Day 23 - Olympiacos vs FC Barcelona

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1781
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:17 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:12 pm
Πλέον δεν υπάρχει λόγος. Δεν κυνηγάμε κάτι κ δεν υπάρχουν κ παίχτες. Παντώς παρόλο που τα κενά φαίνονται ξεκάθαρα , δεν χρειάζεται αναδιάρθωση. Ο κορμός νομίζω υπάρχει. Με 3 προσθήκες/αλλαγές βάζουμε καλές βάσεις.
Για εμένα υπάρχει όχι για την πρόκριση στην 8αδα αλλά για να δούμε αν θα αντιδράσει η διοίκηση.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:19 pm

Reaper έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:05 pm
lefpan έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:03 pm

Θα το πω κι εγώ πολύ ευγενικά: Μου φαίνεται πως την έχεις στημένη στη γωνία για να λες συνέχεια το ίδιο πράγμα.
Όχι, ρε φίλε, δεν γίναμε μικρή ομάδα. Δεν ήταν σήμερα εικόνα μικρής ομάδας. Πώς να το κάνουμε;
Φιλε 10 χρονια τις ομαδες που οταν πανε στα κρισιμα χανουνε το ενα ματς μετα το αλλο δε τις ελεγα ατυχες. Λιγες τις ελεγα, κοτες κλπ. Δε θα τα γυρισω επειδη απο refuse to lose και ομαδα των ανατροπων γιναμε το αναποδο.

Οι μεγαλες ομαδες ξερουν να παιρνουν ματς στο τελος. Ουτε ευκολα λει απ χανουν στο τελος, ουτε κανουν turnovers κατεβαζοντας τη μπαλα.

Οσο η ομαδα εχει το 11 και το 12 διπλα της στη βαθμολογια, ναι στημενη στη γωνια την εχω. Ειναι ντροπη για Ολυμπιακο αυτο.

Οχι η σημερινη εμφανιση, δεδομενων των συνθηκων καλα παιξαμε. Τι να κανουμε ομως, δεν ειμαστε οι Σακραμεντο Κινγκς στη regular του NBA να κανουμε αναδομηση και να μας ενδιαφερει η προσπαθεια και το θεαμα. Ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα νικων.
Φίλε μου, δεν ξέρω πόσων χρόνων είσαι και πόσα χρόνια βλέπεις μπάσκετ, αλλά επειδή εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό όχι μόνο από το Παπαστράτειο, αλλά ακόμα πιό πίσω (από το ανοιχτό γηπεδάκι στην παλιά λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι), δεν θεωρώ ότι η ομάδα που έχουμε τώρα είναι λίγη, κότες κλπ πουλερικά.
Είμαι αληθινός Ολυμπιακός, ξέρω μπάσκετ, αγαπάω την ομάδα, και τέρμα.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:22 pm

lefpan έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:19 pm
Reaper έγραψε:

Φιλε 10 χρονια τις ομαδες που οταν πανε στα κρισιμα χανουνε το ενα ματς μετα το αλλο δε τις ελεγα ατυχες. Λιγες τις ελεγα, κοτες κλπ. Δε θα τα γυρισω επειδη απο refuse to lose και ομαδα των ανατροπων γιναμε το αναποδο.

Οι μεγαλες ομαδες ξερουν να παιρνουν ματς στο τελος. Ουτε ευκολα λει απ χανουν στο τελος, ουτε κανουν turnovers κατεβαζοντας τη μπαλα.

Οσο η ομαδα εχει το 11 και το 12 διπλα της στη βαθμολογια, ναι στημενη στη γωνια την εχω. Ειναι ντροπη για Ολυμπιακο αυτο.

Οχι η σημερινη εμφανιση, δεδομενων των συνθηκων καλα παιξαμε. Τι να κανουμε ομως, δεν ειμαστε οι Σακραμεντο Κινγκς στη regular του NBA να κανουμε αναδομηση και να μας ενδιαφερει η προσπαθεια και το θεαμα. Ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα νικων.
Φίλε μου, δεν ξέρω πόσων χρόνων είσαι και πόσα χρόνια βλέπεις μπάσκετ, αλλά επειδή εγώ βλέπω τον Ολυμπιακό όχι μόνο από το Παπαστράτειο, αλλά ακόμα πιό πίσω (από το ανοιχτό γηπεδάκι στην παλιά λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι), δεν θεωρώ ότι η ομάδα που έχουμε τώρα είναι λίγη, κότες κλπ πουλερικά.
Είμαι αληθινός Ολυμπιακός, ξέρω μπάσκετ, αγαπάω την ομάδα, και τέρμα.
Νταξει, δικαιωμα σου.
Και δικαιωμα μου να εχω απαιτησεις.
Το Παπαστρατειο στο μπασκετ και τα πετρινα στο ποδοσφαιρο ειναι η κολυμβηθρα του Σιλωαμ για τους 40αρηδες+ οτι "ειμασταν και πολυ χειροτερα καποτε". Ε ναι ειμασταν, αυτο πρεπει να χουμε ως μετρο συγκρισης ; Τον πατο του βαρελιου ; Για να λεμε "ΟΚ δεν ειμαστε στον πατο που ειμασταν το 2005, αρα καλα ειμαστε, επιπλεουμε" ; Σορυ διαφωνω μ αυτο.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7226
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:27 pm

Ξεκαθαρα δεν φταιει η ομαδα,για μενα κανει και υπερπροσπαθεια πολλες φορες..Η διοικηση εφερε 1 παικτη φετος επιπεδου ευρωλιγκας και παρολο που ο παπ χανει την σεζον αποτι φαινεται και εχεις και αλλες 2 τεραστιες τρυπες πεταει χαρταετο..Σε αντιθεση οι αντιπαλοι μας ενισχυονται,δεν τους νοιαζει η 8δα εδω και χρονια..

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:43 pm

Τρομερό ματς. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με φοβερό πάθος στο τέλος, το ήθελε πάρα πολύ και η Μπαρτσελόνα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Εγω αυτά τα καφενειακά για "ηρωικές ψυχές", "παίκτες που δε λυγάνε" κλπ τα ακούω τσάμπα και βερεσέ, θα μπορούσε να είναι ένα από τα 2 τελευταία φόλοου 3 εκατοστά πιο δεξιά και να είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός, επειδή δεν υπήρξε ένα δέκατο περισσότερο στο χρόνο δε γίνανε κότες οι παίκτες πύτε θα ήταν λιοντάρια αν έμπαινε. Πήγε στις λεπτομέρειες, έχασαν, παρακάτω. Η εικόνα μετράει κι αυτή είναι διττή:
α) η ομάδα το παλεύει
β) η ομάδα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων

Ανάλογα το πώς το βλέπει κανείς το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο. "Παρότι Β, συμβαίνει το Α, μπράβο τους". Ή, για τους μουρμούρηδες "Α μεν, αλλά με τέτοιο Β πού να πάμε". Τώρα στην Ελλάδα τα βλέπουμε όλα ηρωικά, τραγικά, τραβηγμένα, συναισθηματικά και το πάμε στα άκρα. Μια χαρά έπαιξε ο Ολυμπιακός, με τα καλά και τα στραβά του, δεν του πήγε η τελευταία ζαριά, παρακάτω. Έχει ακόμη πολύ δρόμο, λογικά μετά το επόμενο ματς θα είναι μια νίκη από την οκτάδα, τώρα αρχίζει η Ευρωλίγκα.

3
3 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Πέμ Ιαν 28, 2021 11:53 pm

yorgos έγραψε:
Η εικόνα μετράει κι αυτή είναι διττή:
α) η ομάδα το παλεύει
Χωρίς μεταγραφές η ομάδα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Και στα play off να μπούμε και με όποιον αντίπαλο θα έχουμε θεωρώ θα χάσουμε εύκολα 3-0 ή 3-1. Αν γίνουν δυο προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο πιστεύω σε περίπτωση που είμαστε στην 8αδα θα φέρουμε στα όρια τον αντίπαλο που θα έχουμε, όπως το 2014 με τη Ρεάλ,

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιαν 29, 2021 12:09 am

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:53 pm
yorgos έγραψε:
Η εικόνα μετράει κι αυτή είναι διττή:
α) η ομάδα το παλεύει
Χωρίς μεταγραφές η ομάδα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Και στα play off να μπούμε και με όποιον αντίπαλο θα έχουμε θεωρώ θα χάσουμε εύκολα 3-0 ή 3-1. Αν γίνουν δυο προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει επίπεδο πιστεύω σε περίπτωση που είμαστε στην 8αδα θα φέρουμε στα όρια τον αντίπαλο που θα έχουμε, όπως το 2014 με τη Ρεάλ,
ΚΑλά, αυτό είναι προφανές αλλά τι το συζητάμε; Εκτός κι αν συχνάζει στο φόρουμ κάποιος χρηματοδότης που θα τα σκάσει για να πάρει παίκτες η ομάδα. Αφού δεν αποκτήθηκαν ήδη δε βλέπω να αποκτούνται τώρα, 10 αγωνιστικές πριν το τέλος. Τόσα φράγκα υπάρχουν, δεν είναι ότι δεν το ξέρουν οι ιθύνοντες.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Παρ Ιαν 29, 2021 12:17 am

Ειναι πολλοι οι λογοι οπου μπορουμε να σταθουμε για την ηττα.

Αν πχ ο Ολυμπιακος στα τελευταια παιχνιδια του εβαζε 3-4 βολες παραπανω για να εχει ενα αξιοπρεπες ποσοστο θα κερδιζε. Πως γινεται να υστερει απεναντι σε ολους τους αντιπαλους δε ξερω. Παει παιχτης του Ολυμπιακου να ριξει 2 βολες και ειναι επιτυχια αν βαλει τη μια! Πως να κερδισεις ετσι.

Ο κοσμος ηταν ανεκαθεν ο εκτος παιχτης των ελληνικων ομαδων. Ενα πλεονεκτημα απενταντι στους περισσοτερους αντιπαλους που αντισταθμιζε τα μειωμενα μπατζετ. Φετος αυτο το πλεονεκτημα δεν υπαρχει. Και φυσικα η απουσια του κοσμου φαινεται και σε αλλους τομεις εκτος της ενισχυσης των παιχτων και επηρεασμο των αντιπαλων... Ο νοων νοειτω.

Πρεπει επιτελους ο Μπαρτζωκας να μαθει ποιους παιχτες εχει. Δεν δικαιολογειται πλεον να μη ξερει πχ ποσα μπορει να παρει απο τον Χαραλαμποπουλο και ποσα απο τον Λαρετζακη. Ο πρωτος ειναι σκετη καταστροφη κατι που φανηκε και σημερα με το σερι της Μπαρτσα στην αρχη, ενω ο Λαρετζακης πρεπει να παιζει πενταδατος γιατι δινει αυτο που λειπει απο την ομαδα: Δημιουργια, σκοραρισμα, παθος. Κατι που ο Χαρισον πχ σημερα δεν ειχε καθολου, παρολλα αυτα προτιμηθηκε πολυ περισσοτερο απο οσο θα επρεπε.

Σε αντιθεση με αυτο που πολλοι πιστευουν, προσωπικα πιστευω πως αν καταφερει ο Ολυμπιακος να περασει πλει οφς μπορει να χτυπησει οποιονδηποτε. Το (μονοτονο) στυλ που παιζει ο Μπαρτζωκας αν του βγει και βρεθει σε μερα η ομαδα εχει τυχη. Και το 13 που κερδισε το final four, για να περασει εκει επαιξε με μειονεκτημα εδρας στα πλει οφς και περασε με την ψυχη στο στομα...

Το προβλημα ειναι πως εχουν γινει πολλες ηττες που δεν επρεπε οπως πχ οι 2 με Ζαλγκιρις και το τρενο για οχταδα απομακρυνεται. Ητες που μπορουσαν να αποφεχθουν και, οχι, δεν εχει κακο υλικο ο Ολυμπιακος φετος. Κακιστη διαχειριση εχει μεχρι στιγμης και πολυ αργες αντιδρασεις απο τον παγκο. Η εκκινηση των παιχνιδιων που πολλες φορες ειναι κακιστη ειναι χαρακτηριστικο αυτου που λεω.

Δεν εχει χαθει ακομα τιποτα αλλα κατι πρεπει να αλλαξει αμεσα. Το κλικ δε φαινεται ερχεται και αυτο ειναι ανησυχητικο.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Παρ Ιαν 29, 2021 12:37 am

yorgos έγραψε:
ΚΑλά, αυτό είναι προφανές αλλά τι το συζητάμε; Εκτός κι αν συχνάζει στο φόρουμ κάποιος χρηματοδότης που θα τα σκάσει για να πάρει παίκτες η ομάδα. Αφού δεν αποκτήθηκαν ήδη δε βλέπω να αποκτούνται τώρα, 10 αγωνιστικές πριν το τέλος. Τόσα φράγκα υπάρχουν, δεν είναι ότι δεν το ξέρουν οι ιθύνοντες.
Βέβαια δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος που δεν έχουν γίνει οι μεταγραφές. Ο Στεφάνου έγραψε στο Twitter ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ενίσχυση. Αν ισχύει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2584
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιαν 29, 2021 12:44 am

Αμα ξαναδώ τον Χαραλαμποπουλο αρχική 5αδα θα τρελαθώ! Δεν καταλαβαίνει ο Μπαρτζω πως χαντακωνεται με αυτή την επιλογή? Αν θες να τον βάλεις, βάλτον στην αρχη του 2ου αλλα η εκκίνηση του ματς μετράει πολύ. Δεν γινεται να ξεκινάς ετσι, να κάνει ένα καλό σερί η άλλη ομάδα και να βρίσκει ρυθμο, γιατί μετά η φαση ειναι τρεχάτε ποδαράκια μου.

Εστιάζουν ολοι στα κλεισίματα του ματς και ξεχνούν τι εγινε πιο πριν. Τα κλεισίματα του ολυμπιακού παντως εμενα μαρεσουν , έπαιζε με το ίδιο παθος 40 λεπτα σε πολλά ματς θα ειχε 2-3 νικες παραπάνω. Απορω αν όντως τον πιστεύει παντως τον ΒΧ ο Μπαρτζωκας η αν τον αναγκάζουν να το βαζει.

Παντως συνολικά το πρόσημο θετικό το βρίσκω, όντως παλεύουν οι ερυθρόλευκοι και θα παλεύουν μεχρι τέλους, δεν θα το παρατήσουν. Με μια λιγο καλύτερη διαχείριση θεωρω πως το υπάρχον υλικο αρκεί για να βάλει οριακα τον ολυμπιακο 8αδα. Βεβαια μην περιμένετε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα, χωρίς ενίσχυση και να βρεθείτε στα πλειοφ απέναντι στη μπαρτσα/τσσκα στη καλύτερη να γίνει ένα 3-1.

ΥΓ. Λείπει πολυ ο κόσμος και στις 2 ελληνικές ομάδες.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Ιαν 29, 2021 1:01 am

mixalisgate7 έγραψε:
Παρ Ιαν 29, 2021 12:37 am
yorgos έγραψε:
Βέβαια δεν ξέρουμε ποιος είναι υπεύθυνος που δεν έχουν γίνει οι μεταγραφές. Ο Στεφάνου έγραψε στο Twitter ότι ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ενίσχυση. Αν ισχύει η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Ο Στεφανου οπως και οι διαφοροι Στεφανου ειναι γνωστο οτι ποτε μα ποτε δεν προκειται να δωσουν τους Αφους βορα των οπαδων του πληκτρολογιου, να τους φορτωσουν ολη την ευθυνη δηλαδη των μη μεταγραφων.

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
sardanapalos
Reactions:

Παρ Ιαν 29, 2021 1:58 am

shaq7 έγραψε:
Πιο πολλους καρδιακους θα σκοτωσει ο ολυμπιακος απο τον κοβιντ ετσι οπως το παει..

Ο σλουκας ειναι φανερο οτι εχει σκασει ο ανθρωπος αλλα οχι μπραβο που δεν εχουν φερει εναν γκαρντ τοσους μηνες..

Το κουλο φετος ειναι οτι αν δεν χανουμε απο 15 ποντους και πανω δεν προσπαθουμε να παιξουμε..φταιει και οτι ο μπαρτζω ξεκιναει με οτι να ναι 5δες βεβαια αλλα ειπαμε...
Δεν θεωρώ ότι είναι δικαιολογία πια, ο Σλούκας έπαιξε 26 λεπτά και ο σπανούλης που πάει για 39 νομίζω φέτος έπαιξε 21 πιο ποιοτικά. Δεν θεωρώ ότι είναι θέμα κούρασης, απλά δεν μπόρεσε σήμερα.

sardanapalos
Reactions:

Παρ Ιαν 29, 2021 2:00 am

JohnnyPao έγραψε:
Αμα ξαναδώ τον Χαραλαμποπουλο αρχική 5αδα θα τρελαθώ! Δεν καταλαβαίνει ο Μπαρτζω πως χαντακωνεται με αυτή την επιλογή? Αν θες να τον βάλεις, βάλτον στην αρχη του 2ου αλλα η εκκίνηση του ματς μετράει πολύ. Δεν γινεται να ξεκινάς ετσι, να κάνει ένα καλό σερί η άλλη ομάδα και να βρίσκει ρυθμο, γιατί μετά η φαση ειναι τρεχάτε ποδαράκια μου.

Εστιάζουν ολοι στα κλεισίματα του ματς και ξεχνούν τι εγινε πιο πριν. Τα κλεισίματα του ολυμπιακού παντως εμενα μαρεσουν , έπαιζε με το ίδιο παθος 40 λεπτα σε πολλά ματς θα ειχε 2-3 νικες παραπάνω. Απορω αν όντως τον πιστεύει παντως τον ΒΧ ο Μπαρτζωκας η αν τον αναγκάζουν να το βαζει.

Παντως συνολικά το πρόσημο θετικό το βρίσκω, όντως παλεύουν οι ερυθρόλευκοι και θα παλεύουν μεχρι τέλους, δεν θα το παρατήσουν. Με μια λιγο καλύτερη διαχείριση θεωρω πως το υπάρχον υλικο αρκεί για να βάλει οριακα τον ολυμπιακο 8αδα. Βεβαια μην περιμένετε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα, χωρίς ενίσχυση και να βρεθείτε στα πλειοφ απέναντι στη μπαρτσα/τσσκα στη καλύτερη να γίνει ένα 3-1.

Κάνω double post, αλλά απαντάω σε δύο διαφορετικά και νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ από ότι καταλαβαίνω τον έβαλε τώρα για να ψιλώσει το σχήμα, όπως κάνει με τον Σάσα. Με Παπ + Σάσα εκτός δεν έχει και πολλές επιλογές σε αυτό το κομμάτι.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2584
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιαν 29, 2021 2:08 am

sardanapalos έγραψε:
Παρ Ιαν 29, 2021 2:00 am
JohnnyPao έγραψε:

Κάνω double post, αλλά απαντάω σε δύο διαφορετικά και νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ από ότι καταλαβαίνω τον έβαλε τώρα για να ψιλώσει το σχήμα, όπως κάνει με τον Σάσα. Με Παπ + Σάσα εκτός δεν έχει και πολλές επιλογές σε αυτό το κομμάτι.
Καλύτερα κοντό σχήμα παρε με ΒΧ μεσα νομίζω.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3228
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Ιαν 29, 2021 4:17 am

kojito έγραψε:
Πέμ Ιαν 28, 2021 11:04 pm
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά ίσως την προτελευταία επίθεση έπρεπε να την πάρει ο Σπανούλης. Οκ, δεν είναι ο Σπανούλης των προηγούμενων ετών, αλλά έχοντας βάλει 2 μεγάλα καλάθια ακριβώς πριν νομίζω θα ήταν πιο κατάλληλη επιλογή από τον Σλούκα.

Πήγε να το πάρει με την άμυνα ο Μπαρτζώκας, αλλά για κάποιο λόγο στο 4ο δεκάλεπτο ξέχασε τελείως Jenkins-McKissic. Έστω ένας από τους δύο έπρεπε να μπει για μερικά λεπτά.

Ο Ellis ότι δουλειά έκανε στα ριμπάαουντ, την κατέστρεφε σχεδόν με τα λάθη και τα φάουλ του. Με τον Martin μάλιστα να συνεχίζει να είναι σχετικά ντεφορμέ, ειδικά στην άμυνα, το κενό συνεχίζει να είναι μεγάλο στην θέση 5. Ο Harrison αρνητικός ξανά, νομίζω αυτή την στιγμή ο Λαρεντζάκης είναι πιο ουσιαστικός.

Τέλος πάντων. Ωραία η προσπάθεια σήμερα, βγάλαμε πάθος στο 2ο ημίχρονο και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό, αλλά ξανά μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Νομίζω η πρόκριση έγινε πάρα πολύ δύσκολη από σήμερα. Θέλω να αφήσω ένα μικρό παράθυρο ανοικτό, αλλά μάλλον μόνο με ένα 3/3 ή έστω 2/3 στα επόμενα 3 παιχνίδια ίσως έχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα.
Πήρε την τελευταία

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2020-2021”