Αποτελεί προσόν για τους φαν του αργύρη. Μιλάμε οι τύποι που ασκούσαν κριτική στο πιτίνο ζητούσαν υπομονή και στήριξη στο βόβορα. Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους δεν έχει κανένα νόημα. Εδώ έγραψε προηγουμένως ότι ο δδ με την τεράστια καριέρα και προσφορά στο σύλλογο είναι αχυράνθρωπος του δγ, προκειμένου να υπερασπιστεί το βοηθό του αργύρη.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
1
1

ντρέπομαι που το λέω αλλά δε τη γνωρίζω την κυρία.yorgos έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 6:11 pmΑγγελική Μανουσάκη, εσύ;austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 5:35 pmγίνομαι κι εγώ Νοστράδαμος και προφητεύω πως ούτε σε αυτό το τόπικ θα συμφωνήσετε για το Νέντοβιτς και το σκεπτόμενο μπάσκετ.![]()

αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί της; έχει εκφραστεί δημόσια για Αργύρη και βοηθό Αργύρη;
επίσης, απορία που μου δημιουργήθηκε μόλις : γιατί ο τελευταίος αποκαλείται "βοηθός Αργύρη" και όχι "βοηθός Πιτίνο" ή "βοηθός Πασκουάλ";
- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μη τους βάζεις δύσκολα και βραχυκυκλώσουν.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 6:55 pm
επίσης, απορία που μου δημιουργήθηκε μόλις : γιατί ο τελευταίος αποκαλείται "βοηθός Αργύρη" και όχι "βοηθός Πιτίνο" ή "βοηθός Πασκουάλ";

Άλλωστε ο πρόεδρός/ινσταγκράμερ της καρδιάς τους είπε τον Άρτζι το 2ο καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη. Άντε να το μαζέψουν τώρα. Ουπς!
2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 5023
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
το να εχει φαν ο πεδουλακης ειναι τελειως σουρεαλιστικοSARAS1989 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 6:42 pmΑποτελεί προσόν για τους φαν του αργύρη. Μιλάμε οι τύποι που ασκούσαν κριτική στο πιτίνο ζητούσαν υπομονή και στήριξη στο βόβορα. Οποιαδήποτε συζήτηση μαζί τους δεν έχει κανένα νόημα. Εδώ έγραψε προηγουμένως ότι ο δδ με την τεράστια καριέρα και προσφορά στο σύλλογο είναι αχυράνθρωπος του δγ, προκειμένου να υπερασπιστεί το βοηθό του αργύρη.
τωρα το να εχει φαν ο βοβορας δεν ξερω την λεξη που ταιριαζει

0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γιατι ο πιτινο και ο πασκουαλ δεν εχουν την μπασκετικη βαρυτητα του ονοματος ενος αργυρη πεδουλακηausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 6:55 pmντρέπομαι που το λέω αλλά δε τη γνωρίζω την κυρία.![]()
αξίζει να ασχοληθεί κάποιος μαζί της; έχει εκφραστεί δημόσια για Αργύρη και βοηθό Αργύρη;
0
χαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:05 pmγιατι ο πιτινο και ο πασκουαλ δεν εχουν την μπασκετικη βαρυτητα του ονοματος ενος αργυρη πεδουλακηausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 6:55 pm

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
γιατι δεν ειχε προλαβει να εντρυφησει στο σκεπτομενο μπασκετ του πεδουλακηausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:13 pmχαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν.![]()
τον τελευταιο τον εφαγαν τα μπασκετικα προπονητικα κυκλωματα οπως λενε οι φανς του
εμεινε η μαθηση στην μεση μετα του εφεραν κατι ασχετους και μυρωδιαδες οπως ο πασκουαλ και ο πιτινο(οπως ελεγαν παλι οι φανς του πεδουλακη) ε τον μπερδεψαν τον ανθρωπο
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ξερω αν το καταλαιβαινεις ή οχι αλλα το σκεπτομενο μπασκετ που βριζεις ειναι ο ορισμος του μπασκετ που παιζει εδω και 12-13 χρονια που ειναι προπονητης ο πασκουαλ, αυτος που υμνεις για τις προπονητικες του ικανοτητες.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:21 pmγιατι δεν ειχε προλαβει να εντρυφησει στο σκεπτομενο μπασκετ του πεδουλακηausterity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:13 pm
χαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν.![]()
τον τελευταιο τον εφαγαν τα μπασκετικα προπονητικα κυκλωματα οπως λενε οι φανς του
εμεινε η μαθηση στην μεση μετα του εφεραν κατι ασχετους και μυρωδιαδες οπως ο πασκουαλ και ο πιτινο(οπως ελεγαν παλι οι φανς του πεδουλακη) ε τον μπερδεψαν τον ανθρωπο
καταλαβαινεις οτι φασκεις και αντιφασκεις ετσι?
επισης καποιοι ακομα προπονητες που παιζουν σκεπτομενο μπασκετ ειναι οι: ζοτς, σαρας, λασο, τρινκιερι, ιτουδης, μεσινα... καποιοι με πολυ μεγαλυτερη τρελα στις λεπτομεριες και αυτοματισμους (ζοτς-σαρας) και καποιοι λιγοτερο (λασο, ιτουδης). αλλα ολοι αυτοι ειναι του σκεπτομενου μπασκετ, αν δεν ηταν δεν θα ειχαν τετοια τρελη επιρροη στο τακτικο κομματι της ομαδας τους και ουτε που θα τους ενοιαζαν εννοιες χτυπαω τον αντιπαλο στα αδυνατα του σημεια ή εκμεταλλευομαι σωστα του παικτες που εχω ή παιζω ομαδικα κλπ κλπ...
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μα συμφωνω ολοι οι παραπανω προσπαθουν να αντιγραψουν το σκεπτομενο μπασκετ του πεδοουλακη ειναι ξεκαθαροTracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:30 pmδεν ξερω αν το καταλαιβαινεις ή οχι αλλα το σκεπτομενο μπασκετ που βριζεις ειναι ο ορισμος του μπασκετ που παιζει εδω και 12-13 χρονια που ειναι προπονητης ο πασκουαλ, αυτος που υμνεις για τις προπονητικες του ικανοτητες.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:21 pm
γιατι δεν ειχε προλαβει να εντρυφησει στο σκεπτομενο μπασκετ του πεδουλακη
επισης καποιοι ακομα προπονητες που παιζουν σκεπτομενο μπασκετ ειναι οι: ζοτς, σαρας, λασο, τρινκιερι, ιτουδης, μεσινα... καποιοι με πολυ μεγαλυτερη τρελα στις λεπτομεριες και αυτοματισμους (ζοτς-σαρας) και καποιοι λιγοτερο (λασο, ιτουδης). αλλα ολοι αυτοι ειναι του σκεπτομενου μπασκετ, αν δεν ηταν δεν θα ειχαν τετοια τρελη επιρροη στο τακτικο κομματι της ομαδας τους και ουτε που θα τους ενοιαζαν εννοιες χτυπαω τον αντιπαλο στα αδυνατα του σημεια ή εκμεταλλευομαι σωστα του παικτες που εχω ή παιζω ομαδικα κλπ κλπ...
γιαυτο και ο πεδουλακης απορριπτει ολα αυτα τα χρονια προτασεις απο μεγαλες ομαδες της ευρωπης και της αμερικης για να μην του κλεψουν τα συστηματα
φημες λενε και ο ζελικο παρακολουθουσε πεδουλακη για να βγαλει συστηματα
1
1

- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλό είναι να λείπουν οι ειρωνείες και οι προσωπικές επιθέσεις 

Τότε γιατί να παιδευόμαστε να ψάχνουμε άσσο που είναι δυσεύρετοι (ολόκληρη Ρεάλ δεν βρήκε όταν έφυγε ο Καμπάτσο) και δεν βάζουμε τον Νέντοβιτς στο 1 να τελειώνουμε μαζί με έναν σουτέρ στο 2;SARAS1989 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 1:13 pmΣτο γκολντενστειτ που έπαιζαν με κάρυ και τομπσον που είναι σκορινγκ γκαρντ είναι ασχετοι, ο περασοβιτς που πήγε φάιναλ φορ με δύο σκορινγκ γκαρντ (Τζέιμς, Άνταμς) άσχετος και αυτός, η εφες με λαρκιν και μισιτς ασχετοι και εκεί. Ο γουιλμπεκιν με 4ας άσος ο Λόιντ με 3,5 δε πασάρει. Όλο το νβα παίζει με σκορινγκ γκαρντ ασχετοι και οι Αμερικανοί. Το ποιος ξέρει μπάσκετ και το ποιος όχι φαίνεται από αυτά που λέει πριν συμβούν.Δε μου προκαλεί εντύπωση παντως η στήριξη σε Βόβορα ούτε οι ατελείωτες δικαιολογίες, ούτε η παραποίηση της πραγματικότητας, ο άνθρωπος έχει ως προσόν ότι ήταν βοηθός του Ανάργυρου αυτό προφανώς είναι και το πιο σημαντικό για εσάς. Πάντως το Βόβορα τον απέλυσαν ο δδ και ο αλβερτης, οι οποίοι κάτι περισσότερο ξέρουν και όπως μάθαμε η επιλογή Βόβορα ήταν της προηγούμενης διοικησης(την οποία κακώς κατεμε σεβάστηκαν).
Τα συμβόλαια ζαλγκιρις και ερυθρού τα αποκάλυψαν οι διοικήσεις τους κανένας παίκτης εκεί δεν αμοιβεται με πάνω από 500κ.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μπάτζετ για τον αχταρμά που έφτιαξε ο βοβορας.
ΥΓ: έχει πλάκα αυτός που συγκρίνει τα 30λεπτα του νεντοβιτς με τα υπόλοιπα 10 και βγάζει το παρανοϊκό συμπέρασμα ότι ο μποχωριδης είναι καλύτερος του Σέρβου να κάνει κριτική στις απόψεις άλλων.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
απο την απαντηση σου καταλαβαινουμε οτι απο μπασκετ δεν... ακομα και για ασχετες απαντησεις θα μας λες ναι αλλα ο Πεδουλάκης σκεπτομενο μπασκετ.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:41 pmμα συμφωνω ολοι οι παραπανω προσπαθουν να αντιγραψουν το σκεπτομενο μπασκετ του πεδοουλακη ειναι ξεκαθαροTracy Mac έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:30 pm
δεν ξερω αν το καταλαιβαινεις ή οχι αλλα το σκεπτομενο μπασκετ που βριζεις ειναι ο ορισμος του μπασκετ που παιζει εδω και 12-13 χρονια που ειναι προπονητης ο πασκουαλ, αυτος που υμνεις για τις προπονητικες του ικανοτητες.
γιαυτο και ο πεδουλακης απορριπτει ολα αυτα τα χρονια προτασεις απο μεγαλες ομαδες της ευρωπης και της αμερικης για να μην του κλεψουν τα συστηματα
φημες λενε και ο ζελικο παρακολουθουσε πεδουλακη για να βγαλει συστηματα
δεν ξανασχολουμαι
0
-
- Reactions: 2597
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Kyle Allman για τον οποίο συζητούσαμε έκανε παρτι σήμερα στο 1ο ημίχρονο απέναντι στο Περιστέρι, του οποίου η αμυνα δεν βλεπόταν βέβαια στα πρώτα μισά του ματς οποτε δεν είναι για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Το γύρισαν ωστόσο οι μπαγασηδες του Περιστερίου και τους ισοφάρισαν στο τελος ενω ήταν πίσω για 15. Φαγανε το τρίποντο στη λήξη βέβαια κι έχασαν.
Για να γυρίσω στο τοπικ μας ο Αλμαν ειχε σήμερα 17 ποντους 7 ριμπάουντ και 7 ασσιστ (+2) κλεψίματα και ήταν πάνω κάτω κοντά στους μέσους όρους του. Εμενα δεν θα με χαλαγε για 2ος να πω την αλήθεια πισω από έναν πιο παιγμένο στυλ Γουολκαπ
Για να γυρίσω στο τοπικ μας ο Αλμαν ειχε σήμερα 17 ποντους 7 ριμπάουντ και 7 ασσιστ (+2) κλεψίματα και ήταν πάνω κάτω κοντά στους μέσους όρους του. Εμενα δεν θα με χαλαγε για 2ος να πω την αλήθεια πισω από έναν πιο παιγμένο στυλ Γουολκαπ
0
- SARAS1989
- Reactions: 223
- Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο Αργύρης το ίδιο μπάσκετ έπαιξε το 2012 ατομικές προσπάθειες ουκιτς συν πάρε τη μπάλα δδ και κάνε ότι νομίζεις στην επίθεση. Με μια απλή ζώνη μας απέκλεισε ο πασκουαλ. Επίσης τον βοβορα ο Αργύρης τον έφερε και τον φορτώθηκαν οι άλλοι δύο, ο τύπος είχε την τύχη να κάτσει στο πάγκο με πασκουαλ και πιτινο και αυτός σε συνέντευξη εκθειαζε τον Αργύρη. Πάντως εμένα μου αρκεί η άποψη του δδ που δεν τον ήθελε στο πάγκο γιατί έβλεπε αυτά που έβλεπα και είπα και εγώ από το καλοκαίρι. Απλά λόγω απειρίας δεν τον απομάκρυνε αμεσα.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:13 pmχαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν.![]()
0
- pan24
- Reactions: 2664
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον Βόβορα,ο Πεδουλάκης πρώην προπονητής ήταν όχι πρόεδρος.SARAS1989 έγραψε: ↑Τετ Ιαν 27, 2021 7:20 amΟ Αργύρης το ίδιο μπάσκετ έπαιξε το 2012 ατομικές προσπάθειες ουκιτς συν πάρε τη μπάλα δδ και κάνε ότι νομίζεις στην επίθεση. Με μια απλή ζώνη μας απέκλεισε ο πασκουαλ. Επίσης τον βοβορα ο Αργύρης τον έφερε και τον φορτώθηκαν οι άλλοι δύο, ο τύπος είχε την τύχη να κάτσει στο πάγκο με πασκουαλ και πιτινο και αυτός σε συνέντευξη εκθειαζε τον Αργύρη. Πάντως εμένα μου αρκεί η άποψη του δδ που δεν τον ήθελε στο πάγκο γιατί έβλεπε αυτά που έβλεπα και είπα και εγώ από το καλοκαίρι. Απλά λόγω απειρίας δεν τον απομάκρυνε αμεσα.austerity_blues έγραψε: ↑Τρί Ιαν 26, 2021 7:13 pm
χαχαχ σοβαρά τώρα, γιατί "βοηθός Αργύρη"; αν ένα πράγμα χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού αυτό είναι το "η μπάλα στο Νέντοβιτς και ας κάνει ό,τι γουστάρει". ο Βόβορας επέλεξε και εφάρμοσε αυτό στην πρώτη του χρονιά ως πρώτος προπονητής, το οποίο μου φαίνεται εντελώς αντι-Πεδουλακικό. ο ορισμός του μη σκεπτόμενου μπάσκετ. φάση αν ήμουν ο Πεδουλάκης θα εκνευριζόμουν.![]()
Αν ο Βόβορας δεν έκανε σε κάποιον από τους επόμενους μπορούσαν να είχαν ζητήσει την απομάκρυνση του.
Οτι δεν τον ήθελε ο ΔΔ από καιρό μάλιστα πως προκύπτει;Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει ή όχι, εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος;
0