Με κυβέρνηση Τσίπρα ή με κυβέρνηση Μητσοτάκη ; γιατί μου βγάζει 2 αποτελέσματαbig_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:05 pm![]()
Μιας και πολύ κουβέντα έχει γίνει για στατιστική λοιπόν ,όταν κάποιος που έχει 32-33% τρίποντο καριέρας, έχει 62%(aka διακυμανση) σε 3 αγωνες ξέρετε αυτό τι πάει να πει για το φ4 ε?![]()
Euroleague Playoffs 2026: Olympiacos (1) vs Μonaco (8)
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτσε κάτσε θα μαντέψω. Θα κανονικοποιηθεί το ποσοστό. Το βρηκα;;big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:05 pm![]()
Μιας και πολύ κουβέντα έχει γίνει για στατιστική λοιπόν ,όταν κάποιος που έχει 32-33% τρίποντο καριέρας, έχει 62%(aka διακυμανση) σε 3 αγωνες ξέρετε αυτό τι πάει να πει για το φ4 ε?![]()
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κατά τη γνώμη μου πάλι 3-0 θα ήτανε ...αλλά με ψυχοφθόρο τρόπο.steph.larry έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 12:51 pmΑν ο ΠΑΟ είχε πέσει πάνω σε αυτήν την Μονακό, θα είχε κάνει ένα εξίσου άνετο 3-0. Και τώρα με τη Βαλένθια για εκεί πάει η δουλειά, αλλά ίσως με ένα καρδιοχτύπι παραπάνω.
Το γιατί, πως κτλ διαλύθηκε η Μονακό, δεν αφορά τους αντιπάλους. Ισα-Ισα, πρώτη φορά η πρωτιά της RS μετουσιώθηκε σε κανονικό πλεονέκτημα, και ο πρώτοπορος ΟΣΦΠ έπεσε σε μια όντως struggling ομάδα. Θα μπορούσε θεωρητικά να είχε πέσει σε ΠΑΟ βέβαια, όπου η σειρά θα ήταν αίμα και άμμος.
-
kraftf

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
2
Ωραίο πάντως είναι καταλογίζεις θράσος σε κάποιον για τον οποίο έχεις προβεί σε αυθαίρετα συμπεράσματα. Μιας και μου κάνεις μάθημα θα σε παρακαλέσω όταν υποθέτεις πράγματα που εγώ δεν έχω πει καλό είναι τα επιβεβαιώνεις πριν τα επικαλεστείς.kein έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 1:51 pmΤα έχεις λίγο μπερδεμένα μου φαίνεται στην σκέψη σου. Καταρχάς εσυ μπηκες στην διαδικασία να quote-άρεις δικό μου σχόλια αναφερόμενος σε πρώτο πληθυντικό ( ειπες ακριβώς : Αν βεβαια την είχατε περάσει εσείς θα μιλάγαμε για πανηγυρική πρόκριση και για το μέταλλο του πρωταθλητή!!) και σου απαντώ ότι αυτό ΕΔΩ μέσα στο φόρουμ δεν ισχύει, κι αν παρακολουθούσες περισσότερο το φόρουμ θα το έβλεπες. Στη συνέχεια "γυρνάς την μπιφτέκα" και πετάς την μπάλα στην κερκίδα μη έχοντας κανένα επιχείρημα, και το ρίχνεις σε εξωγενείς παράγοντες και έχεις και το θράσος να λες : "Και ποιος σου είπε ότι μίλησα εγώ για το forum και το τι θα έλεγαν οι χρήστες?"kraftf έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 12:50 pm
Και ποιος σου είπε ότι μίλησα εγώ για το forum και το τι θα έλεγαν οι χρήστες? Επίσης που ξέρεις εσύ αν παρακολουθώ το forum? Αυθαίρετο συμπέρασμα επειδή δεν ποστάρω συχνά μάλλον.
Το "θα μιλάγαμε" πάει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιουργούν κυρίως "δημοσιογράφοι" και τελικά αναπαράγεται από τον κόσμο.
Για παράδειγμα βάλε να δεις Συρίγο μετά από τη νίκη του Παο και την πρόκριση στα playoff απέναντι στη Μονακό και βάλε οποιαδήποτε εκπομπή μετά από νίκες Ολυμπιακού απέναντι στη Μονακό. Και μην ξεχνάμε ότι ο Συρίγος συνιστά ένα μετριοπαθές παράδειγμα.
Τώρα επίσης τι βλέπω και αν μας έχουν δικαία οι στοιχηματικές είναι άλλη κουβέντα, άσχετη με αυτό που έγραψα εγώ.
Τώρα αν θες την άποψή μου για το αν είμαστε φαβορί , την παραθέτω ως ακολούθως.
Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι βγήκε ο DPG να μας χαρακτηρίσει φαβορί σε ένα εντελώς άκυρο χρονικά σημείο που δείχνει κατά τη γνώμη μια ακατάσχετη ζηλοφθονία αλλά και ταυτόχρονα προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα αποτυχίας για τον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν το πάρει καθώς και να αποσυμπιέσει τη δική του ομάδα που φυσικά αν περάσει στο f4 εκεί θα διαπιστώσεις και συ τι ακριβώς θα δίνουν οι στοιχηματικές, οι οποίες δίνουν φαβορί αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό με ισχνό προβάδισμα έναντι του Παο.
Τώρα επίσης για το αν βλέπω εγώ φαντάσματα μπορεί να έχεις και δίκιο. Μπροστά βέβαια στα φαντάσματα και τους δράκους που βλέπει ο DPG και πολύς κόσμος που ασχολείται με το φετινό δράμα(show) του Παο, τα δικά μου φαντάσματα, μάλλον ωχριούν!!![]()
![]()
Δηλαδή θα πρέπει ο καθένας να ΥΠΟΘΕΤΕΙ τί έχεις εσύ στο μυαλό σου και όχι τι γράφεις ?
Λοιπον χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να συζητήσεις με λογικά επιχειρήματα και σεβασμό στα άλλα μέλη, γιατί εδώ μέσα ευτυχώς ουτε SDNA είναι ούτε ReDNA, αν δεν μπορείς δεν σε υποχρεώνει κανένας να γράφεις.
ΥΓ : (αλά κουβόπουλοςμιας και πιάσαμε τέτοιες θρυλικές ιστοσελίδες !!!) ... Επίσης αν βρουν οι διαχειριστές λίγο χρόνο να κοιτάξουν καμιά IP και τα τοιαύτα , κάποιοι "αλιξιπτωτιστές" μέλη του φόρουμ θα μας χαιρετίσουν πριν το Φ4, με τα διπλά τους προφίλ και ίσως είναι και καλύτερα για τους υπολοιπους που θέλουν να μιλήσουν για μπάσκετ με πολιτισμένο τρόπο.
Τα περί προσπάθειας για συζήτηση με λογικά επιχειρήματα προφανώς είναι κατι που εσυ θα πρέπει να προσπαθήσεις να ενταξεις στην επικοινωνία σου μαζί μου. Εγω μια χαρα ήρεμα σου απευθύνομαι και ουτε σου κόλλησα καμία ταμπελα SDNA. Είναι ξεκάθαρο ότι εσύ πετάς τη μπάλα στην κερκίδα με τέτοιες αναφορές και ακόμα περισσότερο με χαρακτηρισμούς τύπου "αλεξιπτωτιστές". Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα γιατί αν όντως το έχεις κάνει σε ανακαλώ στην τάξη. Αν δε θες να σου απευθύνω το λόγο μπορείς ευγενικά να το ζητήσεις.
Επίσης το forum εδώ δεν είναι τσιφλίκι σου, ούτε και έχεις κάποια παραπάνω δικαιώματα επειδή είσαι πιο ενεργός χρήστης από εμένα, ούτε και σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς αδίκως ανθρώπους.
Εσυ λοιπόν χαλάρωσε και δείξε σεβασμό προς εμένα. Αν δε θες επαφές μαζί μου απλά δήλωσέ το χωρίς να μου κάνεις και μάθημα για λογικά επιχειρήματα και σεβασμό. Τα μαθήματα κράτα για τον εαυτό σου.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Η Μονακό και στο πλει ιν στο οακα με κάτω τα χέρια έχασε. Απλα καποια παιδιά γραφαν τότε τελείως διαφορετικά απ ότι μετά το 3-0 του Ολυμπιακού..
Σε ότι κατάσταση και να είναι η Μονακό ο οσφπ έπαιξε καταπληκτικά στη σειρά με σοβαρότητα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και όπως είναι υποθετικό το τι θα γινότανε άμα η Μονακό έπαιζε σειρά με άλλη ομάδα άλλο τόσο είναι τι θα γινόταν αν ήταν πλήρης, εξάλλου ο Ολυμπιακός δεν νομίζω ότι έπιασε και την καλύτερη απόδοση που μπορεί. Σβηστά την σκούπισε.
Σε ότι κατάσταση και να είναι η Μονακό ο οσφπ έπαιξε καταπληκτικά στη σειρά με σοβαρότητα δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και όπως είναι υποθετικό το τι θα γινότανε άμα η Μονακό έπαιζε σειρά με άλλη ομάδα άλλο τόσο είναι τι θα γινόταν αν ήταν πλήρης, εξάλλου ο Ολυμπιακός δεν νομίζω ότι έπιασε και την καλύτερη απόδοση που μπορεί. Σβηστά την σκούπισε.
-
kraftf

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Όντως σβηστά την σκούπισε αλλά έπιασε και πολύ καλή απόδοση. Ρεκόρ τριπόντων έκανε χθες.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:42 pmΗ Μονακό και στο πλει ιν στο οακα με κάτω τα χέρια έχασε. Απλα καποια παιδιά γραφαν τότε τελείως διαφορετικά απ ότι μετά το 3-0 του Ολυμπιακού..
Σίγουρα έχει μεγαλύτερο ταβανι.
-
kraftf

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτό είναι wishful thinking!big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:05 pm![]()
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι βρίσκεται σε καλή shooting περίοδο ο Γουοκαπ.
Αν σουτάρει 4/5 στο f4 προφανώς ο Ολυμπιακός θα έχει κερδίσει με 20 πόντους εύκολα οποιονδήποτε.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ έγραψα για ηττοπάθεια γιατί έχω βαρεθεί να βγαίνουν και να λένε για διακρίσεις και ρεκόρ που δεν ενδιαφέρουν κανένα μόνο και μόνο γιατί δεν έχουν να κοκορευτουν για την κατάκτηση
Και ότι ο στόχος είναι το Φ4. Στόχος το Φ4 ήταν πριν 2 χρόνια. Πλέον η κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός του τμήματος. Και για το μέγεθος της επένδυσης και για το μέγεθος του συλλογικού και για πολλούς λόγους
Δεν με ενδιαφέρει το αν παίζουν και οι άλλοι και αν θέλει τύχη . Αυτά να τα πουν 24 Μαϊου βράδυ οι υπόλοιποι 3 άξιοι αντίπαλοι μας
Και δεν ισχυρίζομαι ότι εγώ έχω δίκιο ή ότι είμαι καλός οπαδός , ούτε ότι δεν πιστεύω στην ομάδα . Απλά όταν έχεις δει το ίδιο έργο 2-3 φορές δεν ενθουσιαζεσαι το ίδιο την 4η-5η θέαση μέχρι να δεις διαφορετική κατάληξη (μην πω και έναρξη γιατί κάποιος ανέφερε να μπουν τα σουτ στην αρχή κάτι που δεν έχω δει ποτέ τον Ολυμπιακό να κάνει, ούτε στο Λονδίνο που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ που έχω δει την ομάδα σε Φ4)
Και για να μην το κουράζουμε, ο,τι είπε ο διαδικτυακός άγνωστος φίλος εδώ

Και ότι ο στόχος είναι το Φ4. Στόχος το Φ4 ήταν πριν 2 χρόνια. Πλέον η κατάκτηση του τροπαίου είναι αυτοσκοπός του τμήματος. Και για το μέγεθος της επένδυσης και για το μέγεθος του συλλογικού και για πολλούς λόγους
Δεν με ενδιαφέρει το αν παίζουν και οι άλλοι και αν θέλει τύχη . Αυτά να τα πουν 24 Μαϊου βράδυ οι υπόλοιποι 3 άξιοι αντίπαλοι μας
Και δεν ισχυρίζομαι ότι εγώ έχω δίκιο ή ότι είμαι καλός οπαδός , ούτε ότι δεν πιστεύω στην ομάδα . Απλά όταν έχεις δει το ίδιο έργο 2-3 φορές δεν ενθουσιαζεσαι το ίδιο την 4η-5η θέαση μέχρι να δεις διαφορετική κατάληξη (μην πω και έναρξη γιατί κάποιος ανέφερε να μπουν τα σουτ στην αρχή κάτι που δεν έχω δει ποτέ τον Ολυμπιακό να κάνει, ούτε στο Λονδίνο που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ που έχω δει την ομάδα σε Φ4)
Και για να μην το κουράζουμε, ο,τι είπε ο διαδικτυακός άγνωστος φίλος εδώ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτος ο φιλος δεν ξερει τι λεει. Με ελιτ ομαδες θα γινει λογικα το φ4, σχεδον καμια περιπτωση να τελειωσει απο το πρωτο ημιχρονο.
Απλα ψαχνει αφορμη για να βγαλει εμτα διαγνωση περι "συμπλεγματων". Διαφορες 15 εξανεμιζονται πλεον σε 5 λεπτα και αυτος θελει να τελειωσει ο τελικος απο το πρωτο ημιχρονο. Εχω σιχαθει τους καφενειακους.
Απλα ψαχνει αφορμη για να βγαλει εμτα διαγνωση περι "συμπλεγματων". Διαφορες 15 εξανεμιζονται πλεον σε 5 λεπτα και αυτος θελει να τελειωσει ο τελικος απο το πρωτο ημιχρονο. Εχω σιχαθει τους καφενειακους.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι wishful thinking που λέω πως θα κανονικό ποιησει το ποσοστό του σε ποσοστά καριέρας και όχι το ότι μπορεί να σουτάρει 80% τρίποντο κάποιος που έχει τα κουλούρια συνήθειο (στα φ4)?kraftf έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 3:06 pmΑυτό είναι wishful thinking!big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:05 pm![]()
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι βρίσκεται σε καλή shooting περίοδο ο Γουοκαπ.
Αν σουτάρει 4/5 στο f4 προφανώς ο Ολυμπιακός θα έχει κερδίσει με 20 πόντους εύκολα οποιονδήποτε.
Ας απαντήσει το κοινό παρακαλώ
Υγ τα ιδια τράβαγα κ πέρσι με τον Γουρντ
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πάλι έχω σιχαθεί να χάνουμε εμείς από το πρώτο ημίχρονο τα τελευταία 2 χρόνια
Και πιστεύω ότι με τη φετινή εικόνα μέχρι στιγμής, αυτό να αλλάξει
Στο Κάουνας και πέρυσι το έβλεπα και το πίστευα και το έλεγα . Ε, τώρα δεν λέω ούτε εγώ τίποτα, γιατί τη μια φορά είδα πως τελείωσαν το ματς και την άλλη πως μπήκαν στο ματς . Κι εμείς ελίτ ομάδα είμαστε και χάσαμε από το 1ο δεκάλεπτο
Η ηττοπάθεια ξαναλέω δεν προκύπτει από το να λες βήμα βήμα έχουμε ημιτελικό. Είναι να λες ότι είσαι η μόνη ομάδα με 5 σερί Φ4 που είναι χαζομάρα στα μάτια μου
Και πιστεύω ότι με τη φετινή εικόνα μέχρι στιγμής, αυτό να αλλάξει
Στο Κάουνας και πέρυσι το έβλεπα και το πίστευα και το έλεγα . Ε, τώρα δεν λέω ούτε εγώ τίποτα, γιατί τη μια φορά είδα πως τελείωσαν το ματς και την άλλη πως μπήκαν στο ματς . Κι εμείς ελίτ ομάδα είμαστε και χάσαμε από το 1ο δεκάλεπτο
Η ηττοπάθεια ξαναλέω δεν προκύπτει από το να λες βήμα βήμα έχουμε ημιτελικό. Είναι να λες ότι είσαι η μόνη ομάδα με 5 σερί Φ4 που είναι χαζομάρα στα μάτια μου
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγω εχω σιχαθει ανθρωπους που εχουν μεινει στα 90σ οταν αναλυουν μπασκετ και περιμενουν να κρεμασουν κουδουνια μετα απο ανυπαρκτα σεναρια του μυαλου τους που δεν επιβεβαιωθηκαν.
Αν καποιος "μπασκετικος" νομιζει οτι θα εχουμε καθαρισει την Φενερ απο το πρωτο ημιχρονο και ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ειναι δειγμα ηττοπαθειας, να το γυρισει στο κρικετ. Η υπομονη μου εχει εξαντληθει.
Αν καποιος "μπασκετικος" νομιζει οτι θα εχουμε καθαρισει την Φενερ απο το πρωτο ημιχρονο και ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ειναι δειγμα ηττοπαθειας, να το γυρισει στο κρικετ. Η υπομονη μου εχει εξαντληθει.
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς ποτέ δεν χάνει από το 1ο δεκάλεπτο ακόμα και αν ξεκινήσει με 0-15. Το 2024 η Ρεάλ μπήκε στον τελικό όπως μπήκε και με εμάς, απλώς ο Παναθηναϊκός είχε την δυνατότητα να επιστρέψει, εμείς όχι. Σημασία έχει να είσαι καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος των 40 λεπτών.
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο που λέμε μπήκε δυνατά έβαλε 2 γκολ και μετά έπαιξε να τα κρατήσει. Τι να το κάνω να μπω με τους παίκτες να παίζουν στο 300% να πάρουν διαφορά και μετά να ξεφουσκώσουν τελείως επειδή δεν αντέχουν και η δεύτερη πεντάδα να φάει χειρότερο σερί από την ανάποδη.
Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο που λέμε μπήκε δυνατά έβαλε 2 γκολ και μετά έπαιξε να τα κρατήσει. Τι να το κάνω να μπω με τους παίκτες να παίζουν στο 300% να πάρουν διαφορά και μετά να ξεφουσκώσουν τελείως επειδή δεν αντέχουν και η δεύτερη πεντάδα να φάει χειρότερο σερί από την ανάποδη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο