Μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ
Ντορσει φουρνιε
Ντιαλό γουορντ
Βεζε Πίτερς
Μιλου ταρικ χολ
2 μεταγραφές και τέλος , στο 4 απέναντι σε παίκτες τύπου χειζ θα βάζεις τον Ντιαλό
Συντονιστής: Captains

Ωραίο ροστερακι, αρκετά μπαρτζωκιστικοshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:41 pmΠάντως στην κατάσταση που είναι ο τζοσεφ και αν πούμε ότι δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο του μακινταιρ εγώ είμαι κομπλέ με ένα ρόστερ
Μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ
Ντορσει φουρνιε
Ντιαλό γουορντ
Βεζε Πίτερς
Μιλου ταρικ χολ
2 μεταγραφές και τέλος , στο 4 απέναντι σε παίκτες τύπου χειζ θα βάζεις τον Ντιαλό

Υπάρχει προπονητής στην Ευρωλίγκα που θα έβλεπε αυτό το ρόστερ και θα έλεγε "μμμ... δε μου κάνει και πολύ";tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:47 pmΩραίο ροστερακι, αρκετά μπαρτζωκιστικοshaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:41 pmΠάντως στην κατάσταση που είναι ο τζοσεφ και αν πούμε ότι δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο του μακινταιρ εγώ είμαι κομπλέ με ένα ρόστερ
Μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ
Ντορσει φουρνιε
Ντιαλό γουορντ
Βεζε Πίτερς
Μιλου ταρικ χολ
2 μεταγραφές και τέλος , στο 4 απέναντι σε παίκτες τύπου χειζ θα βάζεις τον Ντιαλό![]()
Αρκεί να μείνει ο κοουτς, με άλλον δεν νομίζω να δουλέψει τόσο

Θα ερθει ακομη ενας γκαρντ 100%shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:41 pmΠάντως στην κατάσταση που είναι ο τζοσεφ και αν πούμε ότι δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο του μακινταιρ εγώ είμαι κομπλέ με ένα ρόστερ
Μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ
Ντορσει φουρνιε
Ντιαλό γουορντ
Βεζε Πίτερς
Μιλου ταρικ χολ

Πολύ πιθανό για να αντικαταστήσει το διαβατήριο του Τολιοπούλου, να έρθει ο Παπαγιάννης που ψυθιρίζεται…big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:42 pmΡεεε2 τα έχουμε πει για τον Φρανσίσκο, πράσινα θα φοράει και την επόμενη χρονιά
Nα ρωτήσω και τον Σπανο σήμερα ?,κλασσικά στα court seats θα ειναι δίπλα δίπλα με στασινοπουλο
Υγ δε ξέρω μήπως πάρουμε κ ψηλο πακέτο από τον ίδιο,κάτι έχει ακουστεί.

Τέλειο ρόστερ είναι και έχεις για βοήθεια Νιλικίνα , Παπ, Μακ , Φαλ , Λαρε και Νετζιπόγλου. Ο Μόρρις φεύγει και αν μείνει ο Εβανς μόνο για κανένα θαύμα χωρίς να περιμένουμε τίποτα απο εκείνον.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:41 pmΠάντως στην κατάσταση που είναι ο τζοσεφ και αν πούμε ότι δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο του μακινταιρ εγώ είμαι κομπλέ με ένα ρόστερ
Μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ
Ντορσει φουρνιε
Ντιαλό γουορντ
Βεζε Πίτερς
Μιλου ταρικ χολ

Και ποτε θα παίζει ο 4ος γκαρντ; Στο δύο είμαστε τσιμεντο..στον ασσο έχεις μακινταιρ που θα παίζει 25λ και άλλους δυο που μπορούν να παίζουν 20λεπτα ο καθέναςChristofis έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 3:06 pmΘα ερθει ακομη ενας γκαρντ 100%shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:41 pmΠάντως στην κατάσταση που είναι ο τζοσεφ και αν πούμε ότι δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο του μακινταιρ εγώ είμαι κομπλέ με ένα ρόστερ
Μακινταιρ τζοσεφ γουοκαπ
Ντορσει φουρνιε
Ντιαλό γουορντ
Βεζε Πίτερς
Μιλου ταρικ χολ
Αλλα ουτε εμενα με χαλαει καθολου. Ο Αλεκος πηρε κα αυτος τα πανω του μετα το ντεφορμαρισμα του. Γενικα οι γυμναστες εχουν κανει φοβερη δουλεια φετος. Ουτε παρα πολλους μυικους τραυματισμους ειχαμε ειδικα σε παικτες που προπονηθηκαν απο τηνν ομαδα(Ταιρικ, Νιλικικινια πχ ειχαν κανει προετοιμασια με αλλη ομαδα) ενω ο Μιλου ειχε καταγμα, ο Μορρις διαστρεμα και ο Γουορντ οστικο οιδημα. Οι οσφυαλγιες ειναι στα πλαισια χρονιων προβληματων.

Δεν λέω αυτό, απλά κυρίως τα γκαρντ ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του Μπαρτζώκα. Δεν το λέω για κακό ακριβώς το αντίθετο, θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλό ρόστερ για να δουλέψει το σύστημα του κοουτς.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 3:00 pmΥπάρχει προπονητής στην Ευρωλίγκα που θα έβλεπε αυτό το ρόστερ και θα έλεγε "μμμ... δε μου κάνει και πολύ";tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 2:47 pm
Ωραίο ροστερακι, αρκετά μπαρτζωκιστικο![]()
Αρκεί να μείνει ο κοουτς, με άλλον δεν νομίζω να δουλέψει τόσο![]()

Καταλαβαίνω πως το λες. Διαφωνώ ωστόσο. Θεωρώ ότι πολλές φορές λανθασμένα ταυτίζουμε προπονητές με παίκτες που είχαν σε προηγούμενες ομάδες τους και θεωρούμε ότι τέτοιους θα θέλουν και στις επόμενες. Σε ένα βαθμό μπορεί να ισχύει, τις περισσότερες φορές όμως οι προπονητές προσαρμόζονται στο υλικό που έχουν.tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 5:20 pmΔεν λέω αυτό, απλά κυρίως τα γκαρντ ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του Μπαρτζώκα. Δεν το λέω για κακό ακριβώς το αντίθετο, θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλό ρόστερ για να δουλέψει το σύστημα του κοουτς.Stam Tziant έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 3:00 pm
Υπάρχει προπονητής στην Ευρωλίγκα που θα έβλεπε αυτό το ρόστερ και θα έλεγε "μμμ... δε μου κάνει και πολύ";![]()
Ο Σπανούλης πχ θα πήγαινε με δύο γκαρντ στυλ Φρανσίσκο και τον Γουοκαπ πιστεύω και ίσως ένα πιο αμυντικό 4αρι

Απλά λέω ότι στο μυαλό μας το "δικής του επιλογής" είναι αυτό που είχε στις προηγούμενες ομάδες του. Παρόλα αυτά οι προπονητές δεν προσπαθούν να αντιγράψουν τις προηγούμενες ομάδες τους στις επόμενες. Προσαρμόζονται πρώτον στο τι βρίσκουν και δεύτερον στο τι υπάρχει στην αγορά.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 06, 2026 7:37 pmο μακινταιρ ειναι ο ασσος εξολοθρευτης?
Για το τι παιζει ο σπανουλης και ο οποιοσδηποτε προπονητης σε εθνικη με το τι θελει σε ομαδα που μπορει να διαλεξει αυτος τους παικτες δεν νομιζω οτι εχει σχεση..Προφανως θα μπορουσε να προπονησει οποιοδηποτε ροστερ του δωσεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα προτιμουσε να φερει συγκεκριμενους παικτες δικης του επιλογης.