Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 12, 2026 8:10 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:03 pm
elite 3ρι εκτος του ντιαλο δεν νομιζω οτι κυκλοφορει..ενω δεν εχουμε ακουστει στο παιχνιδι με τον ντιαλο.για μοντερο θα παει η τιμη στα 4-5εκ + 1.5 ρητρα(ηδη η χαποελ δινει 3.5).. Δεν παιζει να δωσουν τετοιο ποσο θα πουν ταβανι τα 3 του φουρνιε.
Κάποιος να του πει τι παίζει με Ισραήλ-Ιράν...Τα χρήματα είναι μεν σημαντικά, αλλά όχι τα πάντα...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 12, 2026 8:12 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:07 pm
Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:06 pm

αληθευει οτι ειχαμε συναντηση με Μοντερο πριν λιγες μερες?
Μη μου λες τέτοια...Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!
ετσι ακουγεται στην πιατσα
μακαρι!!Ας μας πει και καποιος απο τα παιδια εδω μεσα που σιγουρα ξερουν παραπανω

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:19 pm

Μοντερο ε ; Μμμμμ....

Οτι ισχυει για τον φρανσισκο ισχυει και για τον μοντερο .
Οτι προβληματισμοι υπηρχαν για τα σχηματα που μπορει να ταιριαξει και το γιουσατζ του φρανσισκο ισχυουν και για τον μοντερο .

Οποτε αυτοι που δεν θελανε φρανσισκο λογικα δεν θελουν και μοντερο . Η μηπως οχι ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος coach blue την Τρί Μάιος 12, 2026 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

coach blue έγραψε:
Μοντερο ε ; Μμμμμ....

Οτι προβληματισμοι υπηρχαν για τα σχηματα που μπορει να ταιριαξει και το γιουσατζ του φρανσικο ισχυουν και για τον μοντερο .

Οποτε αυτοι που δεν θελανε φρανσισκο λογικα δεν θελουν και μοντερο . Η μηπως οχι ;
μαλλον το 2ο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

καλα εδω ο μουρλος λεει οτι ειδαν τους αφους να περναει την πορτα νοσοκομειου με τον μοντερο..τον περασανε για εξετασεις λεει ,δεν τους εφτανε οτι παιζει παιχνιδια :roofl: οχι αλλο καρβουνο

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τρί Μάιος 12, 2026 8:23 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:10 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:03 pm
elite 3ρι εκτος του ντιαλο δεν νομιζω οτι κυκλοφορει..ενω δεν εχουμε ακουστει στο παιχνιδι με τον ντιαλο.για μοντερο θα παει η τιμη στα 4-5εκ + 1.5 ρητρα(ηδη η χαποελ δινει 3.5).. Δεν παιζει να δωσουν τετοιο ποσο θα πουν ταβανι τα 3 του φουρνιε.
Κάποιος να του πει τι παίζει με Ισραήλ-Ιράν...
Καταρχάς δεν του έχουν πει για το πού θα παίζουν καθώς και ποιον θα έχουν προπονητή. Οι Εβραίοι του δίνουν 3.5εκ για να μπορέσουν να τον ψήσουν. Πάντως ακουσα και εγώ ότι την Παρασκευή συναντήθηκε κάποιος από την ομάδα με τον αμερικανό μάνατζερ του.

TuTiS

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:26 pm

shaq7 έγραψε:

καλα εδω ο μουρλος λεει οτι ειδαν τους αφους να περναει την πορτα νοσοκομειου με τον μοντερο..τον περασανε για εξετασεις λεει ,δεν τους εφτανε οτι παιζει παιχνιδια :roofl: οχι αλλο καρβουνο
Αυτός γενικά πέφτει μέσα αλλά τα φουσκώνει σχεδόν πάντα όπως τα λέει. Μην θεωρείται βέβαιο το CMM. Οι εξετάσεις του και ο χρόνος θα δείξουν.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:34 pm

shaq7 έγραψε:

Αλήθεια λέει. Ήμουν το νοσοκομείο.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:48 pm

kite26 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:07 pm

Μη μου λες τέτοια...Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά!
Ωχ! Μη λες τέτοια, τώρα !!!

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Μάιος 12, 2026 8:54 pm

TuTiS έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Αυτός γενικά πέφτει μέσα αλλά τα φουσκώνει σχεδόν πάντα όπως τα λέει. Μην θεωρείται βέβαιο το CMM. Οι εξετάσεις του και ο χρόνος θα δείξουν.
μονο που δεν εχει το iq να καταλαβει οτι αυτο που λεει δεν γινεται να εχει συμβει μου αρκει για να καταλαβω οτι δεν εχει ιδεα και τα βγαζει απο τον πισινο του.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 8:57 pm

coach blue έγραψε:
Μοντερο ε ; Μμμμμ....

Οτι προβληματισμοι υπηρχαν για τα σχηματα που μπορει να ταιριαξει και το γιουσατζ του φρανσισκο ισχυουν και για τον μοντερο .

Να πω για τον εαυτό μου, απλά και συνοπτικά:
Δεν θέλω Φρανσίσκο, αλλά θέλω Μοντέρο.
Αλλά, αφήστε με εμένα, είμαι ab normal.

Κατά τα άλλα, ο ένας είναι 28 και σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχτεί κάτω από 25-30 λεπτά. Ο άλλος είναι 22 και πολύ ευκολότερα θα δεχτεί να παίζει γύρω στα 20 την πρώτη χρονιά. Βέβαια, εξαρτάται και ποιοι θα είναι οι άλλοι άσσοι μας.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Μάιος 12, 2026 9:00 pm

halldor έγραψε:
coach blue έγραψε:
Μοντερο ε ; Μμμμμ....

Κατά τα άλλα, ο ένας είναι 28 και σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχτεί κάτω από 25-30 λεπτά. Ο άλλος είναι 22 και πολύ ευκολότερα θα δεχτεί να παίζει γύρω στα 20 την πρώτη χρονιά. Βέβαια, εξαρτάται και ποιοι θα είναι οι άλλοι άσσοι μας.
Έχει κουβαλήσει ολόκληρη τη Βαλένθια φίλε μου. Δύσκολο να γίνει αυτό που λες, αλλά μακάρι. Μακάρι να καταλάβει βασικά ότι ο κοντινότερος δρόμος για το ΝΒΑ περνάει απ' το Κόκκινο Λιμάνι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
TuTiS

a1greece
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 9:06 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Μάιος 12, 2026 8:54 pm
TuTiS έγραψε:

μονο που δεν εχει το iq να καταλαβει οτι αυτο που λεει δεν γινεται να εχει συμβει μου αρκει για να καταλαβω οτι δεν εχει ιδεα και τα βγαζει απο τον πισινο του.
Ο συγκεκριμένος είναι τραγικός στον τρόπο που τα λέει αλλά πέφτει μέσα ο άτιμος. Και με τον Joseph δεν είχε γραφτεί πουθενά όταν το είχε πει και την μεθεπόμενη ανακοινώθηκε από το πουθενά. Θυμάμαι μάλιστα ότι τον είχα κράξει στο TikTok γιατί πολύ απλά είχε να παίξει μπάσκετ 6-7 μήνες και πραγματικά δεν υπήρχε πιθανότητα για αυτόν τον παίκτη στο μυαλό μου και παράλληλα είχα καιρό να μιλήσω με τον γνωστό μου για να μάθω για άλλα πράγματα για την ομάδα αφού θεωρούσα ότι με τον Morris κλείσαμε ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 9:08 pm

halldor έγραψε:
coach blue έγραψε:
Μοντερο ε ; Μμμμμ....

Γιατι να μην παει ο μοντερο σε ομαδα που θα ειναι βασικος και θα κανει νουμερα για να χτυπησει σε δυο χρονια την πορτα του NBA ;

Ακομα καλυτερα γιατι να μην μεινει στην βαλενθια ωστε να κανει τα παραπανω ; Ενα σωρο λεφτα εχουν , γηπεδαρα και υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να κανουν και το φαιναλ φορ του 27 αν το παρουν απο τα εμιρατα για λογους ασφαλειας .

Αυτος ειναι 23 χρονων , βραζει το αιμα του . Τι εικοσι λεπτα και αν και εφοσον ποιοι θα ειναι οι υπολοιποι συζηταμε ;

melagis

junior
Reactions:

Τρί Μάιος 12, 2026 9:19 pm

Εγω αν δε δω ανακοίνωση δεν πιστεύω τίποτα....

Ο Μοντερο ειναι παικταρας και ειναι τεράστιο project....

Το θέμα ειναι οτι θα ακούσει όλους τους μεγάλους και θα αποφασίσει μετα....

Αλλά εχω 1 απορία:

ΕΣΤΩ οτι αύριο η Βαλενθια κερδιζει Παναθηναικο....

Προσωπικά θεωρω οτι και η Βαλενθια και ο Παναθηναικος θα κερδίσουν τη Ρεαλ χωρις Ταβαρες και Λέν

Αν η Βαλενθια παει final 4 με αυτές τις προδιαγραφές και το μπασκετ που παίζει......

Γιατί ο παικτης που ειναι βασιλιάς εκει να παει κάπου αλλου????

Η Βαλενθια αν κρατήσει Μοντερο Μπαντιο Τόμσον Τειλορ , με 2-3 προσθήκες του Μαρτίνεθ που ειναι γάτα παλι στην 8αδα θα ειναι χαλαρά..
Αν τωρα το παιδί θέλει φράγκα θα παει Ισραήλ....
Απλα....

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”