Euroleague Playoffs 2026: Olympiacos (1) vs Μonaco (8)
Συντονιστής: Captains
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στα νεα της ημερας η μονακο κερδισε στην παραταση την στρασμπουργκ
με 7 παικτες χωρις ντιαλο ταις μιροτις .
Οι δυο τελευταιοι λογικα δεν θα παιξουν την τριτη .
Ευκαιρια μιας και ειμαστε φρεσκοι για αλλη μια τριανταρα και μετα να διαβασουμε τι εκανε του μπλοσομγκειμ ο βεζενκοφ
Μετα στις 22 του μηνα παιζουμε με φενερ εχοντας να παιξουμε σοβαρο παιχνιδι κοντα εναμιση μηνα οτι μπορει να σημαινει αυτο .
Σαφως δεν ειναι δικη μας ευθυνη αλλα μετα απο τοσο μεγαλη αποχη δυνατων παιχνιδιων υπαρχει παντα το ερωτημα πως θα μπει μια ομαδα στο επομενο ματς .
με 7 παικτες χωρις ντιαλο ταις μιροτις .
Οι δυο τελευταιοι λογικα δεν θα παιξουν την τριτη .
Ευκαιρια μιας και ειμαστε φρεσκοι για αλλη μια τριανταρα και μετα να διαβασουμε τι εκανε του μπλοσομγκειμ ο βεζενκοφ
Μετα στις 22 του μηνα παιζουμε με φενερ εχοντας να παιξουμε σοβαρο παιχνιδι κοντα εναμιση μηνα οτι μπορει να σημαινει αυτο .
Σαφως δεν ειναι δικη μας ευθυνη αλλα μετα απο τοσο μεγαλη αποχη δυνατων παιχνιδιων υπαρχει παντα το ερωτημα πως θα μπει μια ομαδα στο επομενο ματς .
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και η φενερ και ο παο παντως την ιδια αποχη θα χουν..προσωπικα δεν μου λεει κατι,ειδαμε πως μπαιναμε στα ματς και τα προηγουμενα χρονια που παιζαμε στα 5 ματς με τους χειροτερους αντιπαλους.Τουλαχιστον φετος δεν θα υπαρχει το ειχαμε 5-10 τραυματιες φτου φτου ..καμια δικαιολογια λοιπον,μπαινουμε κανουμε 2 νικες και τελος.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο παναθηναικος εδωσε τουλαχιστον δυο μας φωτια , ακολουθει κι αλλο ενα .shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2026 11:31 pmκαι η φενερ και ο παο παντως την ιδια αποχη θα χουν..προσωπικα δεν μου λεει κατι,ειδαμε πως μπαιναμε στα ματς και τα προηγουμενα χρονια που παιζαμε στα 5 ματς με τους χειροτερους αντιπαλους.Τουλαχιστον φετος δεν θα υπαρχει το ειχαμε 5-10 τραυματιες φτου φτου ..καμια δικαιολογια λοιπον,μπαινουμε κανουμε 2 νικες και τελος.
Εμεις εχουμε απο το ματς με χαποελ να παιξουμε ανταγωνιστικο παιχνιδι .
Εχουμε και μια παραδοση να μπαινουμε μουδιασμενα στους ημιτελικους τα τελευταια χρονια .
Η φενερ και η ρεαλ θα εχουν ματσακια στα εγχωρια που οσο να ναι εχουν καλυτερο πρωταθλημα .
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
με την φενερ που παιζουμε ιδια αντισταση βρηκαμε στα πλει οφ..ενω σιγα τα πιο ανταγωνιστικα ματς που θα παιξει..εμας το διπλο αν παιχτει σοβαρα θα ναι πιο ανταγωνιστικο απο το να παιζαμε την εφες.Μετα αν παιξουμε με παο θα χουμε παιξει πιο πριν με φενερ οποτε μια χαρα ετοιμοι θα μαστε.
η ομαδα παντως δειχνει στην καλυτερη κατασταση που ηταν ποτε επι μπαρτζωκα..αν μπουνε παλι χεσμενοι δεν θα φταιει οτι ειχαμε καιρο να παιξουμε σοβαρο ματς.
η ομαδα παντως δειχνει στην καλυτερη κατασταση που ηταν ποτε επι μπαρτζωκα..αν μπουνε παλι χεσμενοι δεν θα φταιει οτι ειχαμε καιρο να παιξουμε σοβαρο ματς.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
πολλα, θελω να πω οτι αν πχ βγαλουμε ελευθερα σουτ και τα σπασουμε, αν ειμαστε αστοχοι στις βολες οι οι αντιπαλοι πετανε τη μπαλα απο οπου να ειναι με παικτες κρεμασμενους πανω τους και μπαινει τι μπορεις να κανεις? μπασκετ παιζουμε που σε μονο παιχνιδι εχει συμβει πολλες φορες μια ομαδα που θα γεννανε τα κοκκορια της και κανει ενα εξαιρετικο παιχνιδι μπορει να νικησει μια ομαδα που θα κανει ενα πραγματικα καλο παιχνιδι .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
3 -4 φορες αν γινει γκολ φαουλ ειναι 9-12 ποντοι ,δεν με χαλαει καθολου . το οτι υπαρχουν αλλοι οχι 30 αλλα 1030 παραγοντες που μπορει να κρινουν ενα παιχνιδι ειμαι απολυτως συμφωνος.Stam Tziant έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2026 11:57 amΝτάξει δεν είναι ούτε ανάγκη να αφήσει τον Σάσα (μπορεί να αφήσει το 1 ή το 3 ας πούμε), αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι όλα τόσο απλά. Δηλαδή και το να τροφοδοτήσεις τον ψηλό δεν είναι πάντα εύκολο. Εγώ πχ διαφωνώ ότι δεν ψάχνει το miss match του Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός. Και με Μίλου χτυπάει τις αλλαγές και με Σάσα. Απλά δεν φτάνει πάντα εύκολα η μπάλα εκεί. Το ότι το ψάχνουν μπορείς να το καταλάβεις και από τις κινήσεις τους, ή τις αλλαγές στη γωνία πάσας για να περάσει η μπάλα μέσα. Τώρα αν περάσει το από που θα έρθει η βοήθεια εξαρτάται από την επιλογή τις άμυνας. Προφανώς και αυτοί κάτι θα ρισκάρουν.
Γενικά πάντως συζητάμε για τέτοια plays μερικές φορές και μπορεί να τα δούμε 3-4 φορές μαξ σε ένα παιχνίδι. Δε λέω ότι είναι λίγες κι ότι δεν παίζουν ρόλο. Φυσικά και παίζουν. Αλλά είναι ένας από τους 30 παράγοντες που θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι που λέει ο λόγος.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας είμαστε ειλικρινείς. Φέτος το χαλί είναι αρκετά καλά στρωμένο. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι υπέροχο, η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία αφού πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και είναι και πιο διψασμένη απ όλες αφού οι άλλες τρεις το πήρανε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει που ομολογουμένως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Αν λοιπόν ούτε φέτος δεν τα καταφέρουμε, άσχετα για ποιον λόγο, τότε πρέπει ο πορπονητής και κάποιοι παίκτες κλειδιά να αποχωρήσουν και να πάμε σε άλλο μοντέλο. Ούτε φωνές, ούτε υστερίες, ούτε τραμπουκισμοί. Δοκιμάσαμε τα πάντα μ αυτό το μοντέλο, το τεντώσαμε όσο δεν πάει και ΑΠΕΤΥΧΕ. Πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
Αν λοιπόν ούτε φέτος δεν τα καταφέρουμε, άσχετα για ποιον λόγο, τότε πρέπει ο πορπονητής και κάποιοι παίκτες κλειδιά να αποχωρήσουν και να πάμε σε άλλο μοντέλο. Ούτε φωνές, ούτε υστερίες, ούτε τραμπουκισμοί. Δοκιμάσαμε τα πάντα μ αυτό το μοντέλο, το τεντώσαμε όσο δεν πάει και ΑΠΕΤΥΧΕ. Πάμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω αυτή η προσέγγιση είναι η πιο ρεαλιστική και με σεβασμό στους συντελεστές των τελευταίων ετών, με προεξάρχοντα τον κόουτς Μπαρτζώκα. Φέτος είναι ιδανικές οι συνθήκες, θα πρέπει να ξεπεράστε δυο (πιθανόν) μεγάλα εμπόδια, αλλά αν θες τίτλο πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους ή έστω τους "δαίμονες" σου.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:39 amΑς είμαστε ειλικρινείς. Φέτος το χαλί είναι αρκετά καλά στρωμένο. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι υπέροχο, η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία αφού πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και είναι και πιο διψασμένη απ όλες αφού οι άλλες τρεις το πήρανε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει που ομολογουμένως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Θα διαφωνήσω .. Αλλά δεν υποστηρίζω κάποια ομάδα, οπότε μάλλον παίζει ρόλο αυτό. Απλώς θα πω την άποψή μου.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:39 amΑς είμαστε ειλικρινείς. Φέτος το χαλί είναι αρκετά καλά στρωμένο. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι υπέροχο, η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία αφού πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και είναι και πιο διψασμένη απ όλες αφού οι άλλες τρεις το πήρανε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει που ομολογουμένως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Κατά τη γνώμη μου, έχουμε ψύχωση στην Ελλάδα με τους τίτλους, τις κούπες. Και ειδικά στην ευρωλίγκα, με το φορμάτ του Φ4, στους τίτλους παίζει μεγάλο ρόλο η τύχη. Κάποιες φορές ημιτελικοί ή τελικοί έχουν κριθεί σε ένα σουτ. Ακόμα και όταν υπήρχε καθαρή επικράτηση, σε ένα βαθμό παίζει ρόλο η τύχη (η μέρα που θα βρεθούν οι ομάδες, κάποια σουτ να μπουν ή όχι κλπ). Όλα κρίνονται σε μονά παιχνίδια. Δεν λέω πως είναι 100% τύχη, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Πιστεύω πως ρεγκιουλαρ + playoff είναι ικανά να κρίνουν αν μια χρονιά είναι πετυχημένη ή όχι. Το προτζεκτ του ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι απολύτως πετυχημένο, ασχέτως αν πήρε την κούπα ή όχι.
Φέτος, στο Φ4 θα πάνε 4 ομάδες (από ότι φαίνεται) οι οποίες έχουν όλες ροστερ με 20-25+ εκατομμύρια το λιγότερο. Πώς μπορεί να απαιτήσει κάποιος να το πάρει μια συγκεκριμένη ομάδα? Αν δηλαδή περάσετε την Φενερ (λέμε τώρα) και χάσετε από Παο ή Ρεαλ/Χαποελ στο σουτ, ή ακόμα και αν χάσετε από Φενερ, θα ναι αποτυχία? Δεν το καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω να είναι αποτυχία αν αντίστροφα το χάσει ο ΠΑΟ, ή η Φενερ .. Ακόμα και Ρεαλ/Χαποελ, που θεωρητικά υστερούν λίγο, έχουν επίσης εξαιρετικά ρόστερ. Αν βρεθούν σε μέρα και έχουν λίγο τύχη στα σουτ, είναι απολύτως ικανές να το πάρουν απέναντι σε οποιαδήποτε από τις άλλες ομάδες.
Δεν ξέρω αν εξέφρασα καθαρά αυτό που πιστεύω .. Ο Μπαρτζώκας και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει σταθερά και με συνέπεια το καλύτερο, ή μάλλον το πιο αποδοτικό μπάσκετ στην ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Εγώ μόνο αυτό μπορώ να αξιολογήσω. Αν πχ το χάσετε φέτος, και αλλάξετε την ομάδα, δεν καταλαβαίνω πως αυτό θα κάνει πιο πιθανή μια κατάκτηση την επόμενη χρονιά ..
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός γενικά, αλλά εγώ θέλω να βάλωμερικούς αστερίσκους.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 04, 2026 11:39 amΑς είμαστε ειλικρινείς. Φέτος το χαλί είναι αρκετά καλά στρωμένο. Η ομάδα είναι υπερπλήρης, δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς, το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι υπέροχο, η ομάδα έχει τεράστια εμπειρία αφού πάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά και είναι και πιο διψασμένη απ όλες αφού οι άλλες τρεις το πήρανε τα τρία προηγούμενα χρόνια. Μόνο εμείς δεν το έχουμε πάρει που ομολογουμένως έχουμε την πιο σταθερή ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
1ον η έδρα είναι μεγάλο χαρτί για τον ΠΑΟ και του δίνει σαφέστατο πλεονέκτημα. Το ότι μπορεί να έχουμε και οπαδούς των άλλων τριών στο γήπεδο, κατά τη γνώμη μου δεν το κάνει πιο εύκολο και για τις ομάδες τους.
2ον ναι μεν έχουμε σερί F4 αλλά δεν ήταν η ομάδα με την ίδια δυναμική αυτά τα χρόνια. Το 2023 ειδικά αλλά και πέρυσι, οι προσδοκίες ήταν υψηλές με βάση την εικόνα. Το 2024 το F4 ήταν μάλλον υπέρβαση.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο