Ναι σε αυτο το ειχα κανει αχταρμα μεσα στο κεφαλι μου. Μπερδεψα το Σερελη με τον Πριφτη. Ειναι περιοδος Πασχα μην με παρεξηγειτε.kein έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 10:33 amO Σερέλης έχει άριστες σχέσεις με τον Ντιαλό, Μόλις τέλειωσε ο αγώνας πηγαίνοντας για να κάνει δηλώσεις (ο Σερέλης) είπε πως είχε αγκαλιές με τον Ντιαλό και πως τον έψαχνε ο παίχτης με το κινητό, να του δείξει ότι το gps του δίνει 35 ή 45 λεπτά απόσταση από το Λαύριο, και είπε ότι ακομα έχουν επικοινωνία και τον συμπαθεί πάρα πολύ.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 8:45 am
Και εγω σου λεω οτι ειδικα για Ντιαλο δεν τον παιρνει ουτε με σφαιρες χωρις να σημαινει οτι θα τον παρουμε εμεις. Ο ντιαλο ηταν παικτης του Παο αλλα κριθηκε ανεπαρκης και εφυγε για την Μονακο. Σιγα μην γυρισει ο παικτης με το ιδιο αφεντικο και με βοηθο προπονητη τον προπονητη που τον εδιωξε αδικως απο την ομαδα.
Ασε που αν φυγει ο Οσμαν θα τον επαιρνα με χιλια καθως θα ηταν ο ιδανικος αντι σακ Σλασχερ στην ομαδα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομιζω οτι εφυγε με άσχημο τρόπο ο Ντιαλο παντως.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 8:48 pmΣε αυτο εχεις δικιο καπως το ειχα μπερδεψει στο μυαλο μου. Δεν εχει σημασια ομως. Η ιδια ομαδα ειναι και η ιδια διοικηση. Εγω διαφωνω δεν ειναι ολα τα χρηματα. Ειδικα οταν ειναι να κανεις το μεγαλο βημα και σε διωχνουν κακη κακως. Εκτος τωρα αν οι αλλοι του δινουν 2 μυρρια και ο Παο δωσει 3. Αλλα μιλαμε για τοπ 3 φοργουορντ την τελευταια 3ετια μπικινι καταλληλο θα βρει παντου. Και ο Χειζ Ντειβις καλυτερο μπικινι βρηκε στη Χαποελ, καλυτερο ρολο καθως δεν εχει καλους φοργουορντ εν αντιθεση του Παο, γνωστο προπονητη που του ανεστησε την καριερα και ομως προτιμησε τον Παο.
Ισα ισα που νομιζω οτι εμεις θελαμε να τον δώσουμε δανεικό και αυτός δεν δεχοταν,και τον αφησαμε ελευθερο τελικά.Συναινέσαμε στην επιθυμία του δηλαδη.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ειναι τι κρυφο οπλο του Μπαρτζωκα να το σηκωσει στο Οακα.EL_Insider έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 5:05 pmhttps://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... tasis-tou/
Προλαβαίνει να γυρίσει;![]()
Φημες λενε οτι ο τραυματισμος ειναι συνομωσια Γιατρων , Προεδρων, Τεχνικου τιμ για να αποπροσανατωλησουν τους ανταγωνιστες. Ο παικτης ειναι υγιεστατος, εχει σταματησει να σηκωνει πολυκατοικιες και πλεον σηκωνει μονο ουρανοξυστες. Ο παικτης δεν ειναι στην Αμερικη αλλα σε ενα μπουντρουμι στο ΣΕΦ οπου για νερο πηνει οτι σταζει απο το ΣΕΦ οπως ελεγε και ο Σαρας και οτι για αυτο δεν φτιαχνετε η οροφη. Τον ταιζουν μονο σανο απο τρυφιλια ωστε να τον μετατρεψουν σε πυρηνικο οπλο εναντιον του Παναθηναικου. Θα τον ελευθερωσουν 1 μερα πριν το φαιναλ φορ σαν ταυρο σε υαλοπωλειο εκει που δεν τον περιμενει κανεις.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε σίγουροι ότι η Χάποελ έδινε περισσότερα; Γιατι εγώ νομίζω πως έκανε ρελανς ο ΠΑΟ με μεγαλύτερη προταση στο τέλος και ηρθε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EL_Insider την Δευ Μαρ 30, 2026 9:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντιαλο τοτε ειχε φυγει πολυ πικραμενος και ειχε κανει και δηλωση οτι οταν υπογραφε στον Παο δεν περιμενε τετοια αντιμετωπιση απο εναν τοσο μεγαλο συλλογο οσο ο Παο καθως το ειχε δει ως μεγαλη ευκαιρια. Κατι τετοιο θυμαμαι. Τωρα να εχω πεσει τοσο πολυ εξω σε αυτα που θυμαμαι. Μπορει δεν εναι και απιθανοj-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 8:56 pmΔεν νομιζω οτι εφυγε με άσχημο τρόπο ο Ντιαλο παντως.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 8:48 pm
Σε αυτο εχεις δικιο καπως το ειχα μπερδεψει στο μυαλο μου. Δεν εχει σημασια ομως. Η ιδια ομαδα ειναι και η ιδια διοικηση. Εγω διαφωνω δεν ειναι ολα τα χρηματα. Ειδικα οταν ειναι να κανεις το μεγαλο βημα και σε διωχνουν κακη κακως. Εκτος τωρα αν οι αλλοι του δινουν 2 μυρρια και ο Παο δωσει 3. Αλλα μιλαμε για τοπ 3 φοργουορντ την τελευταια 3ετια μπικινι καταλληλο θα βρει παντου. Και ο Χειζ Ντειβις καλυτερο μπικινι βρηκε στη Χαποελ, καλυτερο ρολο καθως δεν εχει καλους φοργουορντ εν αντιθεση του Παο, γνωστο προπονητη που του ανεστησε την καριερα και ομως προτιμησε τον Παο.
Ισα ισα που νομιζω οτι εμεις θελαμε να τον δώσουμε δανεικό και αυτός δεν δεχοταν,και τον αφησαμε ελευθερο τελικά.Συναινέσαμε στην επιθυμία του δηλαδη.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εδινε περισσοτερα η Χαποελ. Εκανε ρελανς ο Παο σε αυτα που ζητουσε ο παικτης για να τον πεισει καθως δεν ηθελε ο παικτης να παει Ισραηλ. Οχι οτι εδωσε περισσοτερα απο τη ΧαποελEL_Insider έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:10 pmΕίμαστε σίγουροι ότι η Χάποελ έδινε περισσότερα; Γιατι εγώ νομίζω πως έκανε ρελανς ο ΠΑΟ με μεγαλύτερη προσταση στο τέλος και ηρθε.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και εγω ετσι θυμαμαι οτι εγιναν.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 30, 2026 9:13 pmΟ Ντιαλο τοτε ειχε φυγει πολυ πικραμενος και ειχε κανει και δηλωση οτι οταν υπογραφε στον Παο δεν περιμενε τετοια αντιμετωπιση απο εναν τοσο μεγαλο συλλογο οσο ο Παο καθως το ειχε δει ως μεγαλη ευκαιρια. Κατι τετοιο θυμαμαι. Τωρα να εχω πεσει τοσο πολυ εξω σε αυτα που θυμαμαι. Μπορει δεν εναι και απιθανο
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες τους αργησανε. Εμεις τα ξεραμε εδω και καιρο.
Το βρηκα σημερα και εδω :
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... vW9CHHjtww
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Την κουβεντα για τον Ροντεν την ξεκινησε πριν 2-3 μηνες ο αργαλογος που παντα ξερει τι λεει και καλο ειναι να προσεχετε αυτα που γραφει. Που εχει χαθει τελευταια btw;
Εγω παντως την περασμενη βδομαδα επιβεβαιωσα οτι ασχολουμαστε με την παρτυ του και σας το γραψα . Δηλαδη περα απο οτι εδω τον εχουμε γραψει πολυ εδω στο φορουμ γιατι ειναι πράγματα εξαιρετικη περιπτωση και για τους δυο αιωνιους δεν υπηρχε πληροφορια μεχρι προτινως οτι ασχοληθηκαμε.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κριτήρια Οσφπ στις μετγραφές:
άσσος: 1. να είναι τραυματίας ή να τραυματίζεται πιο συχνά και από τις πίπες της Βούλτεψη 2. να μην έχει μπούκα 3. να έχει ποσοστό στο τρίποντο κάτω από 25% 4. να μην έχει pull up
wing: 1. να έχει πάιξει Παρί 2. να έχει τρομερά αθλητικά προσόντα για τη θέση 3. να έχει αφάνα 4. να είναι streaky shooter
άσσος: 1. να είναι τραυματίας ή να τραυματίζεται πιο συχνά και από τις πίπες της Βούλτεψη 2. να μην έχει μπούκα 3. να έχει ποσοστό στο τρίποντο κάτω από 25% 4. να μην έχει pull up
wing: 1. να έχει πάιξει Παρί 2. να έχει τρομερά αθλητικά προσόντα για τη θέση 3. να έχει αφάνα 4. να είναι streaky shooter
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως κάτσε μην πάμε χωρίς άλλο 4αρι πλην Sasha και να πάμε για Diallo, Francisco και Rhoden και να σπάει στο 4 τον Ward και Παπ. Παρόμοιο ύψος με Blossomgame, καλύτερος παίκτης αμυντικά και επιθετικά, εξωφρενικά μεγαλύτερο ταβάνι ταλέντου. Σωματικά μπορεί να παίξει ξύλο, κάνει κοψίματα αλλά Sasha και το κυριότερο, στρίβει.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν το πιστεύω, συζητάμε συχνά για πολυθεσίτες παίκτες που να παίζουν στο 4 και στο 5, στο 3 και στο 4, στο 2 και στο 3 και πάει λέγοντας, αλλά όλα αυτά τα χρόνια νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας επιλέγει φιξ πεντάδες με παίκτες που παίζουν σε σταθερές θέσει πλην τραυματισών και απουσιών. Οπότε δεν θεωρώ πιθανά αυτά τα σενάρια.TuTiS έγραψε: ↑Πέμ Απρ 02, 2026 1:49 pmΠάντως κάτσε μην πάμε χωρίς άλλο 4αρι πλην Sasha και να πάμε για Diallo, Francisco και Rhoden και να σπάει στο 4 τον Ward και Παπ. Παρόμοιο ύψος με Blossomgame, καλύτερος παίκτης αμυντικά και επιθετικά, εξωφρενικά μεγαλύτερο ταβάνι ταλέντου. Σωματικά μπορεί να παίξει ξύλο, κάνει κοψίματα αλλά Sasha και το κυριότερο, στρίβει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο