Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)
Συντονιστής: Captains
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Λογικά θα παίξει κανονικά.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:09 pmΚαι ο Όσμαν δεν έκανε ατομικό έχθες ή προχθές; Με αυτόν τι παίζει, έχει κάποιο θέμα;
Ειχε θεμα κι αυτος στο ποδι και εκανε ατομικο χθες. Σημερα προπονηθηκε κανονικα.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:09 pmΚαι ο Όσμαν δεν έκανε ατομικό έχθες ή προχθές; Με αυτόν τι παίζει, έχει κάποιο θέμα;
Το θεμα ειναι οτι και ο Γκραντ μετα το καταγμα ειναι πολυ πεσμενος.
Οπως και να χει ειναι η ευκαιρια του Σορτς να δειξει στον προπονητη οτι εχει αδικηθει και οτι αξιζει να βρικσεται σε αυτο το επιπεδο σε ομαδα που κυνηγαει τον τιτλο.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κακό ματσάρισμα για Σορτς ο συγκεκριμένος αντίπαλος βέβαια, αλλά οκ, μπάσκετ είναι, πολλά μπορούν να συμβούν.t0ny3 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:12 pmΕιχε θεμα κι αυτος στο ποδι και εκανε ατομικο χθες. Σημερα προπονηθηκε κανονικα.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:09 pmΚαι ο Όσμαν δεν έκανε ατομικό έχθες ή προχθές; Με αυτόν τι παίζει, έχει κάποιο θέμα;
Το θεμα ειναι οτι και ο Γκραντ μετα το καταγμα ειναι πολυ πεσμενος.
Οπως και να χει ειναι η ευκαιρια του Σορτς να δειξει στον προπονητη οτι εχει αδικηθει και οτι αξιζει να βρικσεται σε αυτο το επιπεδο σε ομαδα που κυνηγαει τον τιτλο.
Μακρυά από τραυματισμούς μόνο, για όλες τις ομάδες πάει αυτό.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε ευχαριστώ φίλε μου που μοιράστηκες αυτές τις πληροφορίες. Βασικά θυμάμαι την περίπτωση παρακέντησης από την εφηβεία και γω. Για αυτό σε ρώτησα. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίπτωση είναι του σλουκα, ελπίζω την πιο ανώδυνη, για λόγους ανθρωπιάς και μόνο.Christofis έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:08 pmKein ειπα να μην σου χαλασω χατιρι
Πρωτα απο ολα να πουμε οτι εχω χειρουργηθει στον εσω μηνισκο στα 17 μου οταν ακομη επαιζα μπασκετ στην ομαδα της πολης μου.Μιλαμε δηλαδη για κατι παραπανω απο 20 χρονια.
Ο μηνισκος ειναι ενα χονδρινο τονο που περιοριζει και σταθεροποιει την επαφη της κνημης με το μηριαιο οστο απορροφοντας τους κραδασμους και λιπαινοντας την κινηση.
Οταν η ρηξη του μηνισκου ειναι μερικη τοτε γινεται καθαρισμος απο τυχον θραυσματα και προσπαθεια να κολλησει ο μηνισκος στη θεση του.
Αν η ρηξη ενος θραυσματος ειναι πληρης τοτε γινεται αφαιρεση του τμηματος εχοντας μετεπειτα επιπτωσεις οπως νωριτερη αρθροπλαστικη γονατος.
Εγω θυμάμαι επαιζα για μηνες με την ρηξη μηνισκου σε πολύ χαμηλοτερο επιπεδο προφανως μεχρι που καλοκαιριασε κα χειρουργηθηκα. Μια βδομαδα δεν το πατουσα. Την επομενη θυμαμαι ξεκινησα εκγυμναση και μετα απο ενα μηνα ημουν σαν καινουργιος. Ας αφησουμε λιγο την δικη μου εμπειρια.
Αν η ρηξη ειναι μερικη τοτε μπορει να γινει παρακεντηση του υγρου, να δοθουν αντιφλεγμωνωδη και να παιξει ο παικτης με ειδικη περιδεση.
Αν η ρηξη ειναι μικρο θραυσμα στην ακρη του μηνισκου μπορει να μπει αρθροσκοπικά να καθαρισει και σε δυο βδομαδες να ξαναμπει προπονησεις.
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ισως ο παίκτης προλαβει τους τελικους της Α1(το πιθανοτερο σεναριο)
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα πηρα την πηγη μου να την ρωτησω αλλα μου απαντησε η νοσηλευτρια χειρουργιου, με εβαλε ανοικτη ακροαση και με ψιλοεκραξε ο φιλος μου(την ωρα που χειρουργουσε) οτι σαν γαυρακι που ειμαι να μην με νοιαζουν τα του Παναθηναικου. Ειπε θα με παρει μετα αν τελειωσει νωρις.kein έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:34 pmΣε ευχαριστώ φίλε μου που μοιράστηκες αυτές τις πληροφορίες. Βασικά θυμάμαι την περίπτωση παρακέντησης από την εφηβεία και γω. Για αυτό σε ρώτησα. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίπτωση είναι του σλουκα, ελπίζω την πιο ανώδυνη, για λόγους ανθρωπιάς και μόνο.Christofis έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:08 pmKein ειπα να μην σου χαλασω χατιρι
Πρωτα απο ολα να πουμε οτι εχω χειρουργηθει στον εσω μηνισκο στα 17 μου οταν ακομη επαιζα μπασκετ στην ομαδα της πολης μου.Μιλαμε δηλαδη για κατι παραπανω απο 20 χρονια.
Ο μηνισκος ειναι ενα χονδρινο τονο που περιοριζει και σταθεροποιει την επαφη της κνημης με το μηριαιο οστο απορροφοντας τους κραδασμους και λιπαινοντας την κινηση.
Οταν η ρηξη του μηνισκου ειναι μερικη τοτε γινεται καθαρισμος απο τυχον θραυσματα και προσπαθεια να κολλησει ο μηνισκος στη θεση του.
Αν η ρηξη ενος θραυσματος ειναι πληρης τοτε γινεται αφαιρεση του τμηματος εχοντας μετεπειτα επιπτωσεις οπως νωριτερη αρθροπλαστικη γονατος.
Εγω θυμάμαι επαιζα για μηνες με την ρηξη μηνισκου σε πολύ χαμηλοτερο επιπεδο προφανως μεχρι που καλοκαιριασε κα χειρουργηθηκα. Μια βδομαδα δεν το πατουσα. Την επομενη θυμαμαι ξεκινησα εκγυμναση και μετα απο ενα μηνα ημουν σαν καινουργιος. Ας αφησουμε λιγο την δικη μου εμπειρια.
Αν η ρηξη ειναι μερικη τοτε μπορει να γινει παρακεντηση του υγρου, να δοθουν αντιφλεγμωνωδη και να παιξει ο παικτης με ειδικη περιδεση.
Αν η ρηξη ειναι μικρο θραυσμα στην ακρη του μηνισκου μπορει να μπει αρθροσκοπικά να καθαρισει και σε δυο βδομαδες να ξαναμπει προπονησεις.
Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ισως ο παίκτης προλαβει τους τελικους της Α1(το πιθανοτερο σεναριο)
Αν μαθω κατι πιο φρεσκο θα το μεταφερω το βραδυ
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε έκραξε που τον πήρες για να ρωτήσεις τα του παναθηναϊκού και όχι επειδή τον πήρες την ώρα που χειρουργούσε;;Ωραιος!Christofis έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:56 pmΚοιτα πηρα την πηγη μου να την ρωτησω αλλα μου απαντησε η νοσηλευτρια χειρουργιου, με εβαλε ανοικτη ακροαση και με ψιλοεκραξε ο φιλος μου(την ωρα που χειρουργουσε) οτι σαν γαυρακι που ειμαι να μην με νοιαζουν τα του Παναθηναικου. Ειπε θα με παρει μετα αν τελειωσει νωρις.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι γιατι αν του λεγα για τσιπουρα δεν θα χε θεμα.j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:58 pmΣε έκραξε που τον πήρες για να ρωτήσεις τα του παναθηναϊκού και όχι επειδή τον πήρες την ώρα που χειρουργούσε;;Ωραιος!Christofis έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 5:56 pm
Κοιτα πηρα την πηγη μου να την ρωτησω αλλα μου απαντησε η νοσηλευτρια χειρουργιου, με εβαλε ανοικτη ακροαση και με ψιλοεκραξε ο φιλος μου(την ωρα που χειρουργουσε) οτι σαν γαυρακι που ειμαι να μην με νοιαζουν τα του Παναθηναικου. Ειπε θα με παρει μετα αν τελειωσει νωρις.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πολυπιστεύω πάντως ότι θα δούμε σχήματα με τον Οσμάν στο 2 για μεγάλα διαστήματα.
Θα παίξει η τριάδα Γκραντ, Ναν, Σόρτς σε διάφορα σχήματα και θα περιοριστούν τα σχήματα με τρια γκαρντ μέσα.
Ο Σορτς αν η ομάδα τρέξει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επιθετικά στην Βαλένθια αρκεί φυσικά να του αφήνει ο Ναν την μπάλα.
Αποκτά τώρα άλλη κρισιμότητα το πρώτο παιχνίδι αφού πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί άμεσα. Κοίταζα και τους φετινούς χρόνους του Σλούκα, σπάνια είχε κάτω από 15 λεπτά.
Θα παίξει η τριάδα Γκραντ, Ναν, Σόρτς σε διάφορα σχήματα και θα περιοριστούν τα σχήματα με τρια γκαρντ μέσα.
Ο Σορτς αν η ομάδα τρέξει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επιθετικά στην Βαλένθια αρκεί φυσικά να του αφήνει ο Ναν την μπάλα.
Αποκτά τώρα άλλη κρισιμότητα το πρώτο παιχνίδι αφού πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί άμεσα. Κοίταζα και τους φετινούς χρόνους του Σλούκα, σπάνια είχε κάτω από 15 λεπτά.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω πιστευω οτι για να εχει τυχη ο Παο θα πρεπει ο Ναν να αφησει το εκτελεστικο και να προσπαθησει το οργανωτικο που το εχει οταν τα μυαλα του ειναι μεσα στο κεφαλι του και να χρησιμοποιηθει οπως ο τζειμς στον ασσο. Να χρησιμοποιηθουν Ρογκαβοπουλος και Καλαϊτζακης στο 2 αρκετα και να παει σε σχηματα με Ντειβις - Χουαντσο μαζι στην πενταδα. Μονο ετσι εχει τυχη για μενα ο Παο ειδικα στα παιχνιδια εκει μεσα. Την δουλεια στο σκοραρισμα μπορει να την κανει και ο Ντειβις αλλα και ο Ρογκαβοπουλος ενω ετσι θα τους περιορισει με ψηλα κορμια μιας και ο Παο δεν εχει Ταβαρες. Αν ο Ναν το παρει στο hero ball δεν εχει καμια τυχηConan1982 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 6:02 pmΔεν πολυπιστεύω πάντως ότι θα δούμε σχήματα με τον Οσμάν στο 2 για μεγάλα διαστήματα.
- No Center-No Party

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ άσχημη η είδηση για τον αθλητή κυρίως και μετά για την ομάδα.Το κενό δημιουργικά πρέπει να καλυφθεί από Ναν-Οσμαν-Χειζ και εκτελεστικά πέρα από τους Σορτς-Γκραντ,εν μέρει από Τολιο-Γκριγκο!
Βέβαια απ'την άλλη πλευρά, διότι ουδέν κακόν αμιγές καλού,η συνθήκη που δημιουργείται, αναγκάζει τον Αταμαν να πάει σε πιο ψηλά σχήματα και ίσως να δούμε να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, καθώς χάνει ένα βασικό όπλο στην επίθεση του, οπότε περισσότερη ώρα Καλαϊτζάκη-Ρογκα. Οψομεθα.
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παντως στα 2 παιχνιδια της regular με τη βαλενθια, ο Σλουκας ηταν εκ των κορυφαιων του Παναθηναικου. Στο δε πρωτο παιχνιδι με το Σλουκα στο παρκε ο ΠΑΟ ηταν στο +2 στο επιμερους. Ενω στο δευτερο παιχνιδι επισης ηταν ο δευτερος καλυτερος στο επιμερους σκορ, πισω απο τον Φαριντ. Με το Σλουκα στο παρκε ο ΠΑΟ ηταν στο -2 απο τη βαλενθια.
Με Γκραντ μεσα ο ΠΑΟ ήταν -11 στο επιμερους πρωτο παιχνιδι και -16 στο δευτερο.
Με Σορτς μεσα ο ΠΑΟ ηταν - 13 στο πρωτο παιχνιδι και -8 στο δευτερο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο