Euroleague Playoffs 2026 : Real Madrid (3) vs Hapoel Tel Aviv (6)
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εξαρτάται. Αν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό είναι μισοί-μισοί Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, δεν θα είναι παράξενο οι γάβροι να κάνουν "ισπανική" κερκίδα και να μην είναι και τόσο εχθρική η ατμόσφαιρα για τη Ρεάλ.
Στο Φ4 το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα του ΠΑΟ, αλλά τα εισιτήρια θα είναι μοιρασμένα. Εγώ θεωρώ πως όσο έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο θα είναι και για τον Ολυμπιακό.
- EL_Insider

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει καμία τύχη η Ρεάλ με ΠΑΟ. Το καλύτερο που μπορεί να εύχεται είναι να περάσει η Βαλένθια.halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 11:57 pmΕξαρτάται. Αν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό είναι μισοί-μισοί Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, δεν θα είναι παράξενο οι γάβροι να κάνουν "ισπανική" κερκίδα και να μην είναι και τόσο εχθρική η ατμόσφαιρα για τη Ρεάλ.
Στο Φ4 το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα του ΠΑΟ, αλλά τα εισιτήρια θα είναι μοιρασμένα. Εγώ θεωρώ πως όσο έδρα θα είναι το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, άλλο τόσο θα είναι και για τον Ολυμπιακό.
- halldor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ απολύτως. Όπως δεν είχε καμιά τύχη η Μπανταλόνα απέναντι στον Ολυμπιακό το 1994 ή ο Ολυμπιακός απέναντι στη ΤΣΣΚΑ το 2012 (και υπάρχουν κι άλλα, αλλά βαριέμαι να σπάω το κεφάλι μου).EL_Insider έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 12:01 amΔεν έχει καμία τύχη η Ρεάλ με ΠΑΟ. Το καλύτερο που μπορεί να εύχεται είναι να περάσει η Βαλένθια.halldor έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 07, 2026 11:57 pm
Εξαρτάται. Αν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ στον ημιτελικό είναι μισοί-μισοί Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί, δεν θα είναι παράξενο οι γάβροι να κάνουν "ισπανική" κερκίδα και να μην είναι και τόσο εχθρική η ατμόσφαιρα για τη Ρεάλ.
Αλλά, όπως και να 'χει, εγώ μίλησα για το αν το κατάμεστο ΟΑΚΑ θα είναι από χέρι εχθρικό στη Ρεάλ, όχι για το αν έχει τύχη ή όχι.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μάγκα τον έκανε ο Ουτουρου και οχι το ανάποδο νομίζω. Έμπαινε γιούργια προς τα μέσα και λίγο πριν κάνει βηματα κινούμενος με ταχύτητα slow mo έψαχνε που μπορεί να ξεφορτωθεί την μπαλα, και έβρισκε τον Ουτουρου που έκανε πάρτι. Δεν ξέρω πόσες σπο τις 11 ασίστ ηταν στον ψηλο.
Εμένα ακόμα και χθες με το 32PΙR θλίψη μου προκαλούσε. Αλλα μπορεί και να είμαι αρνητικά προκατειλημμενος απέναντι του.
Αυτή η Ρεαλ, μπορεί να σταθεί απέναντι στον ΠΑΟ μονο με κανένα φοβερό και τρομερό παιχνίδι απο 2-3 παίκτες της. Ειδικά χωρίς Ταβαρες. Αλλα ειλικρινά δεν τη βλέπω ικανή. Πιο πολυ με φοβίζει η Φενέρ που μοιάζει εξαιρετικά συμπαγής και παλι μετα το ντεφορμαρισμα του Μαρτίου
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ειναι θλιβερος... Πικαρε στα 29 του και αρχισε το decline στα 30... Τυπικο για Σερβους (για καποιο λογο).SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:09 amΜάγκα τον έκανε ο Ουτουρου και οχι το ανάποδο νομίζω. Έμπαινε γιούργια προς τα μέσα και λίγο πριν κάνει βηματα κινούμενος με ταχύτητα slow mo έψαχνε που μπορεί να ξεφορτωθεί την μπαλα, και έβρισκε τον Ουτουρου που έκανε πάρτι. Δεν ξέρω πόσες σπο τις 11 ασίστ ηταν στον ψηλο.
Εμένα ακόμα και χθες με το 32PΙR θλίψη μου προκαλούσε. Αλλα μπορεί και να είμαι αρνητικά προκατειλημμενος απέναντι του.
Αυτή η Ρεαλ, μπορεί να σταθεί απέναντι στον ΠΑΟ μονο με κανένα φοβερό και τρομερό παιχνίδι απο 2-3 παίκτες της. Ειδικά χωρίς Ταβαρες. Αλλα ειλικρινά δεν τη βλέπω ικανή. Πιο πολυ με φοβίζει η Φενέρ που μοιάζει εξαιρετικά συμπαγής και παλι μετα το ντεφορμαρισμα του Μαρτίου
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θα σου πω τι πιστεύω. Για να επιβιώσει κάποιος στο ΝΒΑ τυπικά (αν δεν ειναι 2.18+ ή δεν σουτάρει με 45% τριποντο) χρειάζεται τρελή μυική μάζα (ή έτσι πιστεύουν στο ΝΒΑ).reignman έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 10:25 amΕιναι θλιβερος... Πικαρε στα 29 του και αρχισε το decline στα 30... Τυπικο για Σερβους (για καποιο λογο).SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 8:09 am
Μάγκα τον έκανε ο Ουτουρου και οχι το ανάποδο νομίζω. Έμπαινε γιούργια προς τα μέσα και λίγο πριν κάνει βηματα κινούμενος με ταχύτητα slow mo έψαχνε που μπορεί να ξεφορτωθεί την μπαλα, και έβρισκε τον Ουτουρου που έκανε πάρτι. Δεν ξέρω πόσες σπο τις 11 ασίστ ηταν στον ψηλο.
Όταν παίρνεις έναν αθλητη που εχει περάσει το στάδιο χτισμένος του και τον "χτιζεις" μυϊκά αναπόφευκτα του προσθέτεις βάρος και λίπος. Δεν γίνεται να προσθέσεις καθαρή μυική μάζα αλλιώς, ενω ως αθλητές είναι αδύνατον να κάνουν cut period να ρίξουν 10% λίπους, ειδικά αν δεν είναι gym junkies.
Περαιτέρω, οι μύες δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Όγκος δεν ισούται με έκρηξη. Η έκρηξη στις μυϊκές ίνες καλλιεργειται με συγκεκριμένες ασκήσεις, οχι με απροσδιοριστα βάρη.
Αποτέλεσμα; ο Μισιτς, ο Ντονσιτς, ο Παπ, και οι υπόλοιποι λευκοί που πάνε στα 25+ στο ΝΒΑ και παίρνουν 5-10κιλα να χάνουν σε ευλυγισια-ευκινησια εκρηξη και ανασες, που εινπολυτιμα στην Ευρώπη, και δεν ξανάρχονται πίσω. Τέλος...
Ο Ντονσιτς απλως ξερει τόσο μα τόσο μπασκετ που σαρώνει παρα το θέμα αυτό.
Για αυτό το καλοκαίρι λέγαμε πολλοί για τα κιλά του. Γιατί άμεσα θα επηρέασαν (μη αναστρέψιμα θαρρω) την εικόνα του.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γινεται να βάλεις καθαρή μυϊκή μάζα απλά προσθέτεις λίγες παραπάνω θερμίδες και τρως καθαρές τροφές και όχι πίτσες και πιτόγυρα.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 10:41 amΘα σου πω τι πιστεύω. Για να επιβιώσει κάποιος στο ΝΒΑ τυπικά (αν δεν ειναι 2.18+ ή δεν σουτάρει με 45% τριποντο) χρειάζεται τρελή μυική μάζα (ή έτσι πιστεύουν στο ΝΒΑ).
Όταν παίρνεις έναν αθλητη που εχει περάσει το στάδιο χτισμένος του και τον "χτιζεις" μυϊκά αναπόφευκτα του προσθέτεις βάρος και λίπος. Δεν γίνεται να προσθέσεις καθαρή μυική μάζα αλλιώς, ενω ως αθλητές είναι αδύνατον να κάνουν cut period να ρίξουν 10% λίπους, ειδικά αν δεν είναι gym junkies.
Περαιτέρω, οι μύες δεν δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Όγκος δεν ισούται με έκρηξη. Η έκρηξη στις μυϊκές ίνες καλλιεργειται με συγκεκριμένες ασκήσεις, οχι με απροσδιοριστα βάρη.
Αποτέλεσμα; ο Μισιτς, ο Ντονσιτς, ο Παπ, και οι υπόλοιποι λευκοί που πάνε στα 25+ στο ΝΒΑ και παίρνουν 5-10κιλα να χάνουν σε ευλυγισια-ευκινησια εκρηξη και ανασες, που εινπολυτιμα στην Ευρώπη, και δεν ξανάρχονται πίσω. Τέλος...
Για αυτό το καλοκαίρι λέγαμε πολλοί για τα κιλά του. Γιατί άμεσα θα επηρέασαν (μη αναστρέψιμα θαρρω) την εικόνα του.
Σίγουρα το σταφ που έχουν εκεί τα ξέρουν αυτά ..Το να είσαι 13% λίπος και να πας 15% ενώ φόρτωσες και 3-4 κιλά μυς δεν είναι πρόβλημα
Ο ντονσιτς πχ δεν έβαλε μυϊκή μάζα απλά έτρωγε τζανκ και έπινε μπυρες..
Ο Γιάννης πχ πως από οδοντογλυφίδα έγινε σούπερ μαν; Τον είδες ποτέ χοντρό ; Απλά η τόσο απότομη μυική μάζα αποτι έχω καταλάβει τους αλλάζει και την μηχανική στο σουτ..
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Γιάννης δεν είναι λευκός, και αυτό εχει τη σημασία του. Το μυϊκό prospect του ηταν διαφορετικό. Επίσης ολα αυτα έγιναν σε μικρή ηλικία που το σώμα του χτιζόταν. Όχι στα 25-26.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 1:34 pmΓινεται να βάλεις καθαρή μυϊκή μάζα απλά προσθέτεις λίγες παραπάνω θερμίδες και τρως καθαρές τροφές και όχι πίτσες και πιτόγυρα.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Μάιος 08, 2026 10:41 am
Θα σου πω τι πιστεύω. Για να επιβιώσει κάποιος στο ΝΒΑ τυπικά (αν δεν ειναι 2.18+ ή δεν σουτάρει με 45% τριποντο) χρειάζεται τρελή μυική μάζα (ή έτσι πιστεύουν στο ΝΒΑ).
Σίγουρα το σταφ που έχουν εκεί τα ξέρουν αυτά ..Το να είσαι 13% λίπος και να πας 15% ενώ φόρτωσες και 3-4 κιλά μυς δεν είναι πρόβλημα
Ο ντονσιτς πχ δεν έβαλε μυϊκή μάζα απλά έτρωγε τζανκ και έπινε μπυρες..
Ο Γιάννης πχ πως από οδοντογλυφίδα έγινε σούπερ μαν; Τον είδες ποτέ χοντρό ; Απλά η τόσο απότομη μυική μάζα αποτι έχω καταλάβει τους αλλάζει και την μηχανική στο σουτ..
Επίσης τον Γιάννη οι Μπακς τον σεβάστηκαν και τον δούλεψαν σωστά. Μπορούσαν να πουν 2.13 είναι, να τον κάνουμε ντουκι πενταρι οπως είχαν εγκληματίσει οι Κινγκς πάνω στον Κουφό. Απο τα πιο χαρακτηριστικά παραδειγματα αυτου που λεω.
Ισχύει για τη μηχανική του σουτ αυτό που λες. δες παλι Κουφό.
Ομως αυτο που ειπα για την έκρηξη σκέψου το λιγο. Μυικη μαζα ισον δυναμη. Αλλα οχι απαραιτητα εκρηξη. Οι μυικες ινες δρουν διαφορετικα αναλογα με το πως εχουν "χτιστεί". Οπότε τα βάρη σε φουσκώνουν, αλλα σε κάνουν και πιο δυσκίνητο, οχι απαραιτήτως πιο παχύ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο