ακομα και να τρελαθηκε ο μπαρτζωκας και οι αφοι και να δινουν 5εκ στον ασσο για μεταγραφες..δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτουν οι παικτες που ηδη βλεπουν τον γουοκαπ βασικο εδω και χρονια και να ρθουν σε συνθεση φραν κοντι θωμας.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο ρομπινσον φετος παιρνει πανω απο 600χιλ?θα παρει 3πλασιασμο?μονο αν παιρνει 1-1,2 εχει λογικη να παρει τωρα 1.5
ακομα και να τρελαθηκε ο μπαρτζωκας και οι αφοι και να δινουν 5εκ στον ασσο για μεταγραφες..δεν υπαρχει περιπτωση να δεχτουν οι παικτες που ηδη βλεπουν τον γουοκαπ βασικο εδω και χρονια και να ρθουν σε συνθεση φραν κοντι θωμας.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλο ρόστερ σίγουρα θα υπάρχει, αλλά το Φρανσίσκο + CMM έχει και αρκετή ποιότητα συνδυαστικά ώστε να μη φτάνουν τα λεπτά για όλους στο 1 (με την υπόθεση ότι ο Θωμάς δεν κουνιέται από την ομάδα).coach blue έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:05 pmΜη σου κανει εντυπωση . Καλομαθε η γρια στα συκα . Με τεραστιο ροστερ θα παει και του χρονου μιας και η πιθανοτητα να πιασουν ολες οι μεταγραφες ειναι πολυ μικρη . Ποσοτητα λοιπον , ειδικα στον ασσο ( αν δεν ερθει ο φρανσικο ) με την ελπιδα οτι ο ντορσει θα συνεχισει να βαζει τις καλτσες του .steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 4:56 pm
Εγώ χωρίς να αμφιβάλλω καθόλου για το ότι μας μεταφέρεις τις πληροφορίες όπως ακριβώς τις μαθαίνεις, μπορώ να πω πως μου κάνει εντύπωση η πρόθεση να πάμε για CMM- Fransisco πακέτο. Αυτό σημαίνει πως ο Γουόκαπ θα πήγαινε για τρίτος άσσος και με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δυσκολεύομαι να το φανταστώ σε αυτήν την Μπαρτζωκική εκδοχή του Ολυμπιακού.
Γιατι φετος ο ντορσει ( με τα τρομερης δυσκολιας σουτ που βαζει ) ειναι που κανει το πραγμα και ρολαρει .
Αν τα κανει και στο φαιναλ φορ ο ολυμπιακος θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να το παρει απο οτι τα προηγουμενα χρονια .
Ο Ντόρσεϊ κάνει σεζόν καριέρας και δεν του δίνεται το αντίστοιχο credit με το αν τα έκανε αυτά ένας Φουρνιέ ή ένας Ναν. Σίγουρα έχει αρνητικά όπως το tunnel vision όταν πάει για καλάθι, όμως θέλω να πιστεύω ότι έχει ωριμάσει σε σχέση με το τελευταίο του F4 στον Ολυμπιακό, όπου πριν το σουτ του Μίτσιτς, επιθετικά μας είχε κοστίσει την ήττα στον ημιτελικό αρκετές φάσεις πριν.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όντως ακούγεται overkill, όμως ο γιατρός παπάτζες εδώ δεν έχει πουλήσει. Μόνη περίπτωση είναι να μην έχει έγκυρη πληροφόρηση. Βέβαια το ότι η ομάδα θέλει να τους φέρει, δε σημαίνει αυτομάτως ότι θα έρθουν (για τον Fransisco πιο πολύ αυτό, καθώς όλοι λένε πως ο CMM έχει κλείσει).shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:13 pmο ρομπινσον φετος παιρνει πανω απο 600χιλ?θα παρει 3πλασιασμο?μονο αν παιρνει 1-1,2 εχει λογικη να παρει τωρα 1.5
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δεν εχω πληροφοριες ουτε λεω οτι ο γιατρος μας πουλαει παπατζιλικια..απλα δεν ακουγεται εφικτο ουτε ταιριαζει με την φιλοσοφια του μπαρτζωκα.Εκτος και θα ναι αλλος ο προποννητης του χρονου και το ξερουν απο τωρα..με σπανουλη πχ θα το εβλεπα αυτο το σεναριοsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:19 pmΌντως ακούγεται overkill, όμως ο γιατρός παπάτζες εδώ δεν έχει πουλήσει. Μόνη περίπτωση είναι να μην έχει έγκυρη πληροφόρηση. Βέβαια το ότι η ομάδα θέλει να τους φέρει, δε σημαίνει αυτομάτως ότι θα έρθουν (για τον Fransisco πιο πολύ αυτό, καθώς όλοι λένε πως ο CMM έχει κλείσει).
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτο, αλλά στην μισή μου ζωή είχα το nickname HannibaL. Πιο εύστοχο reel δεν θα μπορούσες να βάλεις.
Στα της ομάδας και εγώ Φρανσίσκο θα προτιμούσα και ας τον θεωρώ unproven και streaky.
Το δεδομένο είναι ότι είτε Φρανσίσκο είτε Μάκινταιρ του χρόνου θα δούμε pnr της Αρκούδας και οι Σέντερ μας θα είναι καλοταϊσμένοι.
Αυτό δλδ που δεν βλέπαμε φέτος την μισή χρονιά και που κράζετε ο Shaq και οι άλλοι.
Εμένα ο CMM δεν με χαλάει όταν στο δύο θα έχω ή Φουρνιέ ή Ντόρσει. Θα ποστάρω ένα βίντεο από φετινά του highlights που φαίνεται ότι δεν μπορούν να τον μαρκάρουν εύκολα 1on1 γιατί έχει πολύ καλό ball handling και φοβερό πρώτο βήμα.
Θέλω να δω, όμως, το ρόστερ ολοκληρωμένο για να κρίνω (κυρίως τι θα γίνει στην θέση 4).
Ο CMM συνδυαστικά με Ταιρικ και Νόντα είναι κορυφαίο πικ.
Ξέρω ότι οι μισοί θέλετε Φρανσίσκο, αλλά τι θα κάνατε αν ήσασταν στην θέση του Μπι; Θα περιμένατε μέχρι τέλη Ιούλη και θα μπαίνατε σε πλειστηριασμό;
Αν ναι τότε ο CMM θα είχε υπογράψει αλλού και θα υπήρχε κίνδυνος να μείνουμε με το αυτό στο χέρι για 2η συνεχόμενη χρονιά.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
O Francisco αποκλείεται να βρει ομάδα στο ΝΒΑ. Ακόμα κι αν βρει το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει την τύχη που είχαν Micic, Campazzo, Larkin (μετά το πέρασμα του από την Baskonia) κτλ. Δηλαδή θα είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας στα περισσότερα ματς και σε 1-2 χρόνια το πολύ θα γυρίσει Ευρώπη. Για εδώ είναι παικταράς αλλά τέτοιοι παίκτες σπάνια πιάνουν στο ΝΒΑ, ειδικά σε αυτή την ηλικία.
Επίσης αν δίνουμε 2-2.5 εκατομμύρια τον χρόνο για τον Miller-McIntyre, για τον Francisco πόσα θα δώσουμε; 3-3.5; Αν βάλουμε και το ένα εκατομμύριο περίπου του Walkup μιλάμε για τρελό ποσό, όσο και να θέλουν οι Αφοί μάλλον δύσκολο να ρίξουν τόσα λεφτά. Υπερβολικά βέβαια τα 7.5Μ για 3 χρόνια για παίκτη που μπαίνει στα 33 φέτος και έχει κάνει 2 καλές χρονιές ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα.
O Flynn εμένα επίσης δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε και τόσο στην Μπαχτσεσεχίρ. Κακός παίκτης δεν είναι, αλλά όχι και must buy. Στον Ολυμπιακό δεν πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί σαν πρωτοκλασάτος άσσος, και για δευτεροτρίτη επιλογή θα υπάρχουν καλύτερες στην αγορά.
Επίσης αν δίνουμε 2-2.5 εκατομμύρια τον χρόνο για τον Miller-McIntyre, για τον Francisco πόσα θα δώσουμε; 3-3.5; Αν βάλουμε και το ένα εκατομμύριο περίπου του Walkup μιλάμε για τρελό ποσό, όσο και να θέλουν οι Αφοί μάλλον δύσκολο να ρίξουν τόσα λεφτά. Υπερβολικά βέβαια τα 7.5Μ για 3 χρόνια για παίκτη που μπαίνει στα 33 φέτος και έχει κάνει 2 καλές χρονιές ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα.
O Flynn εμένα επίσης δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε και τόσο στην Μπαχτσεσεχίρ. Κακός παίκτης δεν είναι, αλλά όχι και must buy. Στον Ολυμπιακό δεν πιστεύω ότι μπορεί να σταθεί σαν πρωτοκλασάτος άσσος, και για δευτεροτρίτη επιλογή θα υπάρχουν καλύτερες στην αγορά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με σπανουλη μακινταιρ ; Δεν μου καθεται αυτο οταν ηδη υπαρχει ο γουολκαπ .shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:25 pmδεν εχω πληροφοριες ουτε λεω οτι ο γιατρος μας πουλαει παπατζιλικια..απλα δεν ακουγεται εφικτο ουτε ταιριαζει με την φιλοσοφια του μπαρτζωκα.Εκτος και θα ναι αλλος ο προποννητης του χρονου και το ξερουν απο τωρα..με σπανουλη πχ θα το εβλεπα αυτο το σεναριοsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:19 pm
Όντως ακούγεται overkill, όμως ο γιατρός παπάτζες εδώ δεν έχει πουλήσει. Μόνη περίπτωση είναι να μην έχει έγκυρη πληροφόρηση. Βέβαια το ότι η ομάδα θέλει να τους φέρει, δε σημαίνει αυτομάτως ότι θα έρθουν (για τον Fransisco πιο πολύ αυτό, καθώς όλοι λένε πως ο CMM έχει κλείσει).
Αν κλειδωσει του μακινταιρ θεωρησε δεδομενο οτι μενει ο μπαρτζωκας ακομα κι αν μεινει εκτος φαιναλ φορ . Ακομα κι αν χασει το πρωταθλημα .
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, ούτε εγώ υπονοώ ότι το είπες ή το πιστεύεις. Ίσα-ίσα, συμφωνούμε κιόλας ως προς το αν είναι εφικτό με τον Μπαρτζώκα στο τιμόνι.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:25 pmδεν εχω πληροφοριες ουτε λεω οτι ο γιατρος μας πουλαει παπατζιλικια..απλα δεν ακουγεται εφικτο ουτε ταιριαζει με την φιλοσοφια του μπαρτζωκα.Εκτος και θα ναι αλλος ο προποννητης του χρονου και το ξερουν απο τωρα..με σπανουλη πχ θα το εβλεπα αυτο το σεναριοsteph.larry έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:19 pm
Όντως ακούγεται overkill, όμως ο γιατρός παπάτζες εδώ δεν έχει πουλήσει. Μόνη περίπτωση είναι να μην έχει έγκυρη πληροφόρηση. Βέβαια το ότι η ομάδα θέλει να τους φέρει, δε σημαίνει αυτομάτως ότι θα έρθουν (για τον Fransisco πιο πολύ αυτό, καθώς όλοι λένε πως ο CMM έχει κλείσει).
Απλώς το διατύπωσα πως για μας το μεταφέρει εδώ ο Χριστόφης, σίγουρα κάτι έχει παίξει προς αυτή την κατεύθυνση.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οταν ένας παίκτης κάνει χρόνια σταρ η λογική λέει ότι έχει κάνει μόνιμο step up. Δεν μπορείς να πας με την λογική ότι ας πάρω και έναν ακόμα που να μπορεί να κάνει τα ίδια (Φρανσίσκο), υπό το φόβο ότι ο Ντόρσει θα επιστρέψει στις εργοστασιακές.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 5:05 pmΜη σου κανει εντυπωση . Καλομαθε η γρια στα συκα . Με τεραστιο ροστερ θα παει και του χρονου μιας και η πιθανοτητα να πιασουν ολες οι μεταγραφες ειναι πολυ μικρη . Ποσοτητα λοιπον , ειδικα στον ασσο ( αν δεν ερθει ο φρανσικο ) με την ελπιδα οτι ο ντορσει θα συνεχισει να βαζει τις καλτσες του .steph.larry έγραψε: ↑Πέμ Απρ 23, 2026 4:56 pm
Εγώ χωρίς να αμφιβάλλω καθόλου για το ότι μας μεταφέρεις τις πληροφορίες όπως ακριβώς τις μαθαίνεις, μπορώ να πω πως μου κάνει εντύπωση η πρόθεση να πάμε για CMM- Fransisco πακέτο. Αυτό σημαίνει πως ο Γουόκαπ θα πήγαινε για τρίτος άσσος και με πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που δυσκολεύομαι να το φανταστώ σε αυτήν την Μπαρτζωκική εκδοχή του Ολυμπιακού.
Γιατι φετος ο ντορσει ( με τα τρομερης δυσκολιας σουτ που βαζει ) ειναι που κανει το πραγμα και ρολαρει .
Αν τα κανει και στο φαιναλ φορ ο ολυμπιακος θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να το παρει απο οτι τα προηγουμενα χρονια .
Και ο Ναν φέτος δεν κάνει τα όργια που έκανε πέρυσι, αλλά κανείς δεν σκέφτεται ότι ο ΠΑΟ δεν έχει σκόρερ.
Ο Ντορσει του χρόνου πρέπει να είναι παίκτης 25+ λεπτών, κάτι που το κέρδισε δικαιωματικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο