Euroleague 36η Αγωνιστική :Barcelona vs Panathinaikos Aktor (7/4, 21:30)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 08, 2026 12:36 pm

Από τις πιθανές υποψηφίους αυτήν την στιγμή νομίζω ότι η Φενέρ είναι η προτιμότερη αν δεν αλλάξει κάτι, δεν παίζει την άμυνα που έπαιζε, είναι ντεφορμέ, χάνει συνεχώς, μπορεί να αλλάξει αυτό στο επόμενο διάστημα άραγε πιθανόν, πάντως αυτήν την στιγμή φαντάζει η ευκολότερη ομάδα.
Η Ρεάλ φαίνεται μεν να ταιριάζει στον Παναθηναϊκό αλλά δεν παύει να είναι η ομάδα με την καλύτερη έδρα στην διοργάνωση.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Απρ 08, 2026 12:45 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 12:36 pm
Από τις πιθανές υποψηφίους αυτήν την στιγμή νομίζω ότι η Φενέρ είναι η προτιμότερη αν δεν αλλάξει κάτι, δεν παίζει την άμυνα που έπαιζε, είναι ντεφορμέ, χάνει συνεχώς, μπορεί να αλλάξει αυτό στο επόμενο διάστημα άραγε πιθανόν, πάντως αυτήν την στιγμή φαντάζει η ευκολότερη ομάδα.
Η Ρεάλ φαίνεται μεν να ταιριάζει στον Παναθηναϊκό αλλά δεν παύει να είναι η ομάδα με την καλύτερη έδρα στην διοργάνωση.
Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο η Φενέρ, θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα την θεωρούσα το ίδιο καλή διασταύρωση, όσο αυτή με την Χαποέλ, για εντελώς διαφορετικούς λόγους βέβαια. Το ίδο πιθανές φαίνονται και οι επομενες 2 ομάδες, Ρεαλ και Βαλένθια, που πάλι για εντελώς διαφορετικούς λόγους τις φοβάμαι αλλά το "ακούω" ότι ίσως μας βγει σε καλό. Η Βαλένθια δεν ματσάρει καθόλου καλά για εμάς, αλλά έχει απειρία και ίσως είναι καταλυτικό αυτό, ενώ η Ρεαλ παρότι ματσάρει καλά για εμάς, είναι η Ρεαλ ... τι να λέμε.
Αυτό που κρατάω είναι ότι η νίκη στην Βαρκελώνη μας έκανε κάπως καλύτερες τις συνθήκες των πλέι οφ, και μας υπενθύμισε πόσο απρόβλεπτη είναι η λιγκα φέτος και μέσα σε έναν μήνα ή 2 εβδομάδες μπορεί να αλλάξουν άρδην τα δεδομένα. Πριν ένα μήνα λέγαμε θα πέσουμε στην Φενερ και bye bye :drunk: ... ενώ τώρα λέμε, τι καλα ... :mrgreen: ας κρατάμε λίγο μικρό καλάθι γενικά. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε και τι απουσίες (δεν) θα έχουμε.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Απρ 08, 2026 12:48 pm

Για μένα είναι και μια ευχάριστη ανάπαυλα φέτος από την γκρίνια, πρέπει να είναι η μοναδική φορά που δεν γκρινιάζουν ούτε οι μεν ούτε οι δε. :D

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 12:50 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 12:48 pm
Για μένα είναι και μια ευχάριστη ανάπαυλα φέτος από την γκρίνια, πρέπει να είναι η μοναδική φορά που δεν γκρινιάζουν ούτε οι μεν ούτε οι δε. :D
Ε ναι αφού ήταν ονειρική βραδιά για τους αιώνιους, απομακρύνθηκε και το σενάριο εμφυλίου, όλα πήγαν καλά ας πούμε. Μόνο που έπεσε λίγο η "κίνηση" στα θρεντ :mrgreen: λόγω επιτυχιών :drunk:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 1:08 pm

O Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο ρόστερ στην οργάνωση ειδικά με την έλευση davis. Αλλά δεν έχει δέσει αυτό το σύνολο. Έχει θέση στο φ4 βέβαια και στην έδρα του θα πάρει μεγαλη ώθηση.

Εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα , με επίσης πολύ καλό ρόστερ με αστερίσκο τη γνωστή έλλειψη σβούροειδους σκορερ στη δεύτερη πεντάδα. Ευτυχώς ο Ζοζέφ είναι γενικά αξιοπρεπής εκει

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Απρ 08, 2026 1:09 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 11:39 am
big_lebowski έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 11:05 am
Εντάξει αυτό με το "χάνει από κάθε ομαδουλα" είναι υπερβολή
Δεν έχει(είχε?) σταθερότητα φέτος με ομάδες από το κάτω ράφι συν οτι πέρασε ένα δίμηνο άσχημο (με τραυματισμους) που έκανε 2-3 ήττες εντός
Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα regular ξεκάθαρα.(δε το λέω υποτιμητικα) και έδρας φέτος.Δεν έκανε γκέλες, δε χάνει απο ομάδες κάτω από το 12 παίζει σοβαρά σε κάθε ματς
Ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός έχει 8-9 εκτος κ 9-10 με ομάδες πάνω από το 11(έβαλα κ Ντουμπάι διότι παίζεται ακόμα για play in) αντιστοιχα (δλδ αρνητικα ρεκορ) ενω ο Παναθηναϊκός 9-8 εκτός κ 11-8 με τις ομάδες πάνω το 11.Αρα με τις από πάνω αππ τις ομαδουλες κάτι κουτσοκαταφερνει
Εγω δεν ανεφερα τον Ολυμπιακο πουθενα για να κανουμε συγκρισεις. Σχολιασα οτι ο Παο καταφερε και εχανε επανελλειμενως απο ομαδουλες( απο 3 ομαδες Α1 και ομαδες εκτος δεκαδας με κατω τα χερια) και αυτο το εκανε με κακο μπασκετ, Τωρα αν σας βαραει ασχημα οταν το λεει καποιος ο οποιος ειναι Ολυμπιακος δεν φταιω εγω και δεν το λεω για να προκαλεσω. Ισα ισα γραφω οτι ετσι επρεπε να παιζει με βαση το ροστερ του και οτι οταν παιζει με βαση του ροστερ του μπορει να νικησει τον οποιονδηποτε. Οταν εχεις περισσοτερες τετοιες κακες εμφανισεις απο εμφανισεις σαν την χθεσινη τοτε εκεινο ειναι το φυσιολογικο και το χθεσινο ειναι εξαιρεση.

Το αν εχει δυνατοτητες το ροστερ του Παο δεν το κανει απαραιτητο οτι θα παιξει μπασκεταρα και το ειδαμε φετος. Τωρα αν αυτο οφειλεται στο κινητρο των παικτων του μιας και το αναφερεις οτι τα παει καλα με ομαδες ψηλα στην βαθμολογια θα φανει τωρα που καθε αγωνας μετραει.

Και φιλικα παντα μην πιανεστε απο ενα σχολιο οταν υπαρχει αναλυση απο κατω. Μπορει να μην το διατυπωσα σωστα και να βαραει ασχημα αλλα σημασια εχει το νοημα αυτου που γραφω
Τι ακριβώς έγραψα που μου απαντάς με πρώτο πληθυντικό (δεν εκπροσωπώ κάποιον πάρα μόνο τον εαυτό μου) και με ολίγον επιθετικό ύφος
Ούτε ότι προκάλεσες έγραψα ουτε να απολογηθεις σου ζήτησα.
Έγραψα ότι ο Ολυμπιακός δε κάνει γκέλες με ομάδες κάτω από το 11-12 ότι παίζει σοβαρά σε κάθε ματς και είναι σταθερός. Και ότι για αυτό το λόγο είναι ομάδα regular (τόνισα ότι δεν το γράφω υποτιμητικα).Δεν έχω γραψει κάποια ανακρίβεια.

Την αναφορά στα στατιστικά την έκανα για να αντιπαραβαλω την εικόνα με το πρώτο της κανονικής περιόδου (για τον οποίον γράφεται πως θα περάσει από πάνω από τον οποιοδήποτε, ΟΧΙ από εσένα τονιζω) για να δείξω ότι τα πράγματα δεν είναι όσο τραγικά παρουσιάζονται.
Τώρα για το ότι αυτή η εικόνα όπως η χθεσινή δεν είναι ο κανόνας, διαφωνώ.Διαφωνουν και τα νούμερα Αναμφισβητητα έχουμε κάνει και ένα πολύ κακό δίμηνο και 2-3 γκέλες (κυριως στην έδρα μας) ανεπίτρεπτες. Από εκεί και πέρα η εικόνα τόσο με τα ρεκόρ εκτός όσο και με τους πρώτους 11 είναι αυτή που έγραψα.ο Παναθηναϊκός έχει θετικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός αρνητικό.Εκτος έχουμε κερδίσει κ Ζαλγκιρις και Φενερ κ Ρεαλ κ Ντουμπάι κ Μπαρτσα .Μια χαρά κανόνας είναι φέτος οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες .Ειδικά για εμάς που θα πάμε με μειονέκτημα έδρας, το ότι κερδίζουμε εκτός τις ομάδες ψηλά είναι πολύ σημαντικό

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 1:39 pm

big_lebowski έγραψε:
Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 11:39 am

Εγω δεν ανεφερα τον Ολυμπιακο πουθενα για να κανουμε συγκρισεις. Σχολιασα οτι ο Παο καταφερε και εχανε επανελλειμενως απο ομαδουλες( απο 3 ομαδες Α1 και ομαδες εκτος δεκαδας με κατω τα χερια) και αυτο το εκανε με κακο μπασκετ, Τωρα αν σας βαραει ασχημα οταν το λεει καποιος ο οποιος ειναι Ολυμπιακος δεν φταιω εγω και δεν το λεω για να προκαλεσω. Ισα ισα γραφω οτι ετσι επρεπε να παιζει με βαση το ροστερ του και οτι οταν παιζει με βαση του ροστερ του μπορει να νικησει τον οποιονδηποτε. Οταν εχεις περισσοτερες τετοιες κακες εμφανισεις απο εμφανισεις σαν την χθεσινη τοτε εκεινο ειναι το φυσιολογικο και το χθεσινο ειναι εξαιρεση.

Το αν εχει δυνατοτητες το ροστερ του Παο δεν το κανει απαραιτητο οτι θα παιξει μπασκεταρα και το ειδαμε φετος. Τωρα αν αυτο οφειλεται στο κινητρο των παικτων του μιας και το αναφερεις οτι τα παει καλα με ομαδες ψηλα στην βαθμολογια θα φανει τωρα που καθε αγωνας μετραει.

Και φιλικα παντα μην πιανεστε απο ενα σχολιο οταν υπαρχει αναλυση απο κατω. Μπορει να μην το διατυπωσα σωστα και να βαραει ασχημα αλλα σημασια εχει το νοημα αυτου που γραφω
Τι ακριβώς έγραψα που μου απαντάς με πρώτο πληθυντικό (δεν εκπροσωπώ κάποιον πάρα μόνο τον εαυτό μου) και με ολίγον επιθετικό ύφος
Έγραψα ότι ο Ολυμπιακός δε κάνει γκέλες με ομάδες κάτω από το 11-12 ότι παίζει σοβαρά σε κάθε ματς και είναι σταθερός. Και ότι για αυτό το λόγο είναι ομάδα regular (τόνισα ότι δεν το γράφω υποτιμητικα).Δεν έχω γραψει κάποια ανακρίβεια.

Την αναφορά στα στατιστικά την έκανα για να αντιπαραβαλω την εικόνα με το πρώτο της κανονικής περιόδου (για τον οποίον γράφεται πως θα περάσει από πάνω από τον οποιοδήποτε, ΟΧΙ από εσένα τονιζω) για να δείξω ότι τα πράγματα δεν είναι όσο τραγικά παρουσιάζονται.
Τώρα για το ότι αυτή η εικόνα όπως η χθεσινή δεν είναι ο κανόνας, διαφωνώ.Διαφωνουν και τα νούμερα Αναμφισβητητα έχουμε κάνει και ένα πολύ κακό δίμηνο και 2-3 γκέλες (κυριως στην έδρα μας) ανεπίτρεπτες. Από εκεί και πέρα η εικόνα τόσο με τα ρεκόρ εκτός όσο και με τους πρώτους 11 είναι αυτή που έγραψα.ο Παναθηναϊκός έχει θετικό ρεκόρ ο Ολυμπιακός αρνητικό.Εκτος έχουμε κερδίσει κ Ζαλγκιρις και Φενερ κ Ρεαλ κ Ντουμπάι κ Μπαρτσα .Μια χαρά κανόνας είναι φέτος οι μεγάλες εκτός έδρας νίκες .Ειδικά για εμάς που θα πάμε με μειονέκτημα έδρας, το ότι κερδίζουμε εκτός τις ομάδες ψηλά είναι πολύ σημαντικό
Κανενα επιθετικο υφος δεν εχω και ποτε δεν το κανω. Μονο με εναν συγκεκριμενο κυριο το εχω κανει στο φορουμ που αναφερθηκε σε μενα για κατι που δεν ειχε το δικαιωμα να κανει. Απαντησα σε εσενα γιατι το σχολιο σου απευθυνοταν στο δικο κου. Σου απαντησα ονομαστικα γιατι σε θεωρω καλο συνομιλητη και ξεκαθαρισα οτι αυτο που εγραψα μπορει με πρωτη ματια να κανει κακο γκελ σε καποιους. Το πρωτο πληθυντικο ειναι για να μην απαντω σε καθε εναν συμφορουμιτη Παναθηναικο που μπορει να του αφησει ασχημη αισθηση το σχολιο μου. Μην πιανεσαι γιορταρες μερες. Απο εκει και περα σε ατομα που θεωρω οτι δεν αξιζει να απαντησω απλα δεν το κανω οπως πολυ ευστοχα μπορει να παρατηρησει καποιος.

Οτι εχει κανει μεγαλες εμφανισεις ο Παο τις εχει κανει . Σταθεροτητα δεν ειχε ομως σε κανενα σημειο της σεζον. Δεν το λεω εγω. Πηγαινε στα τόικ του παο λιγες μερες πριν. Οτι μπορει να κερδισει σ οποιαδηποτε εδρα μπορει μπορει να το κανει Το θεμα ειναι μπορει να το κανει 3 φορες σε 5 παχνιδια απεναντι σε ομαδα που θα προσαρμοστει αποκλειστικά πανω του με μειονεκτημα; Με την φετινη πορεια του παο το βλεπω δυσκολο. Ανεφικτο επουδενι. Αν ημουν Παο θα προτιμουσα Ρεαλ(κακη ομαδα , κακος προπονητης) και Βαλενθια( χωρις εμπειρια, χωρις εναλλακτικο πλανο στο παιχνιδι της).

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Απρ 08, 2026 1:41 pm

η καθε ομαδα εχει την νοοτροπια του προπονητη της

ο μπαρτζωκας δεν χαριζει ουτε καστανο σε κανεναν
πχ αν χτες ηταν ο οσφπ στην θεση του παο το παιχνιδι θα ειχε ληξει πανω απο 25 ποντους και δεν θα δεχοταν σερι 18-0 στα τελευταια 5 λεπτα

ο αταμαν εχει μεταδωσει μια χαλαροτητα στους παιχτες και χανει ευκολα διαφορες ,δεν μπορει να τελειωσει δικα του παιχνιδια,και φυσικα κανει χαζες ηττες στην ρεγκιουλαρ

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 08, 2026 1:47 pm

Christofis έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

Μην πιανεσαι γιορταρες μερες.
Ρε συ κανείς δεν πιάνεται από μια φράση για να παρεξηγήσει ένα ολόκληρο κείμενο.

Αλλά δεν είναι γιορταρες μέρες, είναι γιορτινές μέρες και το γ με κεφαλαίο Γ δηλαδή Γιορτινές μέρες.
Δεν ξέρω αν το έγραψες υποτιμητικά η θες να υπονοήσεις κάτι αλλά δεν χτυπάει ωραία.. :D

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Απρ 08, 2026 1:49 pm

tokalytero3d έγραψε:
Christofis έγραψε:

Ρε συ κανείς δεν πιάνεται από μια φράση για να παρεξηγήσει ένα ολόκληρο κείμενο.

Αλλά δεν είναι γιορταρες μέρες, είναι γιορτινές μέρες και το γ με κεφαλαίο Γ δηλαδή Γιορτινές μέρες.
Δεν ξέρω αν το έγραψες υποτιμητικά η θες να υπονοήσεις κάτι αλλά δεν χτυπάει ωραία.. :D
θα παμε να κοινωνησουμε κιολας :Amen:

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 08, 2026 1:55 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 1:49 pm
tokalytero3d έγραψε:

θα παμε να κοινωνησουμε κιολας :Amen:
Κάνεις δεν καταλαβαίνει το χιούμορ μου πχια :-?

Christofis

allstar
Reactions:

Τετ Απρ 08, 2026 1:59 pm

tokalytero3d έγραψε:
Christofis έγραψε:

Φιλε στην Κύπρο ετσι το λεμε δεν θα πει κανενας γιορτινες μερες. Το κεφαλαιο αν δεν αναφερεται σε ονομα δεν το χρησιμοποιώ ποτε. Δεν ξερω τι ειναι σωστο ή οχι συντακτικα. Αυτό θα μας το πει ενας φιλολογος εγω δηλωνω Ιατρος :peace:

Παντως Γιορταρες Γιορτινες Γιορταρινες μερες μην πιανεστε με το παραμικρο :D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Τετ Απρ 08, 2026 2:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

τουλουμπα έγραψε:

πχ αν χτες ηταν ο οσφπ στην θεση του παο το παιχνιδι θα ειχε ληξει πανω απο 25 ποντους και δεν θα δεχοταν σερι 18-0 στα τελευταια 5 λεπτα

ο αταμαν εχει μεταδωσει μια χαλαροτητα στους παιχτες και χανει ευκολα διαφορες ,δεν μπορει να τελειωσει δικα του παιχνιδια,και φυσικα κανει χαζες ηττες στην ρεγκιουλαρ
Βέβαια η νίκη είναι νίκη, είτε με 1 είτε με 10 είτε με 30 πόντους διαφορά. Καλύτερα νίκη με 14 πόντους και μετά συντήρηση δυνάμεων, παρά να κυνηγάμε ανούσια ρεκόρ διαφοράς πόντων παίζοντας "στα κόκκινα" για 40 λεπτά.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Απρ 08, 2026 2:02 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Βέβαια η νίκη είναι νίκη, είτε με 1 είτε με 10 είτε με 30 πόντους διαφορά. Καλύτερα νίκη με 14 πόντους και μετά συντήρηση δυνάμεων, παρά να κυνηγάμε ανούσια ρεκόρ διαφοράς πόντων παίζοντας "στα κόκκινα" για 40 λεπτά.
προφανως
αλλα και η νοοτροπια ειναι νοοτροπια
και μερικες φορες κοστιζει

ο οσφπ με μπαρτζωκα και ενα μπατζετ τιμιο θα τερματιζει παντα στην πρωτη 4αδα στην κανονικη περιοδο

ακομα και το 24 που ειχε αδυναμη ομαδα και επαιζε αποκρουστικο μπασκετ τερματισε 5ος και αυτο επειδη δεν ειχε την διαφορα απτην 4η

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 08, 2026 2:06 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 08, 2026 2:02 pm
BillyPao έγραψε:

προφανως
αλλα και η νοοτροπια ειναι νοοτροπια
και μερικες φορες κοστιζει

ο οσφπ με μπαρτζωκα και ενα μπατζετ τιμιο θα τερματιζει παντα στην πρωτη 4αδα στην κανονικη περιοδο

ακομα και το 24 που ειχε αδυναμη ομαδα και επαιζε αποκρουστικο μπασκετ τερματισε 5ος και αυτο επειδη δεν ειχε την διαφορα απτην 4η
Πράγματι, αλλά αυτό που μένει στο τέλος της σεζόν είναι ο τίτλος και όχι ποιος τερμάτισε 1ος, 2ος κλπ. στην κανονική διάρκεια.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”