shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 22, 2026 6:48 pm
Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 22, 2026 6:41 pm
Ακομα κι ετσι να ειναι, που προφανως δεν ειναι ετσι, εχεις πολλα γκαρτν στο ροστερ να δινουν τετοιες πασες τωρα και σε χαλαει ο Μακινταιρ! Ή ο Φρανσισκο ας πουμε οι ασιστ που δινει ειναι εξεζητημενου μπασκετ οχι πασες στο τριποντο μετα απο drive που τον κλεινουν. Ρε θα μας τρελανετε αληθεια.
εχεις τον γουοκαπ θες και αλλον?ειδες ποσο ωραια παει με τον γουοκαπ και οταν κλεινει η μοσιον και δεν υπαρχουν οι ευκολες πασες ποσες βγαζει?Ειστε μπαρτζωκικοι αλλα δεν εχετε καταλαβει καν το μπασκετ του μπαρτζωκα..οχι μονο δεν θελετε να λυσετε τα θεματα της ομαδας αλλα θελετε το ιδιο προβλημα να το πολλαπλασιασετε
Μου λυνεις βεβαια την απορια με το επομενο μηνυμα σου..ομαδα φτιαχνεις για να πας στο φ4 λες..και εκει δεν σε νοιαζει που αυτο το ροστερ δεν θα μπορει να το παρει..αυτο δεν υπαρχει πουθενα παντως..απο ΝΒΑ μεχρι ευρωπη η ομαδα φτιαχνεται για να παρει το τροπαιο.. οχι να φτιαξεις ενα ροστερ αρκετα καλο να κοροιδεψεις στην ρεγκιουλαρ που δεν καιγονται οι αλλοι να πας φ4 μπας και δεν απολυθεις.
Προσωπικα δεν υπηρξα Μπαρτζωκικος (κυριως γιατι δεν μου αρεσει το κοουτσαρισμα του κατα τη διαρκεια των αγωνων) και ουτε θα γινω (μονο Ιωαννιδικος υπηρξα στη ζωη μου και δεν θα βαλω δευτερο διπλα στον ξανθο - καλη του ωρα!), παρ ολα αυτα εχω μαθει πλεον να εκτιμω γενικα τους ανθρωπους που εχουν προσφερει στην ομαδα (παρολο που δεν το εκανα, με οσους δεν μου αρεσαν, οταν ημουν νεοτερος). Τωρα το αν με κανει Μπαρτζωκικο στο μυαλο σου επειδη προτιμω στον παγκο εναν προπονητη με 20 χρονια εμπειριας και πολλες επιτυχιες που διατηρει την ομαδα σταθερα στην κορυφη, απο καποιον μαθητευομενο προπονητη-τζοκερ που θελουν να φερουν καποιοι για να παει η ομαδα απο τη 2η στην πρωτη θεση, so be it.
Οσον αφορα αυτα που μου γραφεις για final4 κλπ δεν σε παρεξηγω, εχεις κακομαθει που πας F4 καθε χρονο κ νομιζεις το real issue ειναι απλα να παρεις την κουπα που μαλλον θεωρεις κατι απλο κ ευκολο αν έχεις 10 παικταραδες. Με τα χρονια και αν παραμεινει το F4 στο υπαρχον φορματ του ειμαι βεβαιος πως θα αναθεωρησεις... Παρομοιες σκεψεις ειχα κι εγω στα 30 μου κ γι αυτο το 2014 "εβριζα" τον Μπαρτζωκα, στα 40+ μου τα βλεπω εντελως διαφορετικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Rivers15 την Κυρ Μαρ 22, 2026 7:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.