Δηλαδή ρε συ να σταματήσει ο σπανουλης και να έρθει ο ντιξον.. Υποτίθεται ψάχνουμε για αναβάθμιση του Μπιλ, όχι να φέρουμε χειρότερο και στην ίδια ηλικία.. Επίσης ίσα ίσα ακουμπάει το 1,80Neondreamer έγραψε: ↑Παρ Φεβ 12, 2021 1:54 amΣε κάθε περίπτωση, χωρίς βασικό C +1 σουτέρ στα γκαρντ +1 σβούρα στυλ Ντίξον, και του χρόνου τέτοια εποχή εδώ θ΄ ανταμώνουμε![]()
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Big Al
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εννοώ απαραίτητα τον ίδιο, έναν ιδίου στυλ εν πάση περιπτώσει.Agio96 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 12, 2021 10:29 amΔηλαδή ρε συ να σταματήσει ο σπανουλης και να έρθει ο ντιξον.. Υποτίθεται ψάχνουμε για αναβάθμιση του Μπιλ, όχι να φέρουμε χειρότερο και στην ίδια ηλικία.. Επίσης ίσα ίσα ακουμπάει το 1,80Neondreamer έγραψε: ↑Παρ Φεβ 12, 2021 1:54 amΣε κάθε περίπτωση, χωρίς βασικό C +1 σουτέρ στα γκαρντ +1 σβούρα στυλ Ντίξον, και του χρόνου τέτοια εποχή εδώ θ΄ ανταμώνουμε![]()
Έτσι ή αλλιώς όμως, ποιος νομίζεις θα ψηθεί για τις 5λεπτες ανάσες στο Σλου, ο Γουοκαπ ή ο Χενρυ; με 1 ματς πάλι εβδομαδιαίως για 3η σεζόν
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RipCity

- Reactions:
- Twitter: @ioannisdiam
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε χρειάζεται να έρθει αποκλειστικά μπακαπ. Ο Σλούκας μπορεί να παίξει με ball dominant παίκτη δίπλα του. Αρκεί να είναι καλός οργανωτής και αμυντικός αυτός που θα έρθει έτσι να μπορεί να παίζει off ball δίπλα του ο Σλούκας. 10 λεπτά πίσω από Σλούκα κι άλλα 10 μαζί του.Neondreamer έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 13, 2021 4:04 amΔεν εννοώ απαραίτητα τον ίδιο, έναν ιδίου στυλ εν πάση περιπτώσει.
Έτσι ή αλλιώς όμως, ποιος νομίζεις θα ψηθεί για τις 5λεπτες ανάσες στο Σλου, ο Γουοκαπ ή ο Χενρυ; με 1 ματς πάλι εβδομαδιαίως για 3η σεζόν
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί αλλά επειδή έκανε αναφορά και ο Μπαρτζώκας στο 1 παιχνίδι την εβδομάδα . Με ποιον τρόπο μπορεί να ανέβει ο Ολυμπιακός Α1 από την στιγμή που η Α2 δεν θα ολοκληρωθεί από ότι φαίνεται ? Τι ισχύει φέτος με υποβιβασμούς Α1/Α2 ?
Δεν εννοώ απαραίτητα τον ίδιο, έναν ιδίου στυλ εν πάση περιπτώσει.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Υποτίθεται ότι θα έπεφτε μια ομάδα στην Α2. Δεν έχω ακούσει να έχει αλλάξει αυτό.
Εγώ πιστεύω 100% ότι θα βρεθεί φόρμουλα,, είτε αυτό είναι με πρόσκληση για το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται να παίξουν στην Α1 είτε με αύξηση των ομάδων, είτε απλώς τηρώντας τις προϋποθέσεις που είχαν οριστεί φέτος στην αρχή (και οι οποίες θα έχουν αποτέλεσμα να μείνουν πολύ λιγότερες ομάδες.
Εγώ πιστεύω 100% ότι θα βρεθεί φόρμουλα,, είτε αυτό είναι με πρόσκληση για το ποιες ομάδες ενδιαφέρονται να παίξουν στην Α1 είτε με αύξηση των ομάδων, είτε απλώς τηρώντας τις προϋποθέσεις που είχαν οριστεί φέτος στην αρχή (και οι οποίες θα έχουν αποτέλεσμα να μείνουν πολύ λιγότερες ομάδες.
Σεβαστή η απόφαση των προέδρων για μέχρι τέλους και δεκτή όσον αφορά το παρασκηνιακο κομμάτι. Αλλά όσον αφορά το αγωνιστικό μας έχει πληγώσει ειδικά φέτος (περσυ ούτως ή άλλως η χρονιά τελείωσε πρόωρα λόγω κοβιντ) και ορισμένοι παίχτες δεν είχαν την ανάλογη εξελιξη πολύ απλά επειδή ξεκίνησαν κατευθείαν απ τα βαθιά της ευρωλιγκα. Ο Χάρισον λ.χ είναι μια τέτοια περίπτωση, που ίσως έβρισκε ρυθμό μέσα απ τα παιχνίδια της α1.. Μακάρι να βρεθεί μια λύση κ να ξανανεβουμε.. Φέτος έχει γίνει έγκλημα με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα μπορούσαμε να ανέβουμε α1.. Ελπίζω να μη μας στοιχίσει η φετινή χρονιά
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικα αφου θα αλλαξει ο προεδρος της εοκ (αν απο πισω του δεν κρυβεται ο παντοτινος) τοτε με τον ενα η τον αλλο τροπο θα τον ανεβασουν τον ολυμπιακο..Δεν συμφερει κανεναν να ειναι στην α2..
Οταν παιζαμε ενα παιχνιδι την βδομαδα εφταιγε που δεν βρισκαμε ρυθμο,τωρα που παιζουμε φιλικα και διαβολοβδομαδες φταιει οτι ειμαστε κουρασμενοι
Ας ειχαν φερει οι αφοι 2 παικταραδες και θα λεγαμε αν φταιει οτι δεν βρισκομαστε στην α1...Δηλαδη αν επαιζε με το λαυριο ο ελλις θα επαιρνε μυς και θα σταματουσε να κανει το ενα λαθος μετα το αλλο η θα ξανανιωνε ο σπανουλης να μπορει να παιζει ασσος αφου πισω απο τον σλουκα δεν υπαρχει αλλος..
Εδω εχασε την χρονια ο παπανικολαου και δεν πηραμε παικτη..και μην ακουσω δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν παικτες ..μετα απο λιγο πηρε η εφες τον μουσα που ειχε περασει και ενα φεγγαρι απο την ομαδα..
Απλα αν ανεβουμε α1 η λογικη λεει οτι θα αυξηθει και το μπατζετ κανα μυριο..αν και με τους αφους ποτε δεν ξερεις μπορει να το ριξουνε ακομα πιο κατω..
Οταν παιζαμε ενα παιχνιδι την βδομαδα εφταιγε που δεν βρισκαμε ρυθμο,τωρα που παιζουμε φιλικα και διαβολοβδομαδες φταιει οτι ειμαστε κουρασμενοι
Ας ειχαν φερει οι αφοι 2 παικταραδες και θα λεγαμε αν φταιει οτι δεν βρισκομαστε στην α1...Δηλαδη αν επαιζε με το λαυριο ο ελλις θα επαιρνε μυς και θα σταματουσε να κανει το ενα λαθος μετα το αλλο η θα ξανανιωνε ο σπανουλης να μπορει να παιζει ασσος αφου πισω απο τον σλουκα δεν υπαρχει αλλος..
Εδω εχασε την χρονια ο παπανικολαου και δεν πηραμε παικτη..και μην ακουσω δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν παικτες ..μετα απο λιγο πηρε η εφες τον μουσα που ειχε περασει και ενα φεγγαρι απο την ομαδα..
Απλα αν ανεβουμε α1 η λογικη λεει οτι θα αυξηθει και το μπατζετ κανα μυριο..αν και με τους αφους ποτε δεν ξερεις μπορει να το ριξουνε ακομα πιο κατω..
- Neondreamer

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πραγματικά, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου (Αγγελόπουλου)shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 13, 2021 5:19 pmΕδω εχασε την χρονια ο παπανικολαου και δεν πηραμε παικτη..και μην ακουσω δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν παικτες ..μετα απο λιγο πηρε η εφες τον μουσα που ειχε περασει και ενα φεγγαρι απο την ομαδα..
Πάντως και σε ίδια επίπεδα να κυμανθεί, με τα $700-800Κ του Χάρισον βρίσκεις αναμφίβολα καλύτερο/καταλληλότερο δυάρι, αντί Κόνιαρη+Τζενκινς φέρνεις κανονικό άσσο με 400-500.
Στους ψηλούς όμως δεν ρολλάρει έτσι, με τα 300 του Ελλις τι καλύτερο να βρεις. Εκτός αν διώξεις και Ζαν-Σαρλ, παίρνοντας ο ΒΧ τη θέση του
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
απο που προκύπτει οτι ο Χάρισον πηρε τοσα πολλα φετος;; εγω μαξ 500 χιλ δολλαρια τον εχωNeondreamer έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 14, 2021 5:22 pmΠραγματικά, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου (Αγγελόπουλου)shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 13, 2021 5:19 pmΕδω εχασε την χρονια ο παπανικολαου και δεν πηραμε παικτη..και μην ακουσω δικαιολογια οτι δεν υπηρχαν παικτες ..μετα απο λιγο πηρε η εφες τον μουσα που ειχε περασει και ενα φεγγαρι απο την ομαδα..
Πάντως και σε ίδια επίπεδα να κυμανθεί, με τα $700-800Κ του Χάρισον βρίσκεις αναμφίβολα καλύτερο/καταλληλότερο δυάρι, αντί Κόνιαρη+Τζενκινς φέρνεις κανονικό άσσο με 400-500.
Στους ψηλούς όμως δεν ρολλάρει έτσι, με τα 300 του Ελλις τι καλύτερο να βρεις. Εκτός αν διώξεις και Ζαν-Σαρλ, παίρνοντας ο ΒΧ τη θέση του
εδω ο ογκαστ με παρομοιους αριθμους αλλα αλλη θεση και στην ιδια ομαδα, ενω ειναι ελληνας αθλητικος σεντερ(δεν υπαρχει αλλος)πηρε 350 χιλ
Όχι κ ίδιους αριθμούς ο ογκαστ. Μιλάμε για το χειρότερο σέντερ με διαφορά στην ευρωλιγκα.. Νομίζω Κ βάσει αριθμών αν δε κάνω λάθος.. Θα τον αφήσει ο παο λογικάTracy Mac έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 14, 2021 9:55 pmαπο που προκύπτει οτι ο Χάρισον πηρε τοσα πολλα φετος;; εγω μαξ 500 χιλ δολλαρια τον εχωNeondreamer έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 14, 2021 5:22 pm
Πραγματικά, άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου (Αγγελόπουλου)
εδω ο ογκαστ με παρομοιους αριθμους αλλα αλλη θεση και στην ιδια ομαδα, ενω ειναι ελληνας αθλητικος σεντερ(δεν υπαρχει αλλος)πηρε 350 χιλ
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
14 ποντους με 8 ριμπαουντ ο ογκαστ και κοντα 17 ρανκιν
ο χαρισον 17 ποντους με σχεδον 3 ασιστ και 3 ριμπαουντ και 15 ρανκιν.
παρομοια νουμερα απλως λογος θεσης λιγο διαφορετικά.
και φυσικα στην ιδια ομαδα ετσι.
ο ενας ειναι ελληνας αθλητικος σεντερ, θεση στην οποια δεν υπαρχει αλλος ελληνας και ο αλλος ειναι ενας κλασσικος σουτερ αμερικανος.
πως ο ενας πήρε 350 και ο αλλος 700-800??
ο χαρισον 17 ποντους με σχεδον 3 ασιστ και 3 ριμπαουντ και 15 ρανκιν.
παρομοια νουμερα απλως λογος θεσης λιγο διαφορετικά.
και φυσικα στην ιδια ομαδα ετσι.
ο ενας ειναι ελληνας αθλητικος σεντερ, θεση στην οποια δεν υπαρχει αλλος ελληνας και ο αλλος ειναι ενας κλασσικος σουτερ αμερικανος.
πως ο ενας πήρε 350 και ο αλλος 700-800??
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ειναι να παίξουμε πάλι Α1 (μακάρι και το πιστεύω), και αν ΑΝ είναι να ανέβει το μπάτζετ 2μ, το ροστερ το θέλω ως εξής :
1 Σλουκας - Γιοβιτς - Κονιαρης
1-2 Λαρε
2 Λόιντ - Χάρισον
3 Παπανικολάου - Μακ- ΒΧ
4 Βεζενκοφ - Χουγκαζ - Πριντεζης
4-5 Κουζεογλου
5 Μικι- Μάρτιν
Δεν ξέρω τα νούμερα στα χρήματα που δίνουν οι ομάδες, και μεταξύ μας αυτό το θέμα στο μπάσκετ είναι λίγο σκοτεινό. Πολλοί εδώ και εκεί μιλάνε με νούμερα, δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν... αλλά πάμε με αυτά.
Άρα Μίκι +Κουζεογλου +Χουγκαζ θα πω 1+200+150=1350μ σε σχέση με Ελλις 300 και Ζαν Σαρλ 450 =750. Αύξηση 600.
Λόιντ - Γιοβιτς θα πω 1,2+700=1,9 VS Σπανουλης, Τζενκινς (300+300=600) αύξηση 1,3+600 =1,9.
Βεβαια δεν έχω ιδέα αν ισχύουν αυτά τα νούμερα.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες με μοναδικό μικρό ρίσκο στο 5, ενώ έχουμε απ' όλα. Ίσως στο σουτ θα θέλουμε λίγο δουλίτσα αλλά νομίζω ότι θα βγαίνουν καλά σουτ συνεχώς οπότε θα γίνει η δουλειά.
Σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο Σπανουλης, απλώς μπαίνει στην θέση του κονιαρη αλλά κρατάμε και Νικολαΐδη που στην πρώτη περίπτωση πάει δανεικός.
Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα να παίρνανε μητογλου αντί για Κουζεογλου αλλά χλωμό και ίσως και μη πρακτικό.
1 Σλουκας - Γιοβιτς - Κονιαρης
1-2 Λαρε
2 Λόιντ - Χάρισον
3 Παπανικολάου - Μακ- ΒΧ
4 Βεζενκοφ - Χουγκαζ - Πριντεζης
4-5 Κουζεογλου
5 Μικι- Μάρτιν
Δεν ξέρω τα νούμερα στα χρήματα που δίνουν οι ομάδες, και μεταξύ μας αυτό το θέμα στο μπάσκετ είναι λίγο σκοτεινό. Πολλοί εδώ και εκεί μιλάνε με νούμερα, δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν... αλλά πάμε με αυτά.
Άρα Μίκι +Κουζεογλου +Χουγκαζ θα πω 1+200+150=1350μ σε σχέση με Ελλις 300 και Ζαν Σαρλ 450 =750. Αύξηση 600.
Λόιντ - Γιοβιτς θα πω 1,2+700=1,9 VS Σπανουλης, Τζενκινς (300+300=600) αύξηση 1,3+600 =1,9.
Βεβαια δεν έχω ιδέα αν ισχύουν αυτά τα νούμερα.
Με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι όλες οι θέσεις είναι καλυμμένες με μοναδικό μικρό ρίσκο στο 5, ενώ έχουμε απ' όλα. Ίσως στο σουτ θα θέλουμε λίγο δουλίτσα αλλά νομίζω ότι θα βγαίνουν καλά σουτ συνεχώς οπότε θα γίνει η δουλειά.
Σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο Σπανουλης, απλώς μπαίνει στην θέση του κονιαρη αλλά κρατάμε και Νικολαΐδη που στην πρώτη περίπτωση πάει δανεικός.
Εννοείται ότι ακόμα καλύτερα να παίρνανε μητογλου αντί για Κουζεογλου αλλά χλωμό και ίσως και μη πρακτικό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο