2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 08, 2021 7:41 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Φεβ 08, 2021 7:38 pm
ποσα θα παρει ο μπρει φετος και ποσα του χρονου; γιατι λετε οτι οτι θα σπαει ευκολα αν δεν μας κανει.

ναι johny και εγω εγραφα οτι θα ηταν μια χαρα ως 4ος γκαρντ πισω απο νικ-φριντετ(νεντο)-συν αλλον εναν π.χ γκραντ. τωρα που δεν υπαρχει νικ δεν θεωρω οτι ταιριαζει.

επισης δεν είναι καθαρος ασσος. παλι δηλαδη του χρονου θα βαζουμε μποχω να κατεβαζει σε αρκετα ματς.

δεν ειναι καλος αμυντικος στα ποδια. ειναι αργος και εχει θεματα στο 1vs1. καλο κορμι εχει αλλα επειδη ασσο θα τον βαζουμε και οχι 3αρι, τις περισσοτερες φορες θα μαρκαριλει κοντο.

εγω διαφωνω στο οτι θελουμε να τον κρατησουμε και του χρονου. αν δεν μας κανει τωρα και δεν παιξει καλα, θα πρεπει να χαλαμε λεφτα απο το μικρο μας μπατζετ για τον διωξουμε.

υγ δεν εχω δει καπου οτι θα παρουμε και αλλον παικτη ακομα. εχετε δει κατι;
Συμβόλαιο αντίστοιχο του Μπεντιλ θα παρει.
Δεν εχει βγει προς τα έξω για παιχτη αλλα το έγραψαν άνθρωποι που είναι αρκετά έγκυροι.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2433
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Φεβ 08, 2021 8:45 pm

Πιο πάνω από τον Μπέντιλ λογικά αλλά όχι και ακριβός.

Άσσος δεν είναι. Ότι μπορεί να παίξει 1 υπό συνθήκες δεν τον κάνει άσσο. Θα μου πεις ο Μακ είναι;

Δεν με χαλάει σαν κίνηση υπό προϋποθέσεις όμως.
Δηλαδή να αποκτηθεί βασικός άσσος κι ακόμα ένας άσσος ή combo guard.

Περιφέρεια με βασικό 1, βασικό 2, ξένο combo, Μπρέι, Μποχωρίδη και Παπαπέτρου, 2-3αρο(Σαντ - Ρος ή άλλο) είναι μια χαρά.
Ο Μπρέι λόγω ύψους μπορεί και να είναι στο φτερό σαν σουτέρ σε σχήμα με 3 κοντούς.

Πάμε σε 7 ξένους αφού θα χρειαστούν και 2 ξένοι στο 4-5 αλλά δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα.

Πρόβλημα θα προκύψει αν φύγει ο Παπαπέτρου ή ο Μήτογλου γιατί τότε ή θα πρέπει να φύγει ένας κοντός ή να πάμε με 8 ξένους.

Μου φαίνεται λίγο παράξενο πάντως που δίνουμε εγγυημένο για του χρόνου. Κάτσε να τον δούμε πρώτα, δεν την λες κι επιτυχημένη την θητεία του 1,5 χρόνο στην Ευρωλίγκα για να είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει...

0
JohnnyPao

champion

Δευ Φεβ 08, 2021 9:17 pm

Ουτε εμενα με τρελαίνει σαν προσθήκη, απλως προσπαθώ να βλέπω θετικα τις προσπάθειες του νέου κοουτς. Κι εγω πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι καλύτερο το καλοκαίρι, ελπιζω να διαψευστουμε ολοι.

Παντως περσι αν ερχόταν ως αντι-Ραουτινς θα ταν ακριβώς οτι χρειαζόμαστε. Εγω θεωρώ πως η ομαδα του χρονου απτη στιγμη που θα μεινει ο Μπρει θα ναι κάπως έτσι:

Βασικος ασος , Μπρει
Βασικο 2αρι , ΣαντΡος , Μποχω
Παπαπετρου , Ουαιτ
Μητο , Μπεντιλ , Κασελ
Παπαγιαννης , Τασον Τομας

Βασικο ασο ανάλογα το μπάτζετ, όπως και βασικο 2αρι (θα βλεπα παραμονή Νεντο ή προσθήκη Ντορσει) . Ο ΣαντΡος μπορει να μεινει ως κόμπο (αν δεν μας ψηνει ας έρθει αλλος που μπορει να παίξει τις 2 θεσεις) . Επίσης και αντι για Ουαιτ και Μπεντιλ μπορει να υπάρχουν κι άλλοι απλα δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Καταλάβατε το σκεπτικό.

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Φεβ 08, 2021 9:35 pm

Ξέχασες Μαντζουκα..

1
1 Εικόνα
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions: 233
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Φεβ 08, 2021 10:42 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Φεβ 08, 2021 5:03 pm
ή και να μεινει ο ΣαντΡος αν παρει ελληνικό διαβατήριο
Από πού προκύπτει ότι ο Σαντ Ροος μπορεί να πάρει ελληνικό διαβατήριο του χρόνου;

0
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Δευ Φεβ 08, 2021 11:15 pm

tanasen01 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Δευ Φεβ 08, 2021 5:03 pm
ή και να μεινει ο ΣαντΡος αν παρει ελληνικό διαβατήριο
Από πού προκύπτει ότι ο Σαντ Ροος μπορεί να πάρει ελληνικό διαβατήριο του χρόνου;
εχε ιπαντρευτει ελληνιδα. αμα κανει κανα παιδι κατι γινεται.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Φεβ 09, 2021 12:02 am

irving έγραψε:
tanasen01 έγραψε:

Από την ώρα που θα κάνει παιδί χρειάζεται 3 χρόνια.

Από την ώρα που παντρεύτηκε, αν έχει μείνει αδιάλειπτα στην Ελλάδα για 3 χρόνια μπορεί να ξεκινήσει τη ξεκινήσει διαδικασία. Όλοι ξέρουμε ότι ούτε αδιάλειπτα έμεινε, ούτε ότι η διαδικασία είναι σύντομη, φίλος μου πήρε την υπηκοότητα... 19 χρόνια μετά το γάμο και είχε και μέσον. Τώρα αν παρακαμθουν όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα, δεν το ξέρω. Αλλά τυπικά δεν είναι τόσο απλό. Χωρίς ότι θα πρέπει να περάσει και το διαγώνισμα ελληνικών, χαχα.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Esteban_bachoso

junior
Reactions: 17

Τρί Φεβ 09, 2021 1:20 am

Για το κλείσιμο της σεζόν ένα φτηνό combo θα μπορούσε να είναι ο 3ος σκόρερ της βαλτικής ο 25χρονος Marcus Κeene (1,75m), ο οποίος δεν έχει βέβαια παραστάσεις από σοβαρά πρωταθλήματα. Έχει παίξει Ασία και φέτος παίζει στην χειρότερη ομάδα της Βαλτικής την Κάλεβ, που παρεμπιπτόντως έκανε την ζημιά στην τσσκα προχτές.
https://youtu.be/DBQSYYEmli0

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague

Τρί Φεβ 09, 2021 1:22 am

Esteban_bachoso έγραψε:
Τρί Φεβ 09, 2021 1:20 am
Για το κλείσιμο της σεζόν ένα φτηνό combo θα μπορούσε να είναι ο 3ος σκόρερ της βαλτικής ο 25χρονος Marcus Κeene (1,75m), ο οποίος δεν έχει βέβαια παραστάσεις από σοβαρά πρωταθλήματα. Έχει παίξει Ασία και τώρα είναι φέτος στην χειρότερη ομάδα της Βαλτικής την Κάλεβ, που παρεπιμπτόντως έκανε την ζημιά στην τσσκα προχτές.
https://youtu.be/DBQSYYEmli0
βρηκαμε ανθρωπο να τον ποσταρει ο λεκαβιτσιους :shock:

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Τρί Φεβ 09, 2021 1:39 am

yorgos έγραψε:
irving έγραψε:

Από την ώρα που παντρεύτηκε, αν έχει μείνει αδιάλειπτα στην Ελλάδα για 3 χρόνια μπορεί να ξεκινήσει τη ξεκινήσει διαδικασία. Όλοι ξέρουμε ότι ούτε αδιάλειπτα έμεινε, ούτε ότι η διαδικασία είναι σύντομη, φίλος μου πήρε την υπηκοότητα... 19 χρόνια μετά το γάμο και είχε και μέσον. Τώρα αν παρακαμθουν όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα, δεν το ξέρω. Αλλά τυπικά δεν είναι τόσο απλό. Χωρίς ότι θα πρέπει να περάσει και το διαγώνισμα ελληνικών, χαχα.
Φαντάζομαι οσα μεσα και να έχει ο φιλος σου το στάτους του ΣαντΡος δεν νομιζω να το έχει η τη τσέπη. Κι αν εχει την έχει τοτε φανταζομαι δεν θα χει τη τσέπη του Ντιπιτζι μας που όντως με ενα τηλεφώνημα παίρνει υπηκοότητα μέχρι κι ο Ντιλεινι (τυχαίο ονομα που δεν εχει παιξει ποτε ελλαδα) , ποσο μαλλον καποιος που έλειψε απτην Ελλάδα ένα 3μηνο. Ψιλά γράμματα είναι αυτά χαχαχ.

ΥΓ. Οχι οτι συμφωνώ με τέτοιες διαφοροποιησεις μεταξύ των ανθρώπων αλλα γράφω τι γίνεται , τεσπα ουτε είναι ντε φακτο οτι παίρνει την υπηκοότητα ο ΣανντΡος , απλως επειδή λέγεται ειπα να το αναφέρω.

0
titsokk

a1greece
Reactions: 177

Τρί Φεβ 09, 2021 8:54 am

Καλημέρα.

Δημοσιογραφικά δε με εκπλήσσει τίποτα πλέον αλλά ότι θα έβλεπα κάποτε στη ζωή μου έναν Τι Τζέι Μπρει πρωτοσέλιδο να πλασάρεται ως σπουδαία μεταγραφή δεν το περίμενα.

https://www.frontpages.gr/d/20210209/70/Live-Sport

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Φεβ 09, 2021 10:11 am

JohnnyPao έγραψε:
yorgos έγραψε:

Φαντάζομαι οσα μεσα και να έχει ο φιλος σου το στάτους του ΣαντΡος δεν νομιζω να το έχει η τη τσέπη. Κι αν εχει την έχει τοτε φανταζομαι δεν θα χει τη τσέπη του Ντιπιτζι μας που όντως με ενα τηλεφώνημα παίρνει υπηκοότητα μέχρι κι ο Ντιλεινι (τυχαίο ονομα που δεν εχει παιξει ποτε ελλαδα) , ποσο μαλλον καποιος που έλειψε απτην Ελλάδα ένα 3μηνο. Ψιλά γράμματα είναι αυτά χαχαχ.

ΥΓ. Οχι οτι συμφωνώ με τέτοιες διαφοροποιησεις μεταξύ των ανθρώπων αλλα γράφω τι γίνεται , τεσπα ουτε είναι ντε φακτο οτι παίρνει την υπηκοότητα ο ΣανντΡος , απλως επειδή λέγεται ειπα να το αναφέρω.
Καμία διαφωνία ότι όλα γίνονται σε ένα διεφθαρμένο κράτος. Εμένα οι αντιρρήσεις μου ήταν :
Α. Στο ότι όποιος παντρεύεται γίνεται Έλληνας. Δε γίνεται, απαιτείται 7ετια.
Β. Και παιδί να κάνει, θέλει τριετία συν το χρόνο αναμονής. Άντε να έχει κονέ και να μην περιμένει αναμονή.

Τώρα, δεν αποκλείω ο Σαντ Ροος λόγω πολύχρονης παραμονής στην Ιταλία να έχει ιταλικό διαβατήριο. Σε αυτή την περίπτωση λόγω κοινοτικού κεκτημένου του αρκεί η αδιάλειπτη τριετία εργασίας στην Ελλάδα. Το διαβατήριο του θα είναι γεμάτο με σφραγίδες βέβαια, αλλά αυτό όντως λύνεται με ένα τηλεφώνημα.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2433
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Φεβ 09, 2021 12:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
yorgos έγραψε:

Δεν διαφωνώ αλλά κι ο Γκίστ που ήταν και τόσα χρόνια εδώ διαβατήριο δεν κατάφερε να πάρει

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Τρί Φεβ 09, 2021 1:52 pm

pan24 έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Δεν διαφωνώ αλλά κι ο Γκίστ που ήταν και τόσα χρόνια εδώ διαβατήριο δεν κατάφερε να πάρει
Ο Γκιστ πάντως δεν ξέρω αν ασχολήθηκε κι επειδή δεν ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα όπως ο Κουβανός, μάλλον δεν τον ενδιέφερε γιατί ο χρόνος που απαιτείται είναι μεγαλύτερος, υπερδιπλάσιος κι ίσως να μην ήταν και στόχος της ζωής του να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, με τα σοσιαλ μύδια και τα κραξιματα, δεν είναι τόσο εύκολες οι γραφειοκρατικές παρακάμψεις όσο παλιά, που έβγαινε μεγάλο ο οποιοσδήποτε. Πχ για το Μπραμο και το στρατιωτικό του η απάντηση που πήρε ο μάνατζερ του ήταν "Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, θα μας κραξουν τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης ".

0

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
irving

euroleague

Τρί Φεβ 09, 2021 2:56 pm

yorgos έγραψε:
Τρί Φεβ 09, 2021 1:52 pm
pan24 έγραψε:

Ο Γκιστ πάντως δεν ξέρω αν ασχολήθηκε κι επειδή δεν ήταν παντρεμένος με Ελληνίδα όπως ο Κουβανός, μάλλον δεν τον ενδιέφερε γιατί ο χρόνος που απαιτείται είναι μεγαλύτερος, υπερδιπλάσιος κι ίσως να μην ήταν και στόχος της ζωής του να μεγαλώσει τα παιδιά του στην Ελλάδα.

Παρεμπιπτόντως, με τα σοσιαλ μύδια και τα κραξιματα, δεν είναι τόσο εύκολες οι γραφειοκρατικές παρακάμψεις όσο παλιά, που έβγαινε μεγάλο ο οποιοσδήποτε. Πχ για το Μπραμο και το στρατιωτικό του η απάντηση που πήρε ο μάνατζερ του ήταν "Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε, θα μας κραξουν τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης ".
ασχετο αλλα τωρα που το ειπες τι προβλημα εχει ο μπραμος με το στρατιωτικο? αφου κανενας μπασκετμπολιστας δε παει στρατο αυτος πως εχει θεμα?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”