Ειμαστε φορμαρισμενοι,διψασμενοι,υπερπληρεις σε ολες τις θεσεις με γηπεδο γεματο.....δεν μπορουν να παρουσιασουν κατι που δεν μπορουμε να το αντιμετωπισουμε....
Ψηφισα 3-0.
Συντονιστής: Captains

Ο τρόπος που το έγραψες θύμισε Γερμανό οπαδό πράσινης ομάδας εδώ στο φόρουμassistant έγραψε: ↑Σάβ Απρ 25, 2026 5:51 pmΣταυρωσαμε με μια ομαδα υποστελεχωμενη,ταλαιπωρημενη,κουρασμενη που μπορει σε λιγες βδομαδες να μην υπαρχει καν στον ευρωπαικο χαρτη.....με μια εδρα που δεν ειναι εδρα,μ ενα υπηρεσιακο προπονητη που δεν ειναι προπονητης(ακομα)...ΝΑΙ δεν εχουν αγχος ,ΝΑΙ εχουν μεγαλη καρδια αλλα μπασκετ ειναι δεν παμε να παρουμε τα Δερβενακια και την Τριπολιτσα.....
Ειμαστε φορμαρισμενοι,διψασμενοι,υπερπληρεις σε ολες τις θεσεις με γηπεδο γεματο.....δεν μπορουν να παρουσιασουν κατι που δεν μπορουμε να το αντιμετωπισουμε....
Ψηφισα 3-0.

δεν ειχα αυτην την προθεση στην ηλικια μου....θα κανω την αυτοκριτικη μου....TuTiS έγραψε: ↑Σάβ Απρ 25, 2026 6:00 pmΟ τρόπος που το έγραψες θύμισε Γερμανό οπαδό πράσινης ομάδας εδώ στο φόρουμassistant έγραψε: ↑Σάβ Απρ 25, 2026 5:51 pmΣταυρωσαμε με μια ομαδα υποστελεχωμενη,ταλαιπωρημενη,κουρασμενη που μπορει σε λιγες βδομαδες να μην υπαρχει καν στον ευρωπαικο χαρτη.....με μια εδρα που δεν ειναι εδρα,μ ενα υπηρεσιακο προπονητη που δεν ειναι προπονητης(ακομα)...ΝΑΙ δεν εχουν αγχος ,ΝΑΙ εχουν μεγαλη καρδια αλλα μπασκετ ειναι δεν παμε να παρουμε τα Δερβενακια και την Τριπολιτσα.....
Ψηφισα 3-0.![]()

Όχι δεν πειράζει φυσικά.halldor έγραψε: ↑Σάβ Απρ 25, 2026 3:56 pmΑυτό είναι δουλειά της ομάδας, όχι των οπαδών. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα και με σοβαρότητα.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Απρ 25, 2026 3:19 pmΚαλή η αυτοπεποίθηση , η αισιοδοξία και η καλή διάθεση γενικά , αλλά προσωπικά έχω πει ότι φέτος θα το σηκώσουμε 2 φορές στα 4 τελευταία χρόνια και δεν ψήνομαι καθόλου να το ξαναζήσω αυτό το συναίσθημα
Χαμηλά τη μπάλα και με σοβαρότητα / σεβασμό στους εξαιρετικούς αντιπάλους πάμε να χαρούμε πλει-οφς που είναι η αρχη της ευρωλίγκας της καλής
Δεν πιστεύω πως πειράζει, όμως, ένας χαζο-οπαδός (όπως η αφεντιά μου) να δείχνει υπέρμετρη αισιοδοξία. Δεν επηρεάζει την ομάδα.

Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:14 am
Από την άλλη εγώ σαν οπαδός τρομερή αυτοπεποίθηση δεν έχω πια , θα σκέφτομαι συνέχεια τι μπορεί να στραβώσει. Αν πάμε Φ4 ακόμα ακόμα περισσότερο. Και δεν ξύπνησα μια μέρα έτσι, ε ;

Ο μιροτιτς κάπου διάβασα πως ίσως επιστρέψει στο 2ο παιχνίδι , δεν ξέρω τι ισχύει και σε τι κατάσταση θα είναι . Αλλά και με αυτόν ακόμη οι λύσεις της Μονακό είναι περιορισμένες για να παίξει σκυλίσια άμυνα, χωρίς να μπλέξει στα φάουλ, και να το κάνει αυτό βράδυ παρά βράδυ την ώρα που ο ΟΣΦΠ έχει το ρόστερ για να βγάζει πολύ ενέργεια για 40λεπτα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Απρ 25, 2026 11:53 pmΤο λογικο ειναι 3-0 υπερ του Ολυμπιακου, η 3-1 αν πουμε οτι θα βγαλει αντιδραση η Μονακο.
Εχουν ακομα παικτες που μπορουν να κανουν ζημια,αλλα χωρις καν 12αδα,και χωρις και Μιροτιτς, δεν βλεπω πως μπορουν να παρουν παραπανω απο 1 νικη,αν την παρουν και αυτη.

εχουν ρεψει οι κακομοιροι τι λεμε τωρα..την χρονια που βγαλαμε εμεις με 14 παικτες την βγαλαν με τους μισους αυτοι..ουτε εμεις καναμε προπονησεις αλλα σε διαβολοβδομαδες σερνομασταν..αυτοι σε 20 μερες μεσα θα κληθουν να παιξουν καμια 10ρια ματς..δεν γινονται αυτα.Ενα ματς θα μας παρουν και αυτο με το ζορι.

Μα δεν διαφωνώ, απλά είναι τελείως διαφορετικό σενάριο να μας πάρουν το 1ο ή το 2ο, από το να μας πάρουν το 3ο, όπως έγινε πέρυσι με την Ρεάλ.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 1:36 pmεχουν ρεψει οι κακομοιροι τι λεμε τωρα..την χρονια που βγαλαμε εμεις με 14 παικτες την βγαλαν με τους μισους αυτοι..ουτε εμεις καναμε προπονησεις αλλα σε διαβολοβδομαδες σερνομασταν..αυτοι σε 20 μερες μεσα θα κληθουν να παιξουν καμια 10ρια ματς..δεν γινονται αυτα.Ενα ματς θα μας παρουν και αυτο με το ζορι.

Κάτσε ρε συ, και η Βαλένθια 2-0 έχει. Δεν πιάνει εκεί;MichaelKoch έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 2:03 pmΣτο νέο format, το regular-season 2-0 απέναντι σε playoff αντίπαλο έχει δώσει πρόκριση στις 10 από τις 14 περιπτώσεις.
δηλαδή περίπου 71,4%.
Υπάρχουν μόνο 4 ανατροπές:
Milan 2-0 Efes → πέρασε Efes
Maccabi 2-0 ΠΑΟ → πέρασε ΠΑΟ
Barcelona 2-0 Ολυμπιακός → πέρασε Ολυμπιακός
Barcelona 2-0 Monaco → πέρασε Monaco
Κακός οιωνός, μαζεύονται πολλά σιγά σιγά

Ποτε ηταν το Μακαμπι-Παο 2-0?MichaelKoch έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 2:03 pmΣτο νέο format, το regular-season 2-0 απέναντι σε playoff αντίπαλο έχει δώσει πρόκριση στις 10 από τις 14 περιπτώσεις.
δηλαδή περίπου 71,4%.
Υπάρχουν μόνο 4 ανατροπές:
Milan 2-0 Efes → πέρασε Efes
Maccabi 2-0 ΠΑΟ → πέρασε ΠΑΟ
Barcelona 2-0 Ολυμπιακός → πέρασε Ολυμπιακός
Barcelona 2-0 Monaco → πέρασε Monaco
Κακός οιωνός, μαζεύονται πολλά σιγά σιγά