Αθλητικά σάιτ και Αντικειμενικότητα
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι σιγα που δεν θα ειρωνευομαι σαιτ που εχει τον Μπουκουρα και τον Κουβοπουλο σε εντεταλμενη υπηρεσια και αυτοαπκαλειται σαιτ της αληθειας. Επισης το what about ism που κανεις δεν λειτουργει ουτε σε υποθετικο επιπεδο. Το sport24 βγαζει αρθρα απο Μελαγιες και Σταυρου που αποκαλουν ανηθικο και μικρο ανθρωπο τον Αταμαν? Η τον Σερελη/Ραντοβιτς πριν? Καθονται και μειωνουν παικτες του Ολυμπιακου οπως εχει κανει ο Μποκουρας για Παπανικολαου? Βρες μου τα και πσοταρε τα εδω.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:50 pmΔε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι. Και σίγουρα θα έπρεπε να προσπαθούν να είναι πιο αντικειμενικοί, ναι.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 1:48 pm
Αν έχουν δηλώσει ότι είναι τόσο αντικειμενικοί, για τα θέματα του Παναθηναϊκού, όσο το olaprasina πάω πάσο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εσύ έγραψες ότι δεν μπορείς να ενημερώνεσαι από άλλα σάιτ πλην σδνα....
Ανάλογα πάντως. Το ευρωπαϊκό που πηρε ο Ολυμπιακός στο πόλο γυναικών, δεν το ανέφεραν καν αχχαχ. Ειδήσεις θετικές για τον Ολυμπιακο, δεν μπαίνουν ποτέ ψηλά στο feed. Ή δεν μπαίνουν καν και πρέπει να τις αναζητήσει κάποιος συγκεκριμένα.
Καλά τελοσπαντων. Τα προφανή συζητάμε τώρα.
Πάλι καλά που παραδεχεσαι ότι υπάρχει γραμμή με τα άρθρα Μπουκουρα-Κουβοπουλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Σάβ Απρ 11, 2026 2:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε διαβάζω Sport24 για να έχω γνώμη για τους συγκεκριμένους.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:12 pmΝαι σιγα που δεν θα ειρωνευομαι σαιτ που εχει τον Μπουκουρα και τον Κουβοπουλο σε εντεταλμενη υπηρεσια και αυτοαπκαλειται σαιτ της αληθειας. Επισης το what about ism που κανεις δεν λειτουργει ουτε σε υποθετικο επιπεδο. Το sport24 βγαζει αρθρα απο Μελαγιες και Σταυρου που αποκαλουν ανηθικο και μικρο ανθρωπο τον Αταμαν? Η τον Σερελη/Ραντοβιτς πριν? Καθονται και μειωνουν παικτες του Ολυμπιακου οπως εχει κανει ο Μποκουρας για Παπανικολαου? Βρες μου τα και πσοταρε τα εδω.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Funny story
Η γυναίκα μου έχει μια φίλη από το λύκειο που είχαν χαθεί. Κάποια στιγμή πριν 3-4 χρόνια έκαναν ένα reunion.Αυτη η κοπέλα λοιπόν ειχε έναν σύντροφο που σε ΟΛΕΣ τις φώτο στο ινστα που είχαν έκανε duck face .Χωρις πλακα ο τύπος σουφρωνε χείλια κ γουρλωνε ματια σε κάθε φώτο. Σπάγαμε πλάκα με τη σύζυγο όταν ανέβαζαν καμία φωτο...την ρωτάω κάποια στιγμή τι δουλειά κάνει,μου λέει "δημοσιογράφος είναι,νομίζω του Παναθηναικου "...->ήταν ο Μπουκουρας
Η γυναίκα μου έχει μια φίλη από το λύκειο που είχαν χαθεί. Κάποια στιγμή πριν 3-4 χρόνια έκαναν ένα reunion.Αυτη η κοπέλα λοιπόν ειχε έναν σύντροφο που σε ΟΛΕΣ τις φώτο στο ινστα που είχαν έκανε duck face .Χωρις πλακα ο τύπος σουφρωνε χείλια κ γουρλωνε ματια σε κάθε φώτο. Σπάγαμε πλάκα με τη σύζυγο όταν ανέβαζαν καμία φωτο...την ρωτάω κάποια στιγμή τι δουλειά κάνει,μου λέει "δημοσιογράφος είναι,νομίζω του Παναθηναικου "...->ήταν ο Μπουκουρας
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άρα πως γίνεται να έχεις άποψη; Απλά σε χαλάει ότι γράφουν πολύ και για τον Ολυμπιακό. Θες κάτι καθαρά πράσινο. Δικαίωμα σου, αλλά να το παραδέχεσαι.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:16 pmΔε διαβάζω Sport24 για να έχω γνώμη για τους συγκεκριμένους.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:12 pm
Ναι σιγα που δεν θα ειρωνευομαι σαιτ που εχει τον Μπουκουρα και τον Κουβοπουλο σε εντεταλμενη υπηρεσια και αυτοαπκαλειται σαιτ της αληθειας. Επισης το what about ism που κανεις δεν λειτουργει ουτε σε υποθετικο επιπεδο. Το sport24 βγαζει αρθρα απο Μελαγιες και Σταυρου που αποκαλουν ανηθικο και μικρο ανθρωπο τον Αταμαν? Η τον Σερελη/Ραντοβιτς πριν? Καθονται και μειωνουν παικτες του Ολυμπιακου οπως εχει κανει ο Μποκουρας για Παπανικολαου? Βρες μου τα και πσοταρε τα εδω.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν σου αρέσει το sdna αλλά όλο εκεί σε βρίσκω κουμπάρεyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:15 pmαν είναι να στερηθώ άρθρα σαν το σημερινό του κ. Μπούκουρα με τίτλο "Γιατί οι οπαδοί της Βαλένθια ήταν τόσο επιθετικοί με τους Αγγελόπουλους και έβγαζαν selfie με τον Γιαννακόπουλο;" εγώ δε τη θέλω την αντικειμενική τη δημοσιογραφία![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Σάβ Απρ 11, 2026 2:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα τον μπαγασα χαχαχbig_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:17 pmFunny story
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξύ ο άτιμος ότι πέσει στο στόμα του σκατά γίνεται. Οτι λοιδορεί το λούζεται στο τέλος. Συναγωνίζεται τον δάσκαλο και τον Ραπτόπουλο.Erether έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:18 pmΤώρα τον ξέρει όλη η Ελλάδα τον μπαγασα χαχαχbig_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:17 pmFunny story
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το έγραψα και πριν ότι είναι guilty pleasurekein έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:18 pmΔεν σου αρέσει το sdna αλλά όλο εκεί σε βρίσκω κουμπάρεyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:15 pmαν είναι να στερηθώ άρθρα σαν το σημερινό του κ. Μπούκουρα με τίτλο "Γιατί οι οπαδοί της Βαλένθια ήταν τόσο επιθετικοί με τους Αγγελόπουλους και έβγαζαν selfie με τον Γιαννακόπουλο;" εγώ δε τη θέλω την αντικειμενική τη δημοσιογραφία![]()
![]()
όπως και για πολλούς Ολυμπιακούς φαντάζομαι
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βρε εσύ είπες ότι δεν τους ξέρεις, επειδή δεν τους παρακολουθείς.
Προπαγάνδα δε θέλω. Τοσο απλά. Μπορεί να με χαλάει η άποψη κάποιου δημοσιογράφου για την ομάδα μου και να διαφωνώ. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του όμως, αν δεν το κάνει εσκεμμένα. Γελάω με τον Τάσο Νικολογιαννη πχ, αλλά δεν νευριάζω γιατί ξερω ότι ο τύπος είναι απλά άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν το κάνει για τα φράγκα. Η τουλάχιστον δεν ενορχηστρώνει ολόκληρο μηχανισμό προπαγάνδας σαν μερικούς μερικούς.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο