Δεν καταλαβαινω την βεβαιοτητα οτι ο Γουοκαπ θα χτυπαει 22+ λεπτα του χρονου. Προφανως και ο κοουτς ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ θα του μειωσει τον χρονο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Το ποιος ξεκιναει δεν εχει σημασια πλεον. Ο Μπαρτζωκας παραδοσιακα μειωνει τα λεπτα των παιχτων κλειδια οσο πενρανε τα χρονια. Το εκανε και με Φαλ πριν τον τραυματισμο του, το κανει και με Παπ, Μακισικ που παιζουν λιγοτερο απο ποτε.
Δεν καταλαβαινω την βεβαιοτητα οτι ο Γουοκαπ θα χτυπαει 22+ λεπτα του χρονου. Προφανως και ο κοουτς ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ θα του μειωσει τον χρονο.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν προκειται ο χρονος του Γουοκαπ να πεσει στα 5-8-10 λεπτα. Αλλα δεν θα παιζει και 20+ αν ειναι υγιεις οι περισσοτεροι.SbioTech έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 2:31 pmΒρε σεις ειλικρινά περιμένετε ο Θωμάς με κόουτς τον Μπαρτζωκα να περάσει 3ος και να παιζει 5-8λ;
Ήδη το έγραψαν το στόρι. Ο Θωμάς ζήτησε μείωση του χρόνου του ώστε να συντηρηθεί απο του χρόνου, ζητώντας να παιζει 15-18λ. Ε αυτα θα παιζει
Ο Θωμάς λογικά θα ξεκινάει και θα τρέχει ολη τη 1η περίοδο ώστε να φορτώσει καλάθια ο Σασα. Δεν θυσιάζει τέτοιους αυτοματισμους
Τη 2nd unit θα την τρέχει ο όποιος PG έρθει.
Ας υποθέσουμε οτι είναι ο CMM
Στο 2ο ημίχρονο ο Μπαρτζωκας αρχίζει τα μπασταρδεματα ανάλογα με το ποιος θα τελειώνει το ματς.
Αν δείτε πέραν του ενος PG αυτος το πιθανότερο δεν θα φάει χρονο του Γουοκαπ αλλα του Φουρνιε. Εκτός αν πάρουμε επιπέδου Γιουροκαπ που εγώ το στηρίζω 100%.
Επίσης Μπαρτζωκας είναι αυτός. Μην ξαφνιαστείτε, το ξαναγραφω, αν ο 4ος PG του χρόνου μπατζεταριστεί ο Κιναν
Επισης θεωρω πως αν ειναι καλά ολοι (λεμε τωρα) αντι να παιζουν ας πουμε 10 λεπτα το καθε pg θα βλεπουμε rotation στη 12αδα. Αν ισχυει πως παμε για pg Γουοκαπ-Μακινταιρ-Χ-Τζοζεφ.
Επισης συμφωνω πως μπορει το pg να φαει χρονο απο τον φουρνιε ο οποιος αν συνεχισει να εχει πτωτικη πορεια θεωρω θα μειωθει ο χρονος του κι αλλο.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω οτι ο Μπαρτζωκας θα βάζει το Γουοκαπ 22+ λεπτά. Το έγραψα και πριν οτι ο ίδιος ζήτησε να παιζει max 18λ.Jeight έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 4:01 pmΤο ποιος ξεκιναει δεν εχει σημασια πλεον. Ο Μπαρτζωκας παραδοσιακα μειωνει τα λεπτα των παιχτων κλειδια οσο πενρανε τα χρονια. Το εκανε και με Φαλ πριν τον τραυματισμο του, το κανει και με Παπ, Μακισικ που παιζουν λιγοτερο απο ποτε.
Ωστόσο το επιχείρημα σου με Σακ κ Παπ δεν στέκει. Οι δυο τους είναι δυο χρόνια μεγαλύτεροι απο το Θωμα. Άραγε το 2026-27 θα είναι για το Θωμα οπως το 2024-25 για αυτούς.
Ο Παπ έπαιξε χρονο καριέρας 21λ και τη σεζόν εκείνη 19λ. Ο Σακ καριέρας 17.5λ και τη σεζόν εκείνη 16.5λ.
Δεν συνιστά λοιπόν το 1 ή 2λ ορατή εγγύηση μείωσης, αλλα η ίδια η επιθυμία του Θωμά. Οπότε απο τα 24λ φέτος μην περιμένετε 10-12λ. Αλλα τα 18λ ναι. Που σημαίνει ολόκληρο το 1ο δεκάλεπτο και πιθανώς είτε σχεδόν ολο το 3ο ή σχεδόν ολο το 4ο αναλόγως ξαναλέω το σχήμα που θα καταλήξει να κάνει finish τα παιχνίδια.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οπωσδήποτε ο Γουόκαπ δεν θα πάει ξαφνικά τρίτος. Άλλωστε είναι ο μόνος που ξέρει όλα τα συστήματα με κλειστά μάτια.SbioTech έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 2:31 pmΒρε σεις ειλικρινά περιμένετε ο Θωμάς με κόουτς τον Μπαρτζωκα να περάσει 3ος και να παιζει 5-8λ;
Ήδη το έγραψαν το στόρι. Ο Θωμάς ζήτησε μείωση του χρόνου του ώστε να συντηρηθεί απο του χρόνου, ζητώντας να παιζει 15-18λ. Ε αυτα θα παιζει
Ο Θωμάς λογικά θα ξεκινάει και θα τρέχει ολη τη 1η περίοδο ώστε να φορτώσει καλάθια ο Σασα. Δεν θυσιάζει τέτοιους αυτοματισμους
Τη 2nd unit θα την τρέχει ο όποιος PG έρθει.
Ας υποθέσουμε οτι είναι ο CMM
Στο 2ο ημίχρονο ο Μπαρτζωκας αρχίζει τα μπασταρδεματα ανάλογα με το ποιος θα τελειώνει το ματς.
Αν δείτε πέραν του ενος PG αυτος το πιθανότερο δεν θα φάει χρονο του Γουοκαπ αλλα του Φουρνιε. Εκτός αν πάρουμε επιπέδου Γιουροκαπ που εγώ το στηρίζω 100%.
Επίσης Μπαρτζωκας είναι αυτός. Μην ξαφνιαστείτε, το ξαναγραφω, αν ο 4ος PG του χρόνου μπατζεταριστεί ο Κιναν
Η όποια μετάβαση θα γίνει σταδιακά. Για αυτό και εγώ πιστεύω πως τελικά θα πάρουμε μόνο ΜακΙντάιρ για πρώτο, Γουόκαπ για δεύτερο και Τζόσεφ για τρίτο.
Θα μου άρεσε, όμως, περισσότερο να μπει δεύτερος ο Ρόμπινσον και (σταδιακά) να περάσει τρίτος ο Γουόκαπ, με αποδέσμευση του Τζόσεφ.
Να πάμε με τέσσερις άσσους και να μειωθεί αντίστοιχα ο χρόνος του Φουρνιέ, νομίζω πως θα είναι ανακάτεμα που δεν ξέρουμε πώς θα καταλήξει. Δεν μου πολυαρέσει. Για την περίπτωση που θα υπάρχουν περίοδοι που ο Φουρνιέ θα είναι αρνητικός, θα προτιμούσα να ανεβαίνει ο Ρόντεν στο 2 παρά να κατεβαίνει ένας από τους άσσους μας.
Για τον Έβανς ακούστηκε ότι θα αποδεσμευτεί. Δεν ξέρουμε αν ισχύει. Θα είχε, πάντως, ιντριγκαδόρικο ενδιαφέρον να έμενε ως 4ος άσσος και σε κάποια στιγμή να δούμε την ανάσταση του Λαζάρου. Οπωσδήποτε, όμως, όχι να βασίσουμε τον σχεδιασμό μας στην επάνοδό του.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
αν παιρναμε τον Francisco πριν 3 χρονια φανταζομαι τι θα λεγανε παιχτης eurocup παιζει στο μαρουσι τι να τον κανουμε ειναι κοντος κλπ δεν πηραμε Francisco μας τον πηρανε κατω απο την μυτη μας...ο Rhoden εχει κανει τρομερη πρωτη χρονια στην Euroleague και φαινεται οτι εχει τρομερες προδιαγραφες αν γινει καλυτερος η χειροτερος ειναι στο χερι τουChristofis έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 2:29 pmΟ ροντεν εχει για με α το πιο ψηλο ποτενσιαλ απο ολα τα 3αρια που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη εκτος Ντιαλο, Μπραιαντ, Οσμαν. Τα εχει ολα.big_lebowski έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 1:07 pmΔε τον κρίνω με βάση τα νούμερα,δεν έγραψα κάτι για τα νούμερα του
Ο Ward πχ από πέρσι μου φαινόταν εξαιρετική περίπτωση (ψηλο μπασκετικό iq).Περίπου ίδια νούμερα ειχε
O Ροντεν δε μου γεμίζει το μάτι ούτε έχω δει κάτι ιδιαίτερο.
Αυτο που δεν εχει εινα η ευρωπαικη εμπειρα που αποκτα φετος ενω δεν ηρθε απο την αρχη της σεζον δηλαδη νακανει προετοιμασια. Ο Γουορντ ειχε 4 χρονια ηδη σε ευρωπαικο στυλ παιχνιδιου μην μπερδευεσαι. Δεν σημαινει οτιβθα πιασεινοπως πχ δεν επιασε ο Σορτς και ο Μαλεντον στην μεταβαση αλλα ειναι εξαιρετικη περιπτωση
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Γουοκαπ δεν θα πάει ξαφνικά 3ος και φέτος με την εικόνα που έχει για δεύτερος είναι κανονικά αλλά δεν υπάρχει ο πρώτος. Οκ ξέρει την ομάδα απ εξω τόσα χρόνια τροφοδοτεί σωστά τις περισσότερες φορές τον βεζενκοφ αλλά είναι τρομερά πεσμένος στην άμυνα για τα δικά του Στανταρ. Ας κερδίσει την θέση του του χρόνου απ τον Ρόμπινσον ξέρω γω. Τι να κάνουμε έτσι είναι ο χρόνος.
Δεν γίνεται στο 5 να έχεις Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ φαλ και στο 1 βασικό τον Γουοκαπ.
Αν η μεταγραφή του χρόνου είναι ο μακινταιρ χρειάζεται οπωσδήποτε άλλος ένας παίκτης.
Παραμονή Έβανς για 4ος η Τζόσεφ η Μόρρις ντιλικινα λίγη σημασία έχει.
Δεν γίνεται στο 5 να έχεις Μιλουτινοφ Τζόουνς χολ φαλ και στο 1 βασικό τον Γουοκαπ.
Αν η μεταγραφή του χρόνου είναι ο μακινταιρ χρειάζεται οπωσδήποτε άλλος ένας παίκτης.
Παραμονή Έβανς για 4ος η Τζόσεφ η Μόρρις ντιλικινα λίγη σημασία έχει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
μονο εμενα μου φαινεται χαζο να παμε με 4 γκαρντ του χρονου?μακινταιρ ρομπινσον γουοκαπ τζοσεφ που ακουγεται μου φαινεται πεταμενα λεφτα..το 1εκ+ του τζοσεφ για ρολο κατσιβελη δωστο και αντι ρομπινσον φερε τον φρανσισκο η τεσπα αυξησε την ποιοτητα των γκαρντ γενικα.Τι νοημα εχει να εχεις 4 μετρια γκαρντ αντι για 3 καλυτερα..
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν μπορεί να σταθεί ο κατσιβελης ούτε για 4ος είδαμε φέτος και τον κωστουνμπο. Είναι μεγάλες οι χρόνιες με πολλά ματς.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 6:10 pmμονο εμενα μου φαινεται χαζο να παμε με 4 γκαρντ του χρονου?μακινταιρ ρομπινσον γουοκαπ τζοσεφ που ακουγεται μου φαινεται πεταμενα λεφτα..το 1εκ+ του τζοσεφ για ρολο κατσιβελη δωστο και αντι ρομπινσον φερε τον φρανσισκο η τεσπα αυξησε την ποιοτητα των γκαρντ γενικα.Τι νοημα εχει να εχεις 4 μετρια γκαρντ αντι για 3 καλυτερα..
Δώσε ευκαιρία στον Έβανς για 4ο μήπως σου βγει.
Δεν έχει σημασία.
Αν πάρει και μακινταιρ και Φρανσίσκο όντως μετά ο Γουοκαπ πάει για ρόλο λουντζη. Με Ρόμπινσον θα βρει χώρο.
Το θέμα είναι ποιος θα επιλέξουν να είναι ο βασικός άσσος. Απ ότι λένε όλοι έχει κλείσει ο μακινταιρ και με Έβανς και με σορτς και με Γουόρντ τα προηγούμενα χρόνια πέσαν μέσα που κλείσανε νωρίς. Οπότε επέλεξαν μακινταιρ.
Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο, να κάνει κανα περίεργο κλείσιμο κανας Τζόζεφ η Μόρρις όπως πέρυσι ο Ντόρσεϊ και να μην πάρεις άλλον πέρα απ'τον μακινταιρ. Όλα παίζουν.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ που δεν θέλω τον Φρανσίσκο, δεν το κάνω για τα λεφτά. Κλάιν, δεν πληρώνω εγώ.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 6:10 pmμονο εμενα μου φαινεται χαζο να παμε με 4 γκαρντ του χρονου?μακινταιρ ρομπινσον γουοκαπ τζοσεφ που ακουγεται μου φαινεται πεταμενα λεφτα..το 1εκ+ του τζοσεφ για ρολο κατσιβελη δωστο και αντι ρομπινσον φερε τον φρανσισκο η τεσπα αυξησε την ποιοτητα των γκαρντ γενικα.Τι νοημα εχει να εχεις 4 μετρια γκαρντ αντι για 3 καλυτερα..
Το πρόβλημα που βλέπω (μπορεί να κάνω και λάθος) είναι ότι ο Σίσκο δεν ταιριάζει στην ομάδα, που έχει μέσα ΜακΙντάιρ, Ντόρσεϊ και Φουρνιέ, χωρίς να τους αχρηστέψει, ενώ από την άλλη μόνη η παρουσία του δεν εγγυάται ότι δεν τους έχουμε ανάγκη αυτούς.
Χωρίς ΜακΙντάιρ, θα χωρούσε ο Σίσκος, αλλά και πάλι δεν θα λύνονταν τα conflicts με τους άλλους.
Και, το πιο σημαντικό, "φέρε τον φρανσίσκο" είναι μια κουβέντα εύκολη να τη λέμε, αλλά ο τύπος εκτός που θέλει ένα σκασμό, θέλει πρώτα να εξαντλήσει τα περιθώριά του για ΝΒΑ. Αυτό σημαίνει πως όταν θα το αποφασίσει, δεν θα υπάρχουν αξιόλογες εναλλακτικές, και σίγουρα θα έχουμε χάσει και τον ΜακΙντάιρ.
Το πιο ορθολογικό σχήμα μού φαίνεται πως είναι ΜακΙντάιρ-Ρόμπινσον-Γουόκαπ (με αυτή τη σειρά).
Στο δύο Ντόρσεϊ-Φουρνιέ-Νετζήπογλου και λίγο Ρόντεν.
Στο τρία Γουόρντ-Ρόντεν-Παπ και ενίοτε Φουρνιέ.
Στο τέσσερα Σάσα-Μάικ και λίγο Παπ.
Στο πέντε η αγία τριάδα + Φαλ.
Από αυτούς θα βγαίνει η 12άδα (ιδανικά για μένα: ΜακΙντάιρ-Ρόμπινσον-Γουόκαπ-Ντόρσεϊ-Φουρνιέ-Γουόρντ-Ρόντεν-Σάσα-Μάικ-Μιλού-Τζόουνς-Χολ).
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ειπα σωνει και ντε τον φρανσισκο αν και για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη μαζι με τον μοντερο..δωστα για τον μοντερο αντι στους ρομπινσον+ τζοσεφ..Δεν ξερω τι αλλες επιλογες υπαρχουν αλλα να εχεις 4 γκαρντ του 7 πανω κατω δεν εχει κανενα νοημα.Η ο ενας δεν θα παιζει ποτε η κανεις δεν θα παιζει πανω απο 10λ.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό πιστεύω και εγώ. 3 βιονικά πρωτοκλασάτα pg και τέλος. ´Ετσι και αλλιώς με τα χρήματα που σου μένουν από Morris, Corey και Ntilikina εξασφαλίζεις πιθανό συμβόλαιο Francisco ή Montero ή κάποιου άλλου παικταρά.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 8:17 pmΔεν ειπα σωνει και ντε τον φρανσισκο αν και για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη μαζι με τον μοντερο..δωστα για τον μοντερο αντι στους ρομπινσον+ τζοσεφ..Δεν ξερω τι αλλες επιλογες υπαρχουν αλλα να εχεις 4 γκαρντ του 7 πανω κατω δεν εχει κανενα νοημα.Η ο ενας δεν θα παιζει ποτε η κανεις δεν θα παιζει πανω απο 10λ.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ειναι ολοι υγιεις μπορει να κανει ροτεισον στη 12αδα απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Ετσι σε καποιο παιχνιδι μπορει να παιζει καποιος 20 λεπτα και σε αλλο να ειναι εκτος 12αδας. Οπως θα γινεται κ στους ψηλους που επισης βλεπω να παιζουμε με 4ο τον Φαλ (δεν νομιζω πως θα σπασουν καποιο συμβολαιο). Το οτι υπαρχουν τουλαχιστον 41 αγωνες ευρωλιγκα κ καμια 35αρα ακομα πρωταθλημα, δινεται αυτη η δυνατοτητα. Αλλα ετσι κι αλλιως το να ειναι ολοι υγιεις, ειναι πολυτελεια ετσι κι αλλιως.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 8:17 pmΔεν ειπα σωνει και ντε τον φρανσισκο αν και για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη μαζι με τον μοντερο..δωστα για τον μοντερο αντι στους ρομπινσον+ τζοσεφ..Δεν ξερω τι αλλες επιλογες υπαρχουν αλλα να εχεις 4 γκαρντ του 7 πανω κατω δεν εχει κανενα νοημα.Η ο ενας δεν θα παιζει ποτε η κανεις δεν θα παιζει πανω απο 10λ.
Με λιγα λογια μια χαρα θα βγουν οι χρονοι.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Απλά δεν είναι μόνο τα χρήματα αλλά και αν θεωρεί ο κάθε Φρανσίσκο ή ο κάθε Μοντέρο ότι η καλύτερη επιλογή για αυτόν είναι ο Ολυμπιακός.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 8:17 pmΔεν ειπα σωνει και ντε τον φρανσισκο αν και για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη μαζι με τον μοντερο..δωστα για τον μοντερο αντι στους ρομπινσον+ τζοσεφ..Δεν ξερω τι αλλες επιλογες υπαρχουν αλλα να εχεις 4 γκαρντ του 7 πανω κατω δεν εχει κανενα νοημα.Η ο ενας δεν θα παιζει ποτε η κανεις δεν θα παιζει πανω απο 10λ.
Προσωπικά αν ήμουν ο 23χρονος Μοντέρο δε θα άφηνα τη Βαλένθια (που είναι ήδη εξαιρετική ομάδα και έχω προσαρμοστεί πλήρως) για να πάω στον Ολυμπιακό του Ντόρσεϊ, του Φουρνιέ, του Βεζένκοφ και να πρέπει να κερδίσω τα λεπτά μου εκεί. Είναι 23 ετών και πιθανόν με φιλοδοξία να παίξει και ΝΒΑ. Δε μου φαίνεται λογική επιλογή.
Για τον Φρανσίσκο τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Πιθανόν το ΝΒΑ για εκείνον είναι now or never. Οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση να εξαντλήσει τις πιθανότητές του. Από το να διαλέξει το δρόμο του Σορτς φαίνεται επίσης πιο λογική επιλογή. Και αν δε βρει οι επιλογές για αυτών εκεί θα είναι. Δε θα είναι ο Ολυμπιακός; Μπορεί να είναι η Μπαρτσελόνα. Δε θα ναι η Μπαρτσελόνα (λόγω Τζέιμς); Μπορεί να κάνει άλλη μια σεζόν στη Ζάλγκιρις. Δεν είναι ότι θα μείνει ποτέ χωρίς ομάδα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο κίνδυνος του να πας με τρεις είναι ότι αν έχεις ένα τραυματισμό πχ ένα μήνα εκτός τι κάνεις; Πες ότι μείνει από μέση ο Φουρνιέ και ταυτόχρονα πάθει θλάση ο Ουόκαπ. Απίθανο; Οχι με τόσα παιχνίδια και όταν οι παίκτες σου δεν διανύουν την πρώτη τους νιώτη.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 27, 2026 8:17 pmΔεν ειπα σωνει και ντε τον φρανσισκο αν και για μενα ειναι η καλυτερη επιλογη μαζι με τον μοντερο..δωστα για τον μοντερο αντι στους ρομπινσον+ τζοσεφ..Δεν ξερω τι αλλες επιλογες υπαρχουν αλλα να εχεις 4 γκαρντ του 7 πανω κατω δεν εχει κανενα νοημα.Η ο ενας δεν θα παιζει ποτε η κανεις δεν θα παιζει πανω απο 10λ.
Αν κρατήσεις Τζόζεφ για 4ο είναι τεράστια πολυτέλεια. Ξέρει την ομάδα, μπορεί να μπει μέσα 7 λεπτά να τα δώσει όλα και έχεις και την Α1 να τον κρατήσεις ζεστό αν χρειαστεί.
Ενα αλλο πρόβλημα με τους 3 πρωτοκλασάτους είναι τι θα κάνεις όταν είναι όλοι υγιείς. Οπως σου εξήγησα και για τον Ντιαλό, δεν γίνεται να πας με Φρανσίσκο - Μάκινταιρ και να τους βάλεις να μοιραστούν την θέση. Αυτοί οι παίκτες θέλουν να παίζουν 25+ λεπτά, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και αν τους έπειθες να παίζουν από 20, ο τρίτος (Ουόκαπ) θα έπρεπε να παίζει μηδέν λεπτά.
Ο Ρόμπινσον και κάθε Ρόμπινσον δεν έχει ακόμα το status να απαιτεί λεπτά. Αν τον πετάξεις εκτός 12αδας σε ένα παιχνίδι θα συμμορφωθεί.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο