Euroleague Playoffs 2026: Valencia (2) vs Panathinaikos (7)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Βαλένθια 3-0
3
3%
Βαλένθια 3-1
27
31%
Βαλένθια 3-2
16
18%
Παναθηναϊκός 3-0
5
6%
Παναθηναϊκός 3-1
15
17%
Παναθηναϊκός 3-2
22
25%

Σύνολο ψήφων: 88
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 27, 2026 5:09 pm

Και ο Όσμαν δεν έκανε ατομικό έχθες ή προχθές; Με αυτόν τι παίζει, έχει κάποιο θέμα;

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 27, 2026 5:11 pm

steph.larry έγραψε:
Και ο Όσμαν δεν έκανε ατομικό έχθες ή προχθές; Με αυτόν τι παίζει, έχει κάποιο θέμα;
Λογικά θα παίξει κανονικά.

t0ny3

Honorary
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 5:12 pm

steph.larry έγραψε:
Ειχε θεμα κι αυτος στο ποδι και εκανε ατομικο χθες. Σημερα προπονηθηκε κανονικα.

Το θεμα ειναι οτι και ο Γκραντ μετα το καταγμα ειναι πολυ πεσμενος.

Οπως και να χει ειναι η ευκαιρια του Σορτς να δειξει στον προπονητη οτι εχει αδικηθει και οτι αξιζει να βρικσεται σε αυτο το επιπεδο σε ομαδα που κυνηγαει τον τιτλο.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Δευ Απρ 27, 2026 5:31 pm

t0ny3 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 5:12 pm
steph.larry έγραψε:
Ειχε θεμα κι αυτος στο ποδι και εκανε ατομικο χθες. Σημερα προπονηθηκε κανονικα.

Το θεμα ειναι οτι και ο Γκραντ μετα το καταγμα ειναι πολυ πεσμενος.

Οπως και να χει ειναι η ευκαιρια του Σορτς να δειξει στον προπονητη οτι εχει αδικηθει και οτι αξιζει να βρικσεται σε αυτο το επιπεδο σε ομαδα που κυνηγαει τον τιτλο.
Κακό ματσάρισμα για Σορτς ο συγκεκριμένος αντίπαλος βέβαια, αλλά οκ, μπάσκετ είναι, πολλά μπορούν να συμβούν.

Μακρυά από τραυματισμούς μόνο, για όλες τις ομάδες πάει αυτό.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 5:34 pm

Christofis έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 5:08 pm
Kein ειπα να μην σου χαλασω χατιρι

Πρωτα απο ολα να πουμε οτι εχω χειρουργηθει στον εσω μηνισκο στα 17 μου οταν ακομη επαιζα μπασκετ στην ομαδα της πολης μου.Μιλαμε δηλαδη για κατι παραπανω απο 20 χρονια.

Ο μηνισκος ειναι ενα χονδρινο τονο που περιοριζει και σταθεροποιει την επαφη της κνημης με το μηριαιο οστο απορροφοντας τους κραδασμους και λιπαινοντας την κινηση.

Οταν η ρηξη του μηνισκου ειναι μερικη τοτε γινεται καθαρισμος απο τυχον θραυσματα και προσπαθεια να κολλησει ο μηνισκος στη θεση του.

Αν η ρηξη ενος θραυσματος ειναι πληρης τοτε γινεται αφαιρεση του τμηματος εχοντας μετεπειτα επιπτωσεις οπως νωριτερη αρθροπλαστικη γονατος.

Εγω θυμάμαι επαιζα για μηνες με την ρηξη μηνισκου σε πολύ χαμηλοτερο επιπεδο προφανως μεχρι που καλοκαιριασε κα χειρουργηθηκα. Μια βδομαδα δεν το πατουσα. Την επομενη θυμαμαι ξεκινησα εκγυμναση και μετα απο ενα μηνα ημουν σαν καινουργιος. Ας αφησουμε λιγο την δικη μου εμπειρια.

Αν η ρηξη ειναι μερικη τοτε μπορει να γινει παρακεντηση του υγρου, να δοθουν αντιφλεγμωνωδη και να παιξει ο παικτης με ειδικη περιδεση.

Αν η ρηξη ειναι μικρο θραυσμα στην ακρη του μηνισκου μπορει να μπει αρθροσκοπικά να καθαρισει και σε δυο βδομαδες να ξαναμπει προπονησεις.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ισως ο παίκτης προλαβει τους τελικους της Α1(το πιθανοτερο σεναριο)
Σε ευχαριστώ φίλε μου που μοιράστηκες αυτές τις πληροφορίες. Βασικά θυμάμαι την περίπτωση παρακέντησης από την εφηβεία και γω. Για αυτό σε ρώτησα. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίπτωση είναι του σλουκα, ελπίζω την πιο ανώδυνη, για λόγους ανθρωπιάς και μόνο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 5:56 pm

kein έγραψε:
Christofis έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 5:08 pm
Kein ειπα να μην σου χαλασω χατιρι

Πρωτα απο ολα να πουμε οτι εχω χειρουργηθει στον εσω μηνισκο στα 17 μου οταν ακομη επαιζα μπασκετ στην ομαδα της πολης μου.Μιλαμε δηλαδη για κατι παραπανω απο 20 χρονια.

Ο μηνισκος ειναι ενα χονδρινο τονο που περιοριζει και σταθεροποιει την επαφη της κνημης με το μηριαιο οστο απορροφοντας τους κραδασμους και λιπαινοντας την κινηση.

Οταν η ρηξη του μηνισκου ειναι μερικη τοτε γινεται καθαρισμος απο τυχον θραυσματα και προσπαθεια να κολλησει ο μηνισκος στη θεση του.

Αν η ρηξη ενος θραυσματος ειναι πληρης τοτε γινεται αφαιρεση του τμηματος εχοντας μετεπειτα επιπτωσεις οπως νωριτερη αρθροπλαστικη γονατος.

Εγω θυμάμαι επαιζα για μηνες με την ρηξη μηνισκου σε πολύ χαμηλοτερο επιπεδο προφανως μεχρι που καλοκαιριασε κα χειρουργηθηκα. Μια βδομαδα δεν το πατουσα. Την επομενη θυμαμαι ξεκινησα εκγυμναση και μετα απο ενα μηνα ημουν σαν καινουργιος. Ας αφησουμε λιγο την δικη μου εμπειρια.

Αν η ρηξη ειναι μερικη τοτε μπορει να γινει παρακεντηση του υγρου, να δοθουν αντιφλεγμωνωδη και να παιξει ο παικτης με ειδικη περιδεση.

Αν η ρηξη ειναι μικρο θραυσμα στην ακρη του μηνισκου μπορει να μπει αρθροσκοπικά να καθαρισει και σε δυο βδομαδες να ξαναμπει προπονησεις.

Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ισως ο παίκτης προλαβει τους τελικους της Α1(το πιθανοτερο σεναριο)
Σε ευχαριστώ φίλε μου που μοιράστηκες αυτές τις πληροφορίες. Βασικά θυμάμαι την περίπτωση παρακέντησης από την εφηβεία και γω. Για αυτό σε ρώτησα. Δεν ξέρω τι ακριβώς περίπτωση είναι του σλουκα, ελπίζω την πιο ανώδυνη, για λόγους ανθρωπιάς και μόνο.
Κοιτα πηρα την πηγη μου να την ρωτησω αλλα μου απαντησε η νοσηλευτρια χειρουργιου, με εβαλε ανοικτη ακροαση και με ψιλοεκραξε ο φιλος μου(την ωρα που χειρουργουσε) οτι σαν γαυρακι που ειμαι να μην με νοιαζουν τα του Παναθηναικου. Ειπε θα με παρει μετα αν τελειωσει νωρις.

Αν μαθω κατι πιο φρεσκο θα το μεταφερω το βραδυ

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Απρ 27, 2026 5:58 pm

Christofis έγραψε:
kein έγραψε:

Κοιτα πηρα την πηγη μου να την ρωτησω αλλα μου απαντησε η νοσηλευτρια χειρουργιου, με εβαλε ανοικτη ακροαση και με ψιλοεκραξε ο φιλος μου(την ωρα που χειρουργουσε) οτι σαν γαυρακι που ειμαι να μην με νοιαζουν τα του Παναθηναικου. Ειπε θα με παρει μετα αν τελειωσει νωρις.

Σε έκραξε που τον πήρες για να ρωτήσεις τα του παναθηναϊκού και όχι επειδή τον πήρες την ώρα που χειρουργούσε;;Ωραιος!

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 6:02 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 5:58 pm
Christofis έγραψε:

Σε έκραξε που τον πήρες για να ρωτήσεις τα του παναθηναϊκού και όχι επειδή τον πήρες την ώρα που χειρουργούσε;;Ωραιος!
Ναι γιατι αν του λεγα για τσιπουρα δεν θα χε θεμα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δεν πολυπιστεύω πάντως ότι θα δούμε σχήματα με τον Οσμάν στο 2 για μεγάλα διαστήματα.
Θα παίξει η τριάδα Γκραντ, Ναν, Σόρτς σε διάφορα σχήματα και θα περιοριστούν τα σχήματα με τρια γκαρντ μέσα.
Ο Σορτς αν η ομάδα τρέξει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επιθετικά στην Βαλένθια αρκεί φυσικά να του αφήνει ο Ναν την μπάλα.
Αποκτά τώρα άλλη κρισιμότητα το πρώτο παιχνίδι αφού πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί άμεσα. Κοίταζα και τους φετινούς χρόνους του Σλούκα, σπάνια είχε κάτω από 15 λεπτά.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Απρ 27, 2026 6:07 pm

Quincy έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 4:48 pm
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 4:43 pm
γιαυτο η κανονικη περιοδος αν και δεν βγαζει πρωταθλητη εχει σημασια γιατι μπορει να σου συμβει μια ατυχια στα πλει οφ οποτε καλο θα ηταν να ειχες πιο ευκολο αντιπαλο(τουλαχιστον στα χαρτια)
Εντάξει και με την Ζαλγκίρις ή την Χάποελ να παίζατε πχ πάλι αλλάζουν οι ισορροπίες. Καμία ομάδα δεν είναι ίδια αν της αφαιρέσεις τον 2ο - 3ο καλύτερο παίκτη της
διφορετικα θα ηταν αν παιζαμε με ζαλγκιρις η μονακο και ειχαμε και εδρα

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 27, 2026 6:12 pm

Είναι δυνατόν να μην σπάσει μια φορά σε 3 ματς την έδρα μιας άπειρης ομάδας στα πλέι οφ ο παο; Πείτε μου ειλικρινά; Το θέμα είναι να κρατήσει την δική του που φέτος έχει κερδίσει ο κάθε πικραμένος.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Απρ 27, 2026 6:14 pm

Conan1982 έγραψε:
Δεν πολυπιστεύω πάντως ότι θα δούμε σχήματα με τον Οσμάν στο 2 για μεγάλα διαστήματα.
Θα παίξει η τριάδα Γκραντ, Ναν, Σόρτς σε διάφορα σχήματα και θα περιοριστούν τα σχήματα με τρια γκαρντ μέσα.
Ο Σορτς αν η ομάδα τρέξει μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα επιθετικά στην Βαλένθια αρκεί φυσικά να του αφήνει ο Ναν την μπάλα.
Αποκτά τώρα άλλη κρισιμότητα το πρώτο παιχνίδι αφού πρέπει η ομάδα να προσαρμοστεί άμεσα. Κοίταζα και τους φετινούς χρόνους του Σλούκα, σπάνια είχε κάτω από 15 λεπτά.
Εγω πιστευω οτι για να εχει τυχη ο Παο θα πρεπει ο Ναν να αφησει το εκτελεστικο και να προσπαθησει το οργανωτικο που το εχει οταν τα μυαλα του ειναι μεσα στο κεφαλι του και να χρησιμοποιηθει οπως ο τζειμς στον ασσο. Να χρησιμοποιηθουν Ρογκαβοπουλος και Καλαϊτζακης στο 2 αρκετα και να παει σε σχηματα με Ντειβις - Χουαντσο μαζι στην πενταδα. Μονο ετσι εχει τυχη για μενα ο Παο ειδικα στα παιχνιδια εκει μεσα. Την δουλεια στο σκοραρισμα μπορει να την κανει και ο Ντειβις αλλα και ο Ρογκαβοπουλος ενω ετσι θα τους περιορισει με ψηλα κορμια μιας και ο Παο δεν εχει Ταβαρες. Αν ο Ναν το παρει στο hero ball δεν εχει καμια τυχη

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 27, 2026 6:15 pm

παντως και ο σλουκας δεν ταιριαζει με τα γκαρντ της βαλενθια..πισω θα ταν βοηθα παναγια..πιο πολυ απωλεια ειναι για την ''ηγετοσυνη΄΄,να εφερνε ηρεμια κτλ..παικτικα σε αυτην την σειρα θα ταν δυσκολα στην ηλικια του.

Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc

Δευ Απρ 27, 2026 6:23 pm

Πολύ άσχημη η είδηση για τον αθλητή κυρίως και μετά για την ομάδα.Το κενό δημιουργικά πρέπει να καλυφθεί από Ναν-Οσμαν-Χειζ και εκτελεστικά πέρα από τους Σορτς-Γκραντ,εν μέρει από Τολιο-Γκριγκο!
Βέβαια απ'την άλλη πλευρά, διότι ουδέν κακόν αμιγές καλού,η συνθήκη που δημιουργείται, αναγκάζει τον Αταμαν να πάει σε πιο ψηλά σχήματα και ίσως να δούμε να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα, καθώς χάνει ένα βασικό όπλο στην επίθεση του, οπότε περισσότερη ώρα Καλαϊτζάκη-Ρογκα. Οψομεθα.

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 27, 2026 6:25 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 27, 2026 6:15 pm
παντως και ο σλουκας δεν ταιριαζει με τα γκαρντ της βαλενθια..πισω θα ταν βοηθα παναγια..πιο πολυ απωλεια ειναι για την ''ηγετοσυνη΄΄,να εφερνε ηρεμια κτλ..παικτικα σε αυτην την σειρα θα ταν δυσκολα στην ηλικια του.
Παντως στα 2 παιχνιδια της regular με τη βαλενθια, ο Σλουκας ηταν εκ των κορυφαιων του Παναθηναικου. Στο δε πρωτο παιχνιδι με το Σλουκα στο παρκε ο ΠΑΟ ηταν στο +2 στο επιμερους. Ενω στο δευτερο παιχνιδι επισης ηταν ο δευτερος καλυτερος στο επιμερους σκορ, πισω απο τον Φαριντ. Με το Σλουκα στο παρκε ο ΠΑΟ ηταν στο -2 απο τη βαλενθια.
Με Γκραντ μεσα ο ΠΑΟ ήταν -11 στο επιμερους πρωτο παιχνιδι και -16 στο δευτερο.
Με Σορτς μεσα ο ΠΑΟ ηταν - 13 στο πρωτο παιχνιδι και -8 στο δευτερο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”