Euroleague Playoffs 2026: Olympiacos (1) vs Μonaco (8)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Ολυμπιακός 3-0
27
36%
Ολυμπιακός 3-1
32
42%
Ολυμπιακός 3-2
9
12%
Μονακό 3-0
1
1%
Μονακό 3-1
4
5%
Μονακό 3-2
3
4%

Σύνολο ψήφων: 76
assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 25, 2026 5:51 pm

Σταυρωσαμε με μια ομαδα υποστελεχωμενη,ταλαιπωρημενη,κουρασμενη που μπορει σε λιγες βδομαδες να μην υπαρχει καν στον ευρωπαικο χαρτη.....με μια εδρα που δεν ειναι εδρα,μ ενα υπηρεσιακο προπονητη που δεν ειναι προπονητης(ακομα)...ΝΑΙ δεν εχουν αγχος ,ΝΑΙ εχουν μεγαλη καρδια αλλα μπασκετ ειναι δεν παμε να παρουμε τα Δερβενακια και την Τριπολιτσα.....

Ειμαστε φορμαρισμενοι,διψασμενοι,υπερπληρεις σε ολες τις θεσεις με γηπεδο γεματο.....δεν μπορουν να παρουσιασουν κατι που δεν μπορουμε να το αντιμετωπισουμε....

Ψηφισα 3-0.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Σάβ Απρ 25, 2026 6:00 pm

assistant έγραψε:
Σταυρωσαμε με μια ομαδα υποστελεχωμενη,ταλαιπωρημενη,κουρασμενη που μπορει σε λιγες βδομαδες να μην υπαρχει καν στον ευρωπαικο χαρτη.....με μια εδρα που δεν ειναι εδρα,μ ενα υπηρεσιακο προπονητη που δεν ειναι προπονητης(ακομα)...ΝΑΙ δεν εχουν αγχος ,ΝΑΙ εχουν μεγαλη καρδια αλλα μπασκετ ειναι δεν παμε να παρουμε τα Δερβενακια και την Τριπολιτσα.....

Ειμαστε φορμαρισμενοι,διψασμενοι,υπερπληρεις σε ολες τις θεσεις με γηπεδο γεματο.....δεν μπορουν να παρουσιασουν κατι που δεν μπορουμε να το αντιμετωπισουμε....

Ψηφισα 3-0.
Ο τρόπος που το έγραψες θύμισε Γερμανό οπαδό πράσινης ομάδας εδώ στο φόρουμ :mrgreen:

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Απρ 25, 2026 8:37 pm

TuTiS έγραψε:
Σάβ Απρ 25, 2026 6:00 pm
assistant έγραψε:

Ψηφισα 3-0.
Ο τρόπος που το έγραψες θύμισε Γερμανό οπαδό πράσινης ομάδας εδώ στο φόρουμ :mrgreen:
δεν ειχα αυτην την προθεση στην ηλικια μου....θα κανω την αυτοκριτικη μου....

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Απρ 25, 2026 11:53 pm

Το λογικο ειναι 3-0 υπερ του Ολυμπιακου, η 3-1 αν πουμε οτι θα βγαλει αντιδραση η Μονακο.
Εχουν ακομα παικτες που μπορουν να κανουν ζημια,αλλα χωρις καν 12αδα,και χωρις και Μιροτιτς, δεν βλεπω πως μπορουν να παρουν παραπανω απο 1 νικη,αν την παρουν και αυτη.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Απρ 26, 2026 12:14 am

halldor έγραψε:
Σάβ Απρ 25, 2026 3:56 pm
Coach Periklis έγραψε:
Σάβ Απρ 25, 2026 3:19 pm
Καλή η αυτοπεποίθηση , η αισιοδοξία και η καλή διάθεση γενικά , αλλά προσωπικά έχω πει ότι φέτος θα το σηκώσουμε 2 φορές στα 4 τελευταία χρόνια και δεν ψήνομαι καθόλου να το ξαναζήσω αυτό το συναίσθημα

Χαμηλά τη μπάλα και με σοβαρότητα / σεβασμό στους εξαιρετικούς αντιπάλους πάμε να χαρούμε πλει-οφς που είναι η αρχη της ευρωλίγκας της καλής
Αυτό είναι δουλειά της ομάδας, όχι των οπαδών. Η ομάδα πρέπει να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα και με σοβαρότητα.
Δεν πιστεύω πως πειράζει, όμως, ένας χαζο-οπαδός (όπως η αφεντιά μου) να δείχνει υπέρμετρη αισιοδοξία. Δεν επηρεάζει την ομάδα.
Όχι δεν πειράζει φυσικά.

Ούτε το αντίθετο πειράζει όμως και σε αυτό απαντάω εγώ, μιας και ο πολύ αγαπητός φίλος σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δεν βλέπει αισιοδοξία. Απαντησα ότι βλέπει μετριοπάθεια

και προσοχή, δεν λέω ότι δεν έχω πίστη στην ομάδα ότι μπορεί . Στα πλει-οφ ειδικά το έχει αποδείξει . Για Φ4 δεν το έχει αποδείξει αλλά πάντα κοιτάμε μπροστά.

Από την άλλη εγώ σαν οπαδός τρομερή αυτοπεποίθηση δεν έχω πια , θα σκέφτομαι συνέχεια τι μπορεί να στραβώσει. Αν πάμε Φ4 ακόμα ακόμα περισσότερο. Και δεν ξύπνησα μια μέρα έτσι, ε ;

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 26, 2026 12:21 am

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2026 12:14 am

Από την άλλη εγώ σαν οπαδός τρομερή αυτοπεποίθηση δεν έχω πια , θα σκέφτομαι συνέχεια τι μπορεί να στραβώσει. Αν πάμε Φ4 ακόμα ακόμα περισσότερο. Και δεν ξύπνησα μια μέρα έτσι, ε ;

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Απρ 26, 2026 11:46 am

j-kidd13 έγραψε:
Σάβ Απρ 25, 2026 11:53 pm
Το λογικο ειναι 3-0 υπερ του Ολυμπιακου, η 3-1 αν πουμε οτι θα βγαλει αντιδραση η Μονακο.
Εχουν ακομα παικτες που μπορουν να κανουν ζημια,αλλα χωρις καν 12αδα,και χωρις και Μιροτιτς, δεν βλεπω πως μπορουν να παρουν παραπανω απο 1 νικη,αν την παρουν και αυτη.
Ο μιροτιτς κάπου διάβασα πως ίσως επιστρέψει στο 2ο παιχνίδι , δεν ξέρω τι ισχύει και σε τι κατάσταση θα είναι . Αλλά και με αυτόν ακόμη οι λύσεις της Μονακό είναι περιορισμένες για να παίξει σκυλίσια άμυνα, χωρίς να μπλέξει στα φάουλ, και να το κάνει αυτό βράδυ παρά βράδυ την ώρα που ο ΟΣΦΠ έχει το ρόστερ για να βγάζει πολύ ενέργεια για 40λεπτα.

Έχουν παίξει ήδη δύο πολύ απαιτητικά play in, κι ένα ντέρμπυ στην Γαλλία μέσα σε 3 μέρες συν τα ταξίδια. Είναι σκληρή ομάδα, θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να αντέξει σε τόσο απαιτητικά παιχνίδια για άλλες δύο βδομάδες. Κι εγώ 3-1 ψήφισα , νομίζω πως θα πάρουν το τρίτο

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 12:45 pm

Κομβικό σημείο για μένα είναι ότι η Μονακό θα κοιτάξει να διαχειριστεί το θέμα της κούρασης, που ξέρει πως θα αντιμετωπίσει.
Λογικά, θα χτυπήσει δυνατά το πρώτο παιχνίδι, που θα είναι ξεκούραστη.
Αν το παιχνίδι πηγαίνει με τις ομάδες κοντά στο σκορ, η Μονακό θα συνεχίζει να δίνει ό,τι μπορεί, μπας και το πάρει.
Αν πάρουμε από νωρίς διαφορά, πιστεύω πως θα το παρατήσει, για να κρατήσει δυνάμεις για το δεύτερο παιχνίδι.
Γενικά, δεν βλέπω πώς θα καταφέρει να αποφύγει τις δύο ήττες στο ΣΕΦ.
Στην έδρα της, πιστεύω ότι και πάλι θα χτυπήσει δυνατά το πρώτο παιχνίδι (που μάλλον για αυτήν η ήττα θα σημαίνει και αποκλεισμό).
Ο Ολυμπιακός μπορεί να την κουράσει σε όλα τα παιχνίδια.
Περιμένω δεύτερα ημίχρονα σε όλα τα παιχνίδια με χαλάρωση της αντίστασής της, όπως εξάλλου έγινε και στα παιχνίδια της με ΠΑΟ και Μπαρτσελόνα.
Δύσκολα θα αποφύγει το 3-0. Άντε το πολύ να πάρει το πρώτο στην έδρα της. Μέχρις εκεί.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 12:56 pm

Εγώ πιστεύω ότι θα φάμε break είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο παιχνίδι (συνήθως στο δεύτερο το τρώμε). Δεν είναι το ΣΕΦ καμία απόρθητη έδρα.

Εκεί στο Μονακό δεν κάνουν προπονήσεις, μόνο αγώνα και αποκατάσταση έχει το μενού. Προλαβαίνουν άνετα να ξεκουραστούν από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη. Η κούραση θα αρχίσει να φαίνεται όσο πλατιάσει η σειρά.

Πιστεύω ότι θα μας φάει το άγχος στην αρχή, μέχρι να γίνουν και οι αναγκαίες προσαρμογές τόσο στην επίθεση (μετά το μπλοκάρισμα που θα φάει ο Σάσα και ο Ντόρσει) όσο και στο μαρκάρισμα του Τζέιμς στην άμυνα, θα έχουμε κάνει μια ήττα.

Μετά βλέπω ακόμα και δύο break στο Μονακό ή στην χειρότερη 2-2 και νίκη Ολυμπιακού στο 5ο σε αντίστοιχο αγχωτικό fashion όπως αυτό της σειράς ΠΑΟ - Μακάμπι.

https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... ei-dyskoli

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Απρ 26, 2026 1:36 pm

Dimmitz έγραψε:

Εκεί στο Μονακό δεν κάνουν προπονήσεις, μόνο αγώνα και αποκατάσταση έχει το μενού. Προλαβαίνουν άνετα να ξεκουραστούν από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη. Η κούραση θα αρχίσει να φαίνεται όσο πλατιάσει η σειρά.
εχουν ρεψει οι κακομοιροι τι λεμε τωρα..την χρονια που βγαλαμε εμεις με 14 παικτες την βγαλαν με τους μισους αυτοι..ουτε εμεις καναμε προπονησεις αλλα σε διαβολοβδομαδες σερνομασταν..αυτοι σε 20 μερες μεσα θα κληθουν να παιξουν καμια 10ρια ματς..δεν γινονται αυτα.Ενα ματς θα μας παρουν και αυτο με το ζορι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 1:43 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 26, 2026 1:36 pm
Dimmitz έγραψε:

εχουν ρεψει οι κακομοιροι τι λεμε τωρα..την χρονια που βγαλαμε εμεις με 14 παικτες την βγαλαν με τους μισους αυτοι..ουτε εμεις καναμε προπονησεις αλλα σε διαβολοβδομαδες σερνομασταν..αυτοι σε 20 μερες μεσα θα κληθουν να παιξουν καμια 10ρια ματς..δεν γινονται αυτα.Ενα ματς θα μας παρουν και αυτο με το ζορι.
Μα δεν διαφωνώ, απλά είναι τελείως διαφορετικό σενάριο να μας πάρουν το 1ο ή το 2ο, από το να μας πάρουν το 3ο, όπως έγινε πέρυσι με την Ρεάλ.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Κυρ Απρ 26, 2026 2:03 pm

Στο νέο format, το regular-season 2-0 απέναντι σε playoff αντίπαλο έχει δώσει πρόκριση στις 10 από τις 14 περιπτώσεις.

δηλαδή περίπου 71,4%.

Υπάρχουν μόνο 4 ανατροπές:
Milan 2-0 Efes → πέρασε Efes
Maccabi 2-0 ΠΑΟ → πέρασε ΠΑΟ
Barcelona 2-0 Ολυμπιακός → πέρασε Ολυμπιακός
Barcelona 2-0 Monaco → πέρασε Monaco

Κακός οιωνός, μαζεύονται πολλά σιγά σιγά

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Απρ 26, 2026 2:22 pm

MichaelKoch έγραψε:
Στο νέο format, το regular-season 2-0 απέναντι σε playoff αντίπαλο έχει δώσει πρόκριση στις 10 από τις 14 περιπτώσεις.

δηλαδή περίπου 71,4%.

Κάτσε ρε συ, και η Βαλένθια 2-0 έχει. Δεν πιάνει εκεί;

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Κυρ Απρ 26, 2026 2:27 pm

MichaelKoch έγραψε:

δηλαδή περίπου 71,4%.

Ποτε ηταν το Μακαμπι-Παο 2-0?
Αν εννοεις το 2023-24 αν δεν κανω λαθος ΠΑΟ-Μακαμπι δεν ηταν και 1-1 τα πρωτα δυο παιχνιδια? Εκτος αν εχουν ξαναδιασταυρωθει κ δεν το θυμαμαι. Δεν φημιζομαι κ για τη δυνατη μου μνημη. :cool:

Edit: Αστο αλλο λες εσυ αλλο απαντησα εγω. :Amen: Εσυ εννοεις 2-0 στη regular και να περασε ο αντιπαλος στα playoff. Δεν το πιασα με τη μια. :drunk:

NikBot

senior
Reactions:

Κυρ Απρ 26, 2026 2:33 pm

Εννοεί όταν μεταξύ των ομάδων του ζευγαριού playoff η μία ομάδα έχει κερδίσει και τα δύο στην κανονική περίοδο

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”