ΝΒΑ Playoffs 2026

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 13, 2026 3:13 pm

Εικόνα

West

Oklahoma City (1) - vs Play in Winner (8)
San Antonio Spurs (2) vs Play in Winner (7)
Denver Nuggets (3) vs Minnesota Timberwolves (6)
Los Angeles Lakers (4) vs Houston Rockets (5)

Play in
Phoenix Suns (7) vs Portland Trail Blazers (8)
Los Angeles Clippers (9) vs Golden State Warriors (10)

East

Detroit Pistons (1) vs Play in Winner (8)
Boston Celtics (2) vs Play in Winner (7)
New York Knicks (3) vs Atlanta Hawks (6)
Cleveland Cavaliers (4) vs Toronto Raptors (5)

Play in
Philadelphia 76ers (7) vs Orlando Magic (8)
Charlotte Hornets (9) vs Miami Heat (10)

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 3:31 pm

Τι βλέπουμε στην Δύση;

Έχουμε μια κυριαρχία μερικών ομάδων στις περιφέρειες τους όπως είναι η Οκλαχόμα, οι Σπερς, οι Ναγκετς, οι Πίστονς, οι Σελτικς και οι Νικς. Αυτες οι 6 ομάδες είναι ένα σκαλί παραπάνω από τις υπόλοιπες ως προς την εικόνα της Regular Season.

Ναι αλλά δεν παίζεται το ίδιο μπάσκετ.

Στα play in βλέπω κυριαρχία Clippers , Suns , 76ers και Miami . Κρατάω μια επιφύλαξη για τους Hornets μπορεί να γίνει η έκπληξη.

Δεν θέλω να φανταστώ διπλή ήττα των Σανς είτε από Πόρτλαντ είτε από Κλίπερς. Αν είχαν τερματίσει οι Κλίπερς 8οι πιστεύω θα χάναμε γιατί είναι πολύ φορμαρισμένοι, για αυτό το ματς με Πορτλαντ είναι τελικός. Είμαστε ψιλοάθλιοι με πολλούς τραυματισμούς και χωρίς χημεία αλλά αν κλείσουμε τον Advija θα έρθει η νίκη.
Το Golden State έχει ψυχή; Δεν ξέρουμε. Θα δούμε. Έχει δύσει το προτζετ του Κερρ στην Δύση :drunk:

Οι Χιούστον ακολουθούν πορεία Σανς με Ντουράντ. Πολύ hype για το τίποτα και ακόμα μια ομάδα χωρίς χημεία για τον Ντουράντ (τυχαίο;). Παραμένουν φαβορί απέναντι στους σοκαρισμένους Lakers από τους τραυματισμούς Ντόνσιτς Ριβς. Αν δεν παίξουν οι 2 εύκολο 1st round exit για Λεμπρον.

Ο Γιόκιτς θα πατήσει κάτω τους Λύκους μιας και βρήκαν εξαιρετική χημεία και σπίθα για μια ακόμα κατάκτηση.

Οι Σπερς και η Οκλαχόμα φαίνονται ανίκητες σαν ομάδες. Αν δεν έχουμε παρατράγουδα :twisted: θα πόνταρα σε μια επική ανατροπή των Σανς απέναντι τους, αλλά ο Wemby είναι από άλλον πλανήτη για να νικηθεί από μια soft ομάδα. Οι Κλίπερς/Πορτλαντ/Warriors δε πιστεύω να έχουν τύχη απέναντι σε Θάντερ. (βλέπετε έχω σίγουρο το #7 για Σανς :banana: ).

Ανατολή και το παλιό φόρουμ με φαν Πίστονς πανηγυρίζει.

