Euroleague Playoffs 2026 : Real Madrid (3) vs Hapoel Tel Aviv (6)

Συντονιστής: Captains

Αποτέλεσμα Σειράς

Ρεάλ 3-0
6
22%
Ρεάλ 3-1
10
37%
Ρεάλ 3-2
5
19%
Χάποελ 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χάποελ 3-1
2
7%
Χάποελ 3-2
4
15%

Σύνολο ψήφων: 27
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 07, 2026 10:55 pm

Περασε και η Ρεαλ επομενως

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μάιος 07, 2026 10:56 pm

Δίκαια πέρασε η Ρεάλ

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 07, 2026 10:57 pm

Εφτασε το τελευταιο ευρωπαικο παιχνιδι της σεζον για να κανει ενα καλο παιχνιδι ο Μισιτς. Καλα πηγε αυτο...
Της πλακας ομαδας η Χαποελ κι εκει που εφτασε ας αναψει μια λαμπαδα στον Μπραιαντ. Αντε κ του χρονου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 07, 2026 10:58 pm

αν τελικα περασουν και η φενερ με τον παο θα ειναι απο τα πιο προβλεψιμα φ4 που περασαν ολα τα φαβορι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέμ Μάιος 07, 2026 11:00 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 07, 2026 10:58 pm
αν τελικα περασουν και η φενερ με τον παο θα ειναι απο τα πιο προβλεψιμα φ4 που περασαν ολα τα φαβορι.
Και απο τα πιο δυνατα

Ολοι μπορουν να το παρουν

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Πέμ Μάιος 07, 2026 11:19 pm

Δεν νομίζω ότι έχει τύχη η Ρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Πέμ Μάιος 07, 2026 11:57 pm

Giwrgos_AEK έγραψε:
Εξαρτάται. Αν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό είναι μισοί-μισοί Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, δεν θα είναι παράξενο οι γάβροι να κάνουν "ισπανική" κερκίδα και να μην είναι και τόσο εχθρική η ατμόσφαιρα για τη Ρεάλ.
Στο Φ4 το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα του ΠΑΟ, αλλά τα εισιτήρια θα είναι μοιρασμένα. Εγώ θεωρώ πως όσο έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο θα είναι και για τον Ολυμπιακό.

Άβαταρ μέλους
EL_Insider

junior
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 12:01 am

halldor έγραψε:
Giwrgos_AEK έγραψε:
Εξαρτάται. Αν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό είναι μισοί-μισοί Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, δεν θα είναι παράξενο οι γάβροι να κάνουν "ισπανική" κερκίδα και να μην είναι και τόσο εχθρική η ατμόσφαιρα για τη Ρεάλ.
Στο Φ4 το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα του ΠΑΟ, αλλά τα εισιτήρια θα είναι μοιρασμένα. Εγώ θεωρώ πως όσο έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο θα είναι και για τον Ολυμπιακό.
Δεν έχει καμία τύχη η Ρεάλ με ΠΑΟ. Το καλύτερο που μπορεί να εύχεται είναι να περάσει η Βαλένθια.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 12:07 am

EL_Insider έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 12:01 am
halldor έγραψε:

Δεν έχει καμία τύχη η Ρεάλ με ΠΑΟ. Το καλύτερο που μπορεί να εύχεται είναι να περάσει η Βαλένθια.
Συμφωνώ απολύτως. Όπως δεν είχε καμιά τύχη η Μπανταλόνα απέναντι στον Ολυμπιακό το 1994 ή ο Ολυμπιακός απέναντι στη ΤΣΣΚΑ το 2012 (και υπάρχουν κι άλλα, αλλά βαριέμαι να σπάω το κεφάλι μου).
Αλλά, όπως και να 'χει, εγώ μίλησα για το αν το κατάμεστο ΟΑΚΑ θα είναι από χέρι εχθρικό στη Ρεάλ, όχι για το αν έχει τύχη ή όχι.

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic

Παρ Μάιος 08, 2026 8:09 am

Rivers15 έγραψε:
Εφτασε το τελευταιο ευρωπαικο παιχνιδι της σεζον για να κανει ενα καλο παιχνιδι ο Μισιτς. Καλα πηγε αυτο...
Της πλακας ομαδας η Χαποελ κι εκει που εφτασε ας αναψει μια λαμπαδα στον Μπραιαντ. Αντε κ του χρονου.
Μάγκα τον έκανε ο Ουτουρου και οχι το ανάποδο νομίζω. Έμπαινε γιούργια προς τα μέσα και λίγο πριν κάνει βηματα κινούμενος με ταχύτητα slow mo έψαχνε που μπορεί να ξεφορτωθεί την μπαλα, και έβρισκε τον Ουτουρου που έκανε πάρτι. Δεν ξέρω πόσες σπο τις 11 ασίστ ηταν στον ψηλο.

Εμένα ακόμα και χθες με το 32PΙR θλίψη μου προκαλούσε. Αλλα μπορεί και να είμαι αρνητικά προκατειλημμενος απέναντι του.

Αυτή η Ρεαλ, μπορεί να σταθεί απέναντι στον ΠΑΟ μονο με κανένα φοβερό και τρομερό παιχνίδι απο 2-3 παίκτες της. Ειδικά χωρίς Ταβαρες. Αλλα ειλικρινά δεν τη βλέπω ικανή. Πιο πολυ με φοβίζει η Φενέρ που μοιάζει εξαιρετικά συμπαγής και παλι μετα το ντεφορμαρισμα του Μαρτίου

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 08, 2026 10:25 am

SbioTech έγραψε:
Rivers15 έγραψε:
Μάγκα τον έκανε ο Ουτουρου και οχι το ανάποδο νομίζω. Έμπαινε γιούργια προς τα μέσα και λίγο πριν κάνει βηματα κινούμενος με ταχύτητα slow mo έψαχνε που μπορεί να ξεφορτωθεί την μπαλα, και έβρισκε τον Ουτουρου που έκανε πάρτι. Δεν ξέρω πόσες σπο τις 11 ασίστ ηταν στον ψηλο.

Εμένα ακόμα και χθες με το 32PΙR θλίψη μου προκαλούσε. Αλλα μπορεί και να είμαι αρνητικά προκατειλημμενος απέναντι του.

Αυτή η Ρεαλ, μπορεί να σταθεί απέναντι στον ΠΑΟ μονο με κανένα φοβερό και τρομερό παιχνίδι απο 2-3 παίκτες της. Ειδικά χωρίς Ταβαρες. Αλλα ειλικρινά δεν τη βλέπω ικανή. Πιο πολυ με φοβίζει η Φενέρ που μοιάζει εξαιρετικά συμπαγής και παλι μετα το ντεφορμαρισμα του Μαρτίου
Ειναι θλιβερος... Πικαρε στα 29 του και αρχισε το decline στα 30... Τυπικο για Σερβους (για καποιο λογο).

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 10:41 am

reignman έγραψε:
SbioTech έγραψε:

Ειναι θλιβερος... Πικαρε στα 29 του και αρχισε το decline στα 30... Τυπικο για Σερβους (για καποιο λογο).
Θα σου πω τι πιστεύω. Για να επιβιώσει κάποιος στο ΝΒΑ τυπικά (αν δεν ειναι 2.18+ ή δεν σουτάρει με 45% τριποντο) χρειάζεται τρελή μυική μάζα (ή έτσι πιστεύουν στο ΝΒΑ).

Όταν παίρνεις έναν αθλητη που εχει περάσει το στάδιο χτισμένος του και τον "χτιζεις" μυϊκά αναπόφευκτα του προσθέτεις βάρος και λίπος. Δεν γίνεται να προσθέσεις καθαρή μυική μάζα αλλιώς, ενω ως αθλητές είναι αδύνατον να κάνουν cut period να ρίξουν 10% λίπους, ειδικά αν δεν είναι gym junkies.

Περαιτέρω, οι μύες δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Όγκος δεν ισούται με έκρηξη. Η έκρηξη στις μυϊκές ίνες καλλιεργειται με συγκεκριμένες ασκήσεις, οχι με απροσδιοριστα βάρη.

Αποτέλεσμα; ο Μισιτς, ο Ντονσιτς, ο Παπ, και οι υπόλοιποι λευκοί που πάνε στα 25+ στο ΝΒΑ και παίρνουν 5-10κιλα να χάνουν σε ευλυγισια-ευκινησια εκρηξη και ανασες, που εινπολυτιμα στην Ευρώπη, και δεν ξανάρχονται πίσω. Τέλος...
Ο Ντονσιτς απλως ξερει τόσο μα τόσο μπασκετ που σαρώνει παρα το θέμα αυτό.

Για αυτό το καλοκαίρι λέγαμε πολλοί για τα κιλά του. Γιατί άμεσα θα επηρέασαν (μη αναστρέψιμα θαρρω) την εικόνα του.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Μάιος 08, 2026 11:52 am

Rivers15 έγραψε:
Ναι αλλα τον Μαιο ο Μισιτς θα ειναι εδω και θα κανει πλακα!!!!!!!

Τι εννοεις αποκλειστηκε η Χαποελ Βιρνα?????????

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μάιος 08, 2026 1:34 pm

SbioTech έγραψε:
reignman έγραψε:

Θα σου πω τι πιστεύω. Για να επιβιώσει κάποιος στο ΝΒΑ τυπικά (αν δεν ειναι 2.18+ ή δεν σουτάρει με 45% τριποντο) χρειάζεται τρελή μυική μάζα (ή έτσι πιστεύουν στο ΝΒΑ).

Όταν παίρνεις έναν αθλητη που εχει περάσει το στάδιο χτισμένος του και τον "χτιζεις" μυϊκά αναπόφευκτα του προσθέτεις βάρος και λίπος. Δεν γίνεται να προσθέσεις καθαρή μυική μάζα αλλιώς, ενω ως αθλητές είναι αδύνατον να κάνουν cut period να ρίξουν 10% λίπους, ειδικά αν δεν είναι gym junkies.

Περαιτέρω, οι μύες δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Όγκος δεν ισούται με έκρηξη. Η έκρηξη στις μυϊκές ίνες καλλιεργειται με συγκεκριμένες ασκήσεις, οχι με απροσδιοριστα βάρη.

Αποτέλεσμα; ο Μισιτς, ο Ντονσιτς, ο Παπ, και οι υπόλοιποι λευκοί που πάνε στα 25+ στο ΝΒΑ και παίρνουν 5-10κιλα να χάνουν σε ευλυγισια-ευκινησια εκρηξη και ανασες, που εινπολυτιμα στην Ευρώπη, και δεν ξανάρχονται πίσω. Τέλος...

Για αυτό το καλοκαίρι λέγαμε πολλοί για τα κιλά του. Γιατί άμεσα θα επηρέασαν (μη αναστρέψιμα θαρρω) την εικόνα του.
Γινεται να βάλεις καθαρή μυϊκή μάζα απλά προσθέτεις λίγες παραπάνω θερμίδες και τρως καθαρές τροφές και όχι πίτσες και πιτόγυρα.
Σίγουρα το σταφ που έχουν εκεί τα ξέρουν αυτά ..Το να είσαι 13% λίπος και να πας 15% ενώ φόρτωσες και 3-4 κιλά μυς δεν είναι πρόβλημα

Ο ντονσιτς πχ δεν έβαλε μυϊκή μάζα απλά έτρωγε τζανκ και έπινε μπυρες..

Ο Γιάννης πχ πως από οδοντογλυφίδα έγινε σούπερ μαν; Τον είδες ποτέ χοντρό ; Απλά η τόσο απότομη μυική μάζα αποτι έχω καταλάβει τους αλλάζει και την μηχανική στο σουτ..

Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 08, 2026 4:10 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 08, 2026 1:34 pm
SbioTech έγραψε:

Γινεται να βάλεις καθαρή μυϊκή μάζα απλά προσθέτεις λίγες παραπάνω θερμίδες και τρως καθαρές τροφές και όχι πίτσες και πιτόγυρα.
Σίγουρα το σταφ που έχουν εκεί τα ξέρουν αυτά ..Το να είσαι 13% λίπος και να πας 15% ενώ φόρτωσες και 3-4 κιλά μυς δεν είναι πρόβλημα

Ο ντονσιτς πχ δεν έβαλε μυϊκή μάζα απλά έτρωγε τζανκ και έπινε μπυρες..

Ο Γιάννης πχ πως από οδοντογλυφίδα έγινε σούπερ μαν; Τον είδες ποτέ χοντρό ; Απλά η τόσο απότομη μυική μάζα αποτι έχω καταλάβει τους αλλάζει και την μηχανική στο σουτ..
O Γιάννης δεν είναι λευκός, και αυτό εχει τη σημασία του. Το μυϊκό prospect του ηταν διαφορετικό. Επίσης ολα αυτα έγιναν σε μικρή ηλικία που το σώμα του χτιζόταν. Όχι στα 25-26.

Επίσης τον Γιάννη οι Μπακς τον σεβάστηκαν και τον δούλεψαν σωστά. Μπορούσαν να πουν 2.13 είναι, να τον κάνουμε ντουκι πενταρι οπως είχαν εγκληματίσει οι Κινγκς πάνω στον Κουφό. Απο τα πιο χαρακτηριστικά παραδειγματα αυτου που λεω.

Ισχύει για τη μηχανική του σουτ αυτό που λες. δες παλι Κουφό.

Ομως αυτο που ειπα για την έκρηξη σκέψου το λιγο. Μυικη μαζα ισον δυναμη. Αλλα οχι απαραιτητα εκρηξη. Οι μυικες ινες δρουν διαφορετικα αναλογα με το πως εχουν "χτιστεί". Οπότε τα βάρη σε φουσκώνουν, αλλα σε κάνουν και πιο δυσκίνητο, οχι απαραιτήτως πιο παχύ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”