Με βρίσκει σύμφωνο το σχόλιο που κάνεις έδω. Θέλω να επισημάνω όμως ότι αυτό που περιγράφεις θα πρέπει ιδανικά να έχει καθολική ισχύ.kein έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 4:12 pmΣου είπα φεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε εσένα.λ αλλά γενικά. Αν ψάχνουμε (βάζω κι εμένα μέσα) πως θα την πούνε στον άλλον η γενική ατμόσφαιρα γίνεται πιο εχθρική. Ας αφήσουμε (βάζω κι εμένα μέσα πάλι) καμία κουβέντα να πέσει χάμω …Stam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 02, 2026 3:56 pm
Bρε συ ποια τοξικότητα. Μια επισήμανση έκανα περί στατιστικής απλά, δε θεώρησα ότι θα φανώ τοξικός. Απλά επειδή ο Κοχ έχει ένα παρελθόν (και ένα παρόν) με τη στατιστική και επειδή σε δικό του σχόλιο είχες απαντήσει, έκανα μια αναφορά σε αυτόν. Δεν είχε κάποιο εγώ ή κάποια οπαδική χροιά το σχόλιο μου, μόνο μια "στατιστική" διόρθωση.
![]()
Όταν πχ 4-5 σελίδες πίσω στο αντίστοιχο PO topic του ΟΣΦΠ διατυπώνεται το ερώτημα/παράπονο (όπως θες πες το) για το αν είναι άδικο το να κρίνεται δυνητικά η κούπα σε μονό ματς μεταξύ των αιωνίων ένω ο ένας έχει παρουσιαστεί ως καλύτερη ομάδα στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν βγαίνοντας πρώτος στη regular, μετάξυ των πολλών απαντήσεων που εισπράττει είναι το ερώτημα για το που ήταν αυτή η καλύτερη ομάδα στον τελικό του κυπέλλου, εκεί δεν ισχύει το να αφήσουμε και κάτι να πέσει κάτω;
Δεν προσπαθώ να παραστήσω τον δικηγόρο κανενός ούτε είναι πρόθεση μου η αντιπαράθεση, αλλά αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είτε θα τα βαφτίσουμε όλα ως καλώς εννοούμενη κ@υλάντα μεταξύ (θέλω να πιστεύω) ενηλίκων, η δε θα απαντάμε σε τίποτα. Θα βάζει κάποιος όση προϊστορία και στατιστικά γουσταρεί και θα λέει ο άλλος για το τι θεωρεί δίκαιο/αδικό απέναντι στην ομάδα του που τη θεωρεί καλύτερη, χωρίς υπόνοιες ειρωνίας. Μόνο το ένα χωρίς το άλλο πάντως δεν γίνεται να ισχύουν.
Τώρα δε το γράφω αυτό προφανώς για εσένα, αλλά αφου το έθιξες ως ευρύτερο θέμα στο φόρουμ, το θεώρησα ως καλή ευκαιρία να συμπληρώσω λίγο την εικόνα.

(κυρ χωροφύλαξ, καλά ήμασταν χωρίς τον τουλου. ρίξτου άλλες 6 ώρες 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο