Euroleague Round 37, Hapoel Tel Aviv vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εγω εχω την εντυπωση οτι μπας και δεν παει καν φ4..ισως να δινω πολυ βαση στην εμπειρια..θα δειξει
πλεον εχω αρχισει να πιστευω και εγω οτι ο ντορσι θα ναι η ελπιδα μας..εχει καλυτερο χειρισμο του φουρνιε,βαζει τρελα σουτ φετος,μπορει να μπουκαρει προς το καλαθι..το θεμα ειναι οτι αν κανει λαθος την πασα ο γουοκαπ παλι δεν θα το δουμε..
ο μπαρτζω χτες αφησε το γιουβαρλακι στις τελευταιες επιθεσεις..θετικο σημαδι και αυτο,ειχε και τον γουοκαπ μεσα για την αμυνα βεβαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Απρ 10, 2026 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ολα μπορουν να γινουν σε μονο ματς. Το οτι ο Ολυμπιακος ειναι τοπ 3 ομαδα στην Ευρωπη τα τελευταια 5 χρονια δεν αμφισβητειται. Ακομα και χωρις κουπα. Απλα θα πρεπει να υπαρξουν και καποιες λεπτομεριες για να παρεις την κουπα και καποιοι αφανεις ηρωες να βγουν μπροστα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω δεν φοβάμαι την ομάδα στην crunch time. Ο μόνος μου φόβος είναι μη μπούμε απροετοίμαστοι ψυχολογικά όπως με Ρεάλ και Μονακό και φανεί από την αρχή το πράγμα. Χτες που μπήκαμε με 11-2 και νόμιζα ότι θα βλέπαμε κάτι τέτοιο, η ομάδα έβγαλε αντίδραση.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 6:41 pmεγω εχω την εντυπωση οτι μπας και δεν παει καν φ4..ισως να δινω πολυ βαση στην εμπειρια..θα δειξει
πλεον εχω αρχισει να πιστευω και εγω οτι ο ντορσι θα ναι η ελπιδα μας..εχει καλυτερο χειρισμο του φουρνιε,βαζει τρελα σουτ φετος,μπορει να μπουκαρει προς το καλαθι..το θεμα ειναι οτι αν κανει λαθος την πασα ο γουοκαπ παλι δεν θα το δουμε..
ο μπαρτζω χτες αφησε το γιουβαρλακι στις τελευταιες επιθεσης..θετικο σημαδι και αυτο,ειχε και τον γουοκαπ μεσα για την αμυνα βεβαια.
Επίσης, ένας άλλος φόβος είναι μην μπερδέψει τώρα τα μπούτια του ο Μπαρτζώκας με το μεγάλο ρόστερ. Μέχρι τώρα τα έχει πάει εξαιρετικά. Έχει βρει ρόλο σε όλους και παίζουν όλοι με το μαχαίρι στα δόντια.
Στο φ4, όμως, είναι δύο παιχνίδια..τι θα κάνει με τα Σέντερ; Έχουμε τέσσερα που δίνουν πράγματα. Πρέπει να διαλέξει δύο. Τι θα κάνει στα γκάρντ; Πάλι δύο πρέπει να παίξουν. Στην θέση τρία; Θα μπει ο Μακισικ;
Δλδ δεν γίνεται να πας φ4 και να δώσεις χρόνο σε όλους ή να μπουν από 6-7 λεπτά τρεις παίκτες στην ίδια θέση. Αυτό το φοβάμαι πολύ, γιατί ο Μπαρτζώκας δείχνει ότι δυσκολεύεται να πάρει σκληρές αποφάσεις.
Επίσης, τώρα που ο Τζόουνς λείπει τόσο καιρό μήπως δούμε καμία αλλαγή στην ιεραρχία;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ας πουμε οτι εχουμε ενα φ4 ολυ ρεαλ φενερ παο/βαλενθια (κατα 99% θεωρω οτι 4/5 απο αυτες τις ομαδες θα ειναι στο φ4,μπορει να μεινει η ρεαλ απεξω πχ αλλα θα ναι παο βαλενθια). θεωρεις οτι ο ολυμπιακος η η βαλενθια θα το παρει?
ο τζοουνς ρε συ ντιμιτζ ιδιο ρολο με τον χολ ειχε,μια ο ενας μια ο αλλος..δεν νομιζω οτι υπηρχε 2-3..με φαλ να δουμε τι θα γινει.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχι ρε, καθαρό δυο ήταν. Οshaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 6:48 pmας πουμε οτι εχουμε ενα φ4 ολυ ρεαλ φενερ παο/βαλενθια (κατα 99% θεωρω οτι 4/5 απο αυτες τις ομαδες θα ειναι στο φ4,μπορει να μεινει η ρεαλ απεξω πχ αλλα θα ναι παο βαλενθια). θεωρεις οτι ο ολυμπιακος η η βαλενθια θα το παρει?
ο τζοουνς ρε συ ντιμιτζ ιδιο ρολο με τον χολ ειχε,μια ο ενας μια ο αλλος..δεν νομιζω οτι υπηρχε 2-3..με φαλ να δουμε τι θα γινει.
Χολ είχε σε πολλά ματς dnp.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος μακάρι play offs να παίξουνε με Monaco. Εχεις τα παιχνίδια ώστε σε περίπτωση που στραβώσει παιχνίδι να δεις την σειρά πάλι στα ίσια, θα φάμε το ξύλο που μας αναλογεί, το οποίο μόνο καλό μπορεί να κάνει μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα σε κάποιες δαντέλες και έτσι θα πας σαν Ταλιμπάν στο F4. Πάντως πραγματικά βλέπω F4 εμάς και την Βαλένθια σίγουρα. Και η Βαλένθια έχει τρωτά σημεία και δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα μην τρελαθούμε επειδή πάει τάπα στην regular και ξεφτίλισε χθες αυτόν τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που ξανασυναντηθούμε φέτος σε περίπτωση που θα είμαστε υγιής (Νιλικινά γκουχ, γκουχ) θα τους κερδίσουμε σχετικά εύκολα.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H μονακο δεν μπορει πια να σε δειρει με 8 παικτες . Η αμυνα τους ειναι παθητικη , ισα να βγει το ματς .TuTiS έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:02 pmΦέτος μακάρι play offs να παίξουνε με Monaco. Εχεις τα παιχνίδια ώστε σε περίπτωση που στραβώσει παιχνίδι να δεις την σειρά πάλι στα ίσια, θα φάμε το ξύλο που μας αναλογεί, το οποίο μόνο καλό μπορεί να κάνει μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα σε κάποιες δαντέλες και έτσι θα πας σαν Ταλιμπάν στο F4. Πάντως πραγματικά βλέπω F4 εμάς και την Βαλένθια σίγουρα. Και η Βαλένθια έχει τρωτά σημεία και δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα μην τρελαθούμε επειδή πάει τάπα στην regular και ξεφτίλισε χθες αυτόν τον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που ξανασυναντηθούμε φέτος σε περίπτωση που θα είμαστε υγιής (Νιλικινά γκουχ, γκουχ) θα τους κερδίσουμε σχετικά εύκολα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και μετα αφηνε dnp τον τζοουνς..ειχε καποια περισσοτερα ο χολ αλλα νομιζω ο μπαρτζωκας προσπαθουσε να μοιραζει τον χρονο και στους 3.θυμαμαι ματς 20λ ο μιλου και απο 10 τζοουννς χολ..
ειναι ενα ζητημα τι θα κανει τωρα που μπαινουμε στα καυτα ματς..δεν εχει λογικη να συνεχισει το ροτεισον να παιζουν ολοι απο 20λ πανω κατω..και με το ντορσει-φουρνιε εχει ενδιαφερον τι θα κανει..θα αφησει πισω τον φουρνιε?
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι αυτό λέω. Είναι παγίδα να πάει να δείξει αλτρουισμό. Στα playoffs χωράνε αλχημείες, στο φ4 οχι.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:13 pmκαι μετα αφηνε dnp τον τζοουνς..ειχε καποια περισσοτερα ο χολ αλλα νομιζω ο μπαρτζωκας προσπαθουσε να μοιραζει τον χρονο και στους 3.θυμαμαι ματς 20λ ο μιλου και απο 10 τζοουννς χολ..
ειναι ενα ζητημα τι θα κανει τωρα που μπαινουμε στα καυτα ματς..δεν εχει λογικη να συνεχισει το ροτεισον να παιζουν ολοι απο 20λ πανω κατω..και με το ντορσει-φουρνιε εχει ενδιαφερον τι θα κανει..θα αφησει πισω τον φουρνιε?
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε επανεμφάνιση του κροκόδειλου την δεδομένη στιγμή είναι τρομερό νέο για την ομάδα. Αυτό που κάνει η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι να απλώνει επι της ουσίας την πραμάτεια της. Δείχνει δλδ στις υπόλοιπες ομάδες και συγκεκριμένα στον αντίπαλο μας προσεχώς στα πο, όποιος και αν είναι, ορίστε φίλε μου αυτά είναι τα όπλα μου ετοίμασε το σχέδιο αντιμετώπισης γιατί καθένα απ αυτά. Τα πο είναι ένα παιχνίδι προσαρμογών. Όσα περισσότερα όπλα έχεις, τόσα περισσότερα σχέδια αντιπμετωπισης πρέπει να ετοιμάσει ο άλλος κοουτς. Μπορεί να μην τον χρησιμοποιήσει καν σε μερικά ματς ή σε όλα ο κοουτς. Όμως αν είσαι ο αντίπαλος, και με δεδομένη την εικόνα του χθες, θα πας χωρίς να έχεις δουλέψει την αντιμετώπιση του;
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με την έλευση σου κροκόδειλου πραγματικά είσαι λερναία Ύδρα. Έχεις τέτοιο versatility που πραγματικά δεν νομίζω να μπορεί να αντιμετωπιστεί. Πρακτικά έχεις plays για κάθε γούστο ακόμα και όπως είναι το γιουβαρλάκι.golitog7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 10, 2026 7:51 pmΕ επανεμφάνιση του κροκόδειλου την δεδομένη στιγμή είναι τρομερό νέο για την ομάδα. Αυτό που κάνει η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι να απλώνει επι της ουσίας την πραμάτεια της. Δείχνει δλδ στις υπόλοιπες ομάδες και συγκεκριμένα στον αντίπαλο μας προσεχώς στα πο, όποιος και αν είναι, ορίστε φίλε μου αυτά είναι τα όπλα μου ετοίμασε το σχέδιο αντιμετώπισης γιατί καθένα απ αυτά. Τα πο είναι ένα παιχνίδι προσαρμογών. Όσα περισσότερα όπλα έχεις, τόσα περισσότερα σχέδια αντιπμετωπισης πρέπει να ετοιμάσει ο άλλος κοουτς. Μπορεί να μην τον χρησιμοποιήσει καν σε μερικά ματς ή σε όλα ο κοουτς. Όμως αν είσαι ο αντίπαλος, και με δεδομένη την εικόνα του χθες, θα πας χωρίς να έχεις δουλέψει την αντιμετώπιση του;
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα συμφωνησω με καποιους από τους προλαλησαντες για τον Τζοζεφ. Εχει χιλιοσυζητηθει με πολυ λογικα επιχειρηματα οτι ο σχεδιασμος στο 1 θα επρεπε να ειναι διαφορετικος και οτι εχουν γινει λαθη και αστοχιες. Αφου ομως ηρθαν τα πραγματα ετσι περιεργα φετος και δε μπορουμε να εχουμε τον αντιΓουοκαπ των ονειρων μας, τουλαχιστον να πουμε οτι ο Κορι, παρα τα οποια εξτρα κιλα του, εχει εμπειρια και αυτοπεποιθηση (που προκυπτει απο την εμπειρια), στοιχεια πολυ σημαντικα για το φιναλε μιας σαιζον, εν δυναμει καθοριστικα.
Απο τον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα δε λειπει το ταλεντο, δε λειπει το versatility, δε λειπουν οι σκορερ, δε λειπει ουτε καν η σκληραδα πια στον μεσο ορο. Στη κουπα ομως θα τον οδηγησουν οσοι στο τελος φανουν αχαμπαροι (που λεει και μια ψυχη) και ο Κορι βγαζει τετοιο βαιμπ απο τη πρωτη μερα.
Απο τον Ολυμπιακο του Μπαρτζωκα δε λειπει το ταλεντο, δε λειπει το versatility, δε λειπουν οι σκορερ, δε λειπει ουτε καν η σκληραδα πια στον μεσο ορο. Στη κουπα ομως θα τον οδηγησουν οσοι στο τελος φανουν αχαμπαροι (που λεει και μια ψυχη) και ο Κορι βγαζει τετοιο βαιμπ απο τη πρωτη μερα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο