Euroleague Round 32, Olympiacos Piraeus vs Baskonia Vitoria
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
επαγγελματικη νικη σημερα..ο φουρνιε αν και αστοχος του κερατα τελικα το κουβαλησε το ματς σαν σωστος ηγετης στο τελος.
στα θετικα-δυναμικη επανεμφανιση μιλου και ταρικ,τζοσεφ πιο ελαφρυς δειχνει οτι σε αυτον θα στηριχτουμε στον ασσο..
στα πολυ αρνητικα- το μονο που μενει για τον μορις ειναι να κανουμε μπαρμπεκιου και να ψησει τις μπριζολες.
στα θετικα-δυναμικη επανεμφανιση μιλου και ταρικ,τζοσεφ πιο ελαφρυς δειχνει οτι σε αυτον θα στηριχτουμε στον ασσο..
στα πολυ αρνητικα- το μονο που μενει για τον μορις ειναι να κανουμε μπαρμπεκιου και να ψησει τις μπριζολες.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι το έχω παρατηρήσει και εγώ. Κάπως έχουμε καλύτερη κυκλοφορία και γυρνάει η μπάλα ωραία.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 11:04 pmΑνεξαρτητως ατομικης αποδοσης, εχω την εντυπωση τελευταια η ομαδα παιζει καλυτερα με τον Πιτερς μεσα παρα με τον Σασα.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 11:02 pmΒεζενκοφ χάνει corner 3 εντελώς αμαρκαριστος και αντί να γυρίσει στην άμυνα κάθεται εκει ακίνητος με τεντωμένο το χέρι και απορει πώς το έχασε.
Μην μου στεναχωριέσαι, όμως, στα κρίσιμα θα γυρίσουμε στο γνωστό 35-5.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι ιδέα σου. Ακόμα και τα metrics δείχνουν ότι τις τελευταίες 3 αγωνιστικές ο Αλέκος είναι πολύ καλύτερος από τον Σάσα στο ρολάρισμα της ομάδας.Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 11:04 pmΑνεξαρτητως ατομικης αποδοσης, εχω την εντυπωση τελευταια η ομαδα παιζει καλυτερα με τον Πιτερς μεσα παρα με τον Σασα.RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 11:02 pmΒεζενκοφ χάνει corner 3 εντελώς αμαρκαριστος και αντί να γυρίσει στην άμυνα κάθεται εκει ακίνητος με τεντωμένο το χέρι και απορει πώς το έχασε.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με άλλη ομάδα κι εγώ φοβάμαι θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα
Κρατάμε την πολύτιμη και απαραίτητη νίκη και εύχομαι ξεκούραση γιατί 7 ματς σε 13 μέρες ήταν overkill
Φοβόμουν τον Ταιρικ αλλά όσο περνούσε η ώρα συνερχόταν αλλά δεν δίνει καλές πάσες να πας σε αιφνιδιασμό ρε γαμωτο
Ο Σάσα οκ υπομονή είχε τη μέση του . Φουρνιε εκεί που έπρεπε μίλησε και βλέπει κάτι εξαιρετικές πάσες . Θετικός
Κρατάμε την πολύτιμη και απαραίτητη νίκη και εύχομαι ξεκούραση γιατί 7 ματς σε 13 μέρες ήταν overkill
Φοβόμουν τον Ταιρικ αλλά όσο περνούσε η ώρα συνερχόταν αλλά δεν δίνει καλές πάσες να πας σε αιφνιδιασμό ρε γαμωτο
Ο Σάσα οκ υπομονή είχε τη μέση του . Φουρνιε εκεί που έπρεπε μίλησε και βλέπει κάτι εξαιρετικές πάσες . Θετικός
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μέτρια έως κακή εμφάνιση, η οποία ήταν κάπως αναμενόμενη μιας και την Τρίτη παίξαμε ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ. Επιθετικά μετά την πρώτη περίοδο ξυπνήσαμε αλλά στην άμυνα λίγα πράγματα. Αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι η νίκη και δεν γκελάραμε σ' ένα αρκετά θεωρητικά βατό ματς.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μόρις όσο έπαιξε εμένα μου άρεσε. Έβγαλε και μια full court ασίστ στον Σάσα. Προφανώς, για να τον έβαλε τόσο λίγο δεν υπολογίζεται. Αρα, μάλλον βλέπει κάτι περισσότερο από εμένα ο Μπι.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 19, 2026 11:10 pmεπαγγελματικη νικη σημερα..ο φουρνιε αν και αστοχος του κερατα τελικα το κουβαλησε το ματς σαν σωστος ηγετης στο τελος.
Το πολύ κακό είναι ότι πριν τραυματιστεί ο Μόρις τον έβαζε στις 4ες περιόδους μέσα. Τώρα θα πάμε με Θωμά 30λεπτο και Τζόζεφ - Ντιλικινά τα μπαλώματα….
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέτρια εμφάνιση αλλά η νίκη είναι νίκη και μπαίνει στο σακούλι για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας που είναι πολύ κοντά. Το θετικό για την ομάδα είναι ότι τελείωσε το δεκαπενθήμερο του διαβόλου με έξι ματς κάθε δύο ημέρες. Άμα σκεφτούμε ότι σε αυτό το διάστημα χάθηκε μόνο ένα ματς στο τέλος με έναν πόντο από τη Μονακό μιλάμε για πολύ σκληροτράχηλη ομάδα. Αντίθετα από ότι έχει επικρατήσει ο Μπαρτζώκας έχεις φτιάξει σκληρή ομάδα, κακό σπυρί για τους αντιπάλους που μπορεί να πάρει αποτέλεσμα ακόμη και με κάκιστο ποσοστό στο τρίποντο (να κάτι που πρέπει να βελτιωθεί για τη συνέχεια).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο