2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιαν 26, 2021 6:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 6:19 pm
SARAS1989 έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 1:13 pm
Δε μου προκαλεί εντύπωση παντως η στήριξη σε Βόβορα ούτε οι ατελείωτες δικαιολογίες, ούτε η παραποίηση της πραγματικότητας, ο άνθρωπος έχει ως προσόν ότι ήταν βοηθός του Ανάργυρου αυτό προφανώς είναι και το πιο σημαντικό για εσάς.
απο ποτε αποτελει προσον για καποιον να ειναι βοηθος του πεδουλακη? :roofl:
εγω αν ημουν προπονητης θα προσπαθουσα να το κρυψω απτο βιογραφικο μου :mrgreen:
Αποτελεί προσόν για τους φαν του αργύρη. Μιλάμε οι τύποι που ασκούσαν κριτική στο πιτίνο ζητούσαν υπομονή και στήριξη στο βόβορα. Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους δεν έχει κανένα νόημα. Εδώ έγραψε προηγουμένως ότι ο δδ με την τεράστια καριέρα και προσφορά στο σύλλογο είναι αχυράνθρωπος του δγ, προκειμένου να υπερασπιστεί το βοηθό του αργύρη.

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιαν 26, 2021 6:55 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 6:11 pm
austerity_blues έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 5:35 pm
γίνομαι κι εγώ Νοστράδαμος και προφητεύω πως ούτε σε αυτό το τόπικ θα συμφωνήσετε για το Νέντοβιτς και το σκεπτόμενο μπάσκετ. :banana:
Αγγελική Μανουσάκη, εσύ;
ντρέπομαι που το λέω αλλά δε τη γνωρίζω την κυρία. :sad:

αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί της; έχει εκφραστεί δημόσια για Αργύρη και βοηθό Αργύρη;

επίσης, απορία που μου δημιουργήθηκε μόλις : γιατί ο τελευταίος αποκαλείται "βοηθός Αργύρη" και όχι "βοηθός Πιτίνο" ή "βοηθός Πασκουάλ";

Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Ιαν 26, 2021 7:03 pm

austerity_blues έγραψε:
yorgos έγραψε:

Αγγελική Μανουσάκη, εσύ;

επίσης, απορία που μου δημιουργήθηκε μόλις : γιατί ο τελευταίος αποκαλείται "βοηθός Αργύρη" και όχι "βοηθός Πιτίνο" ή "βοηθός Πασκουάλ";
Μη τους βάζεις δύσκολα και βραχυκυκλώσουν. :D

Άλλωστε ο πρόεδρός/ινσταγκράμερ της καρδιάς τους είπε τον Άρτζι το 2ο καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Άντε να το μαζέψουν τώρα. Ουπς!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5023
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιαν 26, 2021 7:04 pm

SARAS1989 έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 6:42 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 6:19 pm

απο ποτε αποτελει προσον για καποιον να ειναι βοηθος του πεδουλακη? :roofl:
εγω αν ημουν προπονητης θα προσπαθουσα να το κρυψω απτο βιογραφικο μου :mrgreen:
Αποτελεί προσόν για τους φαν του αργύρη. Μιλάμε οι τύποι που ασκούσαν κριτική στο πιτίνο ζητούσαν υπομονή και στήριξη στο βόβορα. Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους δεν έχει κανένα νόημα. Εδώ έγραψε προηγουμένως ότι ο δδ με την τεράστια καριέρα και προσφορά στο σύλλογο είναι αχυράνθρωπος του δγ, προκειμένου να υπερασπιστεί το βοηθό του αργύρη.
το να εχει φαν ο πεδουλακης ειναι τελειως σουρεαλιστικο
τωρα το να εχει φαν ο βοβορας δεν ξερω την λεξη που ταιριαζει :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιαν 26, 2021 7:05 pm

austerity_blues έγραψε:
yorgos έγραψε:

Αγγελική Μανουσάκη, εσύ;
ντρέπομαι που το λέω αλλά δε τη γνωρίζω την κυρία. :sad:

αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί της; έχει εκφραστεί δημόσια για Αργύρη και βοηθό Αργύρη;

γιατι ο πιτινο και ο πασκουαλ δεν εχουν την μπασκετικη βαρυτητα του ονοματος ενος αργυρη πεδουλακη

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιαν 26, 2021 7:13 pm

τουλουμπα έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

γιατι ο πιτινο και ο πασκουαλ δεν εχουν την μπασκετικη βαρυτητα του ονοματος ενος αργυρη πεδουλακη
χαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν. :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιαν 26, 2021 7:21 pm

austerity_blues έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

χαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν. :D
γιατι δεν ειχε προλαβει να εντρυφησει στο σκεπτομενο μπασκετ του πεδουλακη
τον τελευταιο τον εφαγαν τα μπασκετικα προπονητικα κυκλωματα οπως λενε οι φανς του
εμεινε η μαθηση στην μεση μετα του εφεραν κατι ασχετους και μυρωδιαδες οπως ο πασκουαλ και ο πιτινο(οπως ελεγαν παλι οι φανς του πεδουλακη) ε τον μπερδεψαν τον ανθρωπο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιαν 26, 2021 7:24 pm

το σκεπτομενο μπασκετ του πεδουλακη ειναι τοσο σκεπτομενο που μονο ο ιδιος εχει σκεφτει να το εφαρμοζει σε ολο τον μπασκετικο πλανητη :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τρί Ιαν 26, 2021 7:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
austerity_blues έγραψε:

τον τελευταιο τον εφαγαν τα μπασκετικα προπονητικα κυκλωματα οπως λενε οι φανς του
εμεινε η μαθηση στην μεση μετα του εφεραν κατι ασχετους και μυρωδιαδες οπως ο πασκουαλ και ο πιτινο(οπως ελεγαν παλι οι φανς του πεδουλακη) ε τον μπερδεψαν τον ανθρωπο
δεν ξερω αν το καταλαιβαινεις ή οχι αλλα το σκεπτομενο μπασκετ που βριζεις ειναι ο ορισμος του μπασκετ που παιζει εδω και 12-13 χρονια που ειναι προπονητης ο πασκουαλ, αυτος που υμνεις για τις προπονητικες του ικανοτητες.

καταλαβαινεις οτι φασκεις και αντιφασκεις ετσι?

επισης καποιοι ακομα προπονητες που παιζουν σκεπτομενο μπασκετ ειναι οι: ζοτς, σαρας, λασο, τρινκιερι, ιτουδης, μεσινα... καποιοι με πολυ μεγαλυτερη τρελα στις λεπτομεριες και αυτοματισμους (ζοτς-σαρας) και καποιοι λιγοτερο (λασο, ιτουδης). αλλα ολοι αυτοι ειναι του σκεπτομενου μπασκετ, αν δεν ηταν δεν θα ειχαν τετοια τρελη επιρροη στο τακτικο κομματι της ομαδας τους και ουτε που θα τους ενοιαζαν εννοιες χτυπαω τον αντιπαλο στα αδυνατα του σημεια ή εκμεταλλευομαι σωστα του παικτες που εχω ή παιζω ομαδικα κλπ κλπ...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τρί Ιαν 26, 2021 7:41 pm

Tracy Mac έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

δεν ξερω αν το καταλαιβαινεις ή οχι αλλα το σκεπτομενο μπασκετ που βριζεις ειναι ο ορισμος του μπασκετ που παιζει εδω και 12-13 χρονια που ειναι προπονητης ο πασκουαλ, αυτος που υμνεις για τις προπονητικες του ικανοτητες.

επισης καποιοι ακομα προπονητες που παιζουν σκεπτομενο μπασκετ ειναι οι: ζοτς, σαρας, λασο, τρινκιερι, ιτουδης, μεσινα... καποιοι με πολυ μεγαλυτερη τρελα στις λεπτομεριες και αυτοματισμους (ζοτς-σαρας) και καποιοι λιγοτερο (λασο, ιτουδης). αλλα ολοι αυτοι ειναι του σκεπτομενου μπασκετ, αν δεν ηταν δεν θα ειχαν τετοια τρελη επιρροη στο τακτικο κομματι της ομαδας τους και ουτε που θα τους ενοιαζαν εννοιες χτυπαω τον αντιπαλο στα αδυνατα του σημεια ή εκμεταλλευομαι σωστα του παικτες που εχω ή παιζω ομαδικα κλπ κλπ...
μα συμφωνω ολοι οι παραπανω προσπαθουν να αντιγραψουν το σκεπτομενο μπασκετ του πεδοουλακη ειναι ξεκαθαρο
γιαυτο και ο πεδουλακης απορριπτει ολα αυτα τα χρονια προτασεις απο μεγαλες ομαδες της ευρωπης και της αμερικης για να μην του κλεψουν τα συστηματα
φημες λενε και ο ζελικο παρακολουθουσε πεδουλακη για να βγαλει συστηματα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιαν 26, 2021 8:04 pm

Καλό είναι να λείπουν οι ειρωνείες και οι προσωπικές επιθέσεις :)
SARAS1989 έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 1:13 pm
Στο γκολντενστειτ που έπαιζαν με κάρυ και τομπσον που είναι σκορινγκ γκαρντ είναι ασχετοι, ο περασοβιτς που πήγε φάιναλ φορ με δύο σκορινγκ γκαρντ (Τζέιμς, Άνταμς) άσχετος και αυτός, η εφες με λαρκιν και μισιτς ασχετοι και εκεί. Ο γουιλμπεκιν με 4ας άσος ο Λόιντ με 3,5 δε πασάρει. Όλο το νβα παίζει με σκορινγκ γκαρντ ασχετοι και οι Αμερικανοί. Το ποιος ξέρει μπάσκετ και το ποιος όχι φαίνεται από αυτά που λέει πριν συμβούν.Δε μου προκαλεί εντύπωση παντως η στήριξη σε Βόβορα ούτε οι ατελείωτες δικαιολογίες, ούτε η παραποίηση της πραγματικότητας, ο άνθρωπος έχει ως προσόν ότι ήταν βοηθός του Ανάργυρου αυτό προφανώς είναι και το πιο σημαντικό για εσάς. Πάντως το Βόβορα τον απέλυσαν ο δδ και ο αλβερτης, οι οποίοι κάτι περισσότερο ξέρουν και όπως μάθαμε η επιλογή Βόβορα ήταν της προηγούμενης διοικησης(την οποία κακώς κατεμε σεβάστηκαν).
Τα συμβόλαια ζαλγκιρις και ερυθρού τα αποκάλυψαν οι διοικήσεις τους κανένας παίκτης εκεί δεν αμοιβεται με πάνω από 500κ.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μπάτζετ για τον αχταρμά που έφτιαξε ο βοβορας.
ΥΓ: έχει πλάκα αυτός που συγκρίνει τα 30λεπτα του νεντοβιτς με τα υπόλοιπα 10 και βγάζει το παρανοϊκό συμπέρασμα ότι ο μποχωριδης είναι καλύτερος του Σέρβου να κάνει κριτική στις απόψεις άλλων.
Τότε γιατί να παιδευόμαστε να ψάχνουμε άσσο που είναι δυσεύρετοι (ολόκληρη Ρεάλ δεν βρήκε όταν έφυγε ο Καμπάτσο) και δεν βάζουμε τον Νέντοβιτς στο 1 να τελειώνουμε μαζί με έναν σουτέρ στο 2;

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Τρί Ιαν 26, 2021 8:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Ιαν 26, 2021 7:41 pm
Tracy Mac έγραψε:

μα συμφωνω ολοι οι παραπανω προσπαθουν να αντιγραψουν το σκεπτομενο μπασκετ του πεδοουλακη ειναι ξεκαθαρο
γιαυτο και ο πεδουλακης απορριπτει ολα αυτα τα χρονια προτασεις απο μεγαλες ομαδες της ευρωπης και της αμερικης για να μην του κλεψουν τα συστηματα
φημες λενε και ο ζελικο παρακολουθουσε πεδουλακη για να βγαλει συστηματα
απο την απαντηση σου καταλαβαινουμε οτι απο μπασκετ δεν... ακομα και για ασχετες απαντησεις θα μας λες ναι αλλα ο Πεδουλάκης σκεπτομενο μπασκετ.

δεν ξανασχολουμαι

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2597
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Τρί Ιαν 26, 2021 10:25 pm

Ο Kyle Allman για τον οποίο συζητούσαμε έκανε παρτι σήμερα στο 1ο ημίχρονο απέναντι στο Περιστέρι, του οποίου η αμυνα δεν βλεπόταν βέβαια στα πρώτα μισά του ματς οποτε δεν είναι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Το γύρισαν ωστόσο οι μπαγασηδες του Περιστερίου και τους ισοφάρισαν στο τελος ενω ήταν πίσω για 15. Φαγανε το τρίποντο στη λήξη βέβαια κι έχασαν.

Για να γυρίσω στο τοπικ μας ο Αλμαν ειχε σήμερα 17 ποντους 7 ριμπάουντ και 7 ασσιστ (+2) κλεψίματα και ήταν πάνω κάτω κοντά στους μέσους όρους του. Εμενα δεν θα με χαλαγε για 2ος να πω την αλήθεια πισω από έναν πιο παιγμένο στυλ Γουολκαπ

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Ιαν 27, 2021 7:20 am

austerity_blues έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ο Αργύρης το ίδιο μπάσκετ έπαιξε το 2012 ατομικές προσπάθειες ουκιτς συν πάρε τη μπάλα δδ και κάνε ότι νομίζεις στην επίθεση. Με μια απλή ζώνη μας απέκλεισε ο πασκουαλ. Επίσης τον βοβορα ο Αργύρης τον έφερε και τον φορτώθηκαν οι άλλοι δύο, ο τύπος είχε την τύχη να κάτσει στο πάγκο με πασκουαλ και πιτινο και αυτός σε συνέντευξη εκθειαζε τον Αργύρη. Πάντως εμένα μου αρκεί η άποψη του δδ που δεν τον ήθελε στο πάγκο γιατί έβλεπε αυτά που έβλεπα και είπα και εγώ από το καλοκαίρι. Απλά λόγω απειρίας δεν τον απομάκρυνε αμεσα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιαν 27, 2021 8:27 am

SARAS1989 έγραψε:
Τετ Ιαν 27, 2021 7:20 am
austerity_blues έγραψε:

Ο Αργύρης το ίδιο μπάσκετ έπαιξε το 2012 ατομικές προσπάθειες ουκιτς συν πάρε τη μπάλα δδ και κάνε ότι νομίζεις στην επίθεση. Με μια απλή ζώνη μας απέκλεισε ο πασκουαλ. Επίσης τον βοβορα ο Αργύρης τον έφερε και τον φορτώθηκαν οι άλλοι δύο, ο τύπος είχε την τύχη να κάτσει στο πάγκο με πασκουαλ και πιτινο και αυτός σε συνέντευξη εκθειαζε τον Αργύρη. Πάντως εμένα μου αρκεί η άποψη του δδ που δεν τον ήθελε στο πάγκο γιατί έβλεπε αυτά που έβλεπα και είπα και εγώ από το καλοκαίρι. Απλά λόγω απειρίας δεν τον απομάκρυνε αμεσα.
Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Βόβορα,ο Πεδουλάκης πρώην προπονητής ήταν όχι πρόεδρος.
Αν ο Βόβορας δεν έκανε σε κάποιον από τους επόμενους μπορούσαν να είχαν ζητήσει την απομάκρυνση του.

Οτι δεν τον ήθελε ο ΔΔ από καιρό μάλιστα πως προκύπτει;Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι, εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”