Ο Κώστας Αντετοκούμπο είναι εξαιρετικός rim protector αν κι ασταθής/επιρρεπής στα φάουλ, αλλά αφού δεν πρόκειται να βρεθεί στον ΠΑΟΚ για διάφορους λόγους(όπως ανέφερες), ο Ογκαστ είναι μια χαρά για 2ος(εάν θέλουν αναγκαστικά έναν γηγενή center).kojito έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2026 10:30 pmΘα ήταν καλύτερος όμως από έναν Κώστα Αντετοκούμπο για δεύτερος; Υποθετικά μιλώντας βέβαια, τώρα λόγω του Σιάο και της εμπλοκής του στον Άρη δεν νομίζω να πήγαινε κανένας από τους αδερφούς Αντετοκούμπο να παίξει στον ΠΑΟΚ.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2026 9:25 pm
Κοίτα, προσωπικά δεν έχω εικόνα του αλλά με βάση τα νούμερα που γράφει ακόμη στην Ιαπωνία, θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική επιλογή σαν 2ος έχοντας το διαβατήριο κι μην έχοντας άλλες εναλλακτικές στο "5". Τις αδυναμίες που είχε κι παλιά (πχ ελεύθερες βολές) τις έχει ακόμη, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος Έλληνας στους ψηλούς που να μπορεί να σταθεί σε ένα Χ επίπεδο.
Ένα ρόστερ πάντως σαν το κάτω :
1. Ξένος, Μήτρου-Λονγκ, Μπαζίνας
2. Ξένος, Λαρεντζάκης/Τολιόπουλος
3. Ξένος, Χαραλαμπόπουλος ή Μαντζούκας (δεν νομίζω να συνεχίσει στο NCAA αυτός, αλλά δεν ξέρω και σε τι κατάσταση είναι λόγω του προβλήματος υγείας)
4. Ξένος, Χουγκάζ
4-5. Ξένος
5. Ξένος, Όγκαστ
+ Περσίδης, ένας Έλληνας κοντός και ένας ξένος ακόμα στους ψηλούς σαν 7ος
για Ελλάδα είναι πολύ καλό, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν τερματίσει 3ος. Και για Eurocup ή BCL λογικά θα ήταν ανάμεσα στα 4-5 πρώτα φαβορί.
Δεν ξέρω εάν θα κοιτάξουν κι τον Καραγιαννίδη για 3ο(βέβαια τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΟΣΦΠ), αλλά τα διάφορα καλά ονόματα στους Έλληνες θα αργήσουν να φανούν εάν θα είναι διαθέσιμα (Λαρεντζάκης,Τολιοπουλος,Νετζηπογλου κλπ).
Από την στιγμή που το budget δεν θα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, ίσως θελήσουν να κάνουν το μπαμ με τον Πουλακιδα (αν φυσικά ενδιαφέρεται κι ο ίδιος να έρθει).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο