Εξαρτάται τι ορίζεις ως "προπαγάνδα".Erether έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:21 pmΒρε εσύ είπες ότι δεν τους ξέρεις, επειδή δεν τους παρακολουθείς.
Προπαγάνδα δε θέλω. Τοσο απλά. Μπορεί να με χαλάει η άποψη κάποιου δημοσιογράφου για την ομάδα μου και να διαφωνώ. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του όμως, αν δεν το κάνει εσκεμμένα. Γελάω με τον Τάσο Νικολογιαννη πχ, αλλά δεν νευριάζω γιατί ξερω ότι ο τύπος είναι απλά άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν το κάνει για τα φράγκα.
Αθλητικά σάιτ και Αντικειμενικότητα
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ετοιμαζομαι να φαω ωραια σουπιτσα, γιατι μου χαλας την ορεξη τωραbig_lebowski έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:17 pmFunny story
Η γυναίκα μου έχει μια φίλη από το λύκειο που είχαν χαθεί. Κάποια στιγμή πριν 3-4 χρόνια έκαναν ένα reunion.Αυτη η κοπέλα λοιπόν ειχε έναν σύντροφο που σε ΟΛΕΣ τις φώτο στο ινστα που είχαν έκανε duck face .Χωρις πλακα ο τύπος σουφρωνε χείλια κ γουρλωνε ματια σε κάθε φώτο. Σπάγαμε πλάκα με τη σύζυγο όταν ανέβαζαν καμία φωτο...την ρωτάω κάποια στιγμή τι δουλειά κάνει,μου λέει "δημοσιογράφος είναι,νομίζω του Παναθηναικου "...->ήταν ο Μπουκουρας
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι μερακλής σε παραδέχομαιyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:21 pmτο έγραψα και πριν ότι είναι guilty pleasure![]()
όπως και για πολλούς Ολυμπιακούς φαντάζομαι
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αρα πως κρινεις οτι ουτε αυτοι ειναι αντικειμενικοι? Ποιοι ειναι αναλογοι του sdna με στοχευμενα αρθρα κατα προσωπικου του Παναθηναικου οπως κανει το sdna? Μπορεις να μου φερεις καποια παραδειγματα?BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:16 pmΔε διαβάζω Sport24 για να έχω γνώμη για τους συγκεκριμένους.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:12 pm
Ναι σιγα που δεν θα ειρωνευομαι σαιτ που εχει τον Μπουκουρα και τον Κουβοπουλο σε εντεταλμενη υπηρεσια και αυτοαπκαλειται σαιτ της αληθειας. Επισης το what about ism που κανεις δεν λειτουργει ουτε σε υποθετικο επιπεδο. Το sport24 βγαζει αρθρα απο Μελαγιες και Σταυρου που αποκαλουν ανηθικο και μικρο ανθρωπο τον Αταμαν? Η τον Σερελη/Ραντοβιτς πριν? Καθονται και μειωνουν παικτες του Ολυμπιακου οπως εχει κανει ο Μποκουρας για Παπανικολαου? Βρες μου τα και πσοταρε τα εδω.
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξέρω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το offtopic του Παναθηναϊκού, αλλά τέλος πάντων, ας μπω κι εγώ στην κουβέντα.
Το SDNA είναι το πιο αντικειμενικό αθλητικό σάιτ στην Ελλάδα.
Το SDNA είναι από τα λίγα αθλητικά σάιτ στην Ελλάδα που τουλάχιστον δεν το παίζουν ουδέτερο ενώ δεν είναι. Έχει πλήρη ενημέρωση, δεν κρύβεται πίσω από δήθεν αντικειμενικότητα και οι ίδιοι παραδέχονται ότι έχουν υποκειμενική κρίση. Αυτό, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, τους κάνει πιο τίμιους, και τελικά πιο αντικειμενικούς, από άλλα σάιτ που πουλάνε ουδετερότητα, ενώ περνάνε γραμμή από το πλάι.
Τέτοια κόκκινα σάιτ “δήθεν αντικειμενικά» είναι sport24, to10, gazzetta, sportfm, athlosnews, sportreport, eurohoops, sportal, sportday , ingr, tovima, tanea κτλ κτλ ..
Δόξα τω θεω μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα πράσινο σάιτ!
Το SDNA είναι από τα λίγα αθλητικά σάιτ στην Ελλάδα που τουλάχιστον δεν το παίζουν ουδέτερο ενώ δεν είναι. Έχει πλήρη ενημέρωση, δεν κρύβεται πίσω από δήθεν αντικειμενικότητα και οι ίδιοι παραδέχονται ότι έχουν υποκειμενική κρίση. Αυτό, όσο παράδοξο κι αν ακούγεται, τους κάνει πιο τίμιους, και τελικά πιο αντικειμενικούς, από άλλα σάιτ που πουλάνε ουδετερότητα, ενώ περνάνε γραμμή από το πλάι.
Τέτοια κόκκινα σάιτ “δήθεν αντικειμενικά» είναι sport24, to10, gazzetta, sportfm, athlosnews, sportreport, eurohoops, sportal, sportday , ingr, tovima, tanea κτλ κτλ ..
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εχεις ψαξει την εννοια της λεξης "αντικειμενικο" στο λεξικο?MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:26 pmΔεν ξέρω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το offtopic του Παναθηναϊκού, αλλά τέλος πάντων, ας μπω κι εγώ στην κουβέντα.
Τέτοια κόκκινα σάιτ “δήθεν αντικειμενικά» είναι sport24, to10, gazzetta, sportfm, athlosnews, sportreport, eurohoops, sportal, soortday, ingr, tovima, tanea κτλ κτλ ..
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ωραία. Θα στο πω λίγο πιο συγκεκριμένα. Τα μισά άρθρα του σδνα είναι ανακύκλωση συγκεκριμένων απόψεων κατά του Ολυμπιακού, του Μπαρτζώκα κλπ. Ξανα και ξανά με οποιαδήποτε αφορμή, με μισές αλήθειες, με ψεμματα ενιοτε.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:23 pmΕξαρτάται τι ορίζεις ως "προπαγάνδα".Erether έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:21 pm
Βρε εσύ είπες ότι δεν τους ξέρεις, επειδή δεν τους παρακολουθείς.
Προπαγάνδα δε θέλω. Τοσο απλά. Μπορεί να με χαλάει η άποψη κάποιου δημοσιογράφου για την ομάδα μου και να διαφωνώ. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του όμως, αν δεν το κάνει εσκεμμένα. Γελάω με τον Τάσο Νικολογιαννη πχ, αλλά δεν νευριάζω γιατί ξερω ότι ο τύπος είναι απλά άρρωστος Παναθηναϊκός. Δεν το κάνει για τα φράγκα.
Αντιθέτως ακόμα και σελίδες τύπου ολαπράσινα, θρύλος24 θα ανεβάσουν 95 άρθρα με ο,τι βλακεία φανταστείς υπέρ της δικής τους ομαδα και 5 κατά αντιπάλων, όταν και αν προκύψει κάτι. Δεν υπάρχουν με σκοπό να κράζουν αντιπάλους και να ανακυκλώνουν συγκεκριμένες γραμμές.
Το να λέει κάποιος ότι ο Αταμάν είναι αποτυχημένος άσχετος, ότι ο Σλούκας είναι παλαίμαχος και ότι Παναθηναϊκός θα αποτύχει αγωνιστικα, είναι απλά μια αρνητική κριτική. Προφανώς μπορεί να εμπεριέχει και εμπάθεια. Μέχρι εκεί. Δεν είναι προπαγάνδα.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τα άρθρα στα οποία ο Παπαδογιάννης ειρωνεύεται τον Αταμάν και την ομάδα, έχουν την ίδια ακριβώς στόχευση.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ αυτό το θεωρώ "λάσπη" και προπαγάνδα, εσύ μπορεί να το θεωρείς απλά κριτική.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και γραφει και όλα τα αθλητικά νέα. 13η είδηση αυτή τη στιγμή το διπλο της ομάδας του Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών που την φέρνει κοντά στο φ4! Τα άλλα τα γαυροσαιτ, το έχουν 4η-5η ειδηση. Ντροπήyawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 2:45 pmτο σδνα ανεβάζει και 100% αντικειμενικά άρθρα, όπως αυτά "αποκατάστασης φήμης" ανθρώπων που έχει συκοφαντήσει.
κάνει κριτική στον εαυτό του σε αυτά τα άρθρα και μάλιστα τα ανεβάζει συνήθως 5-6 το πρωί ώστε να τα διαβάσουν και οι πρωινοί τύποι <3
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παπαθεοδώρου εκφράζει τη θέση του dpg όπως έκανε στο ίδιο μέσο ο Κοντός μέχρι που πήρε επίσημα θέση στη ΚΑΕ.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:22 pmΤο να κάθεται ο Παπαθεοδώρου να κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Αταμάν δεν τον κάνει αντικειμενικό, εμμμονικό και εμπαθή τον κάνει. Όπως άλλωστε και όλους τους υπόλοιπους που κάνουν το ίδιο. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι άτομα σαν τον Παπαθεοδώρου είναι που θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα μόνιμης γκρίνιας και φαγωμάρας στο εσωτερικό της ομάδας και είναι στην ουσία οι πραγματικοί εχθροί της ομάδας.TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:16 pm
Δεν νομίζω αφού λήγει το συμβόλαιο του τέλος της χρονιάς. Περισσότερες πιθανότητες δίνω απλά να το λέει γιατί μέχρι πρότινος είχε κάνει μπουγάδα τον Αταμάν και επειδή την βλέπουν να έρχεται η πιθανή διασταύρωση με την Βαλένθια όπου θα δείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στον πάγκο, είπαν να το παίξουν αντικειμενικοί.
Αν η γραμμή του dpg είναι ότι έξω έχει καύσωνα ο Παπαθεοδώρου θα σκάσει στο στούντιο με αμάνικο και μαγιό και ας ρίχνει χιόνι στη πραγματικότητα.
Ότι λέει τουλάχιστον σχετικά με τα δικά μας μπασκετικά είναι η άποψη του dpg οχι η προσωπική του γνώμη.
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο παπαθεοδωρου, όσο τον έχω ακούσει, είναι αντικειμενικότατος και σοβαρός. Η Magic Euroleague είναι nr1 αθλητική μπασκετική εκπομπή στο yt, οσους μαζεύουν σε ένα live, δε μαζεύουν όλοι οι άλλοι μαζί. Δε νομίζω να παρακολουθούν μόνο παναθηναϊκοί.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 3:02 pmΟ Παπαθεοδώρου εκφράζει τη θέση του dpg όπως έκανε στο ίδιο μέσο ο Κοντός μέχρι που πήρε επίσημα θέση στη ΚΑΕ.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 11, 2026 12:22 pm
Το να κάθεται ο Παπαθεοδώρου να κράζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Αταμάν δεν τον κάνει αντικειμενικό, εμμμονικό και εμπαθή τον κάνει. Όπως άλλωστε και όλους τους υπόλοιπους που κάνουν το ίδιο. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει ότι άτομα σαν τον Παπαθεοδώρου είναι που θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα μόνιμης γκρίνιας και φαγωμάρας στο εσωτερικό της ομάδας και είναι στην ουσία οι πραγματικοί εχθροί της ομάδας.
Αν η γραμμή του dpg είναι ότι έξω έχει καύσωνα ο Παπαθεοδώρου θα σκάσει στο στούντιο με αμάνικο και μαγιό και ας ρίχνει χιόνι στη πραγματικότητα.
Ότι λέει τουλάχιστον σχετικά με τα δικά μας μπασκετικά είναι η άποψη του dpg οχι η προσωπική του γνώμη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο