Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 16, 2026 1:30 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 12:45 pm
Δεν πρέπει να τις φάει?
Οχι
Κι αυτό ψευτονταηλικι ανάλογο της βλαχομαγκιας ειναι
Ας αναλογιστούμε λίγο κατά πόσο θα διατηρούσαμε την ψυχραιμία μας αν πήγαινε ο καθένας μας στην δουλειά του και του έβριζαν μάνα , πατέρα παιδιά κλπ. Πόσο μάλλον όταν οι παλμοί είναι αυξημένοι. Είναι ανθρώπινη η αντίδραση αθλητών και προπονητών. Πόσο μάλλον όταν βλέπεις έναν τύπο σαν το βαψομαλλιά μπάρμπα να κάνει τσαμπουκάδες εκ τους ασφαλούς, γιατί μόλις πλησιάσε ο Φουρνιέ σαν να έφυγε η μαγκιά ξαφνικά.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Μαρ 16, 2026 1:37 pm

AO DAFNIS έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 12:45 pm

Οχι
Κι αυτό ψευτονταηλικι ανάλογο της βλαχομαγκιας ειναι
Ας αναλογιστούμε λίγο κατά πόσο θα διατηρούσαμε την ψυχραιμία μας αν πήγαινε ο καθένας μας στην δουλειά του και του έβριζαν μάνα , πατέρα παιδιά κλπ. Πόσο μάλλον όταν οι παλμοί είναι αυξημένοι. Είναι ανθρώπινη η αντίδραση αθλητών και προπονητών. Πόσο μάλλον όταν βλέπεις έναν τύπο σαν το βαψομαλλιά μπάρμπα να κάνει τσαμπουκάδες εκ τους ασφαλούς, γιατί μόλις πλησιάσε ο Φουρνιέ σαν να έφυγε η μαγκιά ξαφνικά.

Εγώ σχολίασα το αν έπρεπε ένας 60ρης (βαψομαλλιας,ψευτοτσαμπουκας συμφωνω) να τις φάει από έναν 30ρη διμετρο γυμνασμένο.Διοτι αν συμφωνούμε με αυτό, θέλω να δω ανάλογες δηλώσεις (τυπου πηγαινε γυρευοντας η καλα του εκαναν)την επόμενη φορά που δούμε στις ειδήσεις ανάλογο ξυλοδαρμό με συνεπαγωμενο θάνατο από καρδιακό πχ(διότι έχουμε δει τετοια πολλάκις τα τελευταία χρονια) .Τη νοοτροπία " να τις φαει" σχολίασα όχι το ότι αυτός ο 60ρης είναι ο,τι ειναι

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 2:10 pm

Τα πράγματα είναι απλά, καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται. Οτιδήποτε άλλο είναι ξέπλυμα. Υπάρχουν νόμοι κανόνες και τα λοιπά. Όταν κάποιος ανεγκέφαλος από την κερκίδα κάνει πράγματα που είναι επιλήψιμα ας εφαρμοστούν οι διατάξεις. Αν θέλουν οι ομάδες, τουλάχιστον οι μεγάλες μπορούν να πληρώσουν έναν νομικό να παραβρίσκεται στα ματς και να τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες οι έξυπνοι στα κορτ σιτς. Συνεννόηση με την αστυνομία που παραβρίσκεται στο γήπεδο και άμεσο μπουζουριασμα του εκάστοτε ανεγκέφαλου.
Τώρα για τος συμπεριφορές των αθλητών και προπονητών τα έχω ξαναπεί (ανεξάρτητου ομάδας) θα πρέπει να τιμωρούνται όταν συμπεριφέρονται σαν αουγκανοι, γιατί είναι δημόσια πρόσωπα και οι συμπεριφορές του είναι δυνατόν να επηρεάσουν αρνητικά μικρότερης ηλικίας άτομα. Είναι επαγγελματίες και προάγουν άθληση και πολιτισμό. Πρέπει να μην πέφτουν σε αυτό το επίπεδο, είναι ανεπίτρεπτο και συν τοις άλλοις αδικούν τον εαυτό τους κατεβάζοντας το επίπεδο στο επίπεδο του κάθε ορκ της κερκίδας.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 2:44 pm

big_lebowski έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 1:37 pm
AO DAFNIS έγραψε:

Εγώ σχολίασα το αν έπρεπε ένας 60ρης (βαψομαλλιας,ψευτοτσαμπουκας συμφωνω) να τις φάει από έναν 30ρη διμετρο γυμνασμένο.Διοτι αν συμφωνούμε με αυτό, θέλω να δω ανάλογες δηλώσεις (τυπου πηγαινε γυρευοντας η καλα του εκαναν)την επόμενη φορά που δούμε στις ειδήσεις ανάλογο ξυλοδαρμό με συνεπαγωμενο θάνατο από καρδιακό πχ(διότι έχουμε δει τετοια πολλάκις τα τελευταία χρονια) .Τη νοοτροπία " να τις φαει" σχολίασα όχι το ότι αυτός ο 60ρης είναι ο,τι ειναι
Ok sorry εγώ δεν κατάλαβα. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση. Η θρασυδειλία έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ας βγει ένας νόμος για δια βίου απαγόρευση εισόδου σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Ας κάθετε να τα βλέπει από τον καναπέ του μέχρι να στεγνώσει η βαφή , ξερω γω.

Για τον όχλο ας γίνουν πιο αυστηρά τα πράγματα, όπως γίνεται στις ευρωπαικές διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ πχ. Στο Καραισκάκη δεν διανοείται κάποιος σε Ευρωπαικό παιχνίδι να ανάψει καπνογόνο. Ας εφαρμοστεί ο νόμος που υπάρχει για τα υβριστικά συνθήματα , στην 3η φορά εκκένωση και ας πέφτουν βαριές καμπάνες. Ζούμε σε μια κοινωνία που δυστυχώς αν δεν πέσει βαριά καμπάνα δεν βάζουμε μυαλό. Όχι μόνο στο γήπεδο αυτό.

Βλέπετε τι γίνεται με τα μαχαίρια έξω. Ας γίνει κακούργημα και η οπλοκατοχή , δεν μπορεί να κυκλοφορεί με ένα μαχαίρι ο καθένας και να λέει ότι το έχει για να καθαρίσει αγγούρια.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μαρ 16, 2026 4:00 pm

kein έγραψε:
Τα πράγματα είναι απλά, καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται. Οτιδήποτε άλλο είναι ξέπλυμα. Υπάρχουν νόμοι κανόνες και τα λοιπά. Όταν κάποιος ανεγκέφαλος από την κερκίδα κάνει πράγματα που είναι επιλήψιμα ας εφαρμοστούν οι διατάξεις. Αν θέλουν οι ομάδες, τουλάχιστον οι μεγάλες μπορούν να πληρώσουν έναν νομικό να παραβρίσκεται στα ματς και να τελειώνουν με συνοπτικές διαδικασίες οι έξυπνοι στα κορτ σιτς. Συνεννόηση με την αστυνομία που παραβρίσκεται στο γήπεδο και άμεσο μπουζουριασμα του εκάστοτε ανεγκέφαλου.
Τώρα για τος συμπεριφορές των αθλητών και προπονητών τα έχω ξαναπεί (ανεξάρτητου ομάδας) θα πρέπει να τιμωρούνται όταν συμπεριφέρονται σαν αουγκανοι, γιατί είναι δημόσια πρόσωπα και οι συμπεριφορές του είναι δυνατόν να επηρεάσουν αρνητικά μικρότερης ηλικίας άτομα. Είναι επαγγελματίες και προάγουν άθληση και πολιτισμό. Πρέπει να μην πέφτουν σε αυτό το επίπεδο, είναι ανεπίτρεπτο και συν τοις άλλοις αδικούν τον εαυτό τους κατεβάζοντας το επίπεδο στο επίπεδο του κάθε ορκ της κερκίδας.
Αυτό είναι πολύ θεωρητικό και γενικό. Και προσωπικά δε συμφωνώ κιόλας. Τι θα πει καταδικάζουμε τη βία? Ποια βία καταρχας? Την σωματική? την λεκτική? την ψυχολογική?

Επίσης τι σημαίνει απ όπου και αν προέρχεται. Και ο Κολοκοτρώνης βία άσκησε στου τούρκους για να μας ελέυθερώσσει. Την καταδικάζεις κ αυτήν?

@nikola σου βρήκα καινούριο θέμα :)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 4:04 pm

golitog7 έγραψε:
kein έγραψε:
Αυτό είναι πολύ θεωρητικό και γενικό. Και προσωπικά δε συμφωνώ κιόλας. Τι θα πει καταδικάζουμε τη βία? Ποια βία καταρχας? Την σωματική? την λεκτική? την ψυχολογική?

Επίσης τι σημαίνει απ όπου και αν προέρχεται. Και ο Κολοκοτρώνης βία άσκησε στου τούρκους για να μας ελέυθερώσσει. Την καταδικάζεις κ αυτήν?

Για την βία στον αθλητισμό μιλάω και πιο συγκεκριμένα στο μπάσκετ που είναι και το θεματικό του φόρουμ. Κάθε μορφή βίας. Είμαστε στο 2026 πλέον, καμία μορφή βίας δεν είναι ανεκτή.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 4:22 pm

kein έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Για την βία στον αθλητισμό μιλάω και πιο συγκεκριμένα στο μπάσκετ που είναι και το θεματικό του φόρουμ. Κάθε μορφή βίας. Είμαστε στο 2026 πλέον, καμία μορφή βίας δεν είναι ανεκτή.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου 100% για να μη παρεξηγηθώ. Πράγματι δεν πρέπει στον αθλητισμό να επιτρέπεται καμιάς μορφής βία. Ο μπάρμπας όμως ασκεί βία στον Φουρνιέ (ή σε κάθε Φουρνιέ). Σκέψου ότι με τον ίδιο τρόπο και χειρότερα βρίζουν νέα παιδιά. Η λεκτική/ψυχολογική του βία εκείνη τη στιγμή μπορεί στον αθλητή να έχει χειρότερα αποτελέσματα, να πονάει δλδ περισσότερο απ ότι θα πονούσε έναν άλλο μια σφαλιάρα. Αυτά είναι όλα σχετικά, είναι σε άμεση εξάρτηση με το ψυχολογικό παρελθόν του και προφανώς δεν είναι μετρήσιμα. Στον τύπο επιτρέπεται να ασκεί βία κατ εξακολούθηση και κανένας δεν ασχολείται. Τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση όταν βλέπεις ότι δεν ασχολείται κανένας? Αποδέχεσαι τη βία στωικά και κάνεις μόκο?

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 4:33 pm

golitog7 έγραψε:
kein έγραψε:

Εγώ συμφωνώ μαζί σου 100% για να μη παρεξηγηθώ. Πράγματι δεν πρέπει στον αθλητισμό να επιτρέπεται καμιάς μορφής βία. Ο μπάρμπας όμως ασκεί βία στον Φουρνιέ (ή σε κάθε Φουρνιέ). Σκέψου ότι με τον ίδιο τρόπο και χειρότερα βρίζουν νέα παιδιά. Η λεκτική/ψυχολογική του βία εκείνη τη στιγμή μπορεί στον αθλητή να έχει χειρότερα αποτελέσματα, να πονάει δλδ περισσότερο απ ότι θα πονούσε έναν άλλο μια σφαλιάρα. Αυτά είναι όλα σχετικά, είναι σε άμεση εξάρτηση με το ψυχολογικό παρελθόν του και προφανώς δεν είναι μετρήσιμα. Στον τύπο επιτρέπεται να ασκεί βία κατ εξακολούθηση και κανένας δεν ασχολείται. Τι κάνουμε σ αυτή την περίπτωση όταν βλέπεις ότι δεν ασχολείται κανένας? Αποδέχεσαι τη βία στωικά και κάνεις μόκο?
Σε καμία βία δεν κάνω «μοκο». Στο δικό μου ποστ που έκανες quote αρχικά , γράφω ότι πρώτο πρώτο πρέπει να μπουζουριάσουν τον κάθε ανεγκέφαλο της κερκίδας. Αλλά δεν θα δικαιολογήσω ή ξεπλένω τις συμπεριφορές αθλητών και προπονητών. Τα ίδια έγραφα ή υποστήριζα για συμπεριφορές παιχτών της ομάδας μου. Από τον μπατιστ μέχρι τον λεσσορ.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 4:40 pm

kein έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Σε καμία βία δεν κάνω «μοκο». Στο δικό μου ποστ που έκανες quote αρχικά , γράφω ότι πρώτο πρώτο πρέπει να μπουζουριάσουν τον κάθε ανεγκέφαλο της κερκίδας. Αλλά δεν θα δικαιολογήσω ή ξεπλένω τις συμπεριφορές αθλητών και προπονητών. Τα ίδια έγραφα ή υποστήριζα για συμπεριφορές παιχτών της ομάδας μου. Από τον μπατιστ μέχρι τον λεσσορ.
Σωστά, πρέπει. Όμως δε το κάνουν. Πως θα λύσουμε το πρόβλημα? Απλώς σκέφτομαι "φωναχτά" και το πάω ένα βήμα πιο πέρα. Ίσως αν ένας μπετόβλακας χωριάτης έτρωγε με σφαλιάρα στη μάπα από τον παίκτη, ο επόμενος να στο σκεφτόταν περισσότερ ή η πολιτεία και οι ομάδες να αναγκάζονταν επιτέλους να κάνουν κάτι γιατί μία τέτοια κατάσταση θα έπληττε το προιόν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 4:46 pm

golitog7 έγραψε:
kein έγραψε:

Σωστά, πρέπει. Όμως δε το κάνουν. Πως θα λύσουμε το πρόβλημα? Απλώς σκέφτομαι "φωναχτά" και το πάω ένα βήμα πιο πέρα. Ίσως αν ένας μπετόβλακας χωριάτης έτρωγε με σφαλιάρα στη μάπα από τον παίκτη, ο επόμενος να στο σκεφτόταν περισσότερ ή η πολιτεία και οι ομάδες να αναγκάζονταν επιτέλους να κάνουν κάτι γιατί μία τέτοια κατάσταση θα έπληττε το προιόν.
Όχι, κάθετα όχι. Η αυτοδικία δεν είναι λύση. Υπάρχουν νόμοι, ας πρωτοστατήσουν οι αθλητές που έχουν και δημοσιότητα για να αλλάξει κάτι και να εφαρμοστεί ο νόμος και να πάρει ο κάθε ανεγκέφαλος αυτό που ορίζει. Όχι όμως αυτοδικία. Σε κανια περίπτωση δεν είναι λύση.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 16, 2026 4:49 pm

golitog7 έγραψε:
Ίσως αν ένας μπετόβλακας χωριάτης έτρωγε με σφαλιάρα στη μάπα από τον παίκτη
Για πες μου όμως τι θα γίνει αν σκάσει η κακιά η στιγμή και αυτός ο χωριάτης που είναι και κάποιας ηλικίας χάσει την όραση του από τη σφαλιάρα. Ή χάσει την ισορροπία του και πέσει και σπάσει τίποτα επικίνδυνο. Τότε τι θα κάνει ο κάθε Φουρνιέ; Θα πάει φυλακή επειδή δεν άντεχε να δει κάποιον να του κάνει κωλοδάχτυλα; Είχα γράψει τις εξής σκέψεις μου στο τόπικ του Μπαρτζώκα.
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 1:58 pm
Κατ'αρχάς φαντάσου τι ακούν ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και δεν ορμάνε στις κερκίδες. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά και να ψάχνουμε να συγκρίνουμε.

Δεύτερον, έχοντας φάει τη ζωή μου στα γήπεδα της Αττικής σε μικρότερες κατηγορίες (και σαν αθλητής και σαν θεατής) όπου οι καταστάσεις είναι αρκετά πιο οικογενειακές (λιγότερος κόσμος, μικρότερα γήπεδα) έχω αρκετές μνήμες είτε από αντιπάλους/συναθλητές αλλά και προσωπικές που ακούγαμε δύο ώρες ποίηση και δεν λέγαμε τίποτα. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που αντιδρούσαν. Αλλά δεν ήταν όλοι. Δεν είναι κανόνας δηαλδή. Και μάλιστα πάντα έπεφτε η ομάδα πάνω να τους προστατεύσει και να τους ηρεμήσει. Μία κοινή συνιστώσα είναι πως όταν κέρδιζαν ήταν πολύ πιο χαλαροί όλοι "ναι ναι, λέγε λέγε" και πολύ πιο τσαντισμένοι όταν έχαναν "τι είπες ρε; έλα εδώ".

Θυμάμαι στο Ζεφύρι έναν τύπο που μου έβριζε τη μάνα στα μουλωχτά όταν έτρεχα από τη μεριά της κερκίδας. Κατέβαινε στο κάγκελο και μου τα έλεγε σιγά για να μην ακούσει ο διαιτητής :D Τεσπα, όχι ποτέ δεν γύρισα να πω κάτι γιατί στην τελική τι με νοιάζει τι λέει ο κάθε άσχετος; Σιγά μην του δώσω αξία με την απάντηση μου. Ειδικά αν έβγαζα και εκατομμύρια από αυτό, μάλλον ούτε που θα τον άκουγα.

Φυσικά πρέπει να βάλω μια υποσημείωση για να μην παρεξηγούμαι πως είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά των φιλάθλων και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεύτερη υποσημείωση, να μην μπερδεύεται αυτή η στάση μου με ατάκες τύπου "καταδικάζουμε τη βία από όπου προέρχεται". Η βία δεν είναι ίδια παντού, το επιχείρημα μου είναι αποκλειστικά για τον χώρο του αθλητισμού και την δυναμική οπαδών-αθλητών.
Δεν είναι σωστό αυτό που (αφήνουμε να) γίνεται. Όμως δεν διορθώνεις κάτι λάθος με άλλο λάθος. Καλά τώρα αυτό με το "προιον" ούτε εσύ το πιστεύεις :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 16, 2026 4:52 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 1:03 pm
tokalytero3d έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 12:58 pm
Ναι το πρόβλημα του Έλληνα οπαδού είναι η μετάφραση για να εκφραστεί..
Ρώτα τον σαρας.
Δεν έχω εικόνα αν πάει ο Αταμάν να παίξει στην καρσιγιακα πχ αν θα τον βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο απ την αρχή ως το τέλος τι να σου πω και δεν με πολύ ενδιαφέρει κιόλας τι γίνεται στην Τουρκία, αν δεν μπορείτε να δείτε τις διαφορές οκ.
Ας πούμε ότι βρίζουν το ίδιο τον Γιαννακόπουλο στα γήπεδα με τον Μάκη Αγγελοπουλο γιατί και οι δυο είναι προεδροι..
Οκ άρα η γνώμη σου ποια είναι; Ότι βρίζουν τον Μπαρτζώκα γιατί έχουν κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό;
Όχι, απλά στοχοποιούνται κάποιοι άνθρωποι παραπάνω απο άλλους για τους χ ψ λόγους.
Δεν είναι γνώμη αυτό αλλά η πραγματικότητα.
Τώρα το γιατί γίνεται εν μέρη καταλαβαίνω τους λόγους αλλά δεν τους ασπαζομαι.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Μαρ 16, 2026 4:57 pm

tokalytero3d έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 1:03 pm

Οκ άρα η γνώμη σου ποια είναι; Ότι βρίζουν τον Μπαρτζώκα γιατί έχουν κόμπλεξ με τον Ολυμπιακό;
Όχι, απλά στοχοποιούνται κάποιοι άνθρωποι παραπάνω απο άλλους για τους χ ψ λόγους.
Ναι αλλά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τους λόγους; Δεν σου βάζω κάποιο τεστ απλά θέλω να καταλάβω καθαρά τι εννοείς ώστε να ξέρω σε τι να απαντήσω. Αυτό που γράφεις είναι λίγο γενικό. Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω "ο Φουρνιέ αντιδράει έτσι για τους χ,ψ λόγους, και αυτό δεν είναι γνώμη αλλά η πραγματικότητα". Δεν ξέρω αν θα καταλήγαμε πουθενά :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 5:10 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Μαρ 16, 2026 4:57 pm
tokalytero3d έγραψε:

Ναι αλλά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τους λόγους; Δεν σου βάζω κάποιο τεστ απλά θέλω να καταλάβω καθαρά τι εννοείς ώστε να ξέρω σε τι να απαντήσω. Αυτό που γράφεις είναι λίγο γενικό. Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω "ο Φουρνιέ αντιδράει έτσι για τους χ,ψ λόγους, και αυτό δεν είναι γνώμη αλλά η πραγματικότητα". Δεν ξέρω αν θα καταλήγαμε πουθενά :)
Ο Μπαρτζώκας ήταν στον Πανιώνιο. Δεν ξέρω πως έφυγε, ίσως να έχει ψωμί η φάση και να μην ήταν και τόσο φιλικό το διαζύγιο. Χθες σε δηλώσεις του είπε ότι φέυγοντας χάρισε και μισθούς. Μπορεί να παίχτηκε κάτι τότε. Αν θυμάται κάποιος να μας πει.

tarp7

champion
Reactions:

Δευ Μαρ 16, 2026 6:21 pm

Για τα όσα έγιναν στη Γλυφάδα στο ματς με τον Πανιώνιο: «Δεν θέλω να κάνω καμία αλλαγή στην κοινωνία, ούτε να το παίξω Ροβεσπιέρος. Δεν με ενοχλεί που οι πιτσιρικάδες με έβριζαν ομαδικά, γιατί πιθανώς αυτοί να μην θυμούνται ότι ήμουν στον Πανιώνιο. Με ενοχλεί που μεγάλοι άνθρωποι που τους βλέπεις και είναι φυσιολογικοί έρχονται στο γήπεδο και σε βρίζουν από την αρχή έως το τέλος, νομίζοντας ότι προσφέρουν κάτι στην ομάδα τους. Αυτό με ενοχλεί. Δεν έχει σημασία καμία αν με ενοχλεί. Δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ και τι όχι. Είναι κάτι συνολικότερο στην κοινωνία. Δεν είναι δικό μου θέμα να το λύσω. Εγώ θα συνεχίσω τη δουλειά στον Ολυμπιακό όσο την κάνω και θα κριθώ στο τέλος».
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... o-tin-kano

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”