Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs Baskonia Vitoria

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:10 pm

Η έλλειψη ενέργειας λογική μετά από τους συνεχόμενους αγώνες.
Καμμιά κριτική ή αξιολόγηση δεν σηκώνει το παιχνίδι. Παίξαμε τόσο, όσο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

επαγγελματικη νικη σημερα..ο φουρνιε αν και αστοχος του κερατα τελικα το κουβαλησε το ματς σαν σωστος ηγετης στο τελος.

στα θετικα-δυναμικη επανεμφανιση μιλου και ταρικ,τζοσεφ πιο ελαφρυς δειχνει οτι σε αυτον θα στηριχτουμε στον ασσο..

στα πολυ αρνητικα- το μονο που μενει για τον μορις ειναι να κανουμε μπαρμπεκιου και να ψησει τις μπριζολες.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:11 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 11:04 pm
RedEmperor έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 11:02 pm
Βεζενκοφ χάνει corner 3 εντελώς αμαρκαριστος και αντί να γυρίσει στην άμυνα κάθεται εκει ακίνητος με τεντωμένο το χέρι και απορει πώς το έχασε.
Ανεξαρτητως ατομικης αποδοσης, εχω την εντυπωση τελευταια η ομαδα παιζει καλυτερα με τον Πιτερς μεσα παρα με τον Σασα.
Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ. Κάπως έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και γυρνάει η μπάλα ωραία.

Μην μου στεναχωριέσαι, όμως, στα κρίσιμα θα γυρίσουμε στο γνωστό 35-5.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Rivers15 έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 11:02 pm
Βεζενκοφ χάνει corner 3 εντελώς αμαρκαριστος και αντί να γυρίσει στην άμυνα κάθεται εκει ακίνητος με τεντωμένο το χέρι και απορει πώς το έχασε.
Ανεξαρτητως ατομικης αποδοσης, εχω την εντυπωση τελευταια η ομαδα παιζει καλυτερα με τον Πιτερς μεσα παρα με τον Σασα.
Δεν είναι ιδέα σου. Ακόμα και τα metrics δείχνουν ότι τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ο Αλέκος είναι πολύ καλύτερος από τον Σάσα στο ρολάρισμα της ομάδας.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Με άλλη ομάδα κι εγώ φοβάμαι θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα

Κρατάμε την πολύτιμη και απαραίτητη νίκη και εύχομαι ξεκούραση γιατί 7 ματς σε 13 μέρες ήταν overkill

Φοβόμουν τον Ταιρικ αλλά όσο περνούσε η ώρα συνερχόταν αλλά δεν δίνει καλές πάσες να πας σε αιφνιδιασμό ρε γαμωτο

Ο Σάσα οκ υπομονή είχε τη μέση του . Φουρνιε εκεί που έπρεπε μίλησε και βλέπει κάτι εξαιρετικές πάσες . Θετικός

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

reignman έγραψε:
kite26 έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 10:22 pm
Πρέπει να χτίσουμε διαφορά ασφαλείας τουλάχιστον 10 πόντων.

Ο κόουτς της Μπασκόνια είναι γλυκούλης πάντως :)
Ρε χαρταετε???? Το κανελωνεις το ρυζογαλο???
Χαχα όχι, απλά μου έκαναν εντύπωση οι χειλούτζες του, είναι ενδιαφέρουσα περσόνα.

Όποιος φτάσει 90 πόντους είχα πει, ακριβώς τόσους φτάσαμε. Μπράβο καλή νίκη.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:13 pm

Μέτρια έως κακή εμφάνιση, η οποία ήταν κάπως αναμενόμενη μιας και την Τρίτη παίξαμε ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ. Επιθετικά μετά την πρώτη περίοδο ξυπνήσαμε αλλά στην άμυνα λίγα πράγματα. Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η νίκη και δεν γκελάραμε σ' ένα αρκετά θεωρητικά βατό ματς.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:14 pm

Η πεντάδα που ξεκίνησε τη 4η περίοδο πήγαινε καλά μετά ο κοουτς άρχισε τις αλλαγές χωρίς λόγο και κινδυνεψαμε

Dimmitz

allstar
Reactions:

shaq7 έγραψε:
επαγγελματικη νικη σημερα..ο φουρνιε αν και αστοχος του κερατα τελικα το κουβαλησε το ματς σαν σωστος ηγετης στο τελος.

στα θετικα-δυναμικη επανεμφανιση μιλου και ταρικ,τζοσεφ πιο ελαφρυς δειχνει οτι σε αυτον θα στηριχτουμε στον ασσο..

στα πολυ αρνητικα- το μονο που μενει για τον μορις ειναι να κανουμε μπαρμπεκιου και να ψησει τις μπριζολες.
Ο Μόρις όσο έπαιξε εμένα μου άρεσε. Έβγαλε και μια full court ασίστ στον Σάσα. Προφανώς, για να τον έβαλε τόσο λίγο δεν υπολογίζεται. Αρα, μάλλον βλέπει κάτι περισσότερο από εμένα ο Μπι.

Το πολύ κακό είναι ότι πριν τραυματιστεί ο Μόρις τον έβαζε στις 4ες περιόδους μέσα. Τώρα θα πάμε με Θωμά 30λεπτο και Τζόζεφ - Ντιλικινά τα μπαλώματα….

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

ο σασα βγαινει μβπ παντως τα τελευταια ματς :lol: παροτι και εγω νομιζω οτι με πιτερς ρολαρουμε καλυτερα,ο σασα ειναι μηχανη σκοραρισματος.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:16 pm

Το παιχνίδι ήταν αγγαρεία και μόνο ψήγματα κριτικής έχει νόημα. Ένα από αυτά όντως είναι η έλλειψη σφυγμού του Μορρις. Δεν ξέρω τι χρειάζεται αυτό το παιδί για να παίξει. Τον εχω παρακολουθήσει στο ΝΒΑ και είναι πραγματικά ποιοτικός παίκτης

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:17 pm

shaq7 έγραψε:
ο σασα βγαινει μβπ παντως τα τελευταια ματς :lol: παροτι και εγω νομιζω οτι με πιτερς ρολαρουμε καλυτερα,ο σασα ειναι μηχανη σκοραρισματος.
Είναι, αλλά άμα τον σταματήσουν αντίο ζωή…

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:18 pm

SbioTech έγραψε:
Πέμ Μαρ 19, 2026 11:16 pm
Το παιχνίδι ήταν αγγαρεία και μόνο ψήγματα κριτικής έχει νόημα. Ένα από αυτά όντως είναι η έλλειψη σφυγμού του Μορρις. Δεν ξέρω τι χρειάζεται αυτό το παιδί για να παίξει. Τον εχω παρακολουθήσει στο ΝΒΑ και είναι πραγματικά ποιοτικός παίκτης
Πώς θα δείξει σφυγμό στα 4 λεπτά που έπαιξε;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:19 pm

τωρα ειπε ο μπαρτζωκας οτι σε 14 μερες εχουμε παιξει 7 ματς..οποτε αναμενομενη η ελλειψη ενεργειας,συγκεντωσης..παρολα αυτα με 18% 3π παλι και βαλαμε 90ρα.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Μαρ 19, 2026 11:21 pm

Μέτρια εμφάνιση αλλά η νίκη είναι νίκη και μπαίνει στο σακούλι για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας που είναι πολύ κοντά. Το θετικό για την ομάδα είναι ότι τελείωσε το δεκαπενθήμερο του διαβόλου με έξι ματς κάθε δύο ημέρες. Άμα σκεφτούμε ότι σε αυτό το διάστημα χάθηκε μόνο ένα ματς στο τέλος με έναν πόντο από τη Μονακό μιλάμε για πολύ σκληροτράχηλη ομάδα. Αντίθετα από ότι έχει επικρατήσει ο Μπαρτζώκας έχεις φτιάξει σκληρή ομάδα, κακό σπυρί για τους αντιπάλους που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ακόμη και με κάκιστο ποσοστό στο τρίποντο (να κάτι που πρέπει να βελτιωθεί για τη συνέχεια).

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”