026 4:13 pm

shaq7 έγραψε:
εναν μηνα πριν ο οσμαν ηταν το καλυτερο 3ρι της ευρωπης για τους παναθηναικους..νταξει αντικειμενικα ηταν στο τοπ 3 τοπ 5 μαξ..και τωρα να τον διωξουν?εντωμεταξυ λιγα λεφτα παιρνει.Εγω τον επαιρνα παντως στον ολυμπιακο :lol:οσμαν γουορντ ωραιο διδυμακι αν και θα προτιμουσα ντιαλο.
πριν 3 μηνες ολοι οι καλυτεροι της ευρωπης ηταν
τωρα και να φυγουν μερικοι δεν θα εχει ιδιαιτερο προβλημα κανενας παναθηναικος

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μαρ 13, 2026 5:02 pm

https://www.pickandroll.gr/2026/03/13/d ... yzes-rait/

«Δεν μπορώ να δω πώς δεν θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό ο Μόουζες Ράιτ»

Στην αγορά του καλοκαιριού και στο ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει γύρω από τον Μόουζες Ράιτ αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA.
«Στην αγορά πολύ δυνατά πιστεύω ότι θα παίξει το όνομα του Ράιτ. Δεν ξέρω αν οι Κύπριοι τού δώσουν και διαβατήριο. Καταλαβαίνετε, εκεί αλλάζει το παιχνίδι»

Και δεν αναφερθηκε καν αυτο εδω?

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μαρ 13, 2026 5:10 pm

shaq7 έγραψε:
εναν μηνα πριν ο οσμαν ηταν το καλυτερο 3ρι της ευρωπης για τους παναθηναικους..νταξει αντικειμενικα ηταν στο τοπ 3 τοπ 5 μαξ..και τωρα να τον διωξουν?
Πέταγε φωτιές και κρυβόταν λίγο η ανυπαρξία του στην άμυνα. Στο διάστημα που ήταν κακός/μέτριος στην επίθεση φάνηκε πόσο κώνος ήταν στην άμυνα. Οπότε δεν είναι ότι δεν είναι καλός σε κάποια κομμάτια, είναι ότι ο Παναθηναικός (κατ'εμέ) θέλει περισσότερους εργάτες και λιγότερες ντίβες.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Μαρ 13, 2026 5:13 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μαρ 12, 2026 11:03 am
Πολύ πρόωρο βέβαια αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι Ναν, Γκραντ, Σλούκας (εκτός αν σταματήσει), Ρογκαβόπουλος, Χουάντσο, Χέιζ δεν πάνε πουθενά, για τον Οσμάν δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
- Οπότε θα πρέπει να παρθεί απόφαση αν μείνει ο Σορτς ή φύγει και έρθει άλλος πρωτοκλασσάτος άσσος. Δεν έχει λογική να κρατήσουν και Σόρτς και να πάρουν και άλλον και πρέπει να είναι συμβατός και με όποιον προπονητή έχετε.
- Στο 3 πρέπει να δείτε αν κρατήσετε Οσμάν ή αν κινηθείτε για άλλον
- Και στο 4 δεν νομίζω να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή.
Τώρα εκεί στο 2-3 να έρθει κάποιος έξτρα για συμπληρωματικός; Πιθανόν αλλά σίγουρα όχι για βασικός.
Στο 5 θα είναι η ολική αναδόμηση. Είτε Λεσόρτ συν 2 ακόμα είτε 3 καινούριοι σέντερ.
Ούτε ο Μήτογλου φεύγει.
Νομίζω θα σπάσει ρεκόρ ως η πιο υπεραξία έλληνας, θα παίρνει του χρόνου 1,5 ή κάπου εκεί για να παίζει μόνο Α1.

Ο Οσμάν δε νομίζω να φύγει, δεν έχει λογική να φύγει ακόμα και αν δε μείνει ο Αταμάν. Αυτό που ίσως να γίνει με άλλο προπονητή είναι να έχει μικρότερο ρόλο που θα έπρεπε να είχε γίνει και από φέτος σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ούτε στο 5 βλέπω κάποιο σενάριο να φεύγει ο Λεσόρ. Αυτό που παίζει εκεί και θα κριθεί από το τι θα δείξει ο Λεσόρ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς είναι το για τι ρόλο θα υπολογίζεται του χρόνου.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μαρ 13, 2026 5:14 pm

Aυτο ακριβως εργατες θελουμε κ ειδικα στον ασσο εναν να παιζει αμυνα ο γκραντ παει 34!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Παρ Μαρ 13, 2026 5:43 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 5:13 pm

Ούτε ο Μήτογλου φεύγει.
Νομίζω θα σπάσει ρεκόρ ως η πιο υπεραξία έλληνας, θα παίρνει του χρόνου 1,5 ή κάπου εκεί για να παίζει μόνο Α1.

Ο Οσμάν δε νομίζω να φύγει, δεν έχει λογική να φύγει ακόμα και αν δε μείνει ο Αταμάν. Αυτό που ίσως να γίνει με άλλο προπονητή είναι να έχει μικρότερο ρόλο που θα έπρεπε να είχε γίνει και από φέτος σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Ούτε στο 5 βλέπω κάποιο σενάριο να φεύγει ο Λεσόρ. Αυτό που παίζει εκεί και θα κριθεί από το τι θα δείξει ο Λεσόρ μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς είναι το για τι ρόλο θα υπολογίζεται του χρόνου.
Τον Μήτογλου δεν τον ...λογάριασα καν. Αν δεν φύγει και ο Οσμάν, ο Λεσόρτ επανέλθει όπως φαίνεται απλοποιείται η κατάσταση πάντως, 1 αναπληρωματικό σέντερ και έναν συμπληρωματικό κάποια προσθήκη εκεί στο 2-3 και αν φύγει ο Σόρτς έναν στην θέση του, όπως επιβεβαιώθηκε ότι ενδιαφέρεστε για τον Φρανσίσκο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 6:15 pm

qspock έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 5:02 pm
https://www.pickandroll.gr/2026/03/13/d ... yzes-rait/

«Δεν μπορώ να δω πώς δεν θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό ο Μόουζες Ράιτ»

Στην αγορά του καλοκαιριού και στο ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει γύρω από τον Μόουζες Ράιτ αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Magic EuroLeague του SDNA.
«Στην αγορά πολύ δυνατά πιστεύω ότι θα παίξει το όνομα του Ράιτ. Δεν ξέρω αν οι Κύπριοι τού δώσουν και διαβατήριο. Καταλαβαίνετε, εκεί αλλάζει το παιχνίδι»

Και δεν αναφερθηκε καν αυτο εδω?
sdna έγραψε:Το SDNA έψαξε και έχει την πληροφόρηση για το τι ισχύει μετά τη νέα «ελληνοποίηση» που επιχειρείται με παίκτη του Ολυμπιακού, και το κυπριακό διαβατήριο που θα πάρει ο Μόουζες Ράιτ.

Η διευκρίνιση που δίνει το νομικό τμήμα του ΕΣΑΚΕ σε κάθε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα, και με αφορμή την αποκάλυψη της κυπριοποίησης του Ράιτ, είναι σημαντική: «Κανένας Κύπριος, ακόμα και με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών»

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Παρ Μαρ 13, 2026 6:21 pm

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 6:15 pm

Η διευκρίνιση που δίνει το νομικό τμήμα του ΕΣΑΚΕ σε κάθε ερώτηση που δέχθηκε σήμερα, και με αφορμή την αποκάλυψη της κυπριοποίησης του Ράιτ, είναι σημαντική: «Κανένας Κύπριος, ακόμα και με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Κύπρου δεν μπορεί να θεωρηθεί γηγενής στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών»
Το είχαμε συζητήσει ξανά και στο παρελθόν όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό ότι το κυπριακό διαβατήριο δεν ισοδυναμεί με το Ελληνικό δεν νομίζω να άλλαξε κάτι από τότε.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Μαρ 13, 2026 6:41 pm

με αταμαν δεν φευγει ο οσμαν για σορτς δεν ξερω

οι 2 σεντερ χολμς φαριντ θα φυγουν σιγουρα το καλοκαιρι οποιος και να ειναι ο προπονητης

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 7:34 pm

τουλουμπα έγραψε:

οι 2 σεντερ χολμς φαριντ θα φυγουν σιγουρα το καλοκαιρι οποιος και να ειναι ο προπονητης
Είναι σχεδόν σίγουρο ότι Χολμς-Φαρίντ θα αποτελέσουν παρελθόν, ανεξαρτήτως προπονητή. Επίσης ανεξάρτητου προπονητή, ο Όσμαν θα είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής που να μην τον θέλει στην ομάδα του. Τώρα αν ξινίζει σε κάποιους, μάλλον τα κριτήρια δεν είναι αγωνιστικά ...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Μαρ 13, 2026 7:36 pm

kein έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι Χολμς-Φαρίντ θα αποτελέσουν παρελθόν, ανεξαρτήτως προπονητή. Επίσης ανεξάρτητου προπονητή, ο Όσμαν θα είναι στην ομάδα και τη νέα χρονιά, δεν νομίζω να υπάρχει προπονητής που να μην τον θέλει στην ομάδα του. Τώρα αν ξινίζει σε κάποιους, μάλλον τα κριτήρια δεν είναι αγωνιστικά ...
ο οσμαν μπορει να φυγει αν φυγει ο αταμαν δεν ειναι απιθανο
για τον σορτς νομιζω οτι ισχυει το αναποδο οτι εχει πιο πολλες πιθανοτητες να μεινει αν φυγει ο αταμαν

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 7:41 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 7:36 pm
kein έγραψε:

ο οσμαν μπορει να φυγει αν φυγει ο αταμαν δεν ειναι απιθανο
για τον σορτς νομιζω οτι ισχυει το αναποδο οτι εχει πιο πολλες πιθανοτητες να μεινει αν φυγει ο αταμαν
Δεν νομίζω ότι θα φύγει ο Όσμαν, είναι βασικός κορμός, και ο DPG για αυτο τον "έδεσε" πέρσι. Δεν υπάρχει άλλο τριάρι στην λίγκα με τέτοια σκιλς στο τρανζίσιον. ΚΑι δεν νομίζω να θέλει και αυτός να φύγει από την ομάδα, είναι από τους παίχτες που γουστάρουν την πράσινη τρέλα και το ΟΑΚΑ.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”