Euroleague Playoffs 2026: Olympiacos (1) vs Μonaco (8)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα σειράς

Ολυμπιακός 3-0
27
36%
Ολυμπιακός 3-1
32
42%
Ολυμπιακός 3-2
9
12%
Μονακό 3-0
1
1%
Μονακό 3-1
4
5%
Μονακό 3-2
3
4%

Σύνολο ψήφων: 76
kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 06, 2026 12:50 pm

kein έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:03 pm
kraftf έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 11:59 am

Αν βεβαια την είχατε περάσει εσείς θα μιλάγαμε για πανηγυρική πρόκριση και για το μέταλλο του πρωταθλητή!!
Αυτό είναι μια υπόθεση. Αν παρακολουθούσες περισσότερο το φόρουμ θα έβλεπες τι λέγαμε όλοι, πράσινοι και κόκκινοι. Χαλάρωσε, δίκαια είστε εκεί που είστε και δίκαια σας έχουν φαβορί οι στοιχηματικές.
Και ποιος σου είπε ότι μίλησα εγώ για το forum και το τι θα έλεγαν οι χρήστες? Επίσης που ξέρεις εσύ αν παρακολουθώ το forum? Αυθαίρετο συμπέρασμα επειδή δεν ποστάρω συχνά μάλλον.
Το "θα μιλάγαμε" πάει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν κυρίως "δημοσιογράφοι" και τελικά αναπαράγεται από τον κόσμο.
Για παράδειγμα βάλε να δεις Συρίγο μετά από τη νίκη του Παο και την πρόκριση στα playoff απέναντι στη Μονακό και βάλε οποιαδήποτε εκπομπή μετά από νίκες Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό. Και μην ξεχνάμε ότι ο Συρίγος συνιστά ένα μετριοπαθές παράδειγμα.
Τώρα επίσης τι βλέπω και αν μας έχουν δικαία οι στοιχηματικές είναι άλλη κουβέντα, άσχετη με αυτό που έγραψα εγώ.
Τώρα αν θες την άποψή μου για το αν είμαστε φαβορί , την παραθέτω ως ακολούθως.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι βγήκε ο DPG να μας χαρακτηρίσει φαβορί σε ένα εντελώς άκυρο χρονικά σημείο που δείχνει κατά τη γνώμη μια ακατάσχετη ζηλοφθονία αλλά και ταυτόχρονα προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα αποτυχίας για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν το πάρει καθώς και να αποσυμπιέσει τη δική του ομάδα που φυσικά αν περάσει στο f4 εκεί θα διαπιστώσεις και συ τι ακριβώς θα δίνουν οι στοιχηματικές, οι οποίες δίνουν φαβορί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό με ισχνό προβάδισμα έναντι του Παο.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 06, 2026 12:51 pm

Αν ο ΠΑΟ είχε πέσει πάνω σε αυτήν την Μονακό, θα είχε κάνει ένα εξίσου άνετο 3-0. Και τώρα με τη Βαλένθια για εκεί πάει η δουλειά, αλλά ίσως με ένα καρδιοχτύπι παραπάνω.

Το γιατί, πως κτλ διαλύθηκε η Μονακό, δεν αφορά τους αντιπάλους. Ισα-Ισα, πρώτη φορά η πρωτιά της RS μετουσιώθηκε σε κανονικό πλεονέκτημα, και ο πρώτοπορος ΟΣΦΠ έπεσε σε μια όντως struggling ομάδα. Θα μπορούσε θεωρητικά να είχε πέσει σε ΠΑΟ βέβαια, όπου η σειρά θα ήταν αίμα και άμμος.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μάιος 06, 2026 12:53 pm

steph.larry έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:45 pm
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 11:59 am

Και αυτα δηλώσεις ειναι ομως,έστω και ανεπίσημες.Και για το Καουνας ειναι βιντεο που εχει ανεβει στο επισημο καναλι της ΚΑΕ,δεν το λες και τοσο ανεπισημο. Αλλα αλλου σταθηκα εγω, ειπα οτι θεωρω πως το να κρατησουν χαμηλο προφιλ στις δηλωσεις τους δεν εχει να κανει με το να μην φορτωσουν αγχος την ομαδα, αλλα με το οτι στα προηγουμενα f4 ελεγαν παμε να το παρουμε και παμε να το παρουμε,και στο τελος φεύγανε με αδεια χερια.

Δεν είπα οτι θεωρώ εύστοχες τις δηλώσεις του δπγ για να μου τις αντιπαραβάλεις. Προτιμώ τις δηλώσεις που κάνανε χθες οι αφοι,να κραταμε χαμηλά την μπάλα και να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία.
Στην τελευταία πρόταση συμφωνούμε, στα υπόλοιπα έχω κάποιες διαφωνίες αλλά σιγά τα ωά. Πχ πιστεύω ότι όντως κρατάνε χαμηλό προφιλ για να μην μεταφέρουν άγχος στην ομάδα.

Τις δηλώσεις και την στάση του Γιαννακόπουλου τις έφερα ως παράδειγμα για να αναδείξω τη σημασία του context, δηλαδή το που και πότε λέγεται κάτι. Δελτίο τύπου ή πρόχειρη συνέντευξη σε μικτή ζώνη δεν είναι ακριβώς η ίδια συνθήκη με το να λεώ πράγματα σε παίχτες και οπαδούς με ή χωρίς τις κάμερες (στα βίντεο που παρέθεσες ήταν με τις κάμερες). Για το ότι το αναπαράγει η ΚΑΕ μετά στο επικοινωνιακό κανάλι του δίνει μια επισημότητα, εκεί έχεις δίκιο, αλλά αυτό το κάνει για τον ίδιο λόγο που θα το έκανε ο δπγ ή ο κάθε ιδιοκτήτης ΚΑΕ, δηλαδή για το κοινό, το hype κτλ.
Εν κατακλείδι,δεν συμμερίζομαι την αποψη που εκφράστηκε οτι ήταν ηττοπαθείς οι δηλώσεις των αφων.
Ηταν αυτες που επρεπε να ειναι,και που πρεπει παντα να ειναι απο πλευρας καθε ομαδας που συμμετεχει στο φ4.
Και γκραντ φαβορι να εισαι,που για εμενα ο Ολυμπιακος ειναι αγωνιστικα το πρωτο φαβορι,δεν σημαινει οτι θα το παρεις.
Τα φ4 ειναι αποτελεσμα και συνδυασμος πολλων παραγόντων,οχι μονο του τι αγωνιστικη εικονα ειχες ολη την σεζον.

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τετ Μάιος 06, 2026 12:54 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:39 pm
tsoureki έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:34 pm

Θα είμασταν εμείς 8οι και η Μονακο 1η σε αυτό το σενάριο ή αντίστροφα;
Yποθετικα, οχι. Οπως υποθετικα αν ηταν καλα η Μονακο,δεν θα ηταν στα play in και δεν θα την ειχαμε αντιμετωπισει,για να λεμε οτι θα μας αφηνε εκτός.
Θα ήταν δηλαδή σε μια θέση πιο ψηλά, χωρίς να πετάει τον Πάο ακόμη πιο χαμηλά, και ο Ολυμπιακός πιο χαμηλά ώστε να πέσει απέναντι στην Μονακό και να χάσει.
Ή με κάποιο τρόπο θα έπεφτε ο Ολυμπιακος κάτω από τετράδα, χωρίς να πέσει παράλληλα ο Πάο και η Μονακό θα ήταν τόσο ψηλα ώστε να διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό (και όχι με τον Πάο) και πάλι να τον πετάξει έξω.
Εκτός αν δεν μου έρχεται κάνα άλλο σενάριο, τι να πώ μαθημάτικα θα υπήρχαν πιθανότητες να γίνει και αυτό.
Αρκετά τραβηγμένο ακόμη και για μαθηματικά που βλέπουμε στο φόρουμ τις τελευταίες καναδυο βδομάδες, αλλα και πάλι δεν είναι απίθανο.

kraftf

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 06, 2026 12:58 pm

j-kidd13 έγραψε:
tsoureki έγραψε:

Θα είμασταν εμείς 8οι και η Μονακο 1η σε αυτό το σενάριο ή αντίστροφα;
Yποθετικα, οχι. Οπως υποθετικα αν ηταν καλα η Μονακο,δεν θα ηταν στα play in και δεν θα την ειχαμε αντιμετωπισει,για να λεμε οτι θα μας αφηνε εκτός.
Άμα ήταν καλά η Μονακό δε θα ήσασταν 7οι γιατί θα ήταν από πάνω σας οπότε υποθετικά στα playin θα ήσασταν από 8 και κάτω.

kraftf

junior
Reactions:

Τετ Μάιος 06, 2026 12:59 pm

kein έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 11:40 am
DSP έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 11:39 am
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... eixte-ston

"Η Μονακό ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα" :ugeek:
Η ολόκληρη εννοούσε, πριν σκορπίσει σαν τα πουλιά μετά το σμπάρο :mrgreen:
Δεν ξέρω αν το έχετε πάρι χαμπαρι αλλά να σας ενημερώσω ότι σχολιάζετε ανάρτηση του 2022...

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Μάιος 06, 2026 1:04 pm

kraftf έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:58 pm
j-kidd13 έγραψε:

Άμα ήταν καλά η Μονακό δε θα ήσασταν 7οι γιατί θα ήταν από πάνω σας οπότε υποθετικά στα playin θα ήσασταν από 8 και κάτω.
Δεν παει ακριβως ετσι γιατι αν ηταν καλα ολη τη χρονια η Μονακο,θα ειχε κανει καποιες νικες παραπανω που θα εφερναν ντομινο στην βαθμολογια γενικοτερα,δεν επηρεαζει μονο τον Παναθηναικο.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Μάιος 06, 2026 1:11 pm

kraftf έγραψε:
kein έγραψε:

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρι χαμπαρι αλλά να σας ενημερώσω ότι σχολιάζετε ανάρτηση του 2022...
Αμφιβάλλεις ότι θα την ανεβάσει το πορτοκαλί για καινούργια με τίτλο: "Δήλωση πρόκληση Αγγελόπουλων για Αταμάν εν όψη Final Four!";

Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης

Τετ Μάιος 06, 2026 1:31 pm

kraftf έγραψε:
kein έγραψε:

Oops!!! :D
Η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος!

Θα ήταν όντως παράλογο να έχουν κάνει τέτοιο σχόλιο για το φετινό φάντασμα της Μονακό.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 06, 2026 1:37 pm

steph.larry έγραψε:
kein έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 11:56 am

Άλλο είπα, δεν με κατάλαβες. Τα δύο άκρα είναι απο την μία η αλαζονική θέση τύπου "πάμε να τα πάρουμε όλα αέρα" και η άλλη "δεν είμαστε φαβορί, δεν υπάρχουν φαβορί κλπ κλπ - κι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε".
Έγραφα στο αρχικό ποστ για τα άκρα ότι υπάρχει και μια μέση οδός, όχι τα άκρα μόνο. Θα μπορούσε να δηλώσουν πχ "Ναι φέρουμε την ταμπέλα του φαβορί γιατι είμαστε η πρώτη της ρεγκιουλαρ, έχουμε τον mvp και στα ΡΟ περάσαμε με σκούπα, αλλά αυτός ο τίτλος δεν εξασφαλίζει τίποτα, θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο" , λέω τώρα εγώ μια πιθανή δήλωση που θα την έκανα like και εγώ ο πράσινος kein.
Σε αυτήν την περίπτωση, θεωρώ πως το να πεις δημοσίως δεν υπάρχουν φαβορί είναι μάλλον προσπάθεια αποφόρτισης παρά δείγμα ηττοπάθειας, δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν το ταυτίζω με το χαμηλό ακρό.

Τώρα για το παράδειγμα που παραθέτεις ως δήλωση, μπορεί αυτά τα λόγια να μην έχουν ειπωθεί αυτολεξεί αλλά το γενικό νόημα λίγο-πολύ αυτό είναι (πλην της πεποίθησης περί φαβορί). Αναφέρομαι στη στάση των Αγγελόπουλων. Πιστεύουν ότι καθρέφτης είναι το γήπεδο, ότι ο ΟΣΦΠ ως ποιοτική ομάδα με παίχτες επισήμως και εν δυνάμει MVP μπορεί και αξίζει να τo πάρει, και ότι η συνεχής παρουσία στα F4 όλα αυτά τα χρόνια είναι μια μορφή επιτυχίας της ομάδας. Απλώς η διατύπωση τους δεν είναι τόσο ξεκάθαρη όσο το παράδειγμα σου, που προσωπικά εμένα δε με χαλάει, ως ιδιοκτήτες της ομάδας πρέπει και προσπαθούν να κάνουν και μια επικοινωνιακή διαχείριση.
Ούτε εμένα με χαλάει, αν πας πιο πίσω στα μηνύματα θα δεις ότι είπα : λογικές οι δηλώσεις. Απλά μιλαγαμε με τα παιδιά εδώ για τα άκρα που τείνουν ώρες ώρες οι δηλώσεις, ένα εύρος από υπεροψία ως αποποίηση ευθυνών.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 06, 2026 1:51 pm

kraftf έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:50 pm
kein έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 12:03 pm

Αυτό είναι μια υπόθεση που υπάρχει στο μυαλό σου όχι στην πραγματικότητα. Αν παρακολουθούσες περισσότερο το φόρουμ θα έβλεπες τι λέγαμε όλοι, πράσινοι και κόκκινοι. Χαλάρωσε μην βλέπεις φαντάσματα, δίκαια είστε εκεί που είστε και δίκαια σας έχουν φαβορί οι στοιχηματικές.
Και ποιος σου είπε ότι μίλησα εγώ για το forum και το τι θα έλεγαν οι χρήστες? Επίσης που ξέρεις εσύ αν παρακολουθώ το forum? Αυθαίρετο συμπέρασμα επειδή δεν ποστάρω συχνά μάλλον.
Το "θα μιλάγαμε" πάει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν κυρίως "δημοσιογράφοι" και τελικά αναπαράγεται από τον κόσμο.
Για παράδειγμα βάλε να δεις Συρίγο μετά από τη νίκη του Παο και την πρόκριση στα playoff απέναντι στη Μονακό και βάλε οποιαδήποτε εκπομπή μετά από νίκες Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό. Και μην ξεχνάμε ότι ο Συρίγος συνιστά ένα μετριοπαθές παράδειγμα.
Τώρα επίσης τι βλέπω και αν μας έχουν δικαία οι στοιχηματικές είναι άλλη κουβέντα, άσχετη με αυτό που έγραψα εγώ.
Τώρα αν θες την άποψή μου για το αν είμαστε φαβορί , την παραθέτω ως ακολούθως.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι βγήκε ο DPG να μας χαρακτηρίσει φαβορί σε ένα εντελώς άκυρο χρονικά σημείο που δείχνει κατά τη γνώμη μια ακατάσχετη ζηλοφθονία αλλά και ταυτόχρονα προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα αποτυχίας για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν το πάρει καθώς και να αποσυμπιέσει τη δική του ομάδα που φυσικά αν περάσει στο f4 εκεί θα διαπιστώσεις και συ τι ακριβώς θα δίνουν οι στοιχηματικές, οι οποίες δίνουν φαβορί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό με ισχνό προβάδισμα έναντι του Παο.
Τώρα επίσης για το αν βλέπω εγώ φαντάσματα μπορεί να έχεις και δίκιο. Μπροστά βέβαια στα φαντάσματα και τους δράκους που βλέπει ο DPG και πολύς κόσμος που ασχολείται με το φετινό δράμα(show) του Παο, τα δικά μου φαντάσματα, μάλλον ωχριούν!!
Τα έχεις λίγο μπερδεμένα μου φαίνεται στην σκέψη σου. Καταρχάς εσυ μπηκες στην διαδικασία να quote-άρεις δικό μου σχόλια αναφερόμενος σε πρώτο πληθυντικό ( ειπες ακριβώς : Αν βεβαια την είχατε περάσει εσείς θα μιλάγαμε για πανηγυρική πρόκριση και για το μέταλλο του πρωταθλητή!!) και σου απαντώ ότι αυτό ΕΔΩ μέσα στο φόρουμ δεν ισχύει, κι αν παρακολουθούσες περισσότερο το φόρουμ θα το έβλεπες. Στη συνέχεια "γυρνάς την μπιφτέκα" και πετάς την μπάλα στην κερκίδα μη έχοντας κανένα επιχείρημα, και το ρίχνεις σε εξωγενείς παράγοντες και έχεις και το θράσος να λες : "Και ποιος σου είπε ότι μίλησα εγώ για το forum και το τι θα έλεγαν οι χρήστες?" :D :D :D Δηλαδή θα πρέπει ο καθένας να ΥΠΟΘΕΤΕΙ τί έχεις εσύ στο μυαλό σου και όχι τι γράφεις ?
Λοιπον χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να συζητήσεις με λογικά επιχειρήματα και σεβασμό στα άλλα μέλη, γιατί εδώ μέσα ευτυχώς ουτε SDNA είναι ούτε ReDNA, αν δεν μπορείς δεν σε υποχρεώνει κανένας να γράφεις.

ΥΓ : (αλά κουβόπουλος :mrgreen: μιας και πιάσαμε τέτοιες θρυλικές ιστοσελίδες !!!) ... Επίσης αν βρουν οι διαχειριστές λίγο χρόνο να κοιτάξουν καμιά IP και τα τοιαύτα , κάποιοι "αλιξιπτωτιστές" μέλη του φόρουμ θα μας χαιρετίσουν πριν το Φ4, με τα διπλά τους προφίλ και ίσως είναι και καλύτερα για τους υπολοιπους που θέλουν να μιλήσουν για μπάσκετ με πολιτισμένο τρόπο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Μάιος 06, 2026 1:53 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 1:11 pm
kraftf έγραψε:

Αμφιβάλλεις ότι θα την ανεβάσει το πορτοκαλί για καινούργια με τίτλο: "Δήλωση πρόκληση Αγγελόπουλων για Αταμάν εν όψη Final Four!";
Μπα έχει άλλο καημό ο Πρόεδρος ... ανεβάζει για το ΣΕΦ και τα 25 μύρια που επιδοτεί το κράτος :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Μάιος 06, 2026 1:58 pm

Σορι ...
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Μάιος 06, 2026 2:05 pm

:lol:

Μιας και πολύ κουβέντα έχει γίνει για στατιστική λοιπόν ,όταν κάποιος που έχει 32-33% τρίποντο καριέρας, έχει 62%(aka διακυμανση) σε 3 αγωνες ξέρετε αυτό τι πάει να πει για το φ4 ε? :hoho:

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 06, 2026 2:07 pm

kein έγραψε:
DSP έγραψε:
Τετ Μάιος 06, 2026 11:39 am
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... eixte-ston

"Η Μονακό ήταν η πιο δύσκολη ομάδα στην οκτάδα" :ugeek:
Το άρθρο είναι της 05.05.2022 ώρα 14:04.

edit: Τώρα είδα ότι το εντόπισε προηγουμένως ο kraftf, αλλά --δεν ξέρω γιατί-- δεν μπορώ να το διαγράψω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος halldor την Τετ Μάιος 06, 2026 2:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”