Χαρμόσυνες μπασκετικές καμπάνες στην παλιά φρουρά του Baskteforum η 1η θέση των Πίστονς με μεστό μπάσκετ. Δεν πιστεύω να δυσκολευτεί με όποιον έρθει στο #8.
Η Βοστώνη είναι υποτιμημένη φέτος και θα καθαρίσει μέχρι τελικούς και αυτή όποιον αντίπαλο βρει.
Θα εκπλαγώ αν οι Νικς κάνουν γκέλα με τους φορμαρισμένους Χοκς. Τους έχω στο μυαλό μου ότι θα φτάσουν μακριά φέτος, όντας η ευχάριστη έκπληξη.
Μεγάλη μάχη στο 4-5 αλλά ο Χάρντεν με τον Μιτσελ θα καθαρίσουν με ατομικές ενέργειες τους Ράπτορς.
Θέλω να περάσουν οι 76ers να δούμε μια καλή μάχη με Βοστώνη ενώ όπως προείπα το Μιαμι με Σποελστρα πάντα θα έχει προβάδισμα.
---------------------------------------------------------------------
Στους ημιτελικούς περιφέρειας θεωρώ τα 1-2-3-4 seed θα βρίσκονται εκεί από κάθε περιφέρεια. Και σε αυτή την φάση θα έχουμε τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν μιας και όλη την χρονιά φέτος το ΝΒΑ έμοιαζε χειρότερο της Basket League. Μηδενικό ενδιαφέρον, πολλοί τραυματισμοί, αδιάφορα παιχνίδια και ανούσιο μπάσκετ.

----------------------------------------------------------------------------
Σύντομα θα ανοίξω και Bracket για τα μέλη του φόρουμ και θα ποστάρω εδώ πέρα link

https://nbabracketology.com/group/view/31409

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 13, 2026 4:23 pm

Εγώ επαναλαμβάνω την ερώτηση μου που έκανα στο off topic. Βλέπετε να έχει νόημα η κίνηση του Ντονσιτς να παει σε ειδικές θεραπείες για να προλάβει μέρος των playoff;

Δλδ ακόμα και να περάσουν τους Ρόκετς με κάποιον μαγικό τρόπο, και να γυρίσει ο γνωστός Λούκα, έχει την παραμικρή ελπίδα το LA απέναντι στους πατριώτες μου τους OKC;

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Δευ Απρ 13, 2026 4:30 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 3:31 pm
Τι βλέπουμε στην Δύση;

Ανατολή και το παλιό φόρουμ με φαν Πίστονς πανηγυρίζει.

Χαρμόσυνες μπασκετικές καμπάνες στην παλιά φρουρά του Baskteforum η 1η θέση των Πίστονς με μεστό μπάσκετ. Δεν πιστεύω να δυσκολευτεί με όποιον έρθει στο #8.
To Miami είναι ύπουλο, γιατί έχει εμπειρία και καλό προπονητή. Θα μου πεις ότι πέρσι ήταν άθλιο στα πλέι οφ αλλά με φοβίζουν λίγο ως αντίπαλοι.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 4:57 pm

SbioTech έγραψε:
Εγώ επαναλαμβάνω την ερώτηση μου που έκανα στο off topic. Βλέπετε να έχει νόημα η κίνηση του Ντονσιτς να παει σε ειδικές θεραπείες για να προλάβει μέρος των playoff;

Δλδ ακόμα και να περάσουν τους Ρόκετς με κάποιον μαγικό τρόπο, και να γυρίσει ο γνωστός Λούκα, έχει την παραμικρή ελπίδα το LA απέναντι στους πατριώτες μου τους OKC;
Σε ένα οργανισμό εκατομμυρίων η παραμικρή πιθανότητα διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος έχει για τους Αμερικανούς νόημα.
Οι OKC δεν είναι ανίκητοι. Έχω ξανα-αναλύσει γιατί φαίνονται ανίκητοι. Ποντάρουν στο physical game και στα τρίποντα ενώ αντίθετα η άλλη ομάδα δε μπορεί να παίξει physical. Είναι θέμα φιλοσοφίας του Σίλβερ για κάποιο λόγο που έχει φέρει την μαύρη νύχτα στο μπασκετικό προϊόν.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Δευ Απρ 13, 2026 5:46 pm

SteveNashidis έγραψε:
SbioTech έγραψε:

Σε ένα οργανισμό εκατομμυρίων η παραμικρή πιθανότητα διεκδίκησης θετικού αποτελέσματος έχει για τους Αμερικανούς νόημα.
Οι OKC δεν είναι ανίκητοι. Έχω ξανα-αναλύσει γιατί φαίνονται ανίκητοι. Ποντάρουν στο physical game και στα τρίποντα ενώ αντίθετα η άλλη ομάδα δε μπορεί να παίξει physical. Είναι θέμα φιλοσοφίας του Σίλβερ για κάποιο λόγο που έχει φέρει την μαύρη νύχτα στο μπασκετικό προϊόν.
Δεν λέω πάντως οτι είναι ανίκητοι. Εδω πέρυσι θα τους έπαιρναν οι Πέισερς του αχώνευτου Χαλιμπέρτον.

Πάντως ειδικά για τους OKC είναι τουλάχιστον προκλητικό πως σφυρίζουν τον Σέι.

Αυτό που λέω είναι οτι δεν βλέπω σύμπαν που οι Λεικερς θα τους κοντράρουν.

Εγώ περιμένω με όρεξη το ζευγάρι Σπερς-Ναγκετς που πρόβλεψη μου θα είναι χορταστικό.

Περιμένω επίσης να δω τους Πιστονς σε σκηνικό "πρέπει" να τεσταριστουν οι προσωπικότητες στην ομάδα

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 7:05 pm

SteveNashidis έγραψε:

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως, ενώ η ομάδα που διαδέχθηκαν ( Sonics) ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στους μπασκετικους, η Οκλαχόμα γίνεται αντιπαθής σε πολλούς για τον λόγο που περιγράφεις.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 8:34 pm

ggr έγραψε:
Δευ Απρ 13, 2026 7:05 pm
SteveNashidis έγραψε:

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως, ενώ η ομάδα που διαδέχθηκαν ( Sonics) ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στους μπασκετικους, η Οκλαχόμα γίνεται αντιπαθής σε πολλούς για τον λόγο που περιγράφεις.
Θέλουμε παιχνίδι ίσοις όροις . Δεν μπορώ να βλέπω τον Dort να παίζει αντιμπασκετικά και να μην σφυρίζεται αντιαθλητικό. Και την ίδια στιγμή ο SGA να έχει μεγαλύτερο ποσοστό βολών από ομάδες του ΝΒΑ.
Τέτοιο πράγμα δεν είχε κανένας αστέρας. Ούτε Λεμπρόν, ούτε Κόμπε ούτε Jordan oύτε κ.ο.κ. . . .

Με Σπερς-ΟKC θα είμαι με τους Σπερς :mutombo:
Θα ήθελα κάποιος από τους Spurs/Nuggets να παίξει με κάποιους από τους Celtics/Knicks στους τελικούς.

Ανατολή ποντάρω σε μια ομάδα που είναι κάτω των ραντάρ των φαβορί. Τους Νικς. Δεν ξέρω γιατί, ως διαίσθηση. Ίσως γιατί φέτος δεν ξεζουμίστηκαν οι παίκτες. Βέβαια αλλη βαρύτητα ο Brown ως προπονητής άλλο Τιμποντό.
Οι Καβς με τον Χάρντεν δεν ξερω αν παρουσιάσουν κάτι καινούριο που δεν θα σταματιέται όπως επί ημερών Χιούστον. Βέβαια εδώ είναι Ανατολή και δεν έχει run and gun με Νταντόνι. Θέλει οπωσδήποτε άμυνες για να βγάλεις εκτός Σελτικς/Νικς/Ραπτορς/Μιαμι.

Για Πίστονς φτιάξε μας μια αναλυση παραγράφου του τι να περιμένουμε από την ομάδα ως #1 !!! chillpill.gif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Δευ Απρ 13, 2026 9:19 pm

Χρόνια πολλά σε όλους σας. Αρχικά να δηλώσω πως στο φόρουμ θα πρέπει να ηχήσουν καμπάνες διότι το ΝΒΑ θα είναι μονόστηλο για πρώτη φορά ύστερα από 20 χρόνια.

Για την Ανατολή έχω καιρό εκφράσει τους προβληματισμούς μου για τα φαβορί στα χαρτιά. Ούτε οι Celtics - πέραν της μεγάλης φανέλας που διαθέτουν - είναι τόσο σίγουροι για τον επόμενο γύρο. Ούτε εμείς με τον Cunningham σε demi φάση, ούτε οι Knicks που δίεχνουν ελαφρώς πιο χαλαροί σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Εμένα ως μπάσκετ μου άρεσαν (όταν έχαναν) και μου αρέσουν οι Hawks, αλλά δε θα ποντάρω φέτος τα λεφτά μου - ίσως του χρόνου :D .

Για τη Δύση...

Ο Shai Gilgeous-Alexander σουτάρει 9 βολές, πόσες θα έπρεπε να σουτάρει δηλαδή, 5; Θα ήμασταν κομπλέ τότε; Επίσης οι Thunder είναι 15οι στα εκτελεσμένα τρίποντα με 37.9 ούτε πολλά, ούτε λίγα και φέτος έχουν κερδίσει έναν ακόμη παίκτη στο ροτέισον τον Ajay Mitchell.

Οι Lakers και κομπλέ να κατέβουν δεν μπορούν να βγάλουν συνεχόμενα στοπ στους αντιπάλους τους, είναι κακοχτισμένοι ως σύνολο και μόνο με θαύμα - αν ο LeBron θυνηθεί τα παλιά - θα περάσουν ένα γύρο.
:sorry:

Πάλι υποτιμούνται οι Timberwolves, όπως πέρυσι, όπως και πρόπερσι. Δε λέω ότι θα φτάσουν τρίτη φορά σερί σε τελικού της Δύσης αλλά το να γράφουμε ότι οι Nuggets θα τους καθαρίσουν άνετα ή σίγουρα είναι λιγάκι βιαστικό εώς και άδικο για τη Minnesotta. Ειδικά αν ο Edwards μπει όπως μπαίνει στα Play-offs. Λάβετε επίσης υπ'οψιν ότι οι Nuggets στην άμυνα είναι κάθε πέυσι και καλύτερα.

Οι Rockets έχουν 2 βασικούς παίκτες εκτός όλη τη σεζόν, διαθέτουν τη 2η καλύτερη άμυνα στη Δύση και έχουν χημεία αν δεν είχαν όπψς αρκετοί πιστεύουν θα πάλευαν για το play-in.

Γενικά δεν έχω ξεκάθαρρα προγνωστικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ομάδα "σίγουρη" αλλά αν έπρεπε να ποντάρω σε μια αυτή θα ήταν οι Thunder. :peace:

Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 10:03 pm

@Nashidis

Για τους Πίστονς, που με ρώτησες, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Η ομάδα είναι πειθαρχημένη αλλά έχει δύο αρνητικά. Έναν μόνο δημιουργό και την απειρία. Αν μπορέσει να ανταπεξέλθει στην πίεση των αντιπάλων και δεν κολλήσουν στα κρίσιμα, μπορούν να προχωρήσουν μακριά.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Δευ Απρ 13, 2026 10:50 pm

Ssoulliss με δίκασε περιληπτικά.

:drunk:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Απρ 14, 2026 8:11 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:

Τετ Απρ 15, 2026 12:59 am

Δύο παιχνίδια σήμερα.

Σαρλότ Μιαμι και
Φοίνιξ Πόρτλαντ.

Με ήττα μην περιμένετε αναλύσεις αύριο. Θα κρυφτούμε σε κάτι σπηλιές. :secret:
Δεν έχω καλό προαίσθημα.

Αρχικά ο Jrue Holiday θα κρατήσει τον Μπούκερ στους 15 πόντους με 7/25 σουτ :Amen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Απρ 15, 2026 1:41 am

SteveNashidis έγραψε:
Τετ Απρ 15, 2026 12:59 am
Δύο παιχνίδια σήμερα.

Σαρλότ Μιαμι και
Φοίνιξ Πόρτλαντ.

Με ήττα μην περιμένετε αναλύσεις αύριο. Θα κρυφτούμε σε κάτι σπηλιές. :secret:
Δεν έχω καλό προαίσθημα.

Αρχικά ο Jrue Holiday θα κρατήσει τον Μπούκερ στους 15 πόντους με 7/25 σουτ :Amen:
To portland θα χασει πιστευω και τα 2 παιχνιδια επιτηδες για να κρατησει το pick του.

Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Τετ Απρ 15, 2026 5:09 am

Σκληρή μάχη προς το παρών στη Charlotte.....

FIBA sucks!
Απάντηση

Επιστροφή στο “NBA Γενικά”