Euroleague Round 35, ASVEL Villeurbanne vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατάφερε και έχασε η Ρεάλ από Μπασκόνια και εμείς εδώ ασχολούμαστε ότι δεν παίξαμε καλά με Βιλερμπάν 
Πέρα από την πλάκα μάλλον πρέπει να πάμε με Τζόσεφ νιλικινα από εδώ και εξής. Ίσως του δώσει μια τελευταία ευκαιρία ο μπαρτζω στα δύο δύσκολα επόμενα ματς.
Επίσης ο Παπ είναι μαύρα χάλια και αυτό ίσως είναι ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα.
Πέρα από την πλάκα μάλλον πρέπει να πάμε με Τζόσεφ νιλικινα από εδώ και εξής. Ίσως του δώσει μια τελευταία ευκαιρία ο μπαρτζω στα δύο δύσκολα επόμενα ματς.
Επίσης ο Παπ είναι μαύρα χάλια και αυτό ίσως είναι ακόμη πιο μεγάλο πρόβλημα.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Μορις αυτη τη στιγμη φαινεται χειροτερος κ του Ντιλικινα και του Τζοζεφ.
Απορω πως αυτος ο παικτης το επαιζε κ δυσκολος να ερθει Ευρωπη κ περιμενε συμβολαιο απο το NBA.. Εχει εικονα πρωην αθλητη.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πρέπει να πάρουμε μια magic 8ball και να ρωτάμε πριν καθε αγώνα ποιο pg μας θα μπορεί να παίξει.
Μετά αφου δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι μετα να ρωτάμε ποιός θα παίξει καλά/όσο καλά χρειάζεται για να βγει το παιχνίδι.
Νομίζω στα τελευταία παιχνίδια κάποιος από τους 4 θα παίξει τόσο όσο(διστάζω να πω καλά γιατί τα στάνταρ μας είναι πολύ χαμηλά) για να βγει το ματσ αλλά πάντα δεν είναι ο ίδιος
Με 4(5) που έχουμε και αν είναι όλοι ενεργοί οι πιθανότητες να είναι όλοι πολύ κακοί το ίδιο βράδυ είναι πολυ χαμηλές
Μετά αφου δούμε ποιοι είναι διαθέσιμοι μετα να ρωτάμε ποιός θα παίξει καλά/όσο καλά χρειάζεται για να βγει το παιχνίδι.
Νομίζω στα τελευταία παιχνίδια κάποιος από τους 4 θα παίξει τόσο όσο(διστάζω να πω καλά γιατί τα στάνταρ μας είναι πολύ χαμηλά) για να βγει το ματσ αλλά πάντα δεν είναι ο ίδιος
Με 4(5) που έχουμε και αν είναι όλοι ενεργοί οι πιθανότητες να είναι όλοι πολύ κακοί το ίδιο βράδυ είναι πολυ χαμηλές
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στον νιλικινα δυσκολο να στηριχτεις..ο τυπος αν ψιχαλιζει εξω νιωθει σφιξεις και δεν παιζει..θα βγαλει σερι ματς?οχι.
ο τζοσεφ παλι μας αρκει?εμενα δεν μου γεμιζει το ματι ασχετως οτι τωρα ειναι καλυτερος του μορις.
Μηπως η μονη λυση ειναι να επιμενουμε στον μορις μεχρι να βγει..αν δεν βγει ετσι και αλλιως παει για φουντο η φαση.
ο τζοσεφ παλι μας αρκει?εμενα δεν μου γεμιζει το ματι ασχετως οτι τωρα ειναι καλυτερος του μορις.
Μηπως η μονη λυση ειναι να επιμενουμε στον μορις μεχρι να βγει..αν δεν βγει ετσι και αλλιως παει για φουντο η φαση.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ που φτάσαμε δεν περισσεύει κανένας τους, ανάλογα ποιος είναι διαθέσιμος, τον χρησιμοποιείς.Χρόνος πλέον δεν υπάρχει, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 04, 2026 12:07 amστον νιλικινα δυσκολο να στηριχτεις..ο τυπος αν ψιχαλιζει εξω νιωθει σφιξεις και δεν παιζει..θα βγαλει σερι ματς?οχι.
Μέχρι φέτος
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλαμπουρτζίδικα έκανα το σχόλιο εγώ αλλά ήταν παρατήρηση μου οτι το σκεπτικό μας ώς προς την θέση του οργανωτή είναι 4 παικτες= 1,5παίκτης.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 04, 2026 12:07 amστον νιλικινα δυσκολο να στηριχτεις..ο τυπος αν ψιχαλιζει εξω νιωθει σφιξεις και δεν παιζει..θα βγαλει σερι ματς?οχι.
Αν έπαιζε και ο Κίναν, που θεωρώ ότι σωματικά και ψυχολογικά δεν θα του επιτρέψουν να είναι ιδιαίτερος καλύτερος του Νιλικινά θα φτάσουμε 5 παίκτες = 2 παικτες.
Το θεωρώ παρανοικό το σκεπτικό που ακουώ από συμφορουμίτες να λένε για ρόστερ 26-27 με θέση pg:(1)μεταγραφή, (2)Γουοκαπ, (3)(όποιος από τους υπολοιπους 3(4) έπαιξε καλά στο τελευταίο παιχνίδι).
Πέρα από Γουόκαπ κανείς δεν αξίζει να μείνει( αλλά τι να κάνουμε κάποιους νομίζω τους έχουμε κάνει για 2 χρόνια μη τυχόν και τους χάσουμε).
Άντε ίσως και ο Κίναν να άξιζε να μεινε με κανά πολύ μικρό ποσό( max 300.000) και αναπροσαρμογή στο ποσό αν όντως δείχνει να επανέρχεται.
-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει..
Το πρόβλημα είναι ότι και ο Τζόσεφ, τουλάχιστον από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα, υστερεί στην δημιουργία και είναι αρκετά επιρρεπής στο λάθος. Αλλά το παλεύει τουλάχιστον.
Καλά για τον Νιλικίνα δεν το συζητώ, είναι μόνο για αμυντικές αποστολές...οοοόταν παίζει...
Τώρα πώς καταφέραμε να μαζέψουμε ένα σωρό άσσους και κανένας εξ' αυτών να μην μπορεί να κάνει τα βασικά, είναι άξιο απορίας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Σάβ Απρ 04, 2026 12:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι παει για φουντο η φαση; Πρωτοι ειμαστε χωρις καμια ιδιαιτερη συνεισφορα απο Μορις μεχρι στιγμης και δεν βλεπω και καναν αντιπαλο που ειναι σε ιδιαιτερα καλυτερη κατασταση απο τον Ολυμπιακο, τουλαχιστον για την ωρα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 04, 2026 12:07 amστον νιλικινα δυσκολο να στηριχτεις..ο τυπος αν ψιχαλιζει εξω νιωθει σφιξεις και δεν παιζει..θα βγαλει σερι ματς?οχι.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Τζοζεφ ειναι πολυ πιο κινητικος και κανει μπαμ οτι βρισκεται σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τον Μορις.Leo_98 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 04, 2026 12:17 amΙσχύει..
Το πρόβλημα είναι ότι και ο Τζόσεφ, τουλάχιστον από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα, υστερεί στην δημιουργία και είναι αρκετά επιρρεπής στο λάθος. Αλλά το παλεύει τουλάχιστον.
Καλά για τον Νιλικίνα δεν το συζητώ, είναι μόνο για αμυντικές αποστολές...οοοόταν παίζει...
Τώρα πώς καταφέραμε να μαζέψουμε ένα σωρό άσσους και κανένας εξ' αυτών να μην μπορεί να κάνει τα βασικά, είναι άξιο απορίας...
Απο κει και περα νομιζω ο Μπαρτζωκας πρεπει να καταληξει στον Τζοζεφ ή τον Μορις για δευτερο κ να του δωσει σοβαρο χρονο. Ο Ντιλικινα με τους ρυθμους που τραυματιζεται μονο ως τεταρτος μπορει να προσμετρηθει. Προσωπικα θεωρω αυτη τη στιγμη απο οσα εχω δει αρκετα καλυτερο τον Τζοζεφ, αλλα ο προπονητης παντα γνωριζει καλυτερα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι δεν εχουμε παρει ενα διπλο απο ολη την 10δα εκτος του παο..στην κρατς ταιμ ειμαστε απο τις χειροτερες ομαδες και γιατι στο φ4 θα ειναι αλλα ματς απο την ρεγκιουλαρ..Rivers15 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 04, 2026 12:20 amΓιατι παει για φουντο η φαση; Πρωτοι ειμαστε χωρις καμια ιδιαιτερη συνεισφορα απο Μορις μεχρι στιγμης και δεν βλεπω και καναν αντιπαλο που ειναι σε ιδιαιτερα καλυτερη κατασταση απο τον Ολυμπιακο, τουλαχιστον για την ωρα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 04, 2026 12:07 amστον νιλικινα δυσκολο να στηριχτεις..ο τυπος αν ψιχαλιζει εξω νιωθει σφιξεις και δεν παιζει..θα βγαλει σερι ματς?οχι.
στο οτι καμια ομαδα δεν ειναι σε καλη κατασταση τωρα θα συμφωνησω..αλλα προσωπικα δεν εχω εμπιστοσυνη στην ομαδα οτι μπορει να κερδισει ματς φ4 με αυτους τους ασσους ετσι οπως ειναι τωρα.θα πρεπει ο φουρνιε να κανει πραματα και θαυματα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο