Και ποιος σου είπε ότι μίλησα εγώ για το forum και το τι θα έλεγαν οι χρήστες? Επίσης που ξέρεις εσύ αν παρακολουθώ το forum? Αυθαίρετο συμπέρασμα επειδή δεν ποστάρω συχνά μάλλον.
Το "θα μιλάγαμε" πάει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν κυρίως "δημοσιογράφοι" και τελικά αναπαράγεται από τον κόσμο.
Για παράδειγμα βάλε να δεις Συρίγο μετά από τη νίκη του Παο και την πρόκριση στα playoff απέναντι στη Μονακό και βάλε οποιαδήποτε εκπομπή μετά από νίκες Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό. Και μην ξεχνάμε ότι ο Συρίγος συνιστά ένα μετριοπαθές παράδειγμα.
Τώρα επίσης τι βλέπω και αν μας έχουν δικαία οι στοιχηματικές είναι άλλη κουβέντα, άσχετη με αυτό που έγραψα εγώ.
Τώρα αν θες την άποψή μου για το αν είμαστε φαβορί , την παραθέτω ως ακολούθως.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι βγήκε ο DPG να μας χαρακτηρίσει φαβορί σε ένα εντελώς άκυρο χρονικά σημείο που δείχνει κατά τη γνώμη μια ακατάσχετη ζηλοφθονία αλλά και ταυτόχρονα προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα αποτυχίας για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν το πάρει καθώς και να αποσυμπιέσει τη δική του ομάδα που φυσικά αν περάσει στο f4 εκεί θα διαπιστώσεις και συ τι ακριβώς θα δίνουν οι στοιχηματικές, οι οποίες δίνουν φαβορί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό με ισχνό προβάδισμα έναντι του Παο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο