Euroleague Round 33, Valencia Basket vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μαρ 27, 2026 9:27 pm

kein έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 9:11 pm
MichaelKoch έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 9:04 pm
Κάποτε λέγανε τον γκερσον ταβερνιάρη και ότι δεν είχε συστήματα για άμυνα αλλά έπαιζε μόνο φουλ επίθεση, λίγα χρόνια μετά πήρε τη θέση του ο ταβερνιάρης ο Αταμάν που δε ξέρει να προπονεί…

3 ο γκερσον 3 ο Αταμάν … 6 κούπες οι
δυο τους δυο μερίδες σουβλάκια.

ταβέρνα η σκάκι ;
Δεν ξέρουν μπασκετ αυτοί, μονό ευρωλίγκας σηκώνουν, από τύχη :mrgreen: εμείς στο φόρουμ ξέρουμε καλύτερα
Τύχη δεν είναι όταν έχεις τα δίδυμα Λάρκιν-Μίσιτς και Ναν-Σλούκα στα prime τους στις ομάδες σου;

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Μαρ 27, 2026 9:33 pm

Φιλική υπενθύμιση να παραμείνει η συζήτηση σε κόσμια επίπεδα.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Παρ Μαρ 27, 2026 10:12 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 9:25 pm
redcard έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:26 pm
Ευτυχως υπαρχει και το midjourney και μπορουμε να δουμε με ai πως θα ηταν ο Μπαρτζωκας αν ειχε παρει Ευρωλιγκα.

Εικόνα

Ωραιος ειναι, θα του πηγαινε.
Δεν του πηγαίνει απλώς, ο τύπος φαίνεται να έχει ξανανιώσει και δείχνει τουλάχιστον δώδεκα-δεκατρία χρόνια νεότερος... :lol:
Γενικα το ai κανει πιο smooth το δερμα by default. Και στο chatgpt που το δοκιμασα μ τον εβγαλε νεοτερο.

Θα παιξω λιγο με το prompt και θα επανελθω.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 28, 2026 12:24 am

Dimmitz έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:48 pm
BillyPao έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 8:46 pm

Δε χρειάζεται να βγάζεις τόσο κόμπλεξ, ούτε ο Μπαρτζώκας θα αποκαλούσε "ταβερνιάρη" τον Αταμάν.
Χρησιμοποιώ την έκφραση που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο φίλος οπαδός της ομάδα σας.

Δεν θα τον αποκαλούσα ποτέ ταβερνιάρη από μόνος μου.
Μα όταν λες πως "ότι σήκωσε σήκωσε και του χρόνου στην καλύτερη θα προπονεί την Εφές", σημαίνει πως τον υποτιμάς σαν προπονητή.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 1:07 am

Dimmitz έγραψε:
kein έγραψε:
Παρ Μαρ 27, 2026 9:11 pm

Δεν ξέρουν μπασκετ αυτοί, μονό ευρωλίγκας σηκώνουν, από τύχη :mrgreen: εμείς στο φόρουμ ξέρουμε καλύτερα
Τύχη δεν είναι όταν έχεις τα δίδυμα Λάρκιν-Μίσιτς και Ναν-Σλούκα στα prime τους στις ομάδες σου;

Toν Μιcic που όταν τον πήρε ήταν αναπληρωματικός στην Ζαλγκίρις κ τον Σλούκα που έφυγε σαν αποτυχημένος κ μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού τον έλεγε υποτιμητικά «αναπληρωματικό του Walkup», τελειωμένο κ οτι μας τα πήρε λες?

Το ότι όλοι αυτοί φτάσανε το πικ τους με τον Αταμάν δε το πιστώνεται (ο Σλούκας στα 34 του, ηλικιακά δε το λες κ πράιμ), ούτε το ότι τους διάλεξε, ούτε ότι τους έπεισε να παίξουν για εκείνον κ να εμπιστευτούν το σύστημά του - ήταν απλά τύχη goodpost.gif

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:08 am

brandon_roy έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Toν Μιcic που όταν τον πήρε ήταν αναπληρωματικός στην Ζαλγκίρις κ τον Σλούκα που έφυγε σαν αποτυχημένος κ μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού τον έλεγε υποτιμητικά «αναπληρωματικό του Walkup», τελειωμένο κ οτι μας τα πήρε λες?

Το ότι όλοι αυτοί φτάσανε το πικ τους με τον Αταμάν δε το πιστώνεται (ο Σλούκας στα 34 του, ηλικιακά δε το λες κ πράιμ), ούτε το ότι τους διάλεξε, ούτε ότι τους έπεισε να παίξουν για εκείνον κ να εμπιστευτούν το σύστημά του - ήταν απλά τύχη goodpost.gif
Τι λες ρε άνθρωπε; Ποιος Σλούκας εφυγε σαν αποτυχημένος; Το ότι βρέθηκαν μερικοι γραφικοί ποδοσφαιρικοί Ολυμπιακοι να πικάρουν τον Σλουκα λόγω της στεναχώριας τους για τη μεταγραφή του, δεν σημαίνει ότι δεν έκανε μεγάλα ματς στον Ολυμπιακό. Εγώ θυμάμαι να δονείται το ΣΕΦ από το Κώστας Σλούκας οε οε οε μέχρι να φύγει...

Υ.Γ Στο γενικότερο πόιντ περί Αταμαν συμφωνώ. Και οι άλλοι διαχειρίστηκαν μεγάλα μπάτζετ και απέτυχαν παταγωδώς

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:13 am

Erether έγραψε:
brandon_roy έγραψε:

Τι λες ρε άνθρωπε; Ποιος Σλούκας εφυγε σαν αποτυχημένος; Το ότι βρέθηκαν μερικοι γραφικοί ποδοσφαιρικοί Ολυμπιακοι να πικάρουν τον Σλουκα λόγω της στεναχώριας τους για τη μεταγραφή του, δεν σημαίνει ότι δεν έκανε μεγάλα ματς στον Ολυμπιακό. Εγώ θυμάμαι να δονείται το ΣΕΦ από το Κώστας Σλούκας οε οε οε μέχρι να φύγει...

Υ.Γ Στο γενικότερο πόιντ περί Αταμαν συμφωνώ. Και οι άλλοι διαχειρίστηκαν μεγάλα μπάτζετ και απέτυχαν παταγωδώς
Καλά, μπορείς να ανατρέξεις και στα ποστ εδώ μέσα της σεζόν 23/24 να δεις τι λεγόταν για τον Σλούκα. Σε διαβεβαιώ δεν ήταν μόνο άμπαλοι ποδοσφαιρικοί που έβγαζαν βιτριόλι. Ένας είχε γράψει το επικό:

«Καλά τι πήγε στον Παναθηναϊκό να του βγάζει τα συκώτια ο Walkup σε 10 ματς το χρόνο, δε καθόταν να συνταξιοδοτηθεί στον δικό μας πάγκο?»

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brandon_roy την Σάβ Μαρ 28, 2026 2:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Erether

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:15 am

brandon_roy έγραψε:
Erether έγραψε:

Καλά, μπορείς να ανατρέξεις και στα ποστ εδώ μέσα της σεζόν 23/24 να δεις τι λεγόταν για τον Σλούκα. Σε διαβεβαιώ δεν ήταν μόνο άμπαλοι ποδοσφαιρικοί που έβγαζαν βιτριόλι.
Να σου θυμίσω μήπως ότι οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι δεν αξίζει 3 μύρια; Και εδώ μέσα φυσικά. Άσε. Τώρα λες κάτι τελείως διαφορετικό και άσχετο με το προηγούμενο.

Αναφέρθηκα στο "η αλλαγή του Γουοκαπ" όχι γενικά στην κριτική. Άνθρωπος που βλέπει μπάσκετ και σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να το πει αυτό. Και εγώ κράζω φουλ τον Σλουκα, αλλά ποτέ δε θα το έλεγα.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:25 am

Erether έγραψε:
brandon_roy έγραψε:

Καλά, μπορείς να ανατρέξεις και στα ποστ εδώ μέσα της σεζόν 23/24 να δεις τι λεγόταν για τον Σλούκα. Σε διαβεβαιώ δεν ήταν μόνο άμπαλοι ποδοσφαιρικοί που έβγαζαν βιτριόλι.
Να σου θυμίσω μήπως ότι οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι δεν αξίζει 3 μύρια; Άσε. Τώρα λες κάτι τελείως διαφορετικό και άσχετο με το προηγούμενο.

Αναφέρθηκα στο "η αλλαγή του Γουοκαπ" όχι γενικά στην κριτική. Άνθρωπος που βλέπει μπάσκετ και σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να το πει αυτό. Και εγώ κράζω φουλ τον Σλουκα, αλλά ποτέ δε θα το έλεγα.
Μάλλον εννοείς κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού το λέγανε. Δλδ αυτό που λες είναι πώς ο Αταμάν πήρε ένα παίκτη που οπαδοί και των δύο ομάδων, όχι μόνο του ΟΣΦΠ, πίστευαν ότι δεν αξίζει τα χρήματα που παίρνει και πως είναι washed, κ τον έκανε MVP στα 34 του? Νομίζω αυτό που λες πιο πολύ ενισχύει το επιχείρημά μου παρά το καταρρίπτει.

Αυτό για την αλλαγή του Γουόκαπ το χουν γράψει συμφορουμίτες, οπότε τις ενστάσεις σου για το ποιός ξέρει ή δε ξέρει μπάσκετ μπορείτε να τις συζητήσετε μεταξύ σας.

Erether

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:29 am

brandon_roy έγραψε:
Erether έγραψε:

Να σου θυμίσω μήπως ότι οι ίδιοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι δεν αξίζει 3 μύρια; Άσε. Τώρα λες κάτι τελείως διαφορετικό και άσχετο με το προηγούμενο.

Μάλλον εννοείς κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού το λέγανε. Δλδ αυτό που λες είναι πώς ο Αταμάν πήρε ένα παίκτη που οπαδοί και των δύο ομάδων, όχι μόνο του ΟΣΦΠ, πίστευαν ότι δεν αξίζει τα χρήματα που παίρνει και πως είναι washed, κ τον έκανε MVP στα 34 του? Νομίζω αυτό που λες πιο πολύ ενισχύει το επιχείρημά μου παρά το καταρρίπτει.
Μα δεν είπα ότι διαφωνώ με το επιχείρημα σου για τον Αταμάν. Η απορία μου αφορούσε το που είδες αποτυχημένο τον Σλουκα. Ούτε τελειωμενο τον είπε κανείς το 2023. Προφανώς σε βάθος τριετίας-τετραετιας θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, όπως το βλέπουμε τώρα σιγά σιγά.

Το ότι τον έκανε MVP ο Αταμάν είναι λίγο τραβηγμένο σαν επιχείρημα, αλλά οκ. Δεν έχει πολύ σημασία. Established παικταρας ήταν. Έτυχε η συγκυρία να παίξει με έξτρα κίνητρο, βρήκε κα καλύτερους συμπαίκτες στον ΠΑΟ από ότι στον Ολυμπιακό και πέτυχε.

Δε νομίζω να εννοούσαν οι συμφορουμιτες ότι ήταν ανύπαρκτος/αποτυχημένος και αγωνιστικά υποδεέστερος του Γουοκαπ πάντως. Ισχυει όμως ότι το σύνολο του Ολυμπιακού λειτουργούσε αρκετά καλά και με τον Γουοκαπ. Τελοσπαντων. Και να το έγραψε κάποιος με αυτή τη λογική, ήταν σίγουρα μειοψηφία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Σάβ Μαρ 28, 2026 2:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:31 am

Erether έγραψε:
brandon_roy έγραψε:

Μα δεν είπα ότι διαφωνώ με το επιχείρημα σου για τον Αταμάν. Η απορία μου αφορούσε το που είδες αποτυχημένο τον Σλουκα. Ούτε τελειωμενο τον είπε κανείς το 2023. Προφανώς σε βάθος τριετίας-τετραετιας θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, όπως το βλέπουμε τώρα.

Το ότι τον έκανε MVP ο Αταμάν είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά οκ. Established παιοταρας
Εδώ μέσα, και πολλές φορές μάλιστα. Μέχρι και φέτος (όπως και πέρσι) σε κακές μέρες του Σλούκα έχει γραφτεί ότι τον ξελάσπωνε και τον έκανε να φαίνεται μάγκας ο Ναν.

Erether

euroleague
Reactions:

Σάβ Μαρ 28, 2026 2:38 am

brandon_roy έγραψε:
Σάβ Μαρ 28, 2026 2:31 am
Erether έγραψε:

Μα δεν είπα ότι διαφωνώ με το επιχείρημα σου για τον Αταμάν. Η απορία μου αφορούσε το που είδες αποτυχημένο τον Σλουκα. Ούτε τελειωμενο τον είπε κανείς το 2023. Προφανώς σε βάθος τριετίας-τετραετιας θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, όπως το βλέπουμε τώρα.

Το ότι τον έκανε MVP ο Αταμάν είναι λίγο τραβηγμένο, αλλά οκ. Established παιοταρας
Εδώ μέσα, και πολλές φορές μάλιστα. Μέχρι και φέτος (όπως και πέρσι) σε κακές μέρες του Σλούκα έχει γραφτεί ότι τον ξελάσπωνε και τον έκανε να φαίνεται μάγκας ο Ναν.
Τελικά έχει σημασία τι λέει ο κάθε τυχαίος στο ίντερνετ ή η πραγματική αξία του Σλουκα και τα επιτεύγματα του;

Είτε τελικά είναι ο υπεργαλαξιακος ηγετης, είτε ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της λίγκας στα καλά του. Δε χρειάζεται να τα χαλάσουμε εκεί. Προφανώς και είναι ευκολότερη η ζωή του άσσου όταν έχει δίπλα του τον Ναν αντί του Γουοκαπ και του Μακισικ....

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Σάβ Μαρ 28, 2026 9:49 am

Δεν νομίζω οτι τίθεται προς αμφισβήτηση η μπασκετική αξία του Σλουκα από κανέναν. Καθαρά αθλητικά ηταν διαχρονικά ενας επιθετικά ελίτ combo/PG με συγκεκριμένες σοβαρές αδυναμίες στην αμυνα.

Νομίζω οτι εμείς οι Ολυμπιακοί (μιλάω τουλάχιστον για εμένα) του χρεώνουμε την τοξικότητα η οποία συντέλεσε και στη δική του κακιστη απόδοση στον τελικό του '23 και εν τέλει συνέβαλε μαζί με αλλα πολλά (λάθη κόουτς κυρίως) στην απώλεια της πιο σίγουρης Ευρωλιγκας μετά το Τελ Αβίβ.

Αυτή του λοιπόν η εμφάνιση έθεσε στα δικά μας μάτια το χαρακτηρισμό "ηγετη" ως τουλάχιστον αμφισβητησιμο.

Το πότε συμφώνησε με τον παο, και ολο το demeanor μετά, ας το αφήσουμε ασχολίαστο, είναι αρκετά "οπαδικη" και οχι μπασκετική συζήτηση και δεν είναι για αυτό το φόρουμ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